- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.801
Vajıyı yendim alıştım ve hamileyim :))) Bu aşamaları en kısa zamanda burdaki arkadaşlarında yaşaması dileğiyle inş :))
Kizlar merhaba ya ben yendim yenmesine de herseyi denedik su ilk giriste aci hissedyorum sonra tam giris olduktan sonra gitgel yapinca bastrdikca aci hissedyorum bunu yasayan var mi
o bi süre öyle gider cnm sonra azala azala bitecek.
Canim tebrikler cok sevindim sen de yendigin halde aci cekiyordun diye hatrliyorum ama ne guzel artik yok herhalde ve bebis de geliyor tebrikler
Teşekkür ederim canım en kısa zamanda sende alışıp hamille kalırsın inş. Bana eşlik edersin :))
Cok sukur bugun 5.boy aparati basardim arkasindan es denemesine gectim hemen ve tamamini birkac kez alabildim.cok sukur cok sukur insaalah devami gelir.hepinize de nasip olsun bu mutluluk 😁
Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim. Evlendiğim ilk haftadan beri buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum daha önce psikoloğa gittim parmak egzersiz ödevleri verip eve yolluyordu ve malesef başarılı olamadım burdan görüp kendime aparat yaptım aparatla egzersiz yapıyordum ama ilişkiye girmeye çalıştığımda yine başarısız oluyorduk çok acı çekiyordum. geçenlerde canıma tak etti eşimlede konuştum bizim için maddi olarak zorlıcağını bilerek izmirde bir doktora gitmeye karar verdik gittikte ücreti 3200 tl idi 2 seansta yeneceğimi söylüyordu ilk önce konuştuk sonra altta muayene oldum daha sonra parmağıyla egzersiz yaptırdı doktor sonra eşimi çağırdı onunlada yaptık aynı egzersizi ve bize benimde kafama çok yatan bir pozisyon önerdi koltukta arkama yastık koyarak ve biraz öne kaykılarak ayaklarımı yüksek biyere koyarak açmamı ve o şekilde ilişkiye girmemi önerdi kayganlaştırıcı olarakta ultrason jeli verdi ve 1 hafta sonunda kendisini aramamızı söyledi. biz doktordan çıktığımızda çok umutluyduk ve evde hemen denemeye giriştik sonuç hüsran hergün denedik 1 hafta boyunca evet artık kendimi kasmıyorum eşimide itmiyorum çünkü penisi kendim yerleştiriyorum vajinama kontrolde bende kendimide zorluyorum girsin diye ama aşırı bir yanma var doktoru aradım yanmanın normal olduğunu söyledi geçiceğini söyledi birkaç deneme daha yapmamı sonra tekrar gelmemi söyledi ama benim moralim çok bozuldu çünkü doktorun sitesinde 12 yıllık vajinismus hastalarının bile 2 seansta bu illeti yendikleri ve doktora teşekkür ettiklerini okudum şuan çok üzgünüm hem o kadar para verdik ödüm kopuyor başarısız olursak o kadar para boşunamı gitti diye. tekrar deniyoruz sürekli ama o yanma var ya aşırı canımı yakıyor dayanılcak gibi değil nasıl dayanıcamki ben o yanmaya doktorun dediği gibi yenen arkadaşlarıma soruyorum yanma olayı normalmi neyapmalıyım yanmanın geçmesi için ne yapabilirim önerisi olan varmı?
