Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar birşey sorucam geçen ayda denemiştik hani bi nokta var orda kalıoya aynen ole oluo devamı yok fakat gecen ayda bu noktadan sonra akşamına adet gördüm dünkü deneme pozisyonundan sonra hemen adet gördüm ve koyu kahverengi olarak ki daha 1 hafta falan oldu benm adetimin biteli sizdede oluyomu çok ilginç geldi bana

adet gibi devam etmiyosa zar zedelendigi için kanama oluyodur ilk başlarda benim de öyle oluyordu canım

canım doktor ücrti ne kkadar

şunu da eklemek isterim ilk başta bana da çok pahalı gelmişti nasıl giderim diye hep düşündüm ama sağolsun eşim çok anlayışlı davrandı gittik ve şimdi diyorum ki iyiki de gitmişim henüz yenmedim ama saygın beyin sayesinde yenecegime eminim çünkü çok doğru hazırlıyo seni ben gitmeseydim eğer kendi kendime hiç cesaretim yoktu burdaki arkadaşlar hepsi bi şekilde egzersiz yapabiliyolar ama ben dokunamiyodum bile şimdi ise son boy aparat la çalışabiliyorum bu benim için çok büyük bişey ve bi hafta içinde yapabildim bunu o yüzden eğer istanbulda iseniz saygın micozkadıoğlu ankara da iseniz süleyman eserdag diyorum

o zaman sakin ol tatlım paniğe gerek yok, sen çalış biraz daha sonra kendinden emin olduğun bi zamanda eşli denemeye geçersin, böyle sıkıntı yapmaya devam edersen hiç bi zaman olmaz isteklerin
dogru soyluyorsun, beynim rahat oldugu zaman egzersizlerimi daha rahat yapa biliyorum, ama problemleri dusunduyum zaman kaslarimi idare edemiyorum ve kendime guvenim azaliyor,inwAllah sizin desteyiniz ve verdiginiz moralle duzelicegim

Yaklaşık 8 aydır evliyim. ertelemekten bu zmana geldim. bir iki gün egzersiz yaptım bıraktım. orta parmağı yarısına kadar alabiyorum. devamı gelmiyor.
beebk istiyorm ama bu sorunu aşmam lazım ilk önce nasıl ilerlemem lazım lütfen yardımcı olun.

hoşgeldin...öncelikle egzersiz yapmaya mecbursun. yoksa öle mucize olmuyor yani. her şey insanın kendinde bitiyor. hergün yapmaya çalış...bende yenmedim henüz. orta parmağa geçmişsin yavaş yavaş ıkınarak ittir. bende senin gibiydim. şimdi iki parmağımı alabiliyorum hemde sonuna kadar. sende yavaş yavaş başla yani:)

sen ne zmandır yapıyorsun egzersizleri?

sen ne zmandır yapıyorsun egzersizleri?

tam hatırlamıyorum ama mart nisandan beri. yalnız öle çok düzenli yaptığım söylenemez. prmk bir girdimi sonra cesaretleniyorsun. serçe işaret orta parmak ddikten sonra iki parmak yapıyorsun. aparat yaptım kendime 10 cm kalınlığında onda zorlandım dün akşam ama pes etmek yok devam edecem bu akşam. tek mumu kolaylıkla yapıyorum ama....

arkadaslar merhaba ben de bu sorunu yaşıyordum. 10 aylık evliyim çok şükür bitti sormak isteğiniz bişey varsa yardımcı olabilirm. nasıl bir kabus olduğunu yaşamayan bilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…