Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hımm ne guzel canım benim bak alıstın tekrardan insallah bebisinde olur

Amin canım dua edersen bıze memnun olurum.. Herhangı bıryöntemın varmı yada kullandıgın ılac nasıl yendın ben daha önce cogu gırmstı fakat o zar kısmında zorlanıyorm cok acılmıs gıbı hıssedıyorum o agrıdan cekıyorum gecemıyorum bırdende yapamıorum....

canım ben daha yenemedim kiii ((

Kızlar inş En yakın zamanda yenersiniz vajinusmusu . bende vajiliyim malesef ama ben vajiliyken hamile kaldım . ama sevincim kısaa sürdü bebeğimin kafatası gelişmemiş ve ya karnımda yada doğunca ölecekmiş. Yani diyeceğim şu ki En büyük derdim Vajinusmus sanıyordum ama değilmiş.Sizde Sakın üzülmeyin. İnş Bugünleriniz geçecek hiç bir acı sonsuza kadar sürmez . Rabbinize olan inancınızı yitirmeyin. Dua edin.

merhaba arkadaşlar 2 aydır uğraşıyorum bununla. arada iki hafta ara vermiştim mecburi hemen soğumuşum.. size bir kaç sorum var,, ben en minik boy tamponla yapıyorum suan egzersizlerimi. tamponu kondomun içine koyuyorum. bi türlü tamamını sokamamıştım ama çok şükür bugün tamamı girdi :)) tamponun daha büyük boyda olanlarını kullanıcam artık ve sonra muma geçicem.

şimdi sorum şu.. bugün iki tane beyaz klasik bildiğimiz mumlardan aldım ama mumun başı çok sivri.. sizin kullandıklarınız nasıl veya kullanırken o kısımları biraz törpülüyor musunuz.. çünkü benim aldığım bir kalem gibi sivri (( orayı biraz yakıp ovalleştirsem diyorum önce.. ne dersiniz... ???

soktayım ya nasıl hamile kaldın içine giriyomydu biraz penis bende hamileyim 4 aylık canm

Allah ikimize de saglikla bebeyimizi kucagimiza almayi nasip etsin inwAllah, girdi canim ama tam deyildi sanirim,hic bir aci da hiss etmemiwdim halbuki ama sonra niye olmadi bilmiyorum ki, aci olmadigini da slinda biliyorum ama neden erteliyorum hic bilmiyorum,sen nasil yenmisdin?

Günaydın arkadaşlar bugün son seansıma gidiyorum nolur bana çok dua edin biraz heyecan ve korku var inşallah çok kolay geçer ve sonrasında bende vajiyi yenenlerden olurum

sorumu kimse görmedi miiii ?? aynı şeyi deneyen yok muuu (

ben burda egzerszlerle yendm canm bak biliyosn acı olmadgnı su korkunuda at artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…