- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.501
3 yılı geçti evleneli, bir de oğlum var, bitsin artık bu çile
4 ay kalmış az daha dayan canım, yatağa yattığınızda iki dk konuşalım de, ağırdan sakin sakin anlat derdini, bi yandanda kocanın saçlarında elini gezdir ki sakinleşsin, kızması zorlaşsın, ben bebek olunca ve bu vajiyi yenince eşininde ayrı eve çıkmak istediğini göreceksin buna bütün kalbimle inanıyorum, sabret, Allah sabırlı kullarını sever, sabır sırat gibiymiş, çok sakin çok dikkatli aceleye meydan vermez yalnız Allah'a havale edersen sen galip çıkarsın, çalışmalarına devam et, durmadan yalvar şu müberek günlerde, Allah gönlüne göre versin inşallah, senin için dua ediyorum
allah herkesin yardımcısı olsun... tedavi ile mi başardın
kızlar döndüm ben nasılsınız nası gidiyor çalışmalar..ramazan geldi die aksatmak yok dimi akşamları tam gaz egzerszlere devamdır umarımm
Canim ben 10 cmlik aparati basardim iki gundur calisiyorum onun bir ustu ile calimalimiyim yoksa es denemesi mi yapmaliyim
canım bunu yapabildysen eş denemesine geçebilirsin bence.... ben birsüre eş denemesi ve egzersz aynı anda yürütmüştüm.... o yüzden bşla bence eşdenemelrine de.olmazsa bidaha olmazsa bidaha pes etmek yok... ilk eş denemesnde yapanlarda var .al zeytnyağını başucuna dene bence cnmbugun yarın halayını çekeriz bence senin [/QUOTEgelsiink tesekkur ederim canim Allah senden razi olsun ve bizlere yardimci olan digerlerinden .insaaalah iyi haberlerle donerim 6yilim gecti bu hastalikla dile kolay doktorlar bosa giden ümitler. Esine karsi mahcubiyet bunlarin hepsini hepiniz yasiyosunuz eminim.insaalh su mubarek gunlerin hurmetine tum arkadaslara bu illetten kurtulmak nasip olur.hadi herkese kolay gelsin
Arkadaşlar Merhaba bende forma yeni katıldım 9 aylık evliyim ve vajinismustum ama artık bunu çözeceğime inanıyorum micozkadıoğlu na gidiyorum 2 seansim bitti haftasonu 3. seans için gidicem ve sonrasında bitecek inşallah bu sorunu yaşayan herkese saygın beyi ısrarla tavsiye ediyorum
size nasıl bir tedavi süreci uyguluyor. parmak egzersizi mi yoksa başka bir şey mi:)
Canımya bir ara bu konuda yoruldugumu hıssettım üstüne varmadım sonra bır ara bebege yogunlastım pek calısma yapmym dedım ama bebek calısmalarına devam ettım. Yenemedm ucunan döndüm nerdeyse sımdı yenıden basladım ama malum Ramazan ayı pek egzersız yapamıyorum. Hem eş denemesı hem bebek ıcn calısmalar devam ıste.. Ben senı hatırlıyamadm canım sen yendınmı? Zara geldıgındekı gerılmyı agrıyı bır atlatsam olucak belkkı ama....
cok tesekkur ederim yazdiklariniz moral oluyor bana biraz yardim edersen ayrintili anlatasan nasil yendin? cok okuyorum burdaki yazilari ama yine de sanki yetmiyor,herkesden duymak istiyorum "aslinda cok kolay burda bisey yok yaparsin" gibi kelimelerini/ tamamen psikolojik biliyorum ustelik ben tedavi aldigim icin ve suanda bir denemede hamile kaldigim icin biraz uzadi araya zaman girince sanki erteleniyor kendiliyinde (
yendm ve bebek bekliyorum darısı sizlere canım bak ıkınmak çok öenmli ya bide yön ilk baslarda biraz agrı olyo ama atlatmalısın bence ewliliğin için ve bi bebek için
suan hamilemisin yada bebeğin varmı cok sasırdım hamile kaldın ve hala yenemedinmi
suan hamilemisin yada bebeğin varmı cok sasırdım hamile kaldın ve hala yenemedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?