Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de yeneli bir ay oldu ama hala ilk giriste ve icerde aci oluyor hele esim git gel yapinca sanki penisi yaraya basiyor gibi;(

Kızlar bu problemi yaşamış ve uzun uğraşlar sonucu çözmüş biri olarak sizlere bir kaç tavsiyem olacak, öncelikle vajinanın darlığı, kızlık zarı filan hiç alakası yok, aman size tavsiyem ameliyatlardan operasyonlardan filan kaçın çünkü hepsi gereksiz. Ben ilk bir kaç ay kendi kendime çözmek için çok uğraştım, yapay penisler, parmak filan çok denedim ama nafile, her başarısızlık beni daha da problemin içine çekti, çözüm bulamayınca tedavi seçeneklerini araştırdım, ameliyat filan diyenleri dinlemedim bile hiç direk geçtim, bayan psikolog olarak arattığımda piskolog Aslı Dalan ile karşılaştım. Kendisinin anlattıkları çok mantıklı geldi ve makul bir ücreti olduğu için denemeye karar verdim. 8 seanslık paket aldım ve 7. seans bittikten sonra artık problem kalmamıştı. Aslında 4 veya 5. seanstan sonra içime alabiliyordum ama çok rahat değildim. Şimdi ise artık keyif almaya başladım. Aslı Hanımı ve yöntemini size de kesinlikle öneririm. Sizi oldukça rahatlatıyor ve adım adım ilerlemenizi sağlıyor. İstanbulda olanlara kesinlikle öneririm. Ankara da hera klinik diye bir yeri de duydum ama hem pahalı geldi hem de ben istanbulda olduğum için tercih etmemiştim, istanbula gelemeyecekler için orayıda tavsiye ediyorlar bilginiz olsun.

banada yardimci olun ne olur pskologum parmak egzersizi verdi 1 haftadir.deniyorum yapamiyorum.parmak itici geliyor kulak cubugu duydum buradan onuda sadece dokundurabiliyorum o kadar

Aslı hanımda egzersizler veriyordu fakat öncesinde hazır olmalısın. hazır olmadan denediğinde yapamazsın ve korkun daha da artar. önce rahatla, psikoloğun seni zihinsel olarak rahatlatsın, sonra egzersizleri yaparsın. bende doktora gitmeden kendi egzersizlerimi yapim dedim ama daha beter oldu.

banada yardimci olun ne olur pskologum parmak egzersizi verdi 1 haftadir.deniyorum yapamiyorum.parmak itici geliyor kulak cubugu duydum buradan onuda sadece dokundurabiliyorum o kadar

Canım ilk önce bir ayna yoluyla vajina girişini incele vajina girişini kolay bulman için söylüyorum bacaklarını açtığında afedersin popo deliğin yani anüs girişin var ya parmağınla oedan başlayıp yukarı çıkıyoaun yokuş gibi hatta orası yokuşun bittiği yer vajina girişin zaten ıkınırsan yani sanki büyük tuvaletini yapıyormuş gibi kendini sıkarsan girişin açıldığı deliği falan daha rahat görürsün. Eğer kendin yapamıyorsan eşinin parmaklarıyla yapın sen tut eşinin parmağını kendin sok sokarken burnundan nefes al ağzından mum üflüyormuş gibi nefesini verirkende parmağı ittir zaten biraz girse vakum gibi çekiyor vajina parmağı inan hiç acı falan olmıcak orası bunun için yaratılmış çocuk çıkıyor ordan aparata bence en azından bir parmağı sonuna kadar alıp öyle başla aparat içinde nasıl hazırlıcağını falan anlatırım hiç stres olma tamammı hepimiz geçtik bu yollardan boşuna geriliyorsun sende görüceksin egzersizlerini yapabilmeye başladığında nekadar kolay olduğunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umutsuzumben canım aslında egzersize bence gerek yok kendini biraz daha hem psikolojık hem fiziksel rahat tutarak yapmaya çalış. ne kadar acı ve ağrı çeksem de öyle yapıyorum. önce yavaş sokmaya çalışın ilk başlarda sadce ucu giriyodu benim de sonra milim milim ilerlemek en iyisi oluyo

aynen benimki de öyle. ıkınma bende de oluyo.öyle kolay girmiyo biraz uğraştırıyo.acı ve yanma tamamen bitti mi senin ?

istanbul ve akaraya uzak bi yerdeyim. önerebileceğin başka yöntemler var mı canım?

bazen diyorum zamanla mı acının bitmesini bekleyeyim?en büyük fayda o olacak galiba. hele ki bundan zevk almak nasıl bi duygudur çok merak ediyorum

aynen benimki de öyle. ıkınma bende de oluyo.öyle kolay girmiyo biraz uğraştırıyo.acı ve yanma tamamen bitti mi senin ?

