- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.681
arkadaslar merhaba ben de bu sorunu yaşıyordum. 10 aylık evliyim çok şükür bitti sormak isteğiniz bişey varsa yardımcı olabilirm. nasıl bir kabus olduğunu yaşamayan bilmez.
Yaklaşık 8 aydır evliyim. ertelemekten bu zmana geldim. bir iki gün egzersiz yaptım bıraktım. orta parmağı yarısına kadar alabiyorum. devamı gelmiyor.
beebk istiyorm ama bu sorunu aşmam lazım ilk önce nasıl ilerlemem lazım lütfen yardımcı olun.
Yaklaşık 8 aydır evliyim. ertelemekten bu zmana geldim. bir iki gün egzersiz yaptım bıraktım. orta parmağı yarısına kadar alabiyorum. devamı gelmiyor.
beebk istiyorm ama bu sorunu aşmam lazım ilk önce nasıl ilerlemem lazım lütfen yardımcı olun.
dogru soyluyorsun, beynim rahat oldugu zaman egzersizlerimi daha rahat yapa biliyorum, ama problemleri dusunduyum zaman kaslarimi idare edemiyorum ve kendime guvenim azaliyor,inwAllah sizin desteyiniz ve verdiginiz moralle duzelicegim
arkadaşlar vajinismusu yenen veya egzersizlerde son aşamada olanlar bi yazabilir mi, özelden bir şey soracağım belki burdan cvplamak istemezler...
canım hosgeldn inş en kısa zamanda kurtulman dileğyle bak parmak zor gelyosa aparat yapablrsn boy boy ve aparatlarla egzersz yapıp bi haftada kutulablrsn ben oyle yendm
canım hosgeldn inş en kısa zamanda kurtulman dileğyle bak parmak zor gelyosa aparat yapablrsn boy boy ve aparatlarla egzersz yapıp bi haftada kutulablrsn ben oyle yendm
canım kaç boy aparatla çalıştın ben üçüncüdeyim boy olarak birazı dışarda kalıyo doktor vajinanın boyutu bu kadar dedi rahme dayanıyo dedi ama kalınlık olarak penisden daha ince ve ben kalınlıktan çok korkuyorum kalınlaştıkça acı falan oluyo mu
inşallahnasıl yapayım ?
kalınlastkça acı olmyo cunku vajna esnek canm ben aparatlarmı kendm yaptm 4 tane yaptm en buyugu pens kadardı
esnek olduğunu biliyorum ama kalınlıktan korkuyorum aslında 3 boy aparatla çalıştım hepsi birbirinden daha kalındı girince hiç bişeyde hissetmiyordum ama psikolojik olarak kalınlık beni ürkütüyo sanki acıycak gibi geliyo
kötü düşnceleri beynınden at ve bu işi bitir yoksa merdane geliyo:)
evet hamileyim,ama bunu hatirlayan bile yok,inan ki cok zor benim icin, herkes biliyor gorumcem kaynanam yoldan gecene bile soylediler, Rabbim kimseye agir yuk vermesin,beynimi bu problemi hall etmeye yonlendiremiyorum psikolojik olarak alt ust olmus vaziyyetdeyimcanım bileyi sorcam senn vajili oldgnu herkes biliyomu neden bu kadr yuklenyorlar sana hemde hamilesn yanlış hatrlamıyrm demi
prezervativ kullanmak benimde aklimda vardi ama bisey sormak istiyorum penis kadar bisey sokarsam sanki es denemsine daha kolayca gece bilirim diye dusunuyorum sence 3/boy aparat veya daha buyuk bisey arasinda fark olurmu?yag sur bol yag canm yoksa kurulktan girmez bide ilk prezerwatfle dene dha kolay olyo eşine prezrwatf tak
dogru soyluyorsun, beynim rahat oldugu zaman egzersizlerimi daha rahat yapa biliyorum, ama problemleri dusunduyum zaman kaslarimi idare edemiyorum ve kendime guvenim azaliyor,inwAllah sizin desteyiniz ve verdiginiz moralle duzelicegim
insALLAH canim sence 3.boy aparatdan buyuk bisey alirsam icime es denemesi benim icin dahami kolay olur yoksa fark etmezmi?herşey beyinde bitiyor zaten, birde eşini sakinleştir kıvama getir sorun çözülecek göreceksin
merhaba..evlenmeden önce vajinismusu hep okurdum benim başıma geleceği de hiç aklıma gelmezdi.ama yaklaşık 1 aydır ben de vajinismusum.doktora gittim kegel egzersizlerini önerdi. kegel egzersizlerini yapmaya çalışıyorum ama yine de olmuyor,ne kadar süre sonra sonuç aldınız acaba?
merhaba..evlenmeden önce vajinismusu hep okurdum benim başıma geleceği de hiç aklıma gelmezdi.ama yaklaşık 1 aydır ben de vajinismusum.doktora gittim kegel egzersizlerini önerdi. kegel egzersizlerini yapmaya çalışıyorum ama yine de olmuyor,ne kadar süre sonra sonuç aldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?