- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.401
sık sık egzersiz yapmak rahatlatıyor gerçekten. yalnız ramazan ayında egzersiz yapmak günah mı acaba fikri olan var mı??
canım merhaba önceki yazdıklarını görmedim, nasılsın ne yapıyorsun? bir sorun yok değil mi?
Üzüntümü paylaşmak istiyorum arkadaşlar, yaklaşık senedir uğraşıyorum ama hiç ara vermeden bu sefer bir psikoloğa gitmiştim, baya araştırıp gittim ama olmadı,malesef benim durumum farklı diyordum bunu üzülerek görmüş oldum,bana maalesef hiç faydası olmadı, hiç açılma falan olmuyo doğru dürüst zaten, bir duvar adeta ısrar ettikçe can yakıyor. tüm ümitlerimi kaybettim artık napıcam hiç bilmiyorum. dünyanın da parasını verdik yani hangi birine yanayım bilmiyorum. Daha önce duyduğum ama saçma gelen yöntemleri düşünmeye başladım ciddi ciddi anestezi ya da uyuşturma vs vs,var mı başka bir fikri olan sormak istedim,tam ilişki gerçekleşmeden hamileleikte zor tabi offf
canım ben mail adresimi özelden yazmıştım ama hotmail den de konuştuk diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum? kişileri mi karıştırdım yoksa=(
kızlar bana bı cevap verınben parmagın bırını yarısına kadar alabılıodum fakat korku gene geldi bende dün kulak çöpüne başladım ki kulak çöpünden çok korkuyordum cok sukur dun kulak çöpünün sonuna kadar soktum bu yuzden bıle esımle cok mutlu olduk basarcagıma ınanıyoruz... sıze sorum şu kulak çöpünü sonuna kadarmı ıtıyorsunuz ve 2 kulak çöpü denemesını nasıl yapıosunuz ? nolur yardım aksam gene denıcem
Canim tebrik ederim simdi iki cubugu strecle osekilde yapsonrada eldivenin yeda prezervatifin icine koy yagla.veya jelle calis demekki parmak sana.zor.geliyo. sonrada mumdan kendine aparat yaparsin ve bu sekilde ilerlersin kolay gelsin
streç olunca acımaz demibu aksam deneyım mı yoksa tek olarak bı gun dahamı yapayım ? cok tesekkur ederım yardım için
sendemi ben gibi kaynanayla oturuyosun, sende birde görümcek varmış Allahtan bende o yok evlenip gitmiş, ayrı eve çıksana canım ya, kaynananın streside vuruyo ilişkiyi, yazık ya ne haldesin tahmin bile edemiyorum
streç olunca acımaz demibu aksam deneyım mı yoksa tek olarak bı gun dahamı yapayım ? cok tesekkur ederım yardım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?