Bende yanma hic olmamisti, ama ilk girerken biraz aci ve gerilme hissi var o gecmedi. O da neden oluyo bilmiyorum hala girerken kendimi kastigim icin mi yoksa vajinam buna henuz alisamadigi icin mi anlamiyorum. Ama tam olarak girdikten sonra iliski sirasinda hic aci hissetmiyorum, sadece bende kucuk tuvaletimin gelmesi gibi bi his oluyor bir de iliskiden henuz zevk almiyorum yani aci yok ama iste benim icin bisey ifade etmiyor ama esimi mutlu edebildigim icin sevincliyim

cok saol inanki destege cok ihtiyacim var ben 7 senelik evliyim ve artik cok yoruldum kurtulmak istiyorum artik bugun bayagi bir aglayip sizladiktan sonra tekrar denedim dedimki kendime sadece degdiricem sokmiycam degdirdim kulak cubugunu baktim biraz daha rahatlamis gibiyim.biraktim.dua ettim daha sonra tekrar denedim ufacik bir delik var ve ust kismi kaoali gibi asagi dogru minicik bir delik gordum asagiya dogru kulak copunu yerlestirdim hatta oamuklu kisminin yarisini soktum o kadar sevindimki insallah hepsini yaparimda beynime orada bir deligim oldugunu anlatabilirim

gerisi gelir o zaman inşallah zamanla benim de öyle olur

pskologum hazirsin dedi ama bilmiyorum parmak.bana itici geliyor kulak cubigu ile minicik de olsa bana gore buyuk bir ilerleme oldu insAllah pamuklu kisminin yarisini yaoabildim bugun gidis yonunu bilmiyorum yalniz hepsini yapabilsem kendime guvenim gelicek ama bende yenerim sizin gibi dua edin bana Allah yardimcimiz olsun

merhaba kızlar.yeni üyeler beni tanımazlar 2aylıkken üye oldum,şuan 1yıllık evliyim ve 12 temmuzda yendm:) ilk önce sunu belirteym EGZERSIZ sart.aynada vajinamı incelemekle basladim,snra 1kulak cöpu, 2-3-..7 derken serce parmakla calistim.isaret parmaga gectim yerimde saydim erteledikce erteledim.beyaz mumu aparat yaptım calistim. pes ettim 4 ayım bos gecti. sonra bu siteden bi arkadas bana aparat gönderdi ve 15gunde yendim.yeterki isteyin azmedin korkmayın ACI-SIZI-AGRI yok.

Canım inan yapabilirsin hiçte zor değil bak şimdi sol elinle sağ elini tut ve cimcir acı dayanılmaz oluncaya kadar cimcir şimdi kontrol kimde sende değilmi canın yandığında durabilirsin etini dinle vücudunu dinle kontrol sende bunu unutma sol elin sensin sağ elin eşin sağ elini sen kontrol ediceksin şimdi değil ama ilişki denemelerine geçtiğinde eşine söyleyeceksin o hiç kımıldamayacak hareketsiz duracak sen yönlendirip yavaş yavaş sen sokucaksın canın yandığında penisi çıkarmadan durup bekliceksin birsüre sonra acı geçicek beynin alışcak o acı aslında sen kastığın için oluyor buarada inan normal cinsel ilişkide acı falan yok. Eşine güveniceksin sen nedersen onu yapıcak. Simdi bugun çok güzel bir ilerleme katdetmişsin devamını getirince cesaretinin artığını görüceksin asla erteleme egzersizi. Kulak çöpünün bir kısmını aldıktan sonra nefes alıp nefes verirken aşağı doğru eğimli bir şekilde popo yönüne ittir vajina eğimli bir yapıya sahip dümdüz sadece bir kısmı girer sonra aşağı doğru popo yönüne doğru gider. Ben sana güveniyorum yapamazsan ara ver yine dene müzikle yap tv izle istersen acı YOK yoL Tamammı unut acıuı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…