Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inanmak da zaten başarmanin yarısı olduğuna göre biz bu işi çözdük sayılır :) bide hangi doktora gittiğini öğrenebilir miyim canım psikiyatri uzmanı mı yoksa kadın doğum mu

canım bı kac gıremedım pardon pskıyatrıye gıdıyorum kesnlıkle bu tedavı psıkolojık daha once kadın doguma gıttım daha kötu oldum

canım se onu itnce içerdeki basnctan geri çıkıyo olr o bak kondma gecr yinede yagda sur bide ıkın braz ıkın snra o kendı girip çıkıo

arkadaşlar vajinismusu yenen veya egzersizlerde son aşamada olanlar bi yazabilir mi, özelden bir şey soracağım belki burdan cvplamak istemezler...

canım se onu itnce içerdeki basnctan geri çıkıyo olr o bak kondma gecr yinede yagda sur bide ıkın braz ıkın snra o kendı girip çıkıo

o ıkınma olayını hiç yapmıyorum ama nefes alıp veriyorum o zaman daha hızlı giriyor sanki. önceden itiyordum olmuyordu ben de bırakıyordum sanki kendime zarar verirmişim gibi geliyordu ama artık yarım saat bi saat de sürse itiyorum ısrarla. canım bak ben 2 aylık evliyim daha ve egzersize hiç düşünmeden hemen başladım. aslında cesurdum oldukça. ama egzersizlerim böyle zor geçiyor. bebe yağı kullanıyorum. bazen kullanmadan kondomun kayganlığıyla denemeye de çalışıyorum her şekle alışmak için. şimdi süper boy tamponlarımla başlayacağım yakın .. tamponlar uzayacak yani. sonra da mumlarım var onlara geçicem. çok sağolasın ilgilenip yazdın burda bana bayaa.. iyi geliyor tecrübe edenlerle konuşmak bana.

canım bak bsey diyvem aynanın karsna otur ayaklarını topla ıkın vajinanın ne kadar açıldgnı görceksn ve bu egzrszleri aynA karsısında yapınca insana daha da bi cesaret gelio canım siz tek bu illetten kurtulnda ben vaktim oldukça yazarm bilgi weririm sizde sorn merak ettklerinizi

tebrikler canım morale ihtiyacımız vardı senden gelen güzel haberler bunu karsıamıs olduk biraz da olsa :)) darısı bizlere insallah

canımm bak gördün mü daha 2 gün önce üzülüyordun simdi oldu diyeseviniyorsun :))) demekki yapabiliyormussun hadi bakalım bizde arkadndan geliyoruz sırayla çok sevindim senin adına canım :)

canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan o sekilde dene bence. çünkü ynünü ayarlamak gerekiyormus kımı sırtı dönük yenmis kimiside yüzü esine dönük bi sekilde yenmis burda önemli olan o yönü tutturmak sanırım

çok teşekkür ederim canımmmm, inşallah rabbim şu mübarek ayda tüm duaları kabul etsin...

evet o yönünü henüz hiç ayarlayamadim aparatla kolay oluyo ama penisin yönünü ayarlamak çok zor gibi geliyo inşallah en rahat olanını bulurum. tskler canım...

evet o yönünü henüz hiç ayarlayamadim aparatla kolay oluyo ama penisin yönünü ayarlamak çok zor gibi geliyo inşallah en rahat olanını bulurum. tskler canım...

zordile bisey yok canım deneme yanılmayla bulursun yönünü. ben daha 2 parmak yapabiliyorum sadece es denemesi yapamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…