Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah canım çok tesekürler. dusu alacam zaten gerçekten faydası var dus almıanın sanırım hersey güven ve kendini kasmamaktan ibaret. umarım yapabiliriz ya

insALLAH canim sence 3.boy aparatdan buyuk bisey alirsam icime es denemesi benim icin dahami kolay olur yoksa fark etmezmi?

ksr bakma uzun zamandır giremedim nete geç cvp veriyorum, sen korkularını yenmediğin sürece eş denemesine geçme önce korkunu yen sonra en küçük apatı bile alsan olur bu iş

yenmiş olan arkadaşlara bi sorum olacak..ben yendim çok şükür ama hala giriş esnasında zorlama oluyor yani afedersiniz ama pıt diye girmiyor gene yağlama yapıyoruz her seferinde yine ıkınıyorum hatta bazen ilk girmeyip ertesi gün girdiğide oluyor ama giriyor fakat ben istiyorum hemen girsin artık sorum şu ki bunlar normal mi normalse ne zaman düzene oturur düzzenli bi ilişkimiz olur...

Kitaplarin ismini yazarsan cok sevinirim çünkü bundan kurtulmak istiyorum vicdan azabindan kendimi yemekten bıktım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam kitapları yazıyorum sana o zaman. ben ilk psik. danş. dolunay Kadıoğlu-vajinismus adlı kitabını okudum. bu arada bu kadın internet üzerinden terapi veriyormuş sitesine girip bakabilirsin. fiyatları daha makulmüş diye duymuştum.

sonraki aldığım kitap cem keçe-vajinismusun üstesinden gelmek..

içinde aradığın tüm bilgiler var. hemen başla çalışmalara. azmedersen kısa zamanda kurtulursun

d&r in sitesinden bulup alabilirsin kitapları kolayca..

canm zor ve ıkınarak girmesi normal benmde hala ole olyo

[SUB][/SUB]
şöyle söyliyim ben tam yenemedim ama yarıya yakını oldu inşallah az kaldı. :)) üstte olduğumda bu girmekte zorlanma sorunu bende de var. altta denedim kolay olcak diye. çok kendimi kasmamaya çalışmama rağmen benim bedenim geri geri kayıyodu ama girmiyodu inşallah zamanla esnedikçe düzelicek diye düşünüyorum

Teşekkür ediyorum sitesini inceledim insallah en kısa zamanda bende basaririm kitaplarida okuyacağım .basarabilmenize cok imreniyorum desteğin ve ilgin icinde ayrica teşekkür ediyorum biriyle konusup rahatlayabilmek güzel bir duygu

önemli değil. ne zaman istersen özelden de mesaj yazıp ulaşabilirsin bana... daima yardımcı olabileceğim bir şey olursa yardım ederim

kızlar birşey sorucam size ben altta yüz üstü bir şekilde eşimde üstümde p... vajinaya doğru girdi hissettim hatta hemen idrara sıkışma hissi geldi ve sanki böyle anlatması güç ama puf puf diye ses geldi başka türlü anlatamazdım :) yani olmuşmudur anlamadım yani kan falan gelmedi ama gelmeyedebilirdiye düşündüğümden pek üstelemedim o konuyu neyse daha sonra ben altta o üste pozisyon denedik ozaman olmadı kafam karışık oldumu olmadımı anlamadım yani benim dediğim pozisyonda yapıpta yenen oldumu merak ediyorumm

canım anladığım kadarıyla söyleyim bence olmamstır çünkü girse kesin hissederdin esinde hissederdi ayrıca . esin bisey demedimi peki oldu veya olmadı anlamında

Kizlar merhaba ya ben yendim yenmesine de herseyi denedik su ilk giriste aci hissedyorum sonra tam giris olduktan sonra gitgel yapinca bastrdikca aci hissedyorum bunu yasayan var mi

Kizlar merhaba ya ben yendim yenmesine de herseyi denedik su ilk giriste aci hissedyorum sonra tam giris olduktan sonra gitgel yapinca bastrdikca aci hissedyorum bunu yasayan var mi

Canim bende daha yeni basardim iki kez deneyebildik ikincide agri cok daha azdi .tavsiyem bunu artik egzersiz gibi yapmaman yani artik cinsel hayatin basladi istekle yapmalisin ki aci da kasilmada olmasin

Mrb kizlar ben de sekiz ay vaji sorunu yasadim mayista tam olrak yendim su an hala kendimi kastigim icin agrim oluyor ama cok sukur once Allahimin sonra burada yazilan destekler yorumlar sayesinde yendim bu durumu , su anda bebek istiyoruz insallah Rabbim verir, kesinlikle pes etmeyin kizlar.

canım yardımcı olalım ben yeneli 1 hafta oluyo kurtuldum şükür msj attım okusana

kızlar şükür ben yeneli tam bir hafta oldu şükür kurtuldum 1.5 yıllık evliym geçen hafta bitti kabus.. ama şunu diycam size eğer aparatınız yoksa gülmeyin sakın ama ben mumla yaptıktan sonra daha kalın na olabilir diye düşünürken havuca streç geçirip bir güzel zey.yağla yağladıktan sonra havuçla yapmıştım yanuu ve sonrasında aparat görevi gibi görüp kasılmalarımı kontrol edebilmeye çalıştım ıkındım yağladım ve oldu yendim demem o ki , aparat yapamıyanlar havuç var ya olmadı salatalık var sakın gülmeyin ebatını siz ayarlayın size kalmış streçleyin yağlayın ıkınn ve ittirin nefes alıp verin gevşeyin ama kararlı olun vazgeçmeyin belli bir aşamaya gelene kadar vazgeçmeyin , alın aynayı karşısına oturun ıkının açılın delik varya minicik olan delik büyüyor ıkındıkça aparatınızı ittirin gevşeyin tekrar çakmeyin aparatınız her ne ise çekmeyin öyle öyle ilerleyin ben böyle başardım toplamda da adam akıllı 5 gün egzersizle yenmişimdir taabii öncesinde mumllu yaptıklarımı saymıyorum ortalama bir havuç kalınlığındaki aparatla 5 günde yendim düşünün kii hergün yapmaya zamanım yoktu hemen eş denemesne geçtim ve penisi aparat gibi düşünüp üsttü eşime arkam dönük yendim daha kolay kayıp gitii öle yendim üstte eşim arkama dönük oturdum ittirdim o da tam ereksiyon olamadığı halde çünkü eşimde bıkmıştı benden artık ben dedim sen uzan sus kontrol bende öle yendim yoksa nice yıllar beklerdim bu korkuklıkla inanin ve hemen başlayın kızlar egzersiz bu işin tek çözümü bu , bol bol egzersiz yaparak yeniliyor pozisyon size kalmış nasıl rahat hissederseniz öle yapın ben altta kastığımdan vajimi üstte deneyim bakalım dediğim anda yendim şükürler olsun umarım bu yazımın birilerine faydası olur ..hepiniz yeneceksinz inşallah yeter ki bilinçli egzersiz yapalım olay şu aynanın karşısına geçin , ıkının , deliği görün zeytinyağlayın aparıtınızı veya mum veya havuç, salatalık streçleyin ve ittirin milim mili de olsa ittirin , vazggeçmeyin çekmeyin aparatı içinizden gevşeyin vee size önemli bir püf nokta şu kızlar aparat veya mum içinizdeyken kegel egz. yapın kasılmalırın kontrolünü beyninize verin kontrol bende diyin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…