- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.661
insallahhhh en kısa zamanda ulaşırız canım benim. neden yasakladı doktor ?
tam anlamıyla hazir olmadan deneme yasak dedi sanirim hayal kırıklığına uğramamak için
hımm anladım canım bencede iyi etmis. yapamasaydın hayal kırıklığı gerçekten
zaten şu anda ancak egzersiz yapabiliyorum onla bile tahriş etmişim mecburen beklemedeyim...
ara mı verdim ? tahriş neden oluyor ki
kızlar birşey sorucam geçen ayda denemiştik hani bi nokta var orda kalıoya aynen ole oluo devamı yok fakat gecen ayda bu noktadan sonra akşamına adet gördüm dünkü deneme pozisyonundan sonra hemen adet gördüm ve koyu kahverengi olarak ki daha 1 hafta falan oldu benm adetimin biteli sizdede oluyomu çok ilginç geldi bana
evet doktor cuma ya kadar egzersiz yapma sadece krem sur dedi. Ben biraz fazla çalışmışim her akşam 1 saatten fazla çalışıyodum sürekli git gel yapmaktan eee tabi acemi de olunca tahriş etmişim
hımm çok geçmis olsun canım ya
tsk ederim canım
canım doktor ücrti ne kkadar
canım doktor ücrti ne kkadar
dogru soyluyorsun, beynim rahat oldugu zaman egzersizlerimi daha rahat yapa biliyorum, ama problemleri dusunduyum zaman kaslarimi idare edemiyorum ve kendime guvenim azaliyor,inwAllah sizin desteyiniz ve verdiginiz moralle duzelicegimo zaman sakin ol tatlım paniğe gerek yok, sen çalış biraz daha sonra kendinden emin olduğun bi zamanda eşli denemeye geçersin, böyle sıkıntı yapmaya devam edersen hiç bi zaman olmaz isteklerin
Yaklaşık 8 aydır evliyim. ertelemekten bu zmana geldim. bir iki gün egzersiz yaptım bıraktım. orta parmağı yarısına kadar alabiyorum. devamı gelmiyor.
beebk istiyorm ama bu sorunu aşmam lazım ilk önce nasıl ilerlemem lazım lütfen yardımcı olun.
hoşgeldin...öncelikle egzersiz yapmaya mecbursun. yoksa öle mucize olmuyor yani. her şey insanın kendinde bitiyor. hergün yapmaya çalış...bende yenmedim henüz. orta parmağa geçmişsin yavaş yavaş ıkınarak ittir. bende senin gibiydim. şimdi iki parmağımı alabiliyorum hemde sonuna kadar. sende yavaş yavaş başla yani:)
sen ne zmandır yapıyorsun egzersizleri?
ah ah bebekle o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?