Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence bu kadar karamsarliga gerek yok. O kadar basit ki olay. Iban basardigin zaman bunlari düşündüğün icin çok üzüleceksin. Ama sen zaten kendini başaramiyacagina şartlamiş ve inandirmişsın. Burada önemli olan başarmaya inanmaktir. Unutma İnanmak başarmanin yarisidir.. kendine inanmayan güvenmeyen insana biz degil doktor bile zor yardim eder. Once bunu yenmeyi kafana koymalisin.. ama sen yenildigi soyluyorsun. Bayragi cekmissin hemen.. cok uzgunum ama bu sekilde vajinismusu asla yenemezsin... korkarak bir yere varamassin. Cozum icin ustune gitmelisin... kacmak yerine...

senin yazıni okuyunca içim açıldı çok tskler :)

Arkadaşlar çoook mutluyum, kocam nihayet sarıldı ve ikinci deneme startı verildi... İlk başta olmadı canım yandı, sonra hemen ben üste geçip kontrolü aldım ve yavaş yavaş girdi. Ama tam değil sonra kocam boşaldı rahatladı duşunu aldı baktı ben mutsuzum bi daha denedik ve bu sefer o üstteydi, bu sefer oldu ve ben de keyif aldım. Ikınmak ve nefes alıp vermek çok önemli... Her seferinde böyle mi olacak?

o zaman artık böyle devam eder şekerim hadi gözünaydın :)

yaklışık 2 yıl olucak vajinismustum burayı epey takip etmiştim ama bir türlü başaramıyordum çünkü adam akıllı egzersiz yapmıyordum kızlar her başlamamdan sonra yarım bırakıyordum tembellikten ama bu kez dedim vazgeçmiycem egzersizden
veee çok şükür aparatla yendim önce kedim mumla aparat hazırladım gıdım gıdım ittirdim oldu derken 2 hafta da aparatla egzersizle yendim çok şükür..bol bol egzersiz yapın kas kontrolü sağlayın kasılmalar gidiyor inanın oluyor allahın izniyle

daha ayrıntılı anlatır mısın nasıl başardın? eş denemesinde kayganlaştırıcı kullandın mı bizi aydınlatırsan seviniriz..:)

daha ayrıntılı anlatır mısın nasıl başardın? eş denemesinde kayganlaştırıcı kullandın mı bizi aydınlatırsan seviniriz..:)

canım evet z.yağıyla yapıodum egzersezi de eşli denemeyi de bol bol yağla ve ıkınma bol bol oluyor allahın izniyle ben aylarca egzersiz yapmıştım ama bir apra boyu yol katedememiştim inanın üstüne dümek gerekiyor oluyo ozaman

canim cok sagol,inwAllah ,ertelemk istemiyorum,bir an once kurtulmak istiyorum bu isgenceden,evde de artik bu durumdan dolayi ezmelerini istemiyorum,cok zor benim icin (

o zaman sakin ol tatlım paniğe gerek yok, sen çalış biraz daha sonra kendinden emin olduğun bi zamanda eşli denemeye geçersin, böyle sıkıntı yapmaya devam edersen hiç bi zaman olmaz isteklerin

ewet canım popo yönüne dumdz degl yani esnn yonlendrmesi gerekiyo senn popona dogru ıtcek canm

canım yuzunu eşine don ayaklarını namaz kılarsnda secdede otrrsnya aynen ole yap esinin bakaları senn bacaklarnn arasnda kalsn snra haff eşine egl pnsi tut ıkın yerini bul ve ittir bide bole dene

canm bak birincsi bizde ew arkadası gbiydk gulydk oynydk eglneydk ama yataga gelnce daglar vardı aramzda ama sen ilk admı at esini öpmeden ona sarlmadn uyuma ikincsi ilk denemede basarrsz olablrsn yada sadece ucu gireblr bnmde ilk denememde ucu girdi ama bi oraya grnce rahatlyn beynne laf gecryn artk ama ıkıncıyı dene ucncuyu dene bunlar senn için tecrbe olmadkca dene canm ennde snnda olcak yapanlar nasıl yapıo

canım bak sen eşinden sakın uzaklasma biraz cilveli dawran farkı göreceksin:)

gözn aydn canm çok sewndm senn adına

yaa şundan korkmaya başladım ben,, mini boy tamponu kondoma geçirip çalışıyorum şuan. ve onun tamamını yarım saatte sokabiliyorum. yavaş yavaş anca oluyor incecik küçücük bişey bile. penisle denerken yarım saat itemem ki. neden öyle uzun sürüyor. neden zor giriyor anlamıyorum. bunu dert etmeye başladım. bi de bazen yazanlar oluyor burda kayıp gidiyor o içeri diye. arkadaş o kayıp gitme bende niye hiç olmuyor. bazen geri bile kaçıyor. sanki içerden bişey onu geri itiyor ben yerine itiyorum falan. sonuna kadar itiyorum bazen bi bakıyorum geri kaçmış :))) allahım yarabbim.. sabır ver şu mübarek günde bize. nolur bitsin bu çile ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…