Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

galiba önce orta parmakla git gel yapma kısmını daha fazla yapmalıyım çünkü parmağımı sokunca hiç hareket ettiremiyorum içerde cevap verdiğin içinde çok teşekkürler

biraz git gel yapıp esnetmem gerekecek gibi senin çok az kalmış galiba üç parmak bile alabiliyosan inşallah en kısa zamanda kurtulursun

tesekkur ederim cevap verdiyin icin arkadasim,ya ben uzun zamandir egzersiz yapiyorum yonunu iyi ayarlaya biliyorum,basi giriyor sonra o kadar gucle itiyorum ki ama biraz giriyor sonra oldur beni girmem diyor basqa nedeni olurmu sizce?

tesekkur ederim cevap verdiyin icin arkadasim,ya ben uzun zamandir egzersiz yapiyorum yonunu iyi ayarlaya biliyorum,basi giriyor sonra o kadar gucle itiyorum ki ama biraz giriyor sonra oldur beni girmem diyor basqa nedeni olurmu sizce?

o gücünü verme işte canım doğru girse zaten biraz itince kayıp gidiyo başka nedeni yok bence çünkü zaten egzersiz yapıyomussun ilk değil yani

o gücünü verme işte canım doğru girse zaten biraz itince kayıp gidiyo başka nedeni yok bence çünkü zaten egzersiz yapıyomussun ilk değil yani
evet cokdan yapiyorum,en kucuk aletden basladim hepsini rahatlikla ala biliyorum sadece kendi yaptigim aleti alamiyorum,buyukluyundenmidir yoksa prezervativ taktigim icinmi takiliyor biryere anlayamadim

evet cokdan yapiyorum,en kucuk aletden basladim hepsini rahatlikla ala biliyorum sadece kendi yaptigim aleti alamiyorum,buyukluyundenmidir yoksa prezervativ taktigim icinmi takiliyor biryere anlayamadim

canım bende senin gibiyim dün deendim iki parmak hatta üç parmağımı bile sokmayı başarırken aparatla bazen inatla olmuyor anlamadım bende neden. apartın başı giriyor. itiyorum itiyorum girmiyor. sonra parmağa geçiyorum hoop diye oluyorr.

ben hep aparatla calisdim,ama buyuk olan niye girmedi hic anlamadim,bugun yine yapacagim bakalim,inwALLAH KISA SUREDE KURTULURUZ ARTIK EGZERSIZLERDEn biktim

merhaba arkadaslar..
bende tedavi görüyorum sizinle paylasmak istediklerim var.
ben öncelikle pasta mumuyla basladım. doktorum bitane pasta mumuyla egzersiz yapmamı söyledi. pasta mumunu perezervatife koyup bebe yağı sürdüm. aynı zamanda vajınamada bolca bebe yağı sürdüm. doktorum yerlestirmeden önce masturbasyon yapmamı böylece rahatlıcagımı ve vajınanında ıslanıp esnicegini söyledi. yaptım ama orgazm olamadım bi türlü ıslaklık olmadı. bende bolca yağ sürüp egzersize basladım. o kadar rahat olduki hissetmedim bile. bu beni güclendirdi ve prezervatife iki mum koyup denedim onuda kolayca yaptım. oda etmedi üc mum cok mutlu oldum ertesi gün hemen doktora gittim oda cok sasırdı ve parmak egzersizi vardi. isaret parmagımıda aynı sekılde cok rahat yerlestırdım. doktorum ıkı parmaga gerek yok. önemli olan senin oranın ne kadar esnek oldugunu anlaman hissetmen dedi. ben yinede iki parmak denedim ama yapamadım doktorumda moralimi bozmamamı tek parmak yaparken kasılmadıysan cok olmadıgını söyledi ve penis egzersizlerine gectik. dün gece esimle beraber olmadan önce parmak egzersizi yaptım yine cok rahat oldu hic kasılmadım. ve parmagı cıkarır cıkarmaz penisi yerlestirdim. daha doğrusu benim üstte oldugum pozisyona gectim penisi elimle tutup oturmaya calıstım. fakat bi türlü olmadı yani hep hayalimde kayıp gitcek diye düsünmüştüm parmak egzersizinden sonra ama hiç beklediğim gibi olmadı. doktorum en basta söylemişti ilk seferde olmaması cok normal sakın moral bozmayın diye ama benim için hayal kırıklıgı oldu. bu gece tekrar denicez. bu sefer benim altta oldugum pozisyonu denemeyi düşünüyorum. acaba yanlıs yaptığım bişeymi var yardımcı olursaniz sevinirim...

