- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.641
inanmak da zaten başarmanin yarısı olduğuna göre biz bu işi çözdük sayılır :) bide hangi doktora gittiğini öğrenebilir miyim canım psikiyatri uzmanı mı yoksa kadın doğum mu
yaa şundan korkmaya başladım ben,, mini boy tamponu kondoma geçirip çalışıyorum şuan. ve onun tamamını yarım saatte sokabiliyorum. yavaş yavaş anca oluyor incecik küçücük bişey bile. penisle denerken yarım saat itemem ki. neden öyle uzun sürüyor. neden zor giriyor anlamıyorum. bunu dert etmeye başladım. bi de bazen yazanlar oluyor burda kayıp gidiyor o içeri diye. arkadaş o kayıp gitme bende niye hiç olmuyor. bazen geri bile kaçıyor. sanki içerden bişey onu geri itiyor ben yerine itiyorum falan. sonuna kadar itiyorum bazen bi bakıyorum geri kaçmış :))) allahım yarabbim.. sabır ver şu mübarek günde bize. nolur bitsin bu çile((
ewet canım popo yönüne dumdz degl yani esnn yonlendrmesi gerekiyo senn popona dogru ıtcek canm
canım se onu itnce içerdeki basnctan geri çıkıyo olr o bak kondma gecr yinede yagda sur bide ıkın braz ıkın snra o kendı girip çıkıo
canım yuzunu eşine don ayaklarını namaz kılarsnda secdede otrrsnya aynen ole yap esinin bakaları senn bacaklarnn arasnda kalsn snra haff eşine egl pnsi tut ıkın yerini bul ve ittir bide bole dene
canım bak sen eşinden sakın uzaklasma biraz cilveli dawran farkı göreceksin:)
canım ilk ilişki için bu pozisyon uygun mu ya da neyi tavsiye edersin
o ıkınma olayını hiç yapmıyorum ama nefes alıp veriyorum o zaman daha hızlı giriyor sanki. önceden itiyordum olmuyordu ben de bırakıyordum sanki kendime zarar verirmişim gibi geliyordu ama artık yarım saat bi saat de sürse itiyorum ısrarla. canım bak ben 2 aylık evliyim daha ve egzersize hiç düşünmeden hemen başladım. aslında cesurdum oldukça. ama egzersizlerim böyle zor geçiyor. bebe yağı kullanıyorum. bazen kullanmadan kondomun kayganlığıyla denemeye de çalışıyorum her şekle alışmak için. şimdi süper boy tamponlarımla başlayacağım yakın .. tamponlar uzayacak yani. sonra da mumlarım var onlara geçicem. çok sağolasın ilgilenip yazdın burda bana bayaa.. iyi geliyor tecrübe edenlerle konuşmak bana.
hiç beceremem ki ben. ne yapayım nasıl yapayım?
tebrikler canım morale ihtiyacımız vardı senden gelen güzel haberler bunu karsıamıs olduk biraz da olsa :)) darısı bizlere insallahyaklışık 2 yıl olucak vajinismustum burayı epey takip etmiştim ama bir türlü başaramıyordum çünkü adam akıllı egzersiz yapmıyordum kızlar her başlamamdan sonra yarım bırakıyordum tembellikten ama bu kez dedim vazgeçmiycem egzersizden
veee çok şükür aparatla yendim önce kedim mumla aparat hazırladım gıdım gıdım ittirdim oldu derken 2 hafta da aparatla egzersizle yendim çok şükür..bol bol egzersiz yapın kas kontrolü sağlayın kasılmalar gidiyor inanın oluyor allahın izniyle
Arkadaşlar çoook mutluyum, kocam nihayet sarıldı ve ikinci deneme startı verildi... İlk başta olmadı canım yandı, sonra hemen ben üste geçip kontrolü aldım ve yavaş yavaş girdi. Ama tam değilsonra kocam boşaldı rahatladı duşunu aldı baktı ben mutsuzum bi daha denedik ve bu sefer o üstteydi, bu sefer oldu ve ben de keyif aldım. Ikınmak ve nefes alıp vermek çok önemli... Her seferinde böyle mi olacak?
ben bu tarif ettgm pozsyonda yendm gecms sayfaları okursan o zaman arkadslar bana oyle tawsye etmslerdi
canım bende penisin ilk girişi hakkında bilgi almak istiyordum gerçi pozisyona göre değişir ama kadın altta olduğu anda ucu yerleşince aşağı doğru mu itmek gerekiyo kusura bakmayın biraz açık sordum ama
bak bişey yapma yaz gunu sadece giydiğin gecelikler acık olsn yada ne bilim dustan çık bornazla otur biraz eşinin yanında yani onun ilgsni cek anlatabildmmi
tebrikler canım morale ihtiyacımız vardı senden gelen güzel haberler bunu karsıamıs olduk biraz da olsa :)) darısı bizlere insallah
canımm bak gördün mü daha 2 gün önce üzülüyordun simdi oldu diyeseviniyorsun :))) demekki yapabiliyormussun hadi bakalım bizde arkadndan geliyoruz sırayla çok sevindim senin adına canım :)
çok teşekkür ederim canımmmm, inşallah rabbim şu mübarek ayda tüm duaları kabul etsin...
canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan o sekilde dene bence. çünkü ynünü ayarlamak gerekiyormus kımı sırtı dönük yenmis kimiside yüzü esine dönük bi sekilde yenmis burda önemli olan o yönü tutturmak sanırım
evet o yönünü henüz hiç ayarlayamadim aparatla kolay oluyo ama penisin yönünü ayarlamak çok zor gibi geliyo inşallah en rahat olanını bulurum. tskler canım...
zordile bisey yok canım deneme yanılmayla bulursun yönünü. ben daha 2 parmak yapabiliyorum sadece es denemesi yapamadım daha
bende es denemesi bi kez yapmıştım sonra doktor yasakladi bizde bi gün zafere ulaşacaz inşallah ama ne zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?