- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.381
Allah en çok derdi en sevdiği kullarına verirmişki bakalım zoru görünce beni terkediyomu diye, sabret sabırlı kul en sevilen kuldur, tedavinide sakın erteleme, kendinede zaman ayırki biraz çaba sarfetki sorunlarını çabuk yen, çaba sarfetmeden Allah isteğini vermiyor. Dayan arkadaşım yolun sonunda ışık var
canım ben mail adresimi özelden yazmıştım ama hotmail den de konuştuk diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum? kişileri mi karıştırdım yoksa=(Kafama şuan için takılan bir şey yok egzersizlere tekrar başladığımda takılan bir şey olursa sorarım tşk desteğiniz için bu arada mail demişsiniz özeldenmi yazdınız anlamadım
Kizlar bende vajinismusluydum cok sukurler olsun yuce RABBIMIZE gecmisde kaldi ben bu konuya cok yorum yazdim yardi. Etmeye calisdim kizlar bayadir girmiyorum yenenleriniz varmi?kizlar kayganlasdirici muhakkak kullanin RAMAZAN GELIYOR bol dua edicem hepiniz hepimiz icin YUCE RABBIM hepinize vajinismusu yenmeyi sonrada hepimize anne olmayi nasip eder insallah sakın korkmayin ve vazgecmeyin en onemlisi bu
canım tesrik ederim insallah bizde yenereiz artık su illeti. kayganlastırıcı mantar yapıyormu bilgin varmı canım
CAnim tesekkur ederim.mantar zaten kadinlarda sık rastlanan bisey bende varmi yokmu hic altdan muayene doktora gitmedim bile korkuyorummmm ama gitmem lazim hamile kalamiyorum((((korkma kullan kayganlasdirici ben ALLAHIN IZNILE OYLE YENDIM BIRDE parmak egzersizi en esas ALLAHA BOLDUA EDELIM COK ONEMLI ALLAHIMA COK SUKURLER OLSUN RABBIM SIZLEREDE YENMEYI NASIP ETSIN INSALLAH AMINNN
amin canım benim . bende suan tek parmak çalısıyorum ama bol kayganlastırıcı sürünce mantar olma ihtimalı varmıs ondan sordum. sen ne zaman yendir ne zamadır bebek istiyorsun
2013 yazinda evlendim kasimda yendim cok iyi anliyorum hepinizi zaten hic korunmadim ama kalamiyorum uzuluyorum ama RABBIME DUA EDIYORUM sonucda bizde kuluz nasip kismet ALLAHDAN insalkah hepimizin hakkinda herseyin hayirlisi olur canim.kayganlasdirici kullan derim ben cok kolaylasdiriyor
Canim isaret parmak ve orta parmagim ikinci boguma kadar girdiyi gece yendim yani mumlar aparatlar olmadanda yenmek mumkun bunu bilki beynine anlatmaya calis canim insallah yenersin aminnn bende bebisime kavusurum amin INSALLAH...tamam canım kullanıyorm zatende mantar olmaktan koktum. insallah sen de bebeğine kavusursun bir an önce canım benim üzülme sakın
Canim isaret parmak ve orta parmagim ikinci boguma kadar girdiyi gece yendim yani mumlar aparatlar olmadanda yenmek mumkun bunu bilki beynine anlatmaya calis canim insallah yenersin aminnn bende bebisime kavusurum amin INSALLAH...
chok saol canim,inwAllah,Rabbim beni siniyordur herhalde,Allahim bu Ramazanda bizi sevindirir inwAllah sana evlat nasib eder,beni de bu vajinsimus ve gorumce derdinden azad eder,o kadar zor bir durumdayim ki taslara duvarlara soylesem derdimi yikilacaklar gibi,dua edib isikli gunumu bekliyorum
sonunda oldu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bugünleri göreceğimi hiç düşünemezdim.önce mumla denedim.sonra eş denemesine geçtik.nasıl olduğunu bile anlamadan oluverdi.15 günlük sürede sorun çözüldü.üstelik çalıştığım için sadece akşamları yapıyordum ekzersizleri.iyi ki de doktora gidip onca parayı vermemişim.
canım ben mail adresimi özelden yazmıştım ama hotmail den de konuştuk diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum? kişileri mi karıştırdım yoksa=(
kkaderim özelden bana da mail adresini gönderebilir misin?bana da yardımcı olabilir misin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen hangi asamadasın suan
Ben 2 yıllık evliyim..parmak egzersizini yapabiliyorum ama hiç iki parmak birden denemedim..eş denemesine geçince olmuyor malesef..aparat hiç denemedim..daha fazla egzersiz yapmalıyım sanırım..
hım ben de 6 ay olacak canım. bende suan tek parmak deneyebiliydrum sadece. parmak denemesinden sonra aparatla denedinmi yeninlerin çoğu aparatla çalıstıktan sonrra yensmis.bence aparatı denemelisin canım önce
Aparat denemedim hiç..evet aparata geçmem lazım..çünkü ne kadar genişletirsek o kadar iyi
Aparat denemedim hiç..evet aparata geçmem lazım..çünkü ne kadar genişletirsek o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?