Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım selam okudum yazdklarını bende senin gibiydim eşimle her olumsz denemede eşim cok sinirleniyodu kawga ediyodk saatlerce aglıyodum ama bak ben eşime inada yendim sende basarabilirsin

cok tesekkur ederim yazdiklariniz moral oluyor bana biraz yardim edersen ayrintili anlatasan nasil yendin? cok okuyorum burdaki yazilari ama yine de sanki yetmiyor,herkesden duymak istiyorum "aslinda cok kolay burda bisey yok yaparsin" gibi kelimelerini/ tamamen psikolojik biliyorum ustelik ben tedavi aldigim icin ve suanda bir denemede hamile kaldigim icin biraz uzadi araya zaman girince sanki erteleniyor kendiliyinde (

gercekden psikoloq gibisin sen ya,sozlerin ilac gibi, inan ki kendim vajiyi ne kdara yenmek istiyorsam senin de en kisa zamanda bebek sahibi olmani o kadar cok istiyorum,buRamazan Allah ikimizi de sevindirsin inwAllah, deneme esnasinda esim baska bir insan oldugu icin biraz onun da korkusu var sanirim,bana bazen siddet uyguluyor,ama normalde iyi biri,onun icin sanirim korkular beni cok sikiyor belkide bu yuzden bu kadar erteliyorumdur,ben Azebaycandan yaziyorum canim

Canım demekki yarın tam anlamıyla bozulmadi eğer esnekse zedelenmeden dolayı kan lekesi gelebilir birde neden kuru yapiyirsunki ondan dolayı da leke olabilir

Arkadaslar coook sukur 10cmlik.aparati basardim ufak kanamalr oluyor diye erteliyordum uzerine gittim ve oldu gercrkten dogru teknik ve nefesle olmicak is degilmis.igne yaptirmaktan daha kolay henuz bu isin basindaki arkadaslara soyluyorum vazgecmeyin .azmetmek sabirla denemekten vazgecmemek lazim

meraba kızlar.cok kotuyum.1 yıllık evlıyım.ama ilişkiye gıremedik.burda yazılanlar doğrultusunda parmagımı aldım.o an sankı benım ıcın mucızeydı.ama hep ara verdım.sonra kendım p..sden biraz ınce aparat yaptım.onuda aldım.ama ıkı parmak bı turlu olmuyoooo.kasıyorum.bıraz canım acıyo ve vazgecıyorum.kafayı yemek uzereyımmm.soyledıgınız aparatları nerden temın ettınız.ne olur yardım edin.

ya aparatla başarışsın ya iki parmak neden istiyorsun ki. yaptığın aparatla çalış sonra eş denemesine geçsene. mesela bende aparatlarla daha çok zorlanıyorum. neden illa iki parmak istiyorsun?

ya aparatla başarışsın ya iki parmak neden istiyorsun ki. yaptığın aparatla çalış sonra eş denemesine geçsene. mesela bende aparatlarla daha çok zorlanıyorum. neden illa iki parmak istiyorsun?

aparat ince oldugu ıcın korkmadan yapabılıyorum.ama 2 parmak kalın dıye dusundugumden basamıyorum.esım yaparken cok tedırgın oluyorum.ona ızın vermeyebılıyorum

kızlar ben egzersizler sırasında da bacaklarımı çok kapatıyorum (( siz de öyle misiniz... fark ettikçe açıyorum ama iterken gene kapatıyorum ((

bi an almanya gibi hatırladım pardon azerisin yani ne güzel, yani eşinin tavırları seni kendi içine kapatmaya sebep olmuş canım ya, sen aparatla ne kadar başarılı olursan ol bu korku eşli ilişkiyi engeller, madem eşin normalde iyi birisi, iyi bir anında güzelce konuş, senin sert tavırların yüzünden korkuyorum de, aparatla deniyorum hiç kasmıyorum kendimi, ya olmazsada bana kızarsın diye hep kendimi geri çekiyorum de, ilişkilerimiz senin tavrın yüzünden başarısız oluyor, sakin bi şekilde birlik olalım, beraber yenelim bu rahatsızlığı,ikimiz içinde güzel olacak ama bana yardımcı ol felan gibi şeyler söyle, sakin bir sesle ikna ederek kanına gir. sonuçta bu vajiyi yenmen en çok onun işine yarayacak yardımcı olmak zorunda, bi kere olmazsa sinirlenmeden bi daha denesin ne yani ölmez korkmasın. hamileliğin kaçıncı ayında canım senin doğuma çokmu?
bu arada güzel dileklerin için tşk ederim, küçüklüğümden beri hep psikolog olmak istedim ama maddi imkansızlıklar nedeniyle çalışıp aileme bakmam gerekiyodu kendi hayatımdan çaldım ama çok felsefe kitabı okudum edebiyatı çok seviyorum, birde empati yani kendini karşındakinin yerine koyma olaya onun gözüyle bakma konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum. umarım dualarımız kabul olur yüce Rabbim dileklerimizi hayırlısıyla verir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım merhaba. Ben 25 Mayıs'ta aparatla yendim. Burdan bi arkadaş bana aparat gönderdi. Yurt dışından geliyor. Istersen sana da temin edebiliriz. Beni kontrol et önceki yazışmalarımı aklında soru işareti kalmasın.

Kızlaaar sımdıden hasretım vajıyı yendıgım güne... Sımdıden hasretım bebeğime.. Vajıyı yendıgım zaman daha doğmamıs bebegıme mektup yazmak ıstıyorum. Hadı kızlar yenelım su vajıyı bebegımızde geldın saglıkla hayırla...

Arkadaşlar Merhaba bende forma yeni katıldım 9 aylık evliyim ve vajinismustum ama artık bunu çözeceğime inanıyorum micozkadıoğlu na gidiyorum 2 seansim bitti haftasonu 3. seans için gidicem ve sonrasında bitecek inşallah bu sorunu yaşayan herkese saygın beyi ısrarla tavsiye ediyorum

Amin,inwAllah,5-ci aydayim,bakalim bende sakin bir zamani kolluyorum ama bulamiyorum,o da calisiyor ben de eve gidince de hic yalniz kalamiyoruz,gorumce gorumce kizi kayinana kayinpeder,iste kimi ararsan var bizde)) o da gec geliyor eve hic sakin bir zaman bulamiyorum,bugun de yapacagim egzersizimi,gercekden biktim arkadasim,ne zor kadin olum ya ben

4 ay kalmış az daha dayan canım, yatağa yattığınızda iki dk konuşalım de, ağırdan sakin sakin anlat derdini, bi yandanda kocanın saçlarında elini gezdir ki sakinleşsin, kızması zorlaşsın, ben bebek olunca ve bu vajiyi yenince eşininde ayrı eve çıkmak istediğini göreceksin buna bütün kalbimle inanıyorum, sabret, Allah sabırlı kullarını sever, sabır sırat gibiymiş, çok sakin çok dikkatli aceleye meydan vermez yalnız Allah'a havale edersen sen galip çıkarsın, çalışmalarına devam et, durmadan yalvar şu müberek günlerde, Allah gönlüne göre versin inşallah, senin için dua ediyorum

slm herkese, beni hatırlayanınız yoktur. ben de geçen hafta yendim ama başka da ilişki olmadı 4 gündür, şehir dışındayım. acaba nasıl olacak 2.? gerçekten yendim mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…