- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.601
inşallah canım ama niye bilmiyorum ama bi korku çöktü üzerime...
o korku seytan unut gitsin o korkuyu cnm bu bi erteleme hastalığı bak erteleyip durma
Kizlar ben sizi cooookk uzun zamandir takip ediyorum yazilarinizi okuyorum ama benimki vaji degilde bir korku adeta gecmisten gelen bircok hurafe... ama ne yazik ki sizin kadar cesaretim bile olmadi hic ne egzersiz ne doktor hatta o kadar ki alismistik artik hiiicc denemiyoduk bile esimde cok anlayislidir sagolsun aynanin karsisinda saatlerce agladigimi bilirim ama dun gece bi cesaret denedik yarisina kadar icimdeydi inanamadim boyle aslinda o kadar buyutmenin hic bi anlami yokmus bunu anladim bebis istedigim icin hep onu dusundum esime konsantre oldum ve bi baktim olmus inanin elimi surmeye bile korkan ben tek bi sizi hissetmedim cok uzun oldu biliyorum ama sizinle paylasmak istesim o kadar guzel bi duyguymus ki mutluluktan agladim bugun kendimi kus gibihissediyorum
..!Allahim tez zamanda size de nasip etsin insalllaâaahhhh....
inşallah canım senin adına da çok sevindim peki devamı geldi mi artık rahat misin
Yani soyle soylim cocuk icin ugrastigimiz icin esim gitgel yapmadi ama icimdeyken cok rahattim bi daha ki denememe penise zeytnyagi surucem eminim kayip gidicektir
yok yok yok olmuyo olmuyo olmuyo çıldırıcam bu kadar zormu ya artık kendimden nefret etmeye başladım nekadar eksik ve acizim bir işi başaramadım en son çarem burdan bir arkadaşın zeytinyağı ile yapılması gerektiğini ve pozisyonunu anlatmıştı onuda denedim bugün yok olmuo ter döktüm ter beynimin içi şimdi patlıcak şimdi canım çok acıcaklarla dolu sinirimden ağladım nereye kadar böyle giidicek neolur bana yardım edin bunu aşmam lazım ama nasıl deniorum egzersizleride yapıorum p... gelince tık yok(((
çok kolay bişey için neler çekiyoruz yacanım önce bi sakin ol umutsuzluğa kapılma illaki olacak egzersizlere tam anlamıyla devam et bence neyle yapıyorsun bilmiyorum ama yavaş yavaş ilerle ve bi boy büyük aparat kullan ve bu sırada ilişki hiç deneme bana doktorum öyle diyo en son ana kadar ilişki yasak bide bepanthol krem kullan egzersiz yaparken de ilişki içinde iyi geliyo ben şu anda bu aşamadayım allah yardımcımız olsun ama olumsuzlukları at kafandan
kulak pamuğunu bayagı kalınlaştırıp elidivene geçirip yapabliliyorum zaten o dediğiniz aparatlarda bende yok netten baktım biraz pahalı geldi daha ilkel şeylerle yapıorum kendime inanamıyorum gerçekten bu nasıl bişeymiş ya on tane falan çocuk nasıl doğuruyorlar eskiden köydekiinsanlar nasıl yapıolarmış hep bunları düşünüyorum başka nasıl pozisyonlar deneyebilirim?
kulak pamuğunu bayagı kalınlaştırıp elidivene geçirip yapabliliyorum zaten o dediğiniz aparatlarda bende yok netten baktım biraz pahalı geldi daha ilkel şeylerle yapıorum kendime inanamıyorum gerçekten bu nasıl bişeymiş ya on tane falan çocuk nasıl doğuruyorlar eskiden köydekiinsanlar nasıl yapıolarmış hep bunları düşünüyorum başka nasıl pozisyonlar deneyebilirim?
gerçekten öyle iki gündür kötü oldum hiç böyle değildim ama üzerine gidicem artık
yok yok yok olmuyo olmuyo olmuyo çıldırıcam bu kadar zormu ya artık kendimden nefret etmeye başladım nekadar eksik ve acizim bir işi başaramadım en son çarem burdan bir arkadaşın zeytinyağı ile yapılması gerektiğini ve pozisyonunu anlatmıştı onuda denedim bugün yok olmuo ter döktüm ter beynimin içi şimdi patlıcak şimdi canım çok acıcaklarla dolu sinirimden ağladım nereye kadar böyle giidicek neolur bana yardım edin bunu aşmam lazım ama nasıl deniorum egzersizleride yapıorum p... gelince tık yok(((
kızlar yaaa nolur yapamıyorum demeyin(( ben de tüm egzersizlere ramen yapamayanlardan olmaktan korkuyorum. ( bazen burda çok umut doluyorum bazen de yerle bir oluyorum sizi okuyunca. bugünlerde eşim de çok uzaklaştı benden (( öpmüyor bile beni.. düzelmesini bekliyoruz ama çok uzaklaştık... çöküyor benim morelim de gittikçe ((
Günaydın iyi pazarlar herkese, cuma günü deneriz diye düşünmüştüm ama hem cuma hemde ctesi kocam hiç yanaşmadı ben de bekledim ilk o atak yapsın diye. Demekki üç yıldır bu anı beklemiyormuş, çok kırgınım
canım tam olarak penis denemesini nasıl yapıyorsn anlat yardmcı olalım
canım tam olarak penis denemesini nasıl yapıyorsn anlat yardmcı olalım
canım bunlar bu hastalıkta normal ama sen adım at eşine bak eşim yapamayınca bana küser yatardı ben sarılrdm edrdm sen adım at arayı sogtmaya fırsat verme
canım bak tam okumadm yazdklarını ama sakın eşinden bi adım atmasını bekleme bu bizim sorunumz erkeklerde beklyo biz ilk adımı atalım o yuzden sen yanas ona yumsat onu uzaklasmanıza izin verme yoksa ara açılıyo ve insanlar soguyo birbirinden bu hastalıgı yenene kadr hep ilk adımı sen atacaksn yenince zaten sen demeden eşin sana yanascak canım bu arada sendemi vajilyken hamle kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?