Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sorma canim tam asamadim hala girislerde sorun oluyor git geldede aci var..hani tam yeniyim herkese ama herkese yardim edecegim)

Bi de duvardan yazmamaya calistim moral bozmayayim die,bazi arkadaslara ozelden soruyorum..ilerlemek istyorum ama belli ki beyinde tam bitirmedim ama sakin bana bakmayin..herkes farkli)yendigi gibi hep rahat olan cok kisi var

Bi de duvardan yazmamaya calistim moral bozmayayim die,bazi arkadaslara ozelden soruyorum..ilerlemek istyorum ama belli ki beyinde tam bitirmedim ama sakin bana bakmayin..herkes farkli)yendigi gibi hep rahat olan cok kisi var

canım acı olması çok normal değilmi daha ilk oluyor çünkü sanırım acı olmaması imkansız ilklerde ama sen zaten astın artık bikaç denemeden sonra tam olcak insallah

canım benimmmm sen en büyük sorunu astın artık o zamanla alısınca olur . sen devam et denemeye coğu gitti azı kaldı artık :)))

kızlar ya bende bı denemedım Ramazan ayı dıyede fazla deneme yapamıyorum egzersız flan. Aparat yapıyordm 9 cm sımd ondan azını bıle zor yapıyorum alısmam gerekıyor yenıden. Bır ara ara vermıstm . Ama 2 parmak zorda olsa yapıyorum. Eşlı denemeyı üstteyken yapablırım nerdeyse yarısndan cogu oluyor ama oturamıyorum.zarım hala duruyor ve sanki o agrı yapıyor.. Ordakı agrıyı düşünmemeye calıssamda kuvvetlı agrı.... Fıkrı olan varmı??

canım ara vermememen gerek bildiğim kadarıyla soğukluk oluyor tekrardan alısmak zormus bence ufak ufak da olsa tekrar basla parmak egzersizine bende daha 2 parmak için ugrasıyorum moralını bozma olacak tekrardan bak sen 9 cm lyapmıssın ben daha baslardayım sakın moralını bozma tamammı

Canim zarin agri yaptgini sanmiyorum kendini kasmaktan ve kayganligin az olmasi da olabilir..ben de ayni sekilde kasiyorum ama birakmiyorum eninde sonunda giris oluyor..cok az git gel de oluyor ama tabi aci sizi biraz oluyor..

canım bende tek parmak oluyor ama ikince parmak ilk boğumu kadar giriyor sonrasını yapamıyorum birazdan tekrar egzersize gidicem ins olur ya

Olur canim ya dedigim gibi penis bir girdimi hele de kasmadin mi kayip gidiyor iki parmak mi girmeyecek..ben kendimi kasmadigim zaman bu mu diyorum ama iste o girisler bir onu atlatsam..allah hepimizin yaninda olsun

Olur canim ya dedigim gibi penis bir girdimi hele de kasmadin mi kayip gidiyor iki parmak mi girmeyecek..ben kendimi kasmadigim zaman bu mu diyorum ama iste o girisler bir onu atlatsam..allah hepimizin yaninda olsun

amin canım insallah ya sen zçaten yendin artık canım takma kafana yaparsın inanıyorum sana bende pesinden geliyorm insallah :))

Canım sağol.. Yavas yavas yapıyorum aparatı,parmak ve eş denemesı. Allah c.c kolaylık versın hepımıze kızlar..
Canim zarin agri yaptgini sanmiyorum kendini kasmaktan ve kayganligin az olmasi da olabilir..ben de ayni sekilde kasiyorum ama birakmiyorum eninde sonunda giris oluyor..cok az git gel de oluyor ama tabi aci sizi biraz oluyor..
okadar dıkkat edıyorum ama o agrı acaba zardan dolayımı.. Daha durdugu ıcınmı.. Bılmıyorum. İnş kolayca alısır yenerız vajıyı. Kızlar bebiş ıstıyorum bıryandan..
Hasretm gıderek artıyor

aminnn canım benim insallah hepimiz dertlerimizden kurtuluruz bu mübarek ayda

ben parmak egzersizi yaptım nerden baksan 4 ay hergün aksatmadan yaptım, eş denemesi zor oluyor ilk seferinde ama hergün denersen bi süre sonra kaslar kendini bırakıyo, derin nefes almak dahada rahat hissettiriyor. sen yine aparatla devam et, kastığın yerde dur bi nefes al kendini gevşet tekrar yap, eşinde normal bi ilişki gibi başlamasın sorunlu bi ilişki biraz yardımcı olsun sana kastığın yerde dur nefes al kendini bırak, eşinin yardımı çok önemli herşey sende bitmiyor, hayırlısıyla bi yenseydin şu illeti, inanıyorum peş peşe güzel haberler vereceksin bana, eşinle ilişkiniz normale girecek, bebiş olcak, dahada rahatlıycan eşin bebişin kokusunu alınca ne senin nede bebişin üzülmesine izin vermeyecek, ayrı eve çıkacaksın, oh ne rahat hayat, kendimi bıraktım sana üzülüyorum kız, senin memleket nere türkiyeden

istanbul 22 hala yenmednmi sen benden önce cabalamaaya basladın çocuk istiyorm diyodun ne oldu sana bakıyım niye erteledin

canım selam okudum yazdklarını bende senin gibiydim eşimle her olumsz denemede eşim cok sinirleniyodu kawga ediyodk saatlerce aglıyodum ama bak ben eşime inada yendim sende basarabilirsin

aminnn canım benim insallah hepimiz dertlerimizden kurtuluruz bu mübarek ayda

istanbul 22 hala yenmednmi sen benden önce cabalamaaya basladın çocuk istiyorm diyodun ne oldu sana bakıyım niye erteledin

Canımya bir ara bu konuda yoruldugumu hıssettım üstüne varmadım sonra bır ara bebege yogunlastım pek calısma yapmym dedım ama bebek calısmalarına devam ettım. Yenemedm ucunan döndüm nerdeyse sımdı yenıden basladım ama malum Ramazan ayı pek egzersız yapamıyorum. Hem eş denemesı hem bebek ıcn calısmalar devam ıste.. Ben senı hatırlıyamadm canım sen yendınmı? Zara geldıgındekı gerılmyı agrıyı bır atlatsam olucak belkkı ama....

Arkadaslar ben aparatla calisirken dorduncu boyu denerken ufak ufak kan lekeleri geliyo bende ara veriyorum daha onceleri esli parmak calismasinda kanama olmustu bu daha nekadar surecek aslinda sadece yag kurtarmiyor mu sonucta vajen kuru oldugu halde egzersiz yapmaya çalışıyorum

kızlar belki rahatsız edici bir şey ama ben ilk ayna egzersizlerimde vajinamı çok küçük bulmuştum. ama parmak egzerszi yapıyorum bikaç haftadır .. sanki vajinamda genişleme oldu.. olduysa ne iyi diyeceğim sonra eşimle rahat olur die .. sizde de oldu mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…