Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu ne seansı ki tahriş olduğuna karar verdiniz.. ben psikolog seansı sanmıştımm .. mahsuru yoksa yazar mısınızz

ben özel bi kliniğe gidiyorum duymuşsunuzdur belki saygın micozkadıoğlu doktorum. Ev egzersizleri yapıyorum biraz fazla yaptığım için tahriş olmuş onun için son bi seans daha gidicem

inşallah son olur allah hepimizin yardımcısı olsun...

yaa şimdi doktorunuzu araştırdım evet iyi bi doktor bulmuşsunuz. ben psikoloğuma güvenimi yitirdim bi daha gitmeyeceğim o yüzden. çok hızlı ilerledik evet bunu başta ben de istiyordum ama ilk boğum ikinci boğum ve tüm parmak egzersizinden sonra yarıya kadar penisle ilk denememi yapmamı istedi. fakat ben çok erken olduğunu düşünüyorum. belki o beni hazır gördü bilemem ama denemem için daha kalın ve uzun aparatlar da denemeliydim.. o yüzden mini boy tamponla egzersizlerimi sürdürüyorum. bir de süper boy ve ultra boy tampon aldım onları komdoma geçirip kullanıyorum. bir nevi aparat gibi. en son muma geçeceğim. bu yöntemi kendim çizdim kendime.. psikolog dan maalesef memnun kalmadım

bilmiyorum ama bu konuda bana psikolog yardimci olamamıştı parmak egzersizleri hiç yapamadım çünkü sonra saygın beye gitmeyi düşündüm ve 3. seansa kadar geldim ve cok da memnunum çünkü her anlamda tam hazır hale getiriyo hem kafa olarak hem de egzersiz olarak ben bugun dediğim gibi büyük boy aparati alabildim Penis büyüklüğünde idi ama tahriş den dolayı çok hazır olmadığımı düşündük o yüzden tekrar gidicem bence sende iyi düşünmüşsun hemen es denemesine geçmek yanlış önce tam anlamıyla hazır olmak gerekiyo

Günaydın iyi pazarlar herkese, cuma günü deneriz diye düşünmüştüm ama hem cuma hemde ctesi kocam hiç yanaşmadı ben de bekledim ilk o atak yapsın diye. Demekki üç yıldır bu anı beklemiyormuş, çok kırgınım

canım haklısın ama keske cesaretin varken sen yanassaydın ((

Kizlar ben sizi cooookk uzun zamandir takip ediyorum yazilarinizi okuyorum ama benimki vaji degilde bir korku adeta gecmisten gelen bircok hurafe... ama ne yazik ki sizin kadar cesaretim bile olmadi hic ne egzersiz ne doktor hatta o kadar ki alismistik artik hiiicc denemiyoduk bile esimde cok anlayislidir sagolsun aynanin karsisinda saatlerce agladigimi bilirim ama dun gece bi cesaret denedik yarisina kadar icimdeydi inanamadim boyle aslinda o kadar buyutmenin hic bi anlami yokmus bunu anladim bebis istedigim icin hep onu dusundum esime konsantre oldum ve bi baktim olmus inanin elimi surmeye bile korkan ben tek bi sizi hissetmedim cok uzun oldu biliyorum ama sizinle paylasmak istesim o kadar guzel bi duyguymus ki mutluluktan agladim bugun kendimi kus gibihissediyorum
..!Allahim tez zamanda size de nasip etsin insalllaâaahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…