- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.761
Canim ilk parmagi iyice alistirdiktan sonra git gel yap belki 50 defa yapiyordum ben orasi iyice esnesin diye daha sonra isaret ve orta parmaklarimi kus isareti gibi yapip hafif hafif itneye basladim hemen girmeyebilir ama ileri geri ileri geri yaparak hafif hafif bastırarak basarabilirsin bence.ve en onemlisi sokma aninda ikinmayi ve nefes alip vermeyi unutma
hoşgeldin:) orta parmağı alman güzel. parmağını küs şeklinde yapp ıkın ve yavaş yavaş itr bir girdimi cesaretin daha çokk gelecekk. egzersize devammm. sakın daha erteleme bende yenemedim iki parmak hatta dün üç parmağım bile giriyordu..
tesekkur ederim cevap verdiyin icin arkadasim,ya ben uzun zamandir egzersiz yapiyorum yonunu iyi ayarlaya biliyorum,basi giriyor sonra o kadar gucle itiyorum ki ama biraz giriyor sonra oldur beni girmem diyor basqa nedeni olurmu sizce?canim yönünü iyi ayarlamiyosun demek ki benimde her boy değiştirdiğimde yapamıyordum ama doktor yanlış yaptığın için dedi bileginden güç almadan işaret parmağınla paralel bi şekilde sanki zil butonuna basıyomus gibi it bacaklarını da iyice aç sadece parmağının gücüyle it olmuyosa eşine soyle o paralelligini ayarlasin ben öyle yapıyorum canim olmadığı zaten eşimi çağırıyorum yanima o biraz sağ biraz aşağı falan gibi yönlendiriyo sonra giriyo zaten senin şu anki sorunun bu bence
tesekkur ederim cevap verdiyin icin arkadasim,ya ben uzun zamandir egzersiz yapiyorum yonunu iyi ayarlaya biliyorum,basi giriyor sonra o kadar gucle itiyorum ki ama biraz giriyor sonra oldur beni girmem diyor basqa nedeni olurmu sizce?
evet cokdan yapiyorum,en kucuk aletden basladim hepsini rahatlikla ala biliyorum sadece kendi yaptigim aleti alamiyorum,buyukluyundenmidir yoksa prezervativ taktigim icinmi takiliyor biryere anlayamadimo gücünü verme işte canım doğru girse zaten biraz itince kayıp gidiyo başka nedeni yok bence çünkü zaten egzersiz yapıyomussun ilk değil yani
evet cokdan yapiyorum,en kucuk aletden basladim hepsini rahatlikla ala biliyorum sadece kendi yaptigim aleti alamiyorum,buyukluyundenmidir yoksa prezervativ taktigim icinmi takiliyor biryere anlayamadim
ben hep aparatla calisdim,ama buyuk olan niye girmedi hic anlamadim,bugun yine yapacagim bakalim,inwALLAH KISA SUREDE KURTULURUZ ARTIK EGZERSIZLERDEn biktimcanım bende senin gibiyim dün deendim iki parmak hatta üç parmağımı bile sokmayı başarırken aparatla bazen inatla olmuyor anlamadım bende neden. apartın başı giriyor. itiyorum itiyorum girmiyor. sonra parmağa geçiyorum hoop diye oluyorr.
Arkadaşlar yardım edin lütfen erkek arkadasımla ilişkiye girdim 2 hafta oldu vajinamda yanma var ne yapmam gerek bilmiyorum
Cok sukur bugun 5.boy aparati basardim arkasindan es denemesine gectim hemen ve tamamini birkac kez alabildim.cok sukur cok sukur insaalah devami gelir.hepinize de nasip olsun bu mutluluk 😁
Bentebrikleeer :))) ben de yarıya kadar da olsa yapabildim bugün eşimle. o bile motivasyonumu artırdı :)) rabbim kolaylıklar versin hepimize...
Arkadaslar merhaba benimde başım vajinismusla belada2 aylik evliyim ama iliskiye giremiyorum. Yazilarinizi okuyunca hemen üye olup sesimi duyurmak istedim. Yazilan egzersizleri bile yapmaya korkuyorum. Doktorada gittim psikolojik olduğunu söylüyor cinsel terapi içinde cok yükle bir para istiyorlar suan onun içinde imkanim yok. Ben ne yapicam . Aksam olsun istemiyorum hayattan zevk alamiyorum kocam işten eve gelince yine ne yapicam ben diye huzursuzlanmaya başlıyorum kimseyle konusmuyorum evden bile cikmiyorum suçluluk duyuyorum. Lütfen yardim edin (
Ben
Saol canim darisi basina olsun.calismaya devam et yarisindan sonrasi icin bende epey ugrastim aparatlarla calismaya devam ettim ki esneme iyice olsun .sana da tavsiyem calismaya devam et olacaktir mutlaka ben de.tebrik ederim😘👏
Cok sukur bugun 5.boy aparati basardim arkasindan es denemesine gectim hemen ve tamamini birkac kez alabildim.cok sukur cok sukur insaalah devami gelir.hepinize de nasip olsun bu mutluluk 😁
herkese günaydınnn es denemesinden önce kendinizi rahatlatmak için ne yapıyorsunuz kızlar. korkuyu atmak için ne yapılabilir tavsiyeleri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?