Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim cok sevindim gitgel yapabildinmi peki ben de hala bir sorun cunku

Yapabildik canım ama çok tuvaletim varmış gibi hissettim acı yok sadece rahatsızlık vardı ben konuşurken eşim yaptı ve farkettimki konuşurken rahatsız hissetmedim o an geldiğinde yani eşin gitgel yaparken başka yere odaklan yada benim gibi gevezelik et şarkı söyle tabi alışana kadar bu süreci atlatana kadar.. alıştığımızda zaten inş bizde bu aktiveden zevk almaya başlıcaz daha rahat olucaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ederim. nasıl yendiğini bizimle paylaşır mısın. hangi pozisyonda nasıl diye? acıdı mııı?

tebrik ederim. nasıl yendiğini bizimle paylaşır mısın. hangi pozisyonda nasıl diye? acıdı mııı?

Cok sağol canım Şu şekilde başardım İlk önce aparatla egzersiz yaptım (10 cm kalınlığında) bu egzersizi ultrason jeli ve fındık kadar emla sürerek yaptım daha sonra aparatla git gel yaptım ve sonrada yaklaşık bir 20 dakika kadar içimde tuttum aparatı. Daha sonra oturduğum koltuğun arkasına yastıklar koydum ve ayaklarımıda iki tane sandalyeye dayayarak bacaklarım açık bir şekilde pozisyon aldım eşimde önümde diz çöktü aynı aparat gibi eşimin penisini tutarak yavaş vajinamın girişine getirdim başta bir stres oldum ama sonra sanki egzersiz yapıyormuşum gibi düşündüm işe de yaradı yavaş yavaş girmeye başladı en son kalçamı eşime doğru kaykıltarak hepsini almayı başardım ve SIFIR ACI SIFIR YANMA hiç birşey hissetmedim sadece içimde olduğunu hissettim ve birazda tuvaletim varmış gibi hissettim daha sonra eşim gitgel yaptı biraz işte o zaman biraz rahatsızlık hissettim ama kesinlikle acı yoktu sadece alışkın olmadığım bir duyguydu ondan rahatsızlık diyorum pek tabi hiç zevk almadım inş o da zamanla olur ama inanın iş azimli olmakta bitiyor kesinlikle canınız acımıyor o benimde yaşadığım hepimizin yaşadığı acı yanma hissi kendimizi kasmamızdan kaynaklı. Acı duyar gibi olduğunuzda penisi hiç çıkarmadan bekleyin hareketsiz sonra yavaş yavaş almaya çalışın. Allahım herkesi bu illetten kurtarsın ve lütfen asla vazgeçmeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

merhaba.ben 11 aylik evliyim ve hala esimle iliskiye giremedim
Cok zor durumdayim artik kendimi okadar eksik hissediyorum ki..hersey yolundaymis gibi yapmaktan yoruldum..en kotusu artik esiminde sinirleri cok bozuldu her iliski husranla bittigi icin..evliligim bitecek galiba..hic evliymis gibi hissedemedim ki zaten..doktora gittim vajinismus degilsin dedi sadece kizlik zarim biraz kalinmis..biri istersen biraz acalim dedi biriyse hic gerek yok dedi ama denmedigimiz sey kalmadi jeller vaZelon anestol Zeytin yagi..ben bi turlu rahatlayamiyorum is oraya gelince ya itiyorum yada sikiyorum kendimi..ustte de denedim oda olmuyor..basini bile sokturmuyorum daha ordan basliyor canim yanmaya..psikpkojim iyice bozuldu yardom edin lutfen..esimi cokk seviyorum ama ona artik bu haksiZligi yapamam..yoksa bosanmayi teklif edicem cunku cok mutsuzuz bu yuzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
canım benim yaaa tekrar tebrikler :))

Canım bak ben 10 aydan sonra yendim bu illeti senin gibiydim bende denemediğim şey kalmadı maddi manevi çok yoruldum ama bu iş kafada bitiyor kafada bitirmen içinde mutlaka egzersiz yapman lazım. Egzersiz yapıyormusun hiç peki parmak yada aparat?

Geliyor hemen itiyorum esimi..bide basi bile girmiyor gircek oldugunda da oyle canim yaniyor ki..bi kere girmeye calisti yanlis yere gitti sanki bana dogru gelince boyle orda biseyin altina dogru gittogini hissettim..ondan sonrda bidaha yaptiramadim.

Geliyor hemen itiyorum esimi..bide basi bile girmiyor gircek oldugunda da oyle canim yaniyor ki..bi kere girmeye calisti yanlis yere gitti sanki bana dogru gelince boyle orda biseyin altina dogru gittogini hissettim..ondan sonrda bidaha yaptiramadim.

