Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sağol canım sen hangi aşamadasın ben kulak çöpünle yapmaya karar verdim hayatta yapamam diodum wala yaptım bunda bile mutşu oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben kulak çöpünle denemeye karar verdim baktm cogu kişi öyle yapıyor cok korkuyordum kulak çöpünden nasıl oldusa başardım çoğunuzun dediği gibi ıkındım gercekten ıkınmak çok işe yarıyor sorum şu kulak çöpünü sonuna kadar mı yapıosunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba bu siteye yeni üye oldum daha 11 aylik evliyim ve vajinismusum malesef.. ben doktora gitmeden once bir cok sey denedim fakat olmadi son care esimle doktora gittik ve ben penis egzersizne kadar gectm ama malesef tekrar başa döndüm burda belki yardimci olursunuz diye yazmak istedimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Üzüntümü paylaşmak istiyorum arkadaşlar, yaklaşık senedir uğraşıyorum ama hiç ara vermeden bu sefer bir psikoloğa gitmiştim, baya araştırıp gittim ama olmadı,malesef benim durumum farklı diyordum bunu üzülerek görmüş oldum,bana maalesef hiç faydası olmadı, hiç açılma falan olmuyo doğru dürüst zaten, bir duvar adeta ısrar ettikçe can yakıyor. tüm ümitlerimi kaybettim artık napıcam hiç bilmiyorum. dünyanın da parasını verdik yani hangi birine yanayım bilmiyorum. Daha önce duyduğum ama saçma gelen yöntemleri düşünmeye başladım ciddi ciddi anestezi ya da uyuşturma vs vs,var mı başka bir fikri olan sormak istedim,tam ilişki gerçekleşmeden hamileleikte zor tabi offf

Duygu14 anestizi ile deneyende var ama herkes basarisiz olunduğu söylüyor bende senin gibiyim ama sen hic egzersiz yaptin mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım merhaba önceki yazdıklarını görmedim, nasılsın ne yapıyorsun? bir sorun yok değil mi?

Merhaba Kaderim,beni az çok biliyosun sen,geçen hafta pazar bende gelin oldum fakat kan gelmedi eşim neden gelmedi diye sordu..ufak sorularla karşılaştım ama bunu atlattık 1 haftadır sorun yok çok şükür fakat geçen hafta pazardan sonra ilk defa dün denedim olmadı alamadım içime...çok zorlandım olmuş bişeyin işkencesini çekiyorum..eşim girmeye çalışırken istem dışı kasılıyorum ve acı çekiyorum halbuki geçen hafta olmuştu napacam yaa bu böyle devammı edecek canımsınız yardım edin...

canım ben evlılıgımın 4.ayında anestezi ile ilişkiye girdim kesınlıkle tavsıye etmıyorum daha çok kötüye gittim zaten nettede cogu yer kesınlıkle önermıyor. suuan psıkolojı destegı ve burdakı kızların destegı ıle yenmeye calısıyorum allah yardımcın olsun

kızlar bana bı cevap verın ben parmagın bırını yarısına kadar alabılıodum fakat korku gene geldi bende dün kulak çöpüne başladım ki kulak çöpünden çok korkuyordum cok sukur dun kulak çöpünün sonuna kadar soktum bu yuzden bıle esımle cok mutlu olduk basarcagıma ınanıyoruz... sıze sorum şu kulak çöpünü sonuna kadarmı ıtıyorsunuz ve 2 kulak çöpü denemesını nasıl yapıosunuz ? nolur yardım aksam gene denıcem

kızlar ben yeneli bu bucuk ay oldu..ama hep aynı pozisyonda oluyo benim üstte olduğum pozsyonda yani kontrol bende olduğu zaman diğer pozisyonlar eşim birden iticekmiş gibi geliyo ve kasıyom kendimi.benim gibi olan varmı zamanlamı alışıcamm vaji bitti şimdide bunutakıyom kafama

Canim tebrik ederim simdi iki cubugu strecle osekilde yapsonrada eldivenin yeda prezervatifin icine koy yagla.veya jelle calis demekki parmak sana.zor.geliyo. sonrada mumdan kendine aparat yaparsin ve bu sekilde ilerlersin kolay gelsin

Canim tebrik ederim simdi iki cubugu strecle osekilde yapsonrada eldivenin yeda prezervatifin icine koy yagla.veya jelle calis demekki parmak sana.zor.geliyo. sonrada mumdan kendine aparat yaparsin ve bu sekilde ilerlersin kolay gelsin

streç olunca acımaz demi bu aksam deneyım mı yoksa tek olarak bı gun dahamı yapayım ? cok tesekkur ederım yardım için

streç olunca acımaz demi bu aksam deneyım mı yoksa tek olarak bı gun dahamı yapayım ? cok tesekkur ederım yardım için

Canim strecledikten sonra ameliyat eldiveninin bir parmagina yerlestir bolca yagla acimaz istersen once tek cubukla bi gun daha calis.yonune dikkat et.icine aliken bolca ikin ce popo yonunde ittir acimaz sen kendini kasmazsan eger kalcani sikmadigindan emin ol canim kolay gelsin

sendemi ben gibi kaynanayla oturuyosun, sende birde görümcek varmış Allahtan bende o yok evlenip gitmiş, ayrı eve çıksana canım ya, kaynananın streside vuruyo ilişkiyi, yazık ya ne haldesin tahmin bile edemiyorum

ya benim gorumcem evli birde cocugu var ya kendi evi de var ama bizle kaliyor ve her isime karisiyor gercekden cok zor durumdayim hergun vajinismus problemimi yenmekle biryerde onun gitmesi icin de dua ediyorum.tek derdim kaynana olsa neyse offffffff.............

selam kızlar ben de parmakla zorlanıyorum. sokabiliyorum ama tamamını yapamadım. iki boğum oluyor. vücudumu kıvırıyorum mıvırıyorum. kolum yetişmiyor sanki.. neysee psikolog bana tampon önermişti.

bakın ben de dünden beri tamponu kondomun içine koyuyorum tepesinden düğümlüyorum. üstüne bebe yağı sürüyorum. onunla deniyorum. parmak daha rahat aslında ama vücuduma uygun olmadı. şuan bendeki tampon smal boy. dün bir cm e yakın bi kısmı hariç soktum. tamamını sokunca bi üst boyunu alıcam eczaneden. önce büyütüp sonra kalınlaştırcam ve ramazan sonunda inşallah denemeye başlıycam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…