- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.481
canım selam okudum yazdklarını bende senin gibiydim eşimle her olumsz denemede eşim cok sinirleniyodu kawga ediyodk saatlerce aglıyodum ama bak ben eşime inada yendim sende basarabilirsin
ben parmak egzersizi yaptım nerden baksan 4 ay hergün aksatmadan yaptım, eş denemesi zor oluyor ilk seferinde ama hergün denersen bi süre sonra kaslar kendini bırakıyo, derin nefes almak dahada rahat hissettiriyor. sen yine aparatla devam et, kastığın yerde dur bi nefes al kendini gevşet tekrar yap, eşinde normal bi ilişki gibi başlamasın sorunlu bi ilişki biraz yardımcı olsun sana kastığın yerde dur nefes al kendini bırak, eşinin yardımı çok önemli herşey sende bitmiyor, hayırlısıyla bi yenseydin şu illeti, inanıyorum peş peşe güzel haberler vereceksin bana, eşinle ilişkiniz normale girecek, bebiş olcak, dahada rahatlıycan eşin bebişin kokusunu alınca ne senin nede bebişin üzülmesine izin vermeyecek, ayrı eve çıkacaksın, oh ne rahat hayat, kendimi bıraktım sana üzülüyorum kız, senin memleket nere türkiyeden
Arkadaslar ben aparatla calisirken dorduncu boyu denerken ufak ufak kan lekeleri geliyo bende ara veriyorum daha onceleri esli parmak calismasinda kanama olmustu bu daha nekadar surecek aslinda sadece yag kurtarmiyor mu sonucta vajen kuru oldugu halde egzersiz yapmaya çalışıyorum
meraba kızlar.cok kotuyum.1 yıllık evlıyım.ama ilişkiye gıremedik.burda yazılanlar doğrultusunda parmagımı aldım.o an sankı benım ıcın mucızeydı.ama hep ara verdım.sonra kendım p..sden biraz ınce aparat yaptım.onuda aldım.ama ıkı parmak bı turlu olmuyoooo.kasıyorum.bıraz canım acıyo ve vazgecıyorum.kafayı yemek uzereyımmm.soyledıgınız aparatları nerden temın ettınız.ne olur yardım edin.
ya aparatla başarışsın ya iki parmak neden istiyorsun ki. yaptığın aparatla çalış sonra eş denemesine geçsene. mesela bende aparatlarla daha çok zorlanıyorum. neden illa iki parmak istiyorsun?
aparat ince oldugu ıcın korkmadan yapabılıyorum.ama 2 parmak kalın dıye dusundugumden basamıyorum.esım yaparken cok tedırgın oluyorum.ona ızın vermeyebılıyorum
kızlar ben egzersizler sırasında da bacaklarımı çok kapatıyorum(( siz de öyle misiniz... fark ettikçe açıyorum ama iterken gene kapatıyorum ((
gercekden psikoloq gibisin sen ya,sozlerin ilac gibi, inan ki kendim vajiyi ne kdara yenmek istiyorsam senin de en kisa zamanda bebek sahibi olmani o kadar cok istiyorum,buRamazan Allah ikimizi de sevindirsin inwAllah, deneme esnasinda esim baska bir insan oldugu icin biraz onun da korkusu var sanirim,bana bazen siddet uyguluyor,ama normalde iyi biri,onun icin sanirim korkular beni cok sikiyor belkide bu yuzden bu kadar erteliyorumdur,ben Azebaycandan yaziyorum canim
meraba kızlar.cok kotuyum.1 yıllık evlıyım.ama ilişkiye gıremedik.burda yazılanlar doğrultusunda parmagımı aldım.o an sankı benım ıcın mucızeydı.ama hep ara verdım.sonra kendım p..sden biraz ınce aparat yaptım.onuda aldım.ama ıkı parmak bı turlu olmuyoooo.kasıyorum.bıraz canım acıyo ve vazgecıyorum.kafayı yemek uzereyımmm.soyledıgınız aparatları nerden temın ettınız.ne olur yardım edin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi an almanya gibi hatırladım pardon azerisin yani ne güzel, yani eşinin tavırları seni kendi içine kapatmaya sebep olmuş canım ya, sen aparatla ne kadar başarılı olursan ol bu korku eşli ilişkiyi engeller, madem eşin normalde iyi birisi, iyi bir anında güzelce konuş, senin sert tavırların yüzünden korkuyorum de, aparatla deniyorum hiç kasmıyorum kendimi, ya olmazsada bana kızarsın diye hep kendimi geri çekiyorum de, ilişkilerimiz senin tavrın yüzünden başarısız oluyor, sakin bi şekilde birlik olalım, beraber yenelim bu rahatsızlığı,ikimiz içinde güzel olacak ama bana yardımcı ol felan gibi şeyler söyle, sakin bir sesle ikna ederek kanına gir. sonuçta bu vajiyi yenmen en çok onun işine yarayacak yardımcı olmak zorunda, bi kere olmazsa sinirlenmeden bi daha denesin ne yani ölmez korkmasın. hamileliğin kaçıncı ayında canım senin doğuma çokmu?
bu arada güzel dileklerin için tşk ederim, küçüklüğümden beri hep psikolog olmak istedim ama maddi imkansızlıklar nedeniyle çalışıp aileme bakmam gerekiyodu kendi hayatımdan çaldım ama çok felsefe kitabı okudum edebiyatı çok seviyorum, birde empati yani kendini karşındakinin yerine koyma olaya onun gözüyle bakma konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum. umarım dualarımız kabul olur yüce Rabbim dileklerimizi hayırlısıyla verir
Amin,inwAllah,5-ci aydayim,bakalim bende sakin bir zamani kolluyorum ama bulamiyorum,o da calisiyor ben de eve gidince de hic yalniz kalamiyoruz,gorumce gorumce kizi kayinana kayinpeder,iste kimi ararsan var bizde)) o da gec geliyor eve hic sakin bir zaman bulamiyorum,bugun de yapacagim egzersizimi,gercekden biktim arkadasim,ne zor kadin olum ya ben
slm herkese, beni hatırlayanınız yoktur. ben de geçen hafta yendim ama başka da ilişki olmadı 4 gündür, şehir dışındayım. acaba nasıl olacak 2.? gerçekten yendim mi acaba?
inşallah gerçekten yenmişsindir bi kez olduysa artık devamı gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?