- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.461
CAnim sildim yazabilirsin simdi))
canımm sen nereleredesin yendin hemen kayboldun ask olsun :))
canım benim nasıl durumlar alısabıldınmı iyice
Sorma canim tam asamadim hala girislerde sorun oluyor git geldede aci var..hani tam yeniyim herkese ama herkese yardim edecegim)
Sorma canim tam asamadim hala girislerde sorun oluyor git geldede aci var..hani tam yeniyim herkese ama herkese yardim edecegim)
Bi de duvardan yazmamaya calistim moral bozmayayim die,bazi arkadaslara ozelden soruyorum..ilerlemek istyorum ama belli ki beyinde tam bitirmedim ama sakin bana bakmayin..herkes farkli)yendigi gibi hep rahat olan cok kisi var
canım benimmmm sen en büyük sorunu astın artık o zamanla alısınca olur . sen devam et denemeye coğu gitti azı kaldı artık :)))
kızlar ya bende bı denemedım Ramazan ayı dıyede fazla deneme yapamıyorum egzersız flan. Aparat yapıyordm 9 cm sımd ondan azını bıle zor yapıyorum alısmam gerekıyor yenıden. Bır ara ara vermıstm . Ama 2 parmak zorda olsa yapıyorum. Eşlı denemeyı üstteyken yapablırım nerdeyse yarısndan cogu oluyor ama oturamıyorum.zarım hala duruyor ve sanki o agrı yapıyor.. Ordakı agrıyı düşünmemeye calıssamda kuvvetlı agrı.... Fıkrı olan varmı??
kızlar ya bende bı denemedım Ramazan ayı dıyede fazla deneme yapamıyorum egzersız flan. Aparat yapıyordm 9 cm sımd ondan azını bıle zor yapıyorum alısmam gerekıyor yenıden. Bır ara ara vermıstm . Ama 2 parmak zorda olsa yapıyorum. Eşlı denemeyı üstteyken yapablırım nerdeyse yarısndan cogu oluyor ama oturamıyorum.zarım hala duruyor ve sanki o agrı yapıyor.. Ordakı agrıyı düşünmemeye calıssamda kuvvetlı agrı.... Fıkrı olan varmı??
canım acı olması çok normal değilmi daha ilk oluyor çünkü sanırım acı olmaması imkansız ilklerde ama sen zaten astın artık bikaç denemeden sonra tam olcak insallah
Insallah canim benim sen ne durumdasin..
canım bende tek parmak oluyor ama ikince parmak ilk boğumu kadar giriyor sonrasını yapamıyorum birazdan tekrar egzersize gidicem ins olur ya
Olur canim ya dedigim gibi penis bir girdimi hele de kasmadin mi kayip gidiyor iki parmak mi girmeyecek..ben kendimi kasmadigim zaman bu mu diyorum ama iste o girisler bir onu atlatsam..allah hepimizin yaninda olsun
Canım sağol.. Yavas yavas yapıyorum aparatı,parmak ve eş denemesı. Allah c.c kolaylık versın hepımıze kızlar..canım ara vermememen gerek bildiğim kadarıyla soğukluk oluyor tekrardan alısmak zormus bence ufak ufak da olsa tekrar basla parmak egzersizine bende daha 2 parmak için ugrasıyorum moralını bozma olacak tekrardan bak sen 9 cm lyapmıssın ben daha baslardayım sakın moralını bozma tamammı
okadar dıkkat edıyorum ama o agrı acaba zardan dolayımı.. Daha durdugu ıcınmı.. Bılmıyorum. İnş kolayca alısır yenerız vajıyı. Kızlar bebiş ıstıyorum bıryandan..Canim zarin agri yaptgini sanmiyorum kendini kasmaktan ve kayganligin az olmasi da olabilir..ben de ayni sekilde kasiyorum ama birakmiyorum eninde sonunda giris oluyor..cok az git gel de oluyor ama tabi aci sizi biraz oluyor..
Canım sağol.. Yavas yavas yapıyorum aparatı,parmak ve eş denemesı. Allah c.c kolaylık versın hepımıze kızlar..
okadar dıkkat edıyorum ama o agrı acaba zardan dolayımı.. Daha durdugu ıcınmı.. Bılmıyorum. İnş kolayca alısır yenerız vajıyı. Kızlar bebiş ıstıyorum bıryandan..
Hasretm gıderek artıyor
ya eltin biliyor ki yapiyor vAllahi benim de aklim olsaydi da evde kalirdim ama boyle kalabalik aileye gelmezdim,benim de eltim evin kucuk ogluyla evli ama kalmamis bunlarla hemen cikmis,taniyormus herhaldeki kendini dusunmus
chok iyi nasihatlar veriyosun gercekdten,esim bu durumum duzeldikden sonra eminim bana daha da fazla baglanacak,bu durumum beni mahv ediyor,kaynatam da var,hepsi butungun evde Allahdan ben calisiyorum,onlari cok goremiyorum,cok zor insanlar,sabrla geciniyorum,esim uzulmesin diye herseye goz yumuyorum,ama gorumceme artik dayanmiyorum,feciii birsey,ben hergun egzersiz yapiyorum,aparatin 3-vu boyunu rahat ala biliyorum,ama es denemsine gecmekden cok korkuyorum,her defasinda husranla sonuclaniyor ve esim bana cok agir laflar ediyor,sirf bu yuzden israrla es denemisnden kaciyorum,unutdum sen aparatlami yenmisdin yoksa?
ah kardesim ya derdimi kime soylesem,esi de var ama korkuyor herhalde hicbisey soylemiyor,geliyor gidiyor kendi evleri gibi ya cildirmak uzereyim,def ol git demek geliyor icimden kendimi zor tutuyorum of vajiyimemi yanayim,gorumcememi yanayim,bilmiyorum,esim de ben cikmam diyor benim evim o ciksin diyo ortada uzulen ben oluyorum((( seniin de basini agritdim arkadasim ozur dilerim
aminnn canım benim insallah hepimiz dertlerimizden kurtuluruz bu mübarek ayda
istanbul 22 hala yenmednmi sen benden önce cabalamaaya basladın çocuk istiyorm diyodun ne oldu sana bakıyım niye erteledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?