Merhaba arkadaşım, muhtemelen bahsettiğin dr a ben de gittim, üzülme benimki de hüsranla sonuçlandı, param boşa gitti yani..aradan 3 ay geçti ve ben evde kendi kendime aparatlarla egzersiz yaptım..şu an tam olarak yenemedim, ama penis kalınlığındaki aparatı rahatça alıyorum ve eş denemesinde yarısını alabildim..o yanmalar normal ben aparatla çalışırken başlarda çok yanma oluyordu ama şimdi nerdeyse hiç yok...bu arada bu sorun öyle 1-2 seansta tek seferlik bir parmağın içeriye alınması ile geçecek bir şey değil herkes için. ben dr u ikinci kez aradığımda eş denemesine cesaret edemiyorum dediğimde bu durumda yapacağımız fazla bir şey yok önce deneyin sonra arayın yanıtı ile karşılaştım..bana tek faydaları kendi kendime egzersize başlamamı sağladı yoksa ben boş boş geçiriyordum vaktimi...param gitti evet ama yapacak bir şey yok..şimdi yenmeye çok yakınım ama dr um sayesinde oldu diyemeyeceğim ne varsa kendimizde. bu işin tek yolu giderek kalınlaşan aparatlarla vajinayı esnetmek genişletmek.. o zaman ne yanma kalıyor ne de kasılmalar...sen benim yaptığım hatayı yapma dr u devamlı ara..ama bil ki mutlaka egzersiz yapman gerek
ne guzel arkadasım bir ay da yenmişsin tebrik ederimMerhaba kizlar.. ben de araniza yeni katildim, size yasadiklarimi anlatmak istedim. henuz 1 aylik evliyim. evlendigimiz gece esim yanina prezervatif almayi unuttugu icin ve ben de henuz hamile kalmak istemedigim icin acikcasi birlikte olmak istemedim, ama kendisi geri cekilebilecegini soyledi. yine de kendimi tedirgin hissederek iliskiye girmeye calistik ama basarili olamadik. sonraki gunlerde tekrar denedik ama sonuc hep husran oldu. Esim bana hep "sanki orada bir bariyer var giremiyorum" diyip duruyordu. denemelerimizde bir sure sonra gercek bir birliktelik gerceklestiremedigimiz icin de esimin ereksiyonu kayboluyordu boylelikle de devam edemiyorduk. ben sorunun vajinismus olduguna emindim, cunku kendimi kasiyordum ve rahat hissedemiyordum ve esimin bahsettigi o hayali "bariyer" ortaya cikiyordu. doktora gitmeye karar verdim, bir bayan doktor muayene etti ve vajinamin dar oldugunu, esimin once parmakla denemesini soyledi, birden girmeye kalkmasin yoksa yirtik olur dedi. tabi ben bunu duyunca daha da tedirgin oldum. ama parmakla deneme kismi da bana cok korkunc geldi. parmaktansa penisin daha zararsiz oldugu dusuncesiyle esimle tekrar denemeye karar verdim. ama sonuc malesef ayniydi, yine birlesmeyi gerceklestiremedik.bu durum sozle soylenmese de aramizda ciddi anlamda sorun yaratiyordu, esim anlayisli davraniyor fakat duruma uzuluyordu ve bunu hissediyordum, sanki hevesi de kacmis gibiydi, sonucta boyle olmasini hayal etmiyordu. durum boyle olunca ben bayan doktora guvenmeyip tekrardan bir doktora daha gorunmek istedim ve bir profesore gittim. adam inanilmaz derecede beni yureklendirdi, kesinlikle vajinamin dar olmadigini, aksine gayet guzel bir yapisinin oldugunu, kizlik zarimin cok ince oldugunu ve aci bile hissetmeyecegimi soyledi. doktora gittikten sonra regl oldugum icin denemelere ara vermek durumunda kaldik. sonrasinda balayina gittik ve sanirim ortam degisikligi bana kendimi daha guvende hissettirdi, kendimi cok telkin ettim hicbir sorun olmayacagina dair, hep doktorumun soylediklerini aklima getirdim, hep kendime dedim ki, "ne kadar aciyabilir, boyle biseyden ölen insan var mi ki ben bu kadar tedirgin oluyorum" diye kendimi cesaretlendirdim, ve aksamina esimle denemeye karar verdik. uzerime yattigi anda sanki o an cok baska bir aktivite halindeymisiz gibi hic oraya odaklanmadim, hep baska seyler dusundum, kafami ne kadar aciyacagina, olup olmayacagina takmadim ve kendimi onun ellerine biraktim. birkac dakika sonra cok hafif, cimdik gibi bir his duydum ve aninda gecti. o an anlamadim bile kizlik zarimin bozuldugunu, ama esim anlamis, ve geri cekildi. sonra tuvalete gittigimde gordum ki kanama olmus, boylelikle o bariyeri asmayi basardik. sonraki gunlerde ben bazi forumlardan okudugum kadariyla kadinin ustte oldugu pozisyonlarin ilk zamanlar icin daha uygun oldugunu ogrenince oyle denemek istedim. esim beni incitmek istemedigi icin farkli pozisyon denemek istemedi once ama benim kararli oldugumu gorunce o da tamam dedi. ve esimin kucagina oturdugum pozisyonda cok daha rahat