Doktormun bana söylediği seyleri sizlerlede paylasmak istiyorum.
KIZLIK ZARI PATLAMAZ YIRTILMAZ VE KANAMAZ. Cunku kızlık zarı doğustan patlaktır bunun en büyük delilide adet kanamasıdır. vajınamız bi zarla cevrili olsa adet kanı nereden gelicek değilmi ? hep yanlıs bilgilerle doldurduk kafamızı ve bilinc altımız hep bu korkularla doldu. sonucta ortada.
ayrıca ilişkiye girildiğinde kan gelmez. doğal olan budur. cunku vajinanın yaratılısı böyledir. mesela gözümüzle bi yere bakarken bı acı bi kanama hissediyomuyuz. hayır. cünkü gözümüzün görevi o. vajinamızda penisle birleşmek için yaratılmıs. neden görevini yaparken kanasınki. diceksinzki herkesinki o zaman neden kanıyor. cunku kendimizi kastıgımız icin yeterli ön sevisme olmadıgı için vajina ıslanmadıgı için penis zorlanarak giriyor ve vajinanın sadece kenarlarındaki yaklasık iki cmlik zara sürttügü içi oraya zarar veriyor. yani söyle düşünün bayadır su içmiyosunuz boğazınız kupkuru bi ekmek parcasını yutarken zorlanırsınız dimi.orayı tahriş eder. aynı onun gibi. sizlerde duymussunuzdur bazı kadınlardan ilk gece kan gelmez cok doktora gidip sorulur. doktorda vajınanın esnek oldugunu söyler. aslında bu doğru ama eksik bir bilgi. cnku butun kadınların vajinası esnektir ve gerektiğinde bir bebek kafası cıkacak kadarda esner.

arkadaslar demek istediğim önce kafamıza bunları yerlestirmemiz lazım. yok acıycak yok kanayacak diyerek kendimize hayatı zehir ediyoruz. önce yanlıs bildiklerimizi arastırmamız lazım kafamızdaki yanlıs bilgilerle doğruları yer değiştirmemiz lazım. vajinusmusun üstesinden gelmek diye bir kitap var onu öneriyorum herkese. pskilojık olarak inanılmaz rahatlatıyor.

suan parmak egzersizi yapan arkadaslara önerilerim.. önce ılık bir dus alın. lif kullanmayın ellerınızde kendi bedeninize dokunun ve rahatlamaya calısın. hayalinizde biraz sonra yapacagınız egzersizi canlandırın ve nekadar kolay olacagını düşünün.. dustan cıkıp yatagınıza uzanın ve gevseme hareketlerı yapın. ( mesela derin bir nefes alırken bacaklarınızı kasın 1 2 saniye bekletip agzınızdan nefes verirken bacaklarınızı gevsetin ve bunun tadını cıkarın ) daha sonra aynı seyi kollarınızdan kalcalarınızda karnınınzda vs tekrarlayın. gözlerinizi kapatıp zihninizde canlandırın. hayalinizde her ayrıntıyı düşünerek parmagınızı vajinaya yerlestırgınızı düşünün hiç acımadını ne kadar kolay oldugunu düşünün. oranın nekadar esnek bir yapıda oldugunu bir bebek kafasının dahi cıkabildigine kendinizi inandırın. daha sonra ayna karsısında ellerinizde vajinınızı acıp inceleyin. ayna karsısında kegel yapın. bebe yağını parmagınıza ve vajınanıza sürün ve yavasca yerlestırın. kasılabilirsnz ama en büyük kural ASLA GERİ ADIM ATMA. sakın parmagınızı ordan cekmeyin rahatlayana kadar oldugu yerde bırakın ve kegel yapın. rahatlayınca ilerlemeye devam edin. ben burda okumustum ıkınmayı. ve denedim cok kolay oldu cuk diye girdi tabiki caizse :))) hic acımadı ve kanda gelmedi cunku kendimi hic kasmadımm akısına bıaktım. cunku kontrol benim elimdeydi... ( masturbasyon yaparsanız isiniz daha kolay olur.)

simdilik size diyeceklerim bu kadar. ALLAH yardımcınız olsun. banada dua edin ins basarabilirim... iki parmak egzersizi ile ilgili önerisi olanlardan yardım bekliyorum. doktor gerrek yok dedi ama sanırım onu yapamadan penisi yapamıcam..

Arkadaslar merhaba benimde başım vajinismusla belada 2 aylik evliyim ama iliskiye giremiyorum. Yazilarinizi okuyunca hemen üye olup sesimi duyurmak istedim. Yazilan egzersizleri bile yapmaya korkuyorum. Doktorada gittim psikolojik olduğunu söylüyor cinsel terapi içinde cok yükle bir para istiyorlar suan onun içinde imkanim yok. Ben ne yapicam . Aksam olsun istemiyorum hayattan zevk alamiyorum kocam işten eve gelince yine ne yapicam ben diye huzursuzlanmaya başlıyorum kimseyle konusmuyorum evden bile cikmiyorum suçluluk duyuyorum. Lütfen yardim edin (

Cok sukur bugun 5.boy aparati basardim arkasindan es denemesine gectim hemen ve tamamini birkac kez alabildim.cok sukur cok sukur insaalah devami gelir.hepinize de nasip olsun bu mutluluk 😁