öncelikle hoşgeldin.. sen benim ilk zamanki hallerimi hatırlattın. şuan bende yenemedim ama bayağı yol aldım. bak egzersiz yapmalısın.. önce al eline bir ayna ve vajinanı tanımalısın. bizim böyle olmamızın sebebei bence cinsellikle ilgili bilgilendirilmemiz diye düşünüyorum. aç bacağını sağa sola ıkın ıkın ıkınınca bir delik göreceksin. işte tam orası penisin gireceği yer. sonra aşama aşama parma egzersizine başlamalısın. eline geçir bir eldiven şu lateks olanlardan. sür üstüne bir kayganlaştırıcı. serçe parmağınla başa bir bğum iki boğum derken hepsi girecek ZAMANLA. sonra işaret orta parmakla yapp. en sonda işaret ve orta parmağı küs şeklinde yap ve öle yap.. bütün bu söylediklerimi bir günde yap diye demiyorum yavaş yavaş..bunları bir yapmaya başla sonra geliştirirsin kendini aparatlar hazırlayarak. ama yaap oturarak bir mucize bekeme benim gibi. bak ben üç ayda hergün egzersiz yapmama rağmen 12 cm aparatı alır oldum. eş denemesine ramak kaldı diye umuyorum:))) hadi kolay gelsinnn

ben de ilk 4,5 denememizde böyleydim ama eşimi mutlu etmeliyim diye düşüne düşüne o acıya her seferinde katlanıyorum.3,5aylık evliyiz. hala korka korka ilişkye giriyorum çok acı çekiyorum benim gibi olan var mı?benimki bide tahriş oluyo geçen yine oldu ertesi gün baktım tahriş olmuş kanadı.neden böyle oluyo?doktora gitmiştim ilk kanadığında tahriş olmuş dedi merhem verdi.3.5aydan beri hep tahriş olması ve kanaması nasıl bi durum???korkutuyo

doktora gitmeni tavsiye ederim...

doktora gitmeni tavsiye ederim...

ben de henuz 1 aylik evliyim, iki hafta bu vajinismusla ugrastim ama en son parmak denemesi yapmadan kafamda kendimi hazirlayarak iliskiye girdim ve yenmeyi basardim. an itibariyle 9. kez cinsel birlikteligimizi yasadik, p.sin tamami giriyor, bende aci yok ama bende de zaman zaman kanama oluyor, ben de korkuyorum, hatta esim de tedirgin oluyor ne zaman gecicek bu diyor.. oyle abarti bi kan degil ama iliskiden sonra biraz pembemsi akinti seklinde geliyor. ben de henuz doktora gitmedim, ilk zamanlar oldugu icin normal heralde diyorum kendi kendime ama bakalim birkac seferden sonra gecmezse gorunucem ben de bi doktora.. sanirim hala ilk girerken kendimizi biraz kasiyoruz ve zorlanma ve tahrise bagli kanama oluyor.. ayrica benim iliski sirasinda tuvaletim varmis gibi bi his oluyor sende de boyle mi veya baska boyle hisseden var mi?

canim ben de once bi bayan doktora gitmistim, beni cok korkuttu, vajinan dar dedi, esin hemen girmeye kalkmasin yirtilma olur dedi, o psikolojiyle geri gitmistim eve ve iyice korkmustum.. bence sen bir doktora daha gorun, ben sonrasinda bir profesore gittim ve muayenede kesinlikle vajinamin dar olmadigini, kizlik zarimin da cok ince oldugunu hatta aci bile hissetmeyecegimi soyledi ve beni cok rahatlatti, ondan sonra psikolojik olarak kendimi daha cok hazirladim.. hersey rahat olmakla basliyor, sen kendini kastigin icin ve cok aci cekecegini dusundugun icin beynin de sana istedigin duyguyu verip aci cekiyormussun gibi hissettiriyor.. biliyorum disaridan kendini rahat birak demesi kolay, ama bu gercekten fizyolojik bir bozukluk degil, tamamen beyinde biten birsey. o nedenle oncelikle o aciyacak duygusunu yeneceksin ki sonrasinda aparatla, veya elinle, veya esinle rahat sekilde denemeler yapabilesin. herkesin bu illeti yenme sekli farkli, ben 2 hafta sonunda kafamda bitirdim ve yendim, buradaki cogu arkadas da parmakla veya aparatla denemelerde cok basarili sonuclar elde ediyorlar ve kurtuluyorlar, hangisini sececegin sana kalmis ama sakin umutsuzluga kapilma ve vazgecme..

Arkadaşlar 10 aylık evliyim bende birkaç gün önce yendim vajinismusu. Soru sormak isteyen birşeyler danışmak isteyen olursa yardımcı olmak isterim. Bu derdi anca çekenler anlar yani bizler.. Burdan ya da özeldende yazabilirsiniz.

aynı şeyleri yaşıyoruz biraz rahatladım sanki herkeste oluyısa normaldir bendeki de abartı değil kanama ,acı olmuyosa ne güzel bende niye hala oluyo peki aklıma gelen bir şey de ,bizimki daha genişlemediği için bu işlere yeni alışmaya çalıştığı için de böyle zorlklar çekiyoruz galiba

Evet bana da oyle geliyor, daha yeni basladigimiz icin olabilir, cunku ilk giris hala beni biraz zorluyor yani hemen oyle tik diye girmiyor hicbi zaman. Sende durum nasil? Ben hep ikinarak almaya calisiyorum sanirim o sirada zorlanip kaniyor. Cunku tam girdikten sonra aci veya yanma hissetmiyorum ama ilk girerken zorlandigimi hissediyorum, dedigin gibi sanirim genislemesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…