Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar gunaydın çok çok guzel gecen bır egzersız oldu dün kulak çöpünü bırakıp parmagıma geçişimi yaptım 1 saatten fazla yaptım ısaret parmagımı yarısına kadar aldım ki hayatta sokamam dıyordum.. doktorumun verdıgı gevsemeler ve kendımce buldugum yöntemler çok işe yaradı ıkınmak gercekten muthıs bısey dün eşime gösterdım parmagı şaşırdı kesın yapcaksın dıye aferım dıye dıye gucte verdı bu ara cok ısteklıyım hazır ısteklıyken ara vermeden egzersız yapıcam

Günaydın canım zaten oraya herhangi bişey giriyosa parmak kulak çöpü aparat falan gerisi de geliyo inşallah çünkü o durumu beynimiz anlıyo ve daha da rahatliyoruz gerçekten egzersiz yapmak da çok önemli allah yardımcımız olsun

inşallah canım sankı bi büyük bişy olmaz gibi geliyor ama olmucak şey yokmus demek bunuda yapamayız dıyorduk yaptık hadı geriside hepımızın gelsın

inşallah canım sankı bi büyük bişy olmaz gibi geliyor ama olmucak şey yokmus demek bunuda yapamayız dıyorduk yaptık hadı geriside hepımızın gelsın

tabiki de olmayacak şey yok bu oluyosa diğeri de olur bende ilk başta kesinlikle hiç bişey oraya giremez diyordum ama şimdi çok ilerledim demekki olabiliyomus tabi çaba göstermek lazım ben inanıyorum çok az kaldı yakında bu durumdan kurtulacam inşallah

Bayanlar ben bakireyim bu yüzden kendimi nasıl tatmin etmeliyim bilemiyorum parmak sokmaya korkuyorum yardım edin

Burdaki bütün bayanlar hasta ve sen şu an bu topiğe böyle bişey yazarak onlara saygısızlık yapıyorsun.
Bir daha buraya yazma yoksa öyle bi tatmin edicem ki seni
Dalga geçtiğin aşikar, git bari konu aç, buraya ne yazıyorsun. Kızlar zaten bunalmışlar hastalıklarından senle mi uğraşıcaklar bi de.

bepanthol krrem nasıl bir işe yarıyor.? acıyı mı alıyor kayganlaştımayı mı sağlıyor?

ben aparatla egzersiz yapıyorum üzerine bepanthol ve fito krem sürüyorum doktorumun tavsiyesiyle tabi kayganlık sağlıyo ve hiç acı da hissetmiyorum çok rahat oluyo ama paralellik çok önemli aslında yanlış soktuğumuz için aci çekiyoruz

Kızlar ben 1 senelk evliyim , ilk ayımda vajinusmus hastalığım vardı , ve bunu şöyle yendim, önce sıcak bir küvet doldurun içinde biraz rahatlyın, sonra eşinizde size katlsın ve aklınızdan olmayacak yine düşüncesini çıkartın, ve inanınki sanıyelk bir olay kendi parmağınızı sokmayı deneyin , cnınızn açısı aslında çok olmadığı farkedeksizn, hatta eşinzde size yardımcı olsun, yanınzdan ayrılmasın, bir ün sonra bu sefer parmağınızı biraz daha ileriye sokmayı deneyin, inanaın faydasını göreceksinz, kendinizi alıştrdıktan sonra sizin komutanızda eşinzle ama sadece siz yöneterek , bir kez deneyin,, inşallah faydasını görürsnüz canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…