Cok sukur bugun 5.boy aparati basardim arkasindan es denemesine gectim hemen ve tamamini birkac kez alabildim.cok sukur cok sukur insaalah devami gelir.hepinize de nasip olsun bu mutluluk 😁

tebrikleeer :))) ben de yarıya kadar da olsa yapabildim bugün eşimle. o bile motivasyonumu artırdı :)) rabbim kolaylıklar versin hepimize...

tebrikleeer :))) ben de yarıya kadar da olsa yapabildim bugün eşimle. o bile motivasyonumu artırdı :)) rabbim kolaylıklar versin hepimize...
Ben
Saol canim darisi basina olsun.calismaya devam et yarisindan sonrasi icin bende epey ugrastim aparatlarla calismaya devam ettim ki esneme iyice olsun .sana da tavsiyem calismaya devam et olacaktir mutlaka ben de.tebrik ederim😘👏

merhaba güzel kardeşim, öncelikle sakin oluyoruz.. sonra da hemen harekete geçiyoruz.. eğer psikoloğa gitme imkanın yoksa üzülme. ben gittim ama sonuçta hepimiz aynı egzersizleri yapıyoruz. azmedip egzersizlerini yaparsan çok kısa zamanda sonuç alman bile mümkün. birkaç g-haftada aşanlar var. bak mesela ben de 2 aylık evliyim. egzersiz yapıyorum mayıstan beri. bazı aparatları parmağını vss vajinana itmen gerek. bu senin kasılmanı korkmanı azaltacak. duyarsızlaşacaksın. sonra vajinan zamanla esneyecek. bunun öncesinde ayna ile vajinanı incele.. bazı nefes egzersizleri ve kas egzersizleri var onları bul netten ve uygula.. bunları inanarak yapmalısın..

bak ben ilk niçin ilişkiye giremiyorum diye nette aradım hep vajinismus sorunu çıktı karşıma. ne yani ben de bu rahatszlık mı var dedim biliyordum evvelden de bunu. sonra kendimi topladım bakamıyordum bile orama. gittim bazı kitaplar aldım bu konuda yazılmış bu rahatsızlıkla ilgili. o kitaptaki yönlendirmeleri yaptım. aynayla baktım eşimle bazı egzersizler yaptım. sonra psikoloğa da gittim. o da aynılarını verdi bna zaten. ilk işaret parmağımın ilk boğumuna kadar soktum sonra iki boğum. sonra bikaç aparat denedim. bikaç gündür de eşimle deniyoruz. bugün ilk kez yarıya kadar girdi eşimin penisi. ve buna bile sevindik. eşin de zamanla asabilşebilir. sen sakinliğini hep koru. ve hep inan. hep çalış. yapabilirsin.. ben burdan daima sorularına cvp veririm. istersen o kitapları da yazayım alıp oku

Ben
Saol canim darisi basina olsun.calismaya devam et yarisindan sonrasi icin bende epey ugrastim aparatlarla calismaya devam ettim ki esneme iyice olsun .sana da tavsiyem calismaya devam et olacaktir mutlaka ben de.tebrik ederim😘👏

teşekkür ederim ben dee.. evet çalışmak istiyorum ama benim durumum biraz farklı. ben zaten daha anca büyük boy tamponu kondoma geçirip yapıyordum egzersizimi. mum deneyecektim ki aniden eşimin yurt dışına gitmesi gerekti iş için. ben de zaten iftardan sonra anca uğraşabiliyorum mumu falan denemeden direkt denemelere hız verdim. bugün 3. denememdi eşimle. ilk kez bu kadar ilerledik. bu bile beni çok sevindirdi. pazar sabahı gidiyor. yarın yine deneyeceğiz.. sonra tam bir ay görüşemeyeceğiz ( ama ben o sırada mum vss aparatla çalışmlarımı sürdürücem o gelince hazır olacağım yine... dua edin bana

Kitaplarin ismini yazarsan cok sevinirim çünkü bundan kurtulmak istiyorum vicdan azabindan kendimi yemekten bıktım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrikler canımmm çok sevndim senin adına insallah yakın zamanda tam anlamıyla olur artık

herkese günaydınnn es denemesinden önce kendinizi rahatlatmak için ne yapıyorsunuz kızlar. korkuyu atmak için ne yapılabilir tavsiyeleri olan

herkese günaydınnn es denemesinden önce kendinizi rahatlatmak için ne yapıyorsunuz kızlar. korkuyu atmak için ne yapılabilir tavsiyeleri olan

Tesekkur ederim canim insaallah sende basarirsin.es denemesinden once ilik.dus alanlar var ama ben oyle yapmadim .onemli olan kendine guven ve bunun icin egzersizden hemen sonra olursa zaten yapabildigini bilgin biseyi yapacagin icin rahat oluyosun bir yarim saatini egzersize ayir sonra es denemesi yap .ve bolca zyagi kullan bide dua et denemeden once Allahim zorlastirma kolaylastir de.hadi bakalim kolay gelsin😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…