Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya eltin biliyor ki yapiyor vAllahi benim de aklim olsaydi da evde kalirdim ama boyle kalabalik aileye gelmezdim,benim de eltim evin kucuk ogluyla evli ama kalmamis bunlarla hemen cikmis,taniyormus herhaldeki kendini dusunmus
chok iyi nasihatlar veriyosun gercekdten,esim bu durumum duzeldikden sonra eminim bana daha da fazla baglanacak,bu durumum beni mahv ediyor,kaynatam da var,hepsi butungun evde Allahdan ben calisiyorum,onlari cok goremiyorum,cok zor insanlar,sabrla geciniyorum,esim uzulmesin diye herseye goz yumuyorum,ama gorumceme artik dayanmiyorum,feciii birsey,ben hergun egzersiz yapiyorum,aparatin 3-vu boyunu rahat ala biliyorum,ama es denemsine gecmekden cok korkuyorum,her defasinda husranla sonuclaniyor ve esim bana cok agir laflar ediyor,sirf bu yuzden israrla es denemisnden kaciyorum,unutdum sen aparatlami yenmisdin yoksa?

Son düzenleme:
bana neden yardım eden yok sonradan geldım dıye mı üüüüüüüüüüüü

hafızam beni yanıltmıyorsa sna ilk yardım edenlerden biri bendim:) canım evet ıkınmak işi bayağı kolaylaştırıyor. san kulak çöpü kolay gelmiş bana parmak daha kolay geliyor. iki parmak çok rahat yapıyorken hazırladığım aparatla bayağı zorlanıyorum. ıkın serçe parmağaını sok eline et parçası gelecek. sonra parmağını hafifi aşağı popo tarafına ittir bak sonra nasıl ilerleyecek parmağın.(etin altında delik yani)

ıkı parmagı hayatta yapamam gibi gelıyor orası esnese bıole kucuk gorunuo gozume

daha değil ama iki parmak bana artık çocuk oyuncağı geliyor.doktorun sana ne öneriyor parmak egzersizi mi:)

evet canım ya dun telefon actım kulak çöpünü cok rahat yapıorum dıye olmaz parmak yap dedı umıdım gıttı oyle deyınce ama ben gene kulak çöpünle yaptım sonra serce parmagımı cok az yapabldm

evet canım ya dun telefon actım kulak çöpünü cok rahat yapıorum dıye olmaz parmak yap dedı umıdım gıttı oyle deyınce ama ben gene kulak çöpünle yaptım sonra serce parmagımı cok az yapabldm

ozaman başla canım bak kolay olacak. aç bacağını iyice ıkın açılan deliğe sok parmağını bak hoooop diye girivericekk . hadi dene:)

serce parmagın ucu tamam bır bogum yanı ılerlemıom o duvar cıkıo karsıma onu ıtmem gerek demı

merhaba arkadaşım,şimdi şöyle oluyor, önce yastıksız anlatıym, hani demiştin ya bir boğum girdi ya karşına o duvar çıkar sen parmağını birinci boğumdan kıvır biraz da ha ilerle sonra bir boğumd daha kıvır son boğum girdiğinde sanki parmağın içinde kanca gibi kıvrık olacak, dimdik değil yani, ama poponun altına yastık koyarsan ve sanki muayene koltuğunda ki gibi o kadar olmasada poponu birazdaha yastıktan yükselttiğinde parmağın kıvrılmadan ilerler,çünkü zaten vajinan biraz uzağında kalıyor. ama eş denemesinde de poponun altına yastık koymak eğer üstte denemeyeceksen tabi, altta zordur ilk sefer için ama yinede aklında olsun poponun altına yastık koy.birde serçe parmak nasıl bilmem ama sanki işaret parmak daha kolay ilerler gibi geliyor bana, bu kıvrılmayı işaret parmağına göre anlattım.

Son düzenleme:

agzınıza saglık sızın yazıları sureklı takıp edıom bugun yastıkla deneyım ısaret parmagından korkumdan yapamıyorum daha buyuk dıye bide eş denemede yastık koymalımıyım altta olunca ... sanırım altta denerım üst bana korku verıo :)

Allah razı olsun canım. birazcık zeytinyağından yardım al ıkınarak parmağını it yada böyle hiç iğne yaptırdınız mı bilmem ama penesilin diye bir iğne vardı hani, bademcikler için, kendini acıyacak diye sıkarsan donar, ikinci kez iğne acısına razı olursun, o yüzden ben gevşemeye çalışıyordum orda ki gibi, nasıl anlatıym sanki üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi koltuğa bırakırsın kendini hufff dersin ya, hatta de yani, =) f yi sürekli söyle,bu arada işaret parmağını dene inan korkulacak bişey yok zaten vajina sıkmadığın sürece esnek, aynen anüs gibi minicik delikten afedersin iğrenç olacak dışkı çıkar sonrada delik eski haline döner değil mi? aynen öyle düşün işte.birde zevk alınca vajina daha çok esner rahatlar.

cok cok tesekkur ederım bı ılham oldunuz bana sıze ozelden nasıl yazabılırım yenıyım burda sormak ıstedıgımm bıseyde hemen ulaşayım

bana neden yardım eden yok sonradan geldım dıye mı üüüüüüüüüüüü

ıkı parmagı hayatta yapamam gibi gelıyor orası esnese bıole kucuk gorunuo gozume

canım bende senin gibiyim inan iki parmğı bırak oraya bisey bile sokamam diyordum bak suan tek parmak rahat oluyor 2. parmakta tek boğum oluyor. korkma sakın

Canim isaret parmak ve orta parmagim ikinci boguma kadar girdiyi gece yendim yani mumlar aparatlar olmadanda yenmek mumkun bunu bilki beynine anlatmaya calis canim insallah yenersin aminnn bende bebisime kavusurum amin INSALLAH...

canım mesaj kutun dolu cevap yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…