Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

piyasada bununla ilgili kitaplar da var. orda da yönlendiriyor oldukça.. onları da okuyabilirsin..

canım hosgeldn inş en kısa zamanda kurtulman dileğyle bak parmak zor gelyosa aparat yapablrsn boy boy ve aparatlarla egzersz yapıp bi haftada kutulablrsn ben oyle yendm

dogru soyluyorsun, beynim rahat oldugu zaman egzersizlerimi daha rahat yapa biliyorum, ama problemleri dusunduyum zaman kaslarimi idare edemiyorum ve kendime guvenim azaliyor,inwAllah sizin desteyiniz ve verdiginiz moralle duzelicegim

canım bileyi sorcam senn vajili oldgnu herkes biliyomu neden bu kadr yuklenyorlar sana hemde hamilesn yanlış hatrlamıyrm demi

canım hosgeldn inş en kısa zamanda kurtulman dileğyle bak parmak zor gelyosa aparat yapablrsn boy boy ve aparatlarla egzersz yapıp bi haftada kutulablrsn ben oyle yendm

canım kaç boy aparatla çalıştın ben üçüncüdeyim boy olarak birazı dışarda kalıyo doktor vajinanın boyutu bu kadar dedi rahme dayanıyo dedi ama kalınlık olarak penisden daha ince ve ben kalınlıktan çok korkuyorum kalınlaştıkça acı falan oluyo mu

hoş geldin canım bol bol egzersizlere devam şu anda hepimiz bu şekilde ilerliyoruz parmak egzersizi yapabiliyosan devam et yada aparatla çalış mutlaka git gide ne kadar büyük yol katettiğini görüyosun

kalınlastkça acı olmyo cunku vajna esnek canm ben aparatlarmı kendm yaptm 4 tane yaptm en buyugu pens kadardı

kalınlastkça acı olmyo cunku vajna esnek canm ben aparatlarmı kendm yaptm 4 tane yaptm en buyugu pens kadardı

esnek olduğunu biliyorum ama kalınlıktan korkuyorum aslında 3 boy aparatla çalıştım hepsi birbirinden daha kalındı girince hiç bişeyde hissetmiyordum ama psikolojik olarak kalınlık beni ürkütüyo sanki acıycak gibi geliyo

canım bileyi sorcam senn vajili oldgnu herkes biliyomu neden bu kadr yuklenyorlar sana hemde hamilesn yanlış hatrlamıyrm demi
evet hamileyim,ama bunu hatirlayan bile yok,inan ki cok zor benim icin, herkes biliyor gorumcem kaynanam yoldan gecene bile soylediler, Rabbim kimseye agir yuk vermesin,beynimi bu problemi hall etmeye yonlendiremiyorum psikolojik olarak alt ust olmus vaziyyetdeyim

yag sur bol yag canm yoksa kurulktan girmez bide ilk prezerwatfle dene dha kolay olyo eşine prezrwatf tak
prezervativ kullanmak benimde aklimda vardi ama bisey sormak istiyorum penis kadar bisey sokarsam sanki es denemsine daha kolayca gece bilirim diye dusunuyorum sence 3/boy aparat veya daha buyuk bisey arasinda fark olurmu?

dogru soyluyorsun, beynim rahat oldugu zaman egzersizlerimi daha rahat yapa biliyorum, ama problemleri dusunduyum zaman kaslarimi idare edemiyorum ve kendime guvenim azaliyor,inwAllah sizin desteyiniz ve verdiginiz moralle duzelicegim

herşey beyinde bitiyor zaten, birde eşini sakinleştir kıvama getir sorun çözülecek göreceksin

merhaba..evlenmeden önce vajinismusu hep okurdum benim başıma geleceği de hiç aklıma gelmezdi.ama yaklaşık 1 aydır ben de vajinismusum.doktora gittim kegel egzersizlerini önerdi. kegel egzersizlerini yapmaya çalışıyorum ama yine de olmuyor,ne kadar süre sonra sonuç aldınız acaba?

canım tek kegel egzersizleriyle olmuyo malesef öncelikle kafanı rahat bırakacaksin sonra parmak ya da aparat egzersizlerine başlayacaksin hangisini istersen seç ve bi an once başla şu anda burda olan bütün kızlar parmak aparat egzersizleri ile ilerliyoruz ben ilk başta parmak hiç yapamıyordum aparatla başladım aynı zamanda parmak da yapabildiğimı gördüm ilk başta çok itici geliyo biliyorum ama başka şekilde de olmuyo ki

ve ayrıca düzenli egzersiz çalışabildiğin zaman 1 haftada yenen arkadaşlarımız da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…