- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.621
23 ağustosta 2 yıl olacak. Ne deneme yapıyorum ne de denemek için istek duyuyorum. Ramazanda olmak bahanesine sığınmıycam çünkü içime bakıyorum başaramayacağımı o kadar kabullendim ki.
Oturup saysam herhalde 20-25 tane hamilelik haberi aldım bu iki yılda. Kendimden nefret ediyorum.
Bence bu kadar karamsarliga gerek yok. O kadar basit ki olay. Iban basardigin zaman bunlari düşündüğün icin çok üzüleceksin. Ama sen zaten kendini başaramiyacagina şartlamiş ve inandirmişsın. Burada önemli olan başarmaya inanmaktir. Unutma İnanmak başarmanin yarisidir.. kendine inanmayan güvenmeyen insana biz degil doktor bile zor yardim eder. Once bunu yenmeyi kafana koymalisin.. ama sen yenildigi soyluyorsun. Bayragi cekmissin hemen.. cok uzgunum ama bu sekilde vajinismusu asla yenemezsin... korkarak bir yere varamassin. Cozum icin ustune gitmelisin... kacmak yerine...
Günaydın iyi pazarlar herkese, cuma günü deneriz diye düşünmüştüm ama hem cuma hemde ctesi kocam hiç yanaşmadı ben de bekledim ilk o atak yapsın diye. Demekki üç yıldır bu anı beklemiyormuş, çok kırgınım
3 yıl mı
Evet 3 yıldaha uzun süre yaşayanlar da var malesef...
ben evli değilim böyle arada gelyorum okuyorum sizlerin sorunlarınızı bende de olmaz inş bu durum çok zor ya
Arkadaşlar çoook mutluyum, kocam nihayet sarıldı ve ikinci deneme startı verildi... İlk başta olmadı canım yandı, sonra hemen ben üste geçip kontrolü aldım ve yavaş yavaş girdi. Ama tam değilsonra kocam boşaldı rahatladı duşunu aldı baktı ben mutsuzum bi daha denedik ve bu sefer o üstteydi, bu sefer oldu ve ben de keyif aldım. Ikınmak ve nefes alıp vermek çok önemli... Her seferinde böyle mi olacak?
egzersizi yapiyorum,hic sorun yok egzersizde dun yine es denemesi yapdim,ama kurulukdanmi nedenmi,birturlu girmedi (bilmyorm ki canım sen yapıyormusun şimdi egzersz
yaklışık 2 yıl olucak vajinismustum burayı epey takip etmiştim ama bir türlü başaramıyordum çünkü adam akıllı egzersiz yapmıyordum kızlar her başlamamdan sonra yarım bırakıyordum tembellikten ama bu kez dedim vazgeçmiycem egzersizden
veee çok şükür aparatla yendim önce kedim mumla aparat hazırladım gıdım gıdım ittirdim oldu derken 2 hafta da aparatla egzersizle yendim çok şükür..bol bol egzersiz yapın kas kontrolü sağlayın kasılmalar gidiyor inanın oluyor allahın izniyle
daha ayrıntılı anlatır mısın nasıl başardın? eş denemesinde kayganlaştırıcı kullandın mı bizi aydınlatırsan seviniriz..:)
canim cok sagol,inwAllah ,ertelemk istemiyorum,bir an once kurtulmak istiyorum bu isgenceden,evde de artik bu durumdan dolayi ezmelerini istemiyorum,cok zor benim icin (
canım bende penisin ilk girişi hakkında bilgi almak istiyordum gerçi pozisyona göre değişir ama kadın altta olduğu anda ucu yerleşince aşağı doğru mu itmek gerekiyo kusura bakmayın biraz açık sordum ama
yani burda yazılanlara göre hareket ettim bugün ben üstte sırtım dönük dizlerim yatağa değmiş şekilde ve zeytinyağı sürdüm bütün kontrollern kendimde olmasını istedim onun içinse p...ben tuttum kendim ittirmeye çalıştım ıkınmış gibi yapıp almaya çalıştım ama bişey engel oluo sanki terlemeye başladım acıcakmış hissi doğdu yeri buluorum birden kayıyo sonrada baktık olmuo bıraktık zaten ve sonuç hüsran
ben iki aydır egzersizlerimi yapıyrum henüz denemeye geçmedik. ama baştaki ilgisi alakası azaldı. doğru söylüyorsun ben daha yakın davranırsam belki daha iyi olacak. hiçbir sorunumuz yok ama çok iyi anlaşan iki ev arkadaşı gibi olduk. çok bunaltıyor bu halimiz beni. inan kendimi çok beceriksiz hissediyorum. hele arkadaşlarım bebek yapıp bıcır bıcır tavırlarla tavsiyeee ediyoooorummm dedikçe deliye dönüyorum. anne olmak istiyorum. kadın olmak istiyorum ama daha egzersizlerin ilk aşamalarındayım. çok sabırsızım ve ilk denememde burdaki bazı yazan kişiler gibi olmaktan çok korkamaya başladım..
Evet canım bir buçuk yaşında oğlum var.
Biz geçen hafta başardık. Sonuna kadar içime alabildim ve tam bir birleşme oldu. Gir çık larla da emin olduk.
Sonra ben şehirdışına çıktım.döndüm ve İki gecedir hadi demedi
egzersizi yapiyorum,hic sorun yok egzersizde dun yine es denemesi yapdim,ama kurulukdanmi nedenmi,birturlu girmedi (
yaklışık 2 yıl olucak vajinismustum burayı epey takip etmiştim ama bir türlü başaramıyordum çünkü adam akıllı egzersiz yapmıyordum kızlar her başlamamdan sonra yarım bırakıyordum tembellikten ama bu kez dedim vazgeçmiycem egzersizden
veee çok şükür aparatla yendim önce kedim mumla aparat hazırladım gıdım gıdım ittirdim oldu derken 2 hafta da aparatla egzersizle yendim çok şükür..bol bol egzersiz yapın kas kontrolü sağlayın kasılmalar gidiyor inanın oluyor allahın izniyle
canm bak birincsi bizde ew arkadası gbiydk gulydk oynydk eglneydk ama yataga gelnce daglar vardı aramzda ama sen ilk admı at esini öpmeden ona sarlmadn uyuma ikincsi ilk denemede basarrsz olablrsn yada sadece ucu gireblr bnmde ilk denememde ucu girdi ama bi oraya grnce rahatlyn beynne laf gecryn artk ama ıkıncıyı dene ucncuyu dene bunlar senn için tecrbe olmadkca dene canm ennde snnda olcak yapanlar nasıl yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?