Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım pozisyondaki rahatlık kişiden kişiye değişir. bende bugüne kadarki eş denemelerinde hep alttaydım. üstte hiç yerleştiremyorum ama alttayken en azından bir kısmı giriyor...

Vajıyı yendim alıştım ve hamileyim :))) Bu aşamaları en kısa zamanda burdaki arkadaşlarında yaşaması dileğiyle inş :))

kızlar merhaba dün 2 boğuma geçtim ve cok guzel bır sekılde yaptım cok şükür işaret parmagım tamam sanırım bu buyuk basarı benım için. acaba ılerleyebılecekmıyım 2 bogum alanlar yada yenenler bu basarımı :)

canım merhaba bence orucu pazara kadar bırak bu arada 3 gun tum gun egzersız yap allah gunah yazmaz buda önemli bıtınce tutarsın 3 gunu senın ıcın bu daha önemlı.gevseme egzersızlerı soyleyebılırım doktorumun bana verdıgı

tabiki başarı tahmin edebiliyorum o sevinci. ben şimdi iki parmaktan 10 cmlik aparata geçtim.. işaret parmağını bugnde dibine kadar sokarsın artık.. peki banada gevşeme egzerizlerini söyleyrbilir misin?

merhaba bayanlar.. dün burada okuduğum bir şeyi denedim.zeytinyağı ile eşimden orta parmağı ile denemesini istedim.Biraz zorlandım ama alabildim.Sonrasında penisi yine alamadım tabi.ya kendini rahat bırak diyorlar bırakıyorum kendimce ama karnımdaki kasılmayı ben bile görebiliyorum.istemsiz bir şekilde bacaklarım itiyor.psikolojik olarak rahatla,gevşe diyorlar ama nasıl.ben onu görür görmez acıyacağı sinyali beynime gidiyor zaten.tamam acımayacak,herkes yapıyor,çocuklar bile yaptıktan sonra diyorum ama fark eden bir şey yok.parmak giriyor ama yanlar ve o sinir eden duvar canımı çok yakıyor.ve ben bir aylık evli olmama rağmen hem sıkıldım,hem bıktım.dışardan bakanlar oh ne güzel evliliğin ilk zamanları diyorlar,ama bir de bana sor.çok istiyorum ama olmuyor.aylarca ben bunun için mi bekledim dedim.eşim benden daha anlayışlı ve fedakar.bir erkek olarak çok sabırlı.ama artık ben dayanamıyorum her gece aynı hüsran

canım öncelikle daha yeni evlisin bu iyi bişey. sakın pes etme uzdıkça uzuyor örnek ben bence birinci ayda eşinin parmağını alman çoooooooooook iyi bişey. denemeye devam et pes etme yılma egzersize devam. oruç tutmuyorsan kalk dene. eşinin anlayışlı olması şimdilerde iyi geliyor sana ama zamanla hallederiz diye diye vakit geçiyor moral bozma yok daha tek parmaktasın hem ben iki parmak deniyorum ama hala eş denemesi yapamadım. hadi devam lütfen yılmaaa

teşekkür ederim,bu sayfayı sizleri okumadan önce o kadar umutsuz ve yalnız hissediyordum ki yavaş yavaş ben de iki parmağa çalışayım. sanırım çabuk pes ediyorum.

mhy83 cnm merhaba ne durumdasın başarmana az kalmıştı en son ne aşamadasın

merhaba canım, yavaş ilerliyorum biraz, eşimden dolayı:) bir de ramazan girdi araya...iki hafta önce eş denemesi yaptım çoook uzun sürdü ama galiba penisin 2/3'ünü alabildim, eşim oflayıp poflmaya başlayınca bıraktık bir daha da eş denemesi yapamadım malesef...aparatlarla gayet rahatım, ara vermiştim egzersize ama dün akşam yaptım direkt 9-10 cm'le başlıyorum egzersize, 12-13 de başlarda biraz uzun sürüyo ama sonradan o da rahatlıyor:) eş denemesi yapamadığım için süre tutuyorum artık:)) bakalım kaç sn'de alabilicem diye:)) eş denemesi uzun sürdüğü için malum bazı sıkıntılar oluyor..bende durumlar böyle işte,,ara ara çok sıkılsam da inanıyorum ki çok yakın zamanda bitecek inşallahh..ilgin için çok teşekkkürler canım

teşekkür ederim,bu sayfayı sizleri okumadan önce o kadar umutsuz ve yalnız hissediyordum ki yavaş yavaş ben de iki parmağa çalışayım. sanırım çabuk pes ediyorum.

emin hikayelerimiz aşağı yukarı hep aynı. sen kendi parmağınla başlayabilirsi serçe , işaret , orta ve işaret ile orta parmağı birleştir ve egzersiz yap. sonra olmadı aparatlar hazırla kendine...

emin hikayelerimiz aşağı yukarı hep aynı. sen kendi parmağınla başlayabilirsi serçe , işaret , orta ve işaret ile orta parmağı birleştir ve egzersiz yap. sonra olmadı aparatlar hazırla kendine...

aparatı da 3-4 cm alabildim.çok yavaş ilerliyor gibiyim.acı çekmek yerine zevk almak ne zaman yaşanacak acaba

Eşinle konuş ilk seferde buna katlanacak mecburen. Bi kere olsun sonra zaten o nasıl istiyorsa öle yaparsınız. Elinle tut aparat gibi düşün. Aynı onu yaptığın gibi yap. Zaten biraz girince bırakıyorsun elini kayıyor çünkü. Inşallah olur, olmaması için bi neden yok. Ben 25 Mayıs'ta yendim 9 aylık evliyken. O kadar kolaymışki boşuna her gece ağlayıp kendimi harap etmişim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuşuyoruz başta çok sakin başlıyoruz. fakat ben kontrollü olmak isteyince böyle çok geriliyor. anlamıyor beni ((

canım pensi acaba yanlış pozsyonda mı alıyon yada ıkınmayı ve nefes almayımı unutuyon acaba

Ikiniyorum canim nefes verirken oturuyorum ustune.aslinda yarisina kadar gidiyo ama gerisi gelmiyo.bide benm ustte oldugum pozizyon disinda pozisyon deneyemiyorum bile.nasil kendimi rahatlatcam bilmiyorum kontrol esime gectimi kasilmalarim yine cogaliyo

canm senn sorunun yon ustteyken hepsnı alsan bi kaç defa baska pozsyonlardada rahatca denersn bak pensi popoya dogru itcen yönunde takılıyon oda ileri gitmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…