- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.581
sorumu kimse görmedi miiii ?? aynı şeyi deneyen yok muuu(
Günaydın arkadaşlar bugün son seansıma gidiyorum nolur bana çok dua edin biraz heyecan ve korku var inşallah çok kolay geçer ve sonrasında bende vajiyi yenenlerden olurum
nasıl geçti son seans canım
nasıl geçti son seans canım
güzel geçti ama fazla egzersiz yaptığım için tahriş olmuş birazo yüzden bi kez daha gidicem salı günü inşallah o son olacak ama son boy aparatla çalışabiliyorum artık :)
bu ne seansı ki tahriş olduğuna karar verdiniz.. ben psikolog seansı sanmıştımm .. mahsuru yoksa yazar mısınızz
ben özel bi kliniğe gidiyorum duymuşsunuzdur belki saygın micozkadıoğlu doktorum. Ev egzersizleri yapıyorum biraz fazla yaptığım için tahriş olmuş onun için son bi seans daha gidicem
ben özel bi kliniğe gidiyorum duymuşsunuzdur belki saygın micozkadıoğlu doktorum. Ev egzersizleri yapıyorum biraz fazla yaptığım için tahriş olmuş onun için son bi seans daha gidicem
anladım allah yardımcınız olsun.. az kalmış son inşallah sizin o zamandarısı bizee
inşallah son olur allah hepimizin yardımcısı olsun...
yaa şimdi doktorunuzu araştırdım evet iyi bi doktor bulmuşsunuz. ben psikoloğuma güvenimi yitirdim bi daha gitmeyeceğim o yüzden. çok hızlı ilerledik evet bunu başta ben de istiyordum ama ilk boğum ikinci boğum ve tüm parmak egzersizinden sonra yarıya kadar penisle ilk denememi yapmamı istedi. fakat ben çok erken olduğunu düşünüyorum. belki o beni hazır gördü bilemem ama denemem için daha kalın ve uzun aparatlar da denemeliydim.. o yüzden mini boy tamponla egzersizlerimi sürdürüyorum. bir de süper boy ve ultra boy tampon aldım onları komdoma geçirip kullanıyorum. bir nevi aparat gibi. en son muma geçeceğim. bu yöntemi kendim çizdim kendime.. psikolog dan maalesef memnun kalmadım
tedavi asamasinda,deneme zamani kaldim,simdi bilmiyorum ben vajinismusummu yoksa deyilmiyim?(
Günaydın iyi pazarlar herkese, cuma günü deneriz diye düşünmüştüm ama hem cuma hemde ctesi kocam hiç yanaşmadı ben de bekledim ilk o atak yapsın diye. Demekki üç yıldır bu anı beklemiyormuş, çok kırgınım
canım haklısın ama keske cesaretin varken sen yanassaydın((
Mis gibi duşumu aldım oğlumu uyuttum, yapabileceğim bu kadar
güzel geçti ama fazla egzersiz yaptığım için tahriş olmuş birazo yüzden bi kez daha gidicem salı günü inşallah o son olacak ama son boy aparatla çalışabiliyorum artık :)
hımm haklısın canım . ama epey zaman olmus canım belki o yüzden uzak durmus olabuir
hadi hayrlısı canm inş bitircen bu işi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?