- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.701
evet hamileyim,ama bunu hatirlayan bile yok,inan ki cok zor benim icin, herkes biliyor gorumcem kaynanam yoldan gecene bile soylediler, Rabbim kimseye agir yuk vermesin,beynimi bu problemi hall etmeye yonlendiremiyorum psikolojik olarak alt ust olmus vaziyyetdeyim
prezervativ kullanmak benimde aklimda vardi ama bisey sormak istiyorum penis kadar bisey sokarsam sanki es denemsine daha kolayca gece bilirim diye dusunuyorum sence 3/boy aparat veya daha buyuk bisey arasinda fark olurmu?
canım tek kegel egzersizleriyle olmuyo malesef öncelikle kafanı rahat bırakacaksin sonra parmak ya da aparat egzersizlerine başlayacaksin hangisini istersen seç ve bi an once başla şu anda burda olan bütün kızlar parmak aparat egzersizleri ile ilerliyoruz ben ilk başta parmak hiç yapamıyordum aparatla başladım aynı zamanda parmak da yapabildiğimı gördüm ilk başta çok itici geliyo biliyorum ama başka şekilde de olmuyo ki
teşekkür ederim parmak deniyorum bazen alabiliyorum ama hareket ettiremiyorum yanlar acıyor.denemeye devam edeceğim o zaman
denemeye devam et lütfen zaman geçtikçe daha da kolay hale gelecek burda yenen arkadaşlar da sana yardimci olurlar zaten içini ferah tut inşallah hepimiz yenecez bunu
kızlar çok moralsizim(( ben egzersizlerin başlangıç aşamasındayım şuan. kalın şeylerle denemedim. ama dün eşim denemek istedi. ben de onu reddemedim. sanki haksızlık ediyormuşum gibi geldi ( ama hiçbir şey yapamadık. hiç girmedi nerdeyse ve eşim ben aynı şeyleri yaptığım için çok öfkelendi. birbirimize bağırıp durduk. çünkü benden yapamıycam bi pozisyonda durmamı istiyordu ben de yapamayınca iyce sinirlendi. kontrolü elimde tutma çabamdan dolayı kızdı gene. rahat olmadığımı görünce yani aynı tabloyu yaşayınca ikimiz de çok mutsuz olduk.
pazar gününden sonra bir ay birbirimizi göremeyeceğiz. iş nedeniyle yurt dışına gidecek. ben de ailemin yanına gideceğim bu sürede. ben egzersiz de yapamam. bunun da stresini yaşıyorum şuan. pazar gününe kadar biraz daha denesem.. bana yardım edin..((
Of ya hiç kimseyi bu halde görmek istemiyorumbi anlık bişey için neler çekiyoruz allahım yardım et daha 4 günün var canım biraz daha gayret et bakalım egzersiz çalış rahat olabilirsen gitmeden önce belki de halledebilirsiniz
ramazan olması ayrı bi sıkıntı yaa oruç olmasam gün boyu denerdim kendim. hepsi iftardan sonraya kalıyor.(( ben bu akşam konuşacağım güzelce. önce egzersiz yapacağım. sonra deneyeceğim. böyle böyle her gün bıkmadan denemeyi teklif edeceğim. sakin olmamız gerektiğini anlatacağım ona. ama kahretsin şuan bile gözlerim doluyor. ağlamadan konuşamayacağım ve bu yüzden ağlamamdan nefret ediyor. dua edin bana nolur. ilk kez bu kadar gardım düştü. iftara misafirim var az önce etleri yaktım. iş güç bile yapamıyorum. kafam çok dalgın (
canım pens kadr bsey girince yani o boy aparat olunca beynin kabul edyo diysn bu aparat girdi penste girer diyosun yani o boy aparatla denemeden es denemesne gecme
canim ozelden yazdim sana geldimi?
Arkadaslar ben 10cmlik aparati bi sekilde icime alip biraz gitgel yapiyodum es denemesinde tam olarak basaramadim yani buyuk cogunlugu oldu ama sonuna kadar degil bide es denemeleri cok zor geldi yani pozisyon ayarlamak esin ereksiyonu vs.cok az kaldi belli ama tam neticeyi nasil alicam bilmiyorum.sizlerden oneriler bekliyorum ozelden yazbilenler lutfen yardimci olun
canım ilk denemede bende pensi tam alamamstm ama ikincide alırsn tamamını
daha ayrıntılı anlatır mısın nasıl başardın? eş denemesinde kayganlaştırıcı kullandın mı bizi aydınlatırsan seviniriz..:)
Arkadaslar bende aparatlari yapabiliyorum.penis denemesi basarisiz oluyo.ozelden yazarmisiniz nasi basardiginizi? Mubarek gunde valla cok dua alirsiniz yardimci olursaniz.caresiz kaliyo insan medet umuyo iste
nasıl başardınız burdan veya özelden bana da yazar mısınız... ben de deneyeceğim...
Canım bak yukarda yazdım nasıl başardığımı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi okudum ben genelde kadının üstte olduğu pozisyonu yazıyolar yaa onu merak etmiştim. ama ben de sizinkine benzer bi pozisyonda daha rahat ettim. fakat ilerleyemedik. ben de penisini biraz girene kadar tutmak istedim. o yana bu yana kayıyor gibi oluyor rahatsız tedirgin oluyorum. ama eşim ilerlememe mani oluyorsun deyip tutmama izin vermiyor. tutmayınca da ben kendimi çekiyorum. kısır döngü içine giriyoruz(((
siz de tutmuşsunuz ama olmuş.. bana izin vermiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?