- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.441
ya eltin biliyor ki yapiyor vAllahi benim de aklim olsaydi da evde kalirdim ama boyle kalabalik aileye gelmezdim,benim de eltim evin kucuk ogluyla evli ama kalmamis bunlarla hemen cikmis,taniyormus herhaldeki kendini dusunmusaşk olsun başağrısı ne demekmiş, kim olduğunu bilmesemde bi arkadaşım var dertleşiyoz şurda, inan bende senin kadar yalnızım ve dertleşecek kimsem yok. kaynanada yanınızda değilmi, kaynatan felan yaşıyomu, çok zor ya aynı evde ben kaynana kaynata birde kaynımla beraber yaşıyorum, Allahtan ağustos ta kaynım evleniyor gidiyor, kaynım evlenince ben ayrı eve çıkacaktım, yeni gelinde kaynanamın yanına gelecekti, tabi bizim düşüncemiz buydu nası seviniyodum bilemezsin, ama noldu elti hanım fettan çıktı, aynı ev değil aynı mahalleden bile ev tutmak istemedi, kaynana benim başıma kaldı.
yani canım sen kendine herşeyi çok dert etme, konuş görümceyle tatlı gel de, bu sözü bilmezsin bizim buralarda çok kullanılır. tatlı gel dedinmiydi hemen anlaşılırki az gel tatlı olalım demek, ha vajinismus tedavilerini aksatma sakın bırak dışarda dünya yıkılsın, sen buna odaklan tek kurtuluşun bu, bu derdi yenersen inan eşin sana dahada bağlanacak ne istersen yapacak, tecrübe konuşuyor, beni eşim çok sıkıntı etmiyodu ama erkek sonuçta başına vuruyodu kardeş gibimi yatacaz hep böyle diyodu, şimdi vazgeçilmeziyim, öpmeden asla uyuyamaz, sende yeneceksin herkesi at kafandan gir odana çalışma yap
bana neden yardım eden yok sonradan geldım dıye mı üüüüüüüüüüüü
hafızam beni yanıltmıyorsa sna ilk yardım edenlerden biri bendim:) canım evet ıkınmak işi bayağı kolaylaştırıyor. san kulak çöpü kolay gelmiş bana parmak daha kolay geliyor. iki parmak çok rahat yapıyorken hazırladığım aparatla bayağı zorlanıyorum. ıkın serçe parmağaını sok eline et parçası gelecek. sonra parmağını hafifi aşağı popo tarafına ittir bak sonra nasıl ilerleyecek parmağın.(etin altında delik yani)
ıkı parmagı hayatta yapamam gibi gelıyor orası esnese bıole kucuk gorunuo gozume
hayr sana öle geliyor. bende öle düşünüyordum. iki parmağı birleştirip sokuyorum çok kolay hissetmiyorsun bile. ama sen biraz tek parmk çalış zamanla olacak
sağol canım kulak çöpüne basladım bakalım yarın doktor randevumda var sen yendin mi ?
