Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim cok sagol,inwAllah ,ertelemk istemiyorum,bir an once kurtulmak istiyorum bu isgenceden,evde de artik bu durumdan dolayi ezmelerini istemiyorum,cok zor benim icin (

kızlar döndüm ben nasılsınız nası gidiyor çalışmalar..ramazan geldi die aksatmak yok dimi akşamları tam gaz egzerszlere devamdır umarımm

Canim ben 10 cmlik aparati basardim iki gundur calisiyorum onun bir ustu ile calimalimiyim yoksa es denemesi mi yapmaliyim

canım bunu yapabildysen eş denemesine geçebilirsin bence.... ben birsüre eş denemesi ve egzersz aynı anda yürütmüştüm.... o yüzden bşla bence eşdenemelrine de.olmazsa bidaha olmazsa bidaha pes etmek yok... ilk eş denemesnde yapanlarda var .al zeytnyağını başucuna dene bence cnm bugun yarın halayını çekeriz bence senin

size nasıl bir tedavi süreci uyguluyor. parmak egzersizi mi yoksa başka bir şey mi:)

yendm ve bebek bekliyorum darısı sizlere canım bak ıkınmak çok öenmli ya bide yön ilk baslarda biraz agrı olyo ama atlatmalısın bence ewliliğin için ve bi bebek için

suan hamilemisin yada bebeğin varmı cok sasırdım hamile kaldın ve hala yenemedinmi

Kızlar kulak çöpünü bırakyım oarmaga gectım işaret parmagımı yapabiliom artık çok mutluyum fün doktorumda beni ii gördüü ha gayret kızlar hepimiz yencez yaz bıtmeden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim hiç çarem kalmadı oruç bitsin içki ile deniycm parmak egzersizi hayatta yapamam dıştan boşalmayla hamile kalmaya çalışıyorum ama biraz oda zor gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…