- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.521
kızlar gunaydın çok çok guzel gecen bır egzersız oldu dün kulak çöpünü bırakıp parmagıma geçişimi yaptım 1 saatten fazla yaptım ısaret parmagımı yarısına kadar aldım ki hayatta sokamam dıyordum.. doktorumun verdıgı gevsemeler ve kendımce buldugum yöntemler çok işe yaradı ıkınmak gercekten muthıs bısey dün eşime gösterdım parmagı şaşırdı kesın yapcaksın dıye aferım dıye dıye gucte verdı bu ara cok ısteklıyım hazır ısteklıyken ara vermeden egzersız yapıcam
Günaydın canım zaten oraya herhangi bişey giriyosa parmak kulak çöpü aparat falan gerisi de geliyo inşallah çünkü o durumu beynimiz anlıyo ve daha da rahatliyoruz gerçekten egzersiz yapmak da çok önemli allah yardımcımız olsun
inşallah canım sankı bi büyük bişy olmaz gibi geliyor ama olmucak şey yokmus demek bunuda yapamayız dıyorduk yaptık hadı geriside hepımızın gelsın
tabiki de olmayacak şey yok bu oluyosa diğeri de olur bende ilk başta kesinlikle hiç bişey oraya giremez diyordum ama şimdi çok ilerledim demekki olabiliyomus tabi çaba göstermek lazım ben inanıyorum çok az kaldı yakında bu durumdan kurtulacam inşallah
bende inanmaya başladım artık bende ınanıyorum
kızlar bu akşam belki ikinci deneme olabilir. öneriniz var mı?
yeni uye oldugum icin yazilari dogru yerden yazamiyorum galiba,dort bes tane yazi yazdim ama gitmiyor sanirim,arkadasim ben 8 aylik evliyim 5 aylik hamileyim,sendemi hamilesin?
sanirim ozelden mesaj atamiyorum galiba,yeni uye oldugum icin ola bilirimi sence?yardim etmek istediyin icin sana cok tesekkur ederim,ihtiyacim var yardimina
Bayanlar ben bakireyim bu yüzden kendimi nasıl tatmin etmeliyim bilemiyorum parmak sokmaya korkuyorum yardım edin
bepanthol cilt kremi denedin mi hiç işini kolaylaştırabilir, ayrıca denemekten bişey olmaz olmazsada hayal kırıklığına uğrama illaki olacak sonunda allah yardımcın olsun canım
bepanthol krrem nasıl bir işe yarıyor.? acıyı mı alıyor kayganlaştımayı mı sağlıyor?
kızlar hadi su mübarek günde yenen yok mu aranızda
kızlar hadi su mübarek günde yenen yok mu aranızda[/QU
rabbim hepinize yardımcı olsun.benim için aşılması imkansız bir konu gibiydi bu tam beş yıl uğrastımm kendinizi bukadar yıpratmayın aslında hiç birşey yokmuş aca birgün geçermi olurmuki diye geçti günlerim hep ümitsizlıkama bigün oldu inamadım bumu ya bukarmı dedim deneyin vazgeçmeyin acıyok hepsi korkudan ibaret kafada bitiyor herşey lütfen acıcakmı acaba diye düşünmeden yapın şunu düşünü erkek için bir ihtiyaçsa kadın için de aynı cinsel ilişkiden korkan ben şimdi jinekolojik muayene bile olabiliyorum.umarum bu güzel aylarda hepiniz o mutlulugu yaşarsınız bu topiği iyi bilirim cok çagreler aradım ben burda ve yendim destek çok önemli sizlerde yeneceksiniz sonre herkes halaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?