- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.541
canım hayırlı olsun.. İnş yenmek üzereyım sağol
henüz yenmedim ama bi kaç gün içinde bitecek inşallah :)
kızlar hadi su mübarek günde yenen yok mu aranızda[/QU
rabbim hepinize yardımcı olsun.benim için aşılması imkansız bir konu gibiydi bu tam beş yıl uğrastımm kendinizi bukadar yıpratmayın aslında hiç birşey yokmuş aca birgün geçermi olurmuki diye geçti günlerim hep ümitsizlıkama bigün oldu inamadım bumu ya bukarmı dedim deneyin vazgeçmeyin acıyok hepsi korkudan ibaret kafada bitiyor herşey lütfen acıcakmı acaba diye düşünmeden yapın şunu düşünü erkek için bir ihtiyaçsa kadın için de aynı cinsel ilişkiden korkan ben şimdi jinekolojik muayene bile olabiliyorum.umarum bu güzel aylarda hepiniz o mutlulugu yaşarsınız bu topiği iyi bilirim cok çagreler aradım ben burda ve yendim destek çok önemli sizlerde yeneceksiniz sonre herkes halaya
canım benim desteğin için saol senin gibi arkadaslar sayesinde inan moralımız yerine geliyor . benim sorum su iki parmak aldım ama git gel yapamıyorum içimde acaba bu asamadan sonra ne yapamam gerek
8 aylik evliyim ve suan 5 aylik hamileyim,deneme esnasinda hamile kaldim,sonra da ara verdiyim icin basa dondum sanirim,sendemi hamilesin?
canım benim desteğin için saol senin gibi arkadaslar sayesinde inan moralımız yerine geliyor . benim sorum su iki parmak aldım ama git gel yapamıyorum içimde acaba bu asamadan sonra ne yapamam gerek
canum bence aparat daha kolay bende iki parmak alamamıstm o boyutta aparat yapıp aldm bunu deneyebilirsin
tamam canım aparatı da deneyim
ne asamadasın canım
ben tedavi görüyorum 2 seansim bitti şu anda 10 cm lik aparat alabiliyorum yarın sonuncu seansım sonra bitiyo inşallah ama artık gerçekten cesaretim geldi kendime güveniyorum sonuçta bizim de diğer kadınlardan bi farkımız yok
tamam canım aparatı da deneyim
canm özelden detayları yazdm ama sadece 5 dakikada bi msj atablym o yuzden dakkam dolsun göndercm mesajı
canım seanslarda nasıl bi tedavi uygulanılyyorben tedavi görüyorum 2 seansim bitti şu anda 10 cm lik aparat alabiliyorum yarın sonuncu seansım sonra bitiyo inşallah ama artık gerçekten cesaretim geldi kendime güveniyorum sonuçta bizim de diğer kadınlardan bi farkımız yok
canm eşimin maili ar smdı oda uygun olmaz burdan yazısalm olrmu
ayrıca canm bu doğanın kanunu her kadının canı acısa o lisedeki kızlar bile yaparmydı onlar bile yapıo demekki acı yok demi
tabiki de öyle doğanın kanunu sonuçta ve gerçekten kendini rahat bırakınca acı olmuyo ben iki aparat kullandım ikisinde de hiç acı hissetmedim ki benim bide vajina mantarım olmasına rağmen hissetmedim önemli olan tek şey bence doğru giriş yapabilmek o paralelligi ayarlayınca zaten gerçekten kendisi kayıp gidiyo
canım seanslarda nasıl bi tedavi uygulanılyyor
tamam canım
tabiki asıl olay bi yön bide kendni kasmamak o zaman acı falan yok zaten ıkınınca kasamıyon kendni
kişiye özel tedavi belirleniyo telkin hipnoz ve aparat egzersizleri canım
ilk seansta ben kendimi öyle bi kastım ki ama ona rağmen yine hiç bi acı olmadi biraz baskı hissediyosun sonra rahat bırakınca o da geçiyo zaten
bak işte o kdar bence ertelemeden son seansnla beraber bitir bunu
inşallah canım dua edin benim için... sen ne durumdasin canım
canım nasılsın ne durumdasın varmı bir gelisme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?