daha değil ama iki parmak bana artık çocuk oyuncağı geliyor.doktorun sana ne öneriyor parmak egzersizi mi:)
evet canım ya dun telefon actım kulak çöpünü cok rahat yapıorum dıye olmaz parmak yap dedı umıdım gıttı oyle deyınce ama ben gene kulak çöpünle yaptım sonra serce parmagımı cok az yapabldm
ozaman başla canım bak kolay olacak. aç bacağını iyice ıkın açılan deliğe sok parmağını bak hoooop diye girivericekk . hadi dene:)
serce parmagın ucu tamam bır bogum yanı ılerlemıom o duvar cıkıo karsıma onu ıtmem gerek demı
serce parmagın ucu tamam bır bogum yanı ılerlemıom o duvar cıkıo karsıma onu ıtmem gerek demı
merhaba arkadaşım,şimdi şöyle oluyor, önce yastıksız anlatıym, hani demiştin ya bir boğum girdi ya karşına o duvar çıkar sen parmağını birinci boğumdan kıvır biraz da ha ilerle sonra bir boğumd daha kıvır son boğum girdiğinde sanki parmağın içinde kanca gibi kıvrık olacak, dimdik değil yani, ama poponun altına yastık koyarsan ve sanki muayene koltuğunda ki gibi o kadar olmasada poponu birazdaha yükselttiğinde parmağın kıvrılmadan ilerler,çünkü zaten vajinan biraz uzağında kalıyor. ama eş denemesinde de poponun altına yastık koymak eğer üstte denemeyeceksen tabi, altta zordur ilk sefer için ama yinede aklında olsun poponun altına yastık koy.birde serçe parmak nasıl bilmem ama sanki işaret parmak daha kolay ilerler gibi geliyor bana, bu kıvrılmayı işaret parmağına göre anlattım.
Allah razı olsun canım. birazcık zeytinyağından yardım al ıkınarak parmağını it yada böyle hiç iğne yaptırdınız mı bilmem ama penesilin diye bir iğne vardı hani, bademcikler için, kendini acıyacak diye sıkarsan donar, ikinci kez iğne acısına razı olursun, o yüzden ben gevşemeye çalışıyordum orda ki gibi, nasıl anlatıym sanki üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi koltuğa bırakırsın kendini hufff dersin ya, hatta de yani, =) f yi sürekli söyle,bu arada işaret parmağını dene inan korkulacak bişey yok zaten vajina sıkmadığın sürece esnek, aynen anüs gibi minicik delikten afedersin iğrenç olacak dışkı çıkar sonrada delik eski haline döner değil mi? aynen öyle düşün işte.birde zevk alınca vajina daha çok esner rahatlar.agzınıza saglık sızın yazıları sureklı takıp edıom bugun yastıkla deneyım ısaret parmagından korkumdan yapamıyorum daha buyuk dıye bide eş denemede yastık koymalımıyım altta olunca ... sanırım altta denerım üst bana korku verıo :)
Allah razı olsun canım. birazcık zeytinyağından yardım al ıkınarak parmağını it yada böyle hiç iğne yaptırdınız mı bilmem ama penesilin diye bir iğne vardı hani, bademcikler için, kendini acıyacak diye sıkarsan donar, ikinci kez iğne acısına razı olursun, o yüzden ben gevşemeye çalışıyordum orda ki gibi, nasıl anlatıym sanki üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi koltuğa bırakırsın kendini hufff dersin ya, hatta de yani, =) f yi sürekli söyle,bu arada işaret parmağını dene inan korkulacak bişey yok zaten vajina sıkmadığın sürece esnek, aynen anüs gibi minicik delikten afedersin iğrenç olacak dışkı çıkar sonrada delik eski haline döner değil mi? aynen öyle düşün işte.birde zevk alınca vajina daha çok esner rahatlar.
rica ederim canım faydam olursa ne mutlu bana, bir dk özelden mailimi yolluyorum ben.cok cok tesekkur ederım bı ılham oldunuz bana sıze ozelden nasıl yazabılırım yenıyım burda sormak ıstedıgımm bıseyde hemen ulaşayım
bana neden yardım eden yok sonradan geldım dıye mı üüüüüüüüüüüü
ıkı parmagı hayatta yapamam gibi gelıyor orası esnese bıole kucuk gorunuo gozume
Canim ben dort kere esli deneme yaptim kan gelmedi buna takilirsan kendini daha cok zorlarsin rahat ol
Canim isaret parmak ve orta parmagim ikinci boguma kadar girdiyi gece yendim yani mumlar aparatlar olmadanda yenmek mumkun bunu bilki beynine anlatmaya calis canim insallah yenersin aminnn bende bebisime kavusurum amin INSALLAH...
canım mesaj kutun dolu cevap yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?