Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar iki gündür giremedim. hemen rapor vereyim. es denemesi yapmaya basladık çok sükür ama tabiki ilk denemeler hep hüsran oldu. suan esimin 2 parmağının alabılorum ama es denemesinde olmuyor . birde esim ereksiyonda çok fazla kalamıyor sizded de öylemi

Canim o problem hepumizde var emin ol..bi de iki parmak aliyrsan ese gecebilirsin basta olmadi ise vazgecme tekrar tekrar dene..pes etme

kizlar yardim edin lutfen, 3. aparati rahat ala biliyorum icime,es denemesinden once kendime guvenim artsin diye aparatin uzerine kagit havlu sarib penis boyune getirdim ustune de prezervativ gecirdim,zeytin yagi da surdum ama 2 gundur bir turlu sokamadim,girmiyor hayretler icerisindeyim,niye boyle oldu ku ikkiniyorumda girmiyor,bebenthon krem de surdum yine de girmedi ki girmedi moralim cok bozuldu,bir oneriniz varmi? sizce neden boyle olmus ola bilir,hic kasmiyorum da lutfen bilgisi olan soylesin,yiprandim artik(((

sessiz sessiz okumayı bırakıp artık bende aranızdayım 1.5 yıldır bende vajınusmusum oncelerı kabullenmem zor oldu ama sonunda bunu kabul ettım ama hep erteledım bır aydır parmak egzersizi yapıyorum bı kac ara ara verdım başa dondum gibi oldu sonrasında
suan orta parmagı sonuna kadar alabılıyorum ama bı turlu ıkı parmaga geçemedim
ıkı parmaga gecince sankı orası kapanıyo hıc alamıyorum ( bana da yardımcı olabilirmisiniz

Ben de bu topicte gecmiste yenenlerdenim belki sen tanimassin ama yazini okuyunca cevap vereyim dedim aniden o penis boyutundaki aleti sokmaya calisirsan girmeyebilir ben 6 gun egzersizden sonra yendim ve hep serce parmaktan baslayarak kalina dogru giderek orayi alistirdim es denemesi yapmadan once de aynisimi yaptin zaten 10 dk bile surmuyir kolayca alisoyor ama inceden basla kalina dogru git derim ben

Canim ilk parmagi iyice alistirdiktan sonra git gel yap belki 50 defa yapiyordum ben orasi iyice esnesin diye daha sonra isaret ve orta parmaklarimi kus isareti gibi yapip hafif hafif itneye basladim hemen girmeyebilir ama ileri geri ileri geri yaparak hafif hafif bastırarak basarabilirsin bence.ve en onemlisi sokma aninda ikinmayi ve nefes alip vermeyi unutma

tamam nedir gevşeme egzersizleri.. en azından onu yapayım
ayak parmaklarından baslıosun oynatıp hareket ettırıosun bacak karın gogus omuz baş dıye aşağıdan yukarı sırayla hareket ettır mum yakıp muzık ac doktorum önerdı bu hafta tum odevlere ılk bunu yapıp baslıo gercekten ıse yarıo 10 15 dakıka yapsan yeter konsantre ol aklında sonunda olmucak dıye cumleler kurma

bende en kucuk boydan basladim,simdi es denemsinden onde kendime iyice guvenmek icin oncekilerden daha kalin aparat yapdim ama bir turlu olmuyor?sorun nedir acaba onu bulmaya calisiyorum,bu arada tesekkur ederim cevap verdiyin icin

canim yönünü iyi ayarlamiyosun demek ki benimde her boy değiştirdiğimde yapamıyordum ama doktor yanlış yaptığın için dedi bileginden güç almadan işaret parmağınla paralel bi şekilde sanki zil butonuna basıyomus gibi it bacaklarını da iyice aç sadece parmağının gücüyle it olmuyosa eşine soyle o paralelligini ayarlasin ben öyle yapıyorum canim olmadığı zaten eşimi çağırıyorum yanima o biraz sağ biraz aşağı falan gibi yönlendiriyo sonra giriyo zaten senin şu anki sorunun bu bence

hoşgeldin:) orta parmağı alman güzel. parmağını küs şeklinde yapp ıkın ve yavaş yavaş itr bir girdimi cesaretin daha çokk gelecekk. egzersize devammm. sakın daha erteleme bende yenemedim iki parmak hatta dün üç parmağım bile giriyordu..

LÜTFEN CEVAPLAYIN!!

özellikle dikkat çeksin diye kırmızı yazıyla yazıyorum.. yenen arkadaşalara bir sorum olacak. ben iki prmakta zorlanmıyorum ama paratla yaparken bazen alabiliyorum bazende ısrarla olmuyor. bu formda hep apartla yapanlar mı yendi yoksa sadece parmak egzersizi yaparak başaranlar da varmııı? aparat şartmı yanii sadece parmakla çalızsam yetmez mi? lütfen yarıdmm::

Ben ne aparatla çalıştım nede o kadar çok parmak egzersizi yaptım. Sadce 2 parmak alabiliyordum onunda yarısına kadar gelince canım yanıyordu çıkarıyordum. Bu şekildeyken yendim ama ilişkide git gel yapamadım zorlandım epey. Yendikten sonra ilişki öncesi kayganlaştırıcı sürerken iki parmakla git gel yaparak ilişkiye alışmış oldum. Fakat burda herkes söylerdi hazır olmak çok önemli die gerçekten bedenen ve zihnen hazır olmak çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…