- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.561
ben aralkta yenm cnm suan da 4 aylık hamileyim
aayyyy canım benimmm sen hamilemisinnnnnnnnn ohhh masallah sana :)))
Arada eş denemesı yapıyorum canım bebek düşünüp duruyorum ..
hımm ne guzel canım benim bak alıstın tekrardan insallah bebisinde olur
ben aralkta yenm cnm suan da 4 aylık hamileyim
Amin canım dua edersen bıze memnun olurum.. Herhangı bıryöntemın varmı yada kullandıgın ılac nasıl yendın ben daha önce cogu gırmstı fakat o zar kısmında zorlanıyorm cok acılmıs gıbı hıssedıyorum o agrıdan cekıyorum gecemıyorum bırdende yapamıorum....
hımm ne guzel canım benim bak alıstın tekrardan insallah bebisinde olur
canım ben daha yenemedim kiii((
soktayım ya nasıl hamile kaldın içine giriyomydu biraz penis bende hamileyim 4 aylık canm
bir de bisey sorayim hamilelikde zeytin yagi ile egzersizleimi yapmam bir zarari olurmu bebebk icin,yani zeytinyaginin bir zarari varmidir sence?yeni üye oldgn için atamıyon özelden canım 50 tane mesj yaznca duwara özelden mesj hakkın açılcak
bir de bisey sorayim hamilelikde zeytin yagi ile egzersizleimi yapmam bir zarari olurmu bebebk icin,yani zeytinyaginin bir zarari varmidir sence?
tedavi asamasinda,deneme zamani kaldim,simdi bilmiyorum ben vajinismusummu yoksa deyilmiyim?(Canım sen vajinusmusken mi hamile kaldın?
merhaba arkadaşlar 2 aydır uğraşıyorum bununla. arada iki hafta ara vermiştim mecburi hemen soğumuşum.. size bir kaç sorum var,, ben en minik boy tamponla yapıyorum suan egzersizlerimi. tamponu kondomun içine koyuyorum. bi türlü tamamını sokamamıştım ama çok şükür bugün tamamı girdi :)) tamponun daha büyük boyda olanlarını kullanıcam artık ve sonra muma geçicem.
şimdi sorum şu.. bugün iki tane beyaz klasik bildiğimiz mumlardan aldım ama mumun başı çok sivri.. sizin kullandıklarınız nasıl veya kullanırken o kısımları biraz törpülüyor musunuz.. çünkü benim aldığım bir kalem gibi sivri(( orayı biraz yakıp ovalleştirsem diyorum önce.. ne dersiniz... ???
ay gerçekten mi canım tebrik ederim bizlere de nasip olur inşallah
Allah ikimize de saglikla bebeyimizi kucagimiza almayi nasip etsin inwAllah, girdi canim ama tam deyildi sanirim,hic bir aci da hiss etmemiwdim halbuki ama sonra niye olmadi bilmiyorum ki, aci olmadigini da slinda biliyorum ama neden erteliyorum hic bilmiyorum,sen nasil yenmisdin?
bir de bisey sorayim hamilelikde zeytin yagi ile egzersizleimi yapmam bir zarari olurmu bebebk icin,yani zeytinyaginin bir zarari varmidir sence?
sorumu kimse görmedi miiii ?? aynı şeyi deneyen yok muuu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?