Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım senin adına da çok sevindim peki devamı geldi mi artık rahat misin

yok yok yok olmuyo olmuyo olmuyo çıldırıcam bu kadar zormu ya artık kendimden nefret etmeye başladım nekadar eksik ve acizim bir işi başaramadım en son çarem burdan bir arkadaşın zeytinyağı ile yapılması gerektiğini ve pozisyonunu anlatmıştı onuda denedim bugün yok olmuo ter döktüm ter beynimin içi şimdi patlıcak şimdi canım çok acıcaklarla dolu sinirimden ağladım nereye kadar böyle giidicek neolur bana yardım edin bunu aşmam lazım ama nasıl deniorum egzersizleride yapıorum p... gelince tık yok(((

çok kolay bişey için neler çekiyoruz ya canım önce bi sakin ol umutsuzluğa kapılma illaki olacak egzersizlere tam anlamıyla devam et bence neyle yapıyorsun bilmiyorum ama yavaş yavaş ilerle ve bi boy büyük aparat kullan ve bu sırada ilişki hiç deneme bana doktorum öyle diyo en son ana kadar ilişki yasak bide bepanthol krem kullan egzersiz yaparken de ilişki içinde iyi geliyo ben şu anda bu aşamadayım allah yardımcımız olsun ama olumsuzlukları at kafandan

kulak pamuğunu bayagı kalınlaştırıp elidivene geçirip yapabliliyorum zaten o dediğiniz aparatlarda bende yok netten baktım biraz pahalı geldi daha ilkel şeylerle yapıorum kendime inanamıyorum gerçekten bu nasıl bişeymiş ya on tane falan çocuk nasıl doğuruyorlar eskiden köydekiinsanlar nasıl yapıolarmış hep bunları düşünüyorum başka nasıl pozisyonlar deneyebilirim?

köydeki insanlara bende hayret ediyorum zaten onların ki de can bizimki de işte biz sadece abartıyoruz. ben aparatla çalışıyorum ama mum deneyen arkadaşlar da var pozisyon olarak da doktorlar hep kadının üstte olduğu pozisyonu tavsiye ediyolar

bide bu konuda durumun varsa parayi düşünme bence yeterki bu durumdan kurtulayim diye ben altınlarımi satıp doktora gidiyorum hiç bişey sağlıktan daha önemli değil çünkü bu büyük bi problem

kızlar yaaa nolur yapamıyorum demeyin (( ben de tüm egzersizlere ramen yapamayanlardan olmaktan korkuyorum. ( bazen burda çok umut doluyorum bazen de yerle bir oluyorum sizi okuyunca. bugünlerde eşim de çok uzaklaştı benden (( öpmüyor bile beni.. düzelmesini bekliyoruz ama çok uzaklaştık... çöküyor benim morelim de gittikçe ((

canım tam olarak penis denemesini nasıl yapıyorsn anlat yardmcı olalım

canım bunlar bu hastalıkta normal ama sen adım at eşine bak eşim yapamayınca bana küser yatardı ben sarılrdm edrdm sen adım at arayı sogtmaya fırsat verme

canım bak tam okumadm yazdklarını ama sakın eşinden bi adım atmasını bekleme bu bizim sorunumz erkeklerde beklyo biz ilk adımı atalım o yuzden sen yanas ona yumsat onu uzaklasmanıza izin verme yoksa ara açılıyo ve insanlar soguyo birbirinden bu hastalıgı yenene kadr hep ilk adımı sen atacaksn yenince zaten sen demeden eşin sana yanascak canım bu arada sendemi vajilyken hamle kaldın

canım bende penisin ilk girişi hakkında bilgi almak istiyordum gerçi pozisyona göre değişir ama kadın altta olduğu anda ucu yerleşince aşağı doğru mu itmek gerekiyo kusura bakmayın biraz açık sordum ama

yani burda yazılanlara göre hareket ettim bugün ben üstte sırtım dönük dizlerim yatağa değmiş şekilde ve zeytinyağı sürdüm bütün kontrollern kendimde olmasını istedim onun içinse p...ben tuttum kendim ittirmeye çalıştım ıkınmış gibi yapıp almaya çalıştım ama bişey engel oluo sanki terlemeye başladım acıcakmış hissi doğdu yeri buluorum birden kayıyo sonrada baktık olmuo bıraktık zaten ve sonuç hüsran

canım bunlar bu hastalıkta normal ama sen adım at eşine bak eşim yapamayınca bana küser yatardı ben sarılrdm edrdm sen adım at arayı sogtmaya fırsat verme

ben iki aydır egzersizlerimi yapıyrum henüz denemeye geçmedik. ama baştaki ilgisi alakası azaldı. doğru söylüyorsun ben daha yakın davranırsam belki daha iyi olacak. hiçbir sorunumuz yok ama çok iyi anlaşan iki ev arkadaşı gibi olduk. çok bunaltıyor bu halimiz beni. inan kendimi çok beceriksiz hissediyorum. hele arkadaşlarım bebek yapıp bıcır bıcır tavırlarla tavsiyeee ediyoooorummm dedikçe deliye dönüyorum. anne olmak istiyorum. kadın olmak istiyorum ama daha egzersizlerin ilk aşamalarındayım. çok sabırsızım ve ilk denememde burdaki bazı yazan kişiler gibi olmaktan çok korkamaya başladım..

Evet canım bir buçuk yaşında oğlum var.

Biz geçen hafta başardık. Sonuna kadar içime alabildim ve tam bir birleşme oldu. Gir çık larla da emin olduk.

Sonra ben şehirdışına çıktım.döndüm ve İki gecedir hadi demedi

23 ağustosta 2 yıl olacak. Ne deneme yapıyorum ne de denemek için istek duyuyorum. Ramazanda olmak bahanesine sığınmıycam çünkü içime bakıyorum başaramayacağımı o kadar kabullendim ki.
Oturup saysam herhalde 20-25 tane hamilelik haberi aldım bu iki yılda. Kendimden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…