- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.741
Anladim canim .tam dik oturmicam ozaman deilmi.popoya dogru hafif egik oturcam ?
ewet eşine dogru yuzunu donuyorsan eger eşine egl haffce o zaman olr
Saol canim ya bugun deneyecem dedigin bicimde.bugun tam anlamiyla olsun dile benden ne dilersen.turkmenistanda yasiyorum esimin isi dolayisiyla.burdan sana bisey getireyim olur mu :)
slm kızlar iki gündür giremedim. hemen rapor vereyim. es denemesi yapmaya basladık çok sükür ama tabiki ilk denemeler hep hüsran oldu. suan esimin 2 parmağının alabılorum ama es denemesinde olmuyor . birde esim ereksiyonda çok fazla kalamıyor sizded de öylemi
Canim o problem hepumizde var emin ol..bi de iki parmak aliyrsan ese gecebilirsin basta olmadi ise vazgecme tekrar tekrar dene..pes etme
canım alıyorum da iste çok fazlada kalamıyorama zaten daha deneyemedik hiç sen nasılsın bu arada
tecrübesizim ya bilmiyorum gitgel yapmadan erekğin içine boşalması mümkün mü?Canim benim adet girdi araya gene iste girislerde zorluk cekiyorum ama bir sekilde giris oluyor..gitgel hala yapamuyorum bakalim artik zamanla alisacagim
tecrübesizim ya bilmiyorum gitgel yapmadan erekğin içine boşalması mümkün mü?
Ben de bu topicte gecmiste yenenlerdenim belki sen tanimassin ama yazini okuyunca cevap vereyim dedim aniden o penis boyutundaki aleti sokmaya calisirsan girmeyebilir ben 6 gun egzersizden sonra yendim ve hep serce parmaktan baslayarak kalina dogru giderek orayi alistirdim es denemesi yapmadan once de aynisimi yaptin zaten 10 dk bile surmuyir kolayca alisoyor ama inceden basla kalina dogru git derim benkizlar yardim edin lutfen, 3. aparati rahat ala biliyorum icime,es denemesinden once kendime guvenim artsin diye aparatin uzerine kagit havlu sarib penis boyune getirdim ustune de prezervativ gecirdim,zeytin yagi da surdum ama 2 gundur bir turlu sokamadim,girmiyor hayretler icerisindeyim,niye boyle oldu ku ikkiniyorumda girmiyor,bebenthon krem de surdum yine de girmedi ki girmedi moralim cok bozuldu,bir oneriniz varmi? sizce neden boyle olmus ola bilir,hic kasmiyorum da lutfen bilgisi olan soylesin,yiprandim artik(((
sessiz sessiz okumayı bırakıp artık bende aranızdayım 1.5 yıldır bende vajınusmusum oncelerı kabullenmem zor oldu ama sonunda bunu kabul ettım ama hep erteledım bır aydır parmak egzersizi yapıyorum bı kac ara ara verdım başa dondum gibi oldu sonrasında
suan orta parmagı sonuna kadar alabılıyorum ama bı turlu ıkı parmaga geçemedim
ıkı parmaga gecince sankı orası kapanıyo hıc alamıyorum( bana da yardımcı olabilirmisiniz
ayak parmaklarından baslıosun oynatıp hareket ettırıosun bacak karın gogus omuz baş dıye aşağıdan yukarı sırayla hareket ettır mum yakıp muzık ac doktorum önerdı bu hafta tum odevlere ılk bunu yapıp baslıo gercekten ıse yarıo 10 15 dakıka yapsan yeter konsantre ol aklında sonunda olmucak dıye cumleler kurmatamam nedir gevşeme egzersizleri.. en azından onu yapayım
Ben de bu topicte gecmiste yenenlerdenim belki sen tanimassin ama yazini okuyunca cevap vereyim dedim aniden o penis boyutundaki aleti sokmaya calisirsan girmeyebilir ben 6 gun egzersizden sonra yendim ve hep serce parmaktan baslayarak kalina dogru giderek orayi alistirdim es denemesi yapmadan once de aynisimi yaptin zaten 10 dk bile surmuyir kolayca alisoyor ama inceden basla kalina dogru git derim ben
kizlar yardim edin lutfen, 3. aparati rahat ala biliyorum icime,es denemesinden once kendime guvenim artsin diye aparatin uzerine kagit havlu sarib penis boyune getirdim ustune de prezervativ gecirdim,zeytin yagi da surdum ama 2 gundur bir turlu sokamadim,girmiyor hayretler icerisindeyim,niye boyle oldu ku ikkiniyorumda girmiyor,bebenthon krem de surdum yine de girmedi ki girmedi moralim cok bozuldu,bir oneriniz varmi? sizce neden boyle olmus ola bilir,hic kasmiyorum da lutfen bilgisi olan soylesin,yiprandim artik(((
sessiz sessiz okumayı bırakıp artık bende aranızdayım 1.5 yıldır bende vajınusmusum oncelerı kabullenmem zor oldu ama sonunda bunu kabul ettım ama hep erteledım bır aydır parmak egzersizi yapıyorum bı kac ara ara verdım başa dondum gibi oldu sonrasında
suan orta parmagı sonuna kadar alabılıyorum ama bı turlu ıkı parmaga geçemedim
ıkı parmaga gecince sankı orası kapanıyo hıc alamıyorum( bana da yardımcı olabilirmisiniz
LÜTFEN CEVAPLAYIN!!
özellikle dikkat çeksin diye kırmızı yazıyla yazıyorum.. yenen arkadaşalara bir sorum olacak. ben iki prmakta zorlanmıyorum ama paratla yaparken bazen alabiliyorum bazende ısrarla olmuyor. bu formda hep apartla yapanlar mı yendi yoksa sadece parmak egzersizi yaparak başaranlar da varmııı? aparat şartmı yanii sadece parmakla çalızsam yetmez mi? lütfen yarıdmm::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?