sekilde birlesme gerceklesti. kizlar size sunu soylemeliyim, yaklasik 8 defa tam birlesme sagladik evlendigimizden beri. hic birisinde tik diye bir kerede giris olmuyor, ama size tavsiyem, esinizle deneme yapacaksaniz kucagina oturarak baslamaniz. kesinlikle o sekilde daha rahat oluyor. kendinizi kasmayin, gevseyin, sadece yavas hareketlerle bir kerede icinize almaya calismayin, yavas yavas asagi yukari hareket ederek yolu acin. sonrasinda zaten tamamen girmis oluyor ve sorun kalmiyor. suan esimle degisik pozisyonlarda birlikte olabiliyoruz, canim yanmiyor ama henuz ben orgazm olmadim. o da bayanlar icin normal diyorlar, iliskiye yeni girmeye baslayan bayanlar birkac ay sonra zevk aliyormus, ama esim cok mutlu, kendisi cok zevk aliyor, onun almasi da simdilik bana yetiyor. hepinizi cok iyi anladigimi belirtmek istiyorum, cunku kisa bir sure icin de olsa ben de bu kabusu yasadim, ama parmak egzersizi yapmadan, sadece kafamin icini bosaltarak ve telkinle kendi kendime bunu yendim. o yasadigim donem benim icin kabus gibiydi, esimle aramizda asamadigimiz bir duvar vardi sanki ve ben kendimi cok suclu, aciz ve caresiz hissettim ve basarmayi cok istedim. kendimi ayipli mal gibi hissettirdi bu illet bana. ve dedim ki kendime, herseyi benim beynim yapiyor, annem, kizkardeslerim hepsi bu yollardan gecmis, cocuk sahibi olmuslar, ben neden yapamayim? boyle telkinlerle ve kendi kendimi cesaretlendirmemle bu isin ustesinden gelebildim, umarim hepiniz de en kisa zamanda bu illeti yener kurtulursunuz, eslerinizle mukemmel bir evlilik hayatiniz olur. buraya sizi cesaretlendirmek icin uye oldum, ve destek olmak istiyorum, sorunuz olursa her zaman yardim etmeye hazirim. sevgiyle kalin...
ne guzel arkadasım bir ay da yenmişsin tebrik ederim
Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim. Evlendiğim ilk haftadan beri buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyorum daha önce psikoloğa gittim parmak egzersiz ödevleri verip eve yolluyordu ve malesef başarılı olamadım burdan görüp kendime aparat yaptım aparatla egzersiz yapıyordum ama ilişkiye girmeye çalıştığımda yine başarısız oluyorduk çok acı çekiyordum. geçenlerde canıma tak etti eşimlede konuştum bizim için maddi olarak zorlıcağını bilerek izmirde bir doktora gitmeye karar verdik gittikte ücreti 3200 tl idi 2 seansta yeneceğimi söylüyordu ilk önce konuştuk sonra altta muayene oldum daha sonra parmağıyla egzersiz yaptırdı doktor sonra eşimi çağırdı onunlada yaptık aynı egzersizi ve bize benimde kafama çok yatan bir pozisyon önerdi koltukta arkama yastık koyarak ve biraz öne kaykılarak ayaklarımı yüksek biyere koyarak açmamı ve o şekilde ilişkiye girmemi önerdi kayganlaştırıcı olarakta ultrason jeli verdi ve 1 hafta sonunda kendisini aramamızı söyledi. biz doktordan çıktığımızda çok umutluyduk ve evde hemen denemeye giriştik sonuç hüsran hergün denedik 1 hafta boyunca evet artık kendimi kasmıyorum eşimide itmiyorum çünkü penisi kendim yerleştiriyorum vajinama kontrolde bende kendimide zorluyorum girsin diye ama aşırı bir yanma var doktoru aradım yanmanın normal olduğunu söyledi geçiceğini söyledi birkaç deneme daha yapmamı sonra tekrar gelmemi söyledi ama benim moralim çok bozuldu çünkü doktorun sitesinde 12 yıllık vajinismus hastalarının bile 2 seansta bu illeti yendikleri ve doktora teşekkür ettiklerini okudum şuan çok üzgünüm hem o kadar para verdik ödüm kopuyor başarısız olursak o kadar para boşunamı gitti diye. tekrar deniyoruz sürekli ama o yanma var ya aşırı canımı yakıyor dayanılcak gibi değil nasıl dayanıcamki ben o yanmaya doktorun dediği gibi yenen arkadaşlarıma soruyorum yanma olayı normalmi neyapmalıyım yanmanın geçmesi için ne yapabilirim önerisi olan varmı?
Canim yanma bende de var hala ama jelden dolayi olabilir mi bilmiyorum ben ok jel kullandim yakti resmen biraktim gleitgelen kullanyrum daha iyi ama yanma aci bende de hala var yavas yavas ilerlesin esin soyle sen asama asama
Canim ben dun itibariyle yendim o yaziyi yazdigimda iliskiye giremiyordum hiç girememiştim dun dedigin gibi yavaş yavaş ilerledik öncesindede egzersiz yapmıştım aparatla ve yanma acı hiç olmadı allahaşükür bitti gitti yendim bu illeti çok sağol ilgilendiğin için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?