Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nbr nasılsın nasıl gidiyor alısabildin mi yeni hayatına :) ben son zamanlarda yerimde sayıyordum ama hafta sonunda aparatla çalısmaya baslıcam artık

canım nbr nasılsın nasıl gidiyor alısabildin mi yeni hayatına :) ben son zamanlarda yerimde sayıyordum ama hafta sonunda aparatla çalısmaya baslıcam artık

Valla rüya gibi alıştım tabi dün tekrar yaptık çok rahat oldu hala inanamıyorum o kadar rahatladıki kafam manyak gibi olmuştum sürekli cinsellik düşünmekten aparat hayat kurtarıyor gerçekten hemen başla aparata bende yardımcı olurum sana takılırsan aparattan sonra sende inş bitirceksin bu illeti az kaldın seninde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh masallah canım ne güzel tadını çıkar bundan sonra. insallah canım destek soral çok önemli saolun hepiniz takıldığım olursa sorarım tabi :))

Çok sağol canım darısı bu derdi çeken herkesin başına.. cidden ben böyle dayanışma görmedim iyi ki var burasıda icimizi dokebiliyoruz

kesinlikle canım derdimiz hepimizin derdi burda. destek ve moralçok önemli

Allah razı olsun baska bir arkadasta yorum yapmisti bana kulak cubugu ile wcden sonra dedim tekrar deniyim bu sefer pamuklu kisminin hepsini ve cubuklu kismindanda azicik kadar sokabildim cok mutluyum ziplayip durdum insAllah yenicem bir umit oldu icimde Allah sendende razı olsun cok moral oluyor cunki kimseyle konuamiyosun nereye dogru sokucagimida.bilmiyodum ogreniyorum sayenizde

Canim hic cekinme sor bende hic bisey bilmiyordum nereye ne sokcagimi afedersin deligin nerde oldugunu bile bilmiyordum bu yasa kadar incelememisim kendi vucudumu evlenince tanidim sen aklina ne takilirsa sor ben anlatirim

cnm bugun yarisina kadar neredeyse alabildim sonasina cesaret edemedim hep asagi yone iticem demi bilmiyorum kusura bakma sen yendinmi bu yaptigim bile birsey demi bende.kurtulabilirim demi bu kadari bile.sasirtiyor.beni

ya kızlar en son yarisina kadar kulak cubugunun alabilmistim denedim sona sadece pamukli yerini albildim sonra biraz zaman gectikten sona tekrar denedim iki kere yarisina yakin albildim tekrar neden boyle oldu sizede böyle oldumu normalmi ne kadar zamanda yendiniz hepsini sokmam lazimmi yariya kadar gene rahat gibi ama ondan sonra bir yere degiyor sanki yönunumu bulamiyorum yardim edin ne olur

canım kulak çubugunun başını yerleştir, gerisini ıkınarak yavaş yavaş it çubugun. afedersin küçük abdestini yapar gibi ıkın. ıkınırken kendini kasamazsın ve girer.

kızlar kulak cubugunu neredeyse yarisina kadar basardim ama ondan sonrasini bir turlu cesaret edemiyorum nedense heo asagiya dogrumu ittiricem yardim lutfen

canım ınan bende senın gıbıydım bak deneye deneye buluyorsun yonunu hafıf popo yonune dogru ıttıreceksın korkacak ınan nbısey yokmus yapınca sende anlayacaksın zaten

canım bendede oyle oldu bak dedıgım gıbı deneye deneye sