- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.781
Tesekkur ederim canim insaallah sende basarirsin.es denemesinden once ilik.dus alanlar var ama ben oyle yapmadim .onemli olan kendine guven ve bunun icin egzersizden hemen sonra olursa zaten yapabildigini bilgin biseyi yapacagin icin rahat oluyosun bir yarim saatini egzersize ayir sonra es denemesi yap .ve bolca zyagi kullan bide dua et denemeden once Allahim zorlastirma kolaylastir de.hadi bakalim kolay gelsin😘
insALLAH canim sence 3.boy aparatdan buyuk bisey alirsam icime es denemesi benim icin dahami kolay olur yoksa fark etmezmi?
Kitaplarin ismini yazarsan cok sevinirim çünkü bundan kurtulmak istiyorum vicdan azabindan kendimi yemekten bıktım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam kitapları yazıyorum sana o zaman. ben ilk psik. danş. dolunay Kadıoğlu-vajinismus adlı kitabını okudum. bu arada bu kadın internet üzerinden terapi veriyormuş sitesine girip bakabilirsin. fiyatları daha makulmüş diye duymuştum.
sonraki aldığım kitap cem keçe-vajinismusun üstesinden gelmek..
içinde aradığın tüm bilgiler var. hemen başla çalışmalara. azmedersen kısa zamanda kurtulursun
yenmiş olan arkadaşlara bi sorum olacak..ben yendim çok şükür ama hala giriş esnasında zorlama oluyor yani afedersiniz ama pıt diye girmiyor gene yağlama yapıyoruz her seferinde yine ıkınıyorum hatta bazen ilk girmeyip ertesi gün girdiğide oluyor ama giriyor fakat ben istiyorum hemen girsin artık sorum şu ki bunlar normal mi normalse ne zaman düzene oturur düzzenli bi ilişkimiz olur...
yenmiş olan arkadaşlara bi sorum olacak..ben yendim çok şükür ama hala giriş esnasında zorlama oluyor yani afedersiniz ama pıt diye girmiyor gene yağlama yapıyoruz her seferinde yine ıkınıyorum hatta bazen ilk girmeyip ertesi gün girdiğide oluyor ama giriyor fakat ben istiyorum hemen girsin artık sorum şu ki bunlar normal mi normalse ne zaman düzene oturur düzzenli bi ilişkimiz olur...
Teşekkür ediyorum sitesini inceledim insallah en kısa zamanda bende basaririm kitaplarida okuyacağım .basarabilmenize cok imreniyorum desteğin ve ilgin icinde ayrica teşekkür ediyorum biriyle konusup rahatlayabilmek güzel bir duygu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm zor ve ıkınarak girmesi normal benmde hala ole olyo
peki canım sence bu hep böylemi olacak eşlerimiz sıkılır gibime geliyor
kızlar birşey sorucam size ben altta yüz üstü bir şekilde eşimde üstümde p... vajinaya doğru girdi hissettim hatta hemen idrara sıkışma hissi geldi ve sanki böyle anlatması güç ama puf puf diye ses geldi başka türlü anlatamazdım :) yani olmuşmudur anlamadım yani kan falan gelmedi ama gelmeyedebilirdiye düşündüğümden pek üstelemedim o konuyu neyse daha sonra ben altta o üste pozisyon denedik ozaman olmadı kafam karışık oldumu olmadımı anlamadım yani benim dediğim pozisyonda yapıpta yenen oldumu merak ediyorumm
Kizlar merhaba ya ben yendim yenmesine de herseyi denedik su ilk giriste aci hissedyorum sonra tam giris olduktan sonra gitgel yapinca bastrdikca aci hissedyorum bunu yasayan var mi
canım anladığım kadarıyla söyleyim bence olmamstır çünkü girse kesin hissederdin esinde hissederdi ayrıca . esin bisey demedimi peki oldu veya olmadı anlamında
Yaklaşık 8 aydır evliyim. ertelemekten bu zmana geldim. bir iki gün egzersiz yaptım bıraktım. orta parmağı yarısına kadar alabiyorum. devamı gelmiyor.
beebk istiyorm ama bu sorunu aşmam lazım ilk önce nasıl ilerlemem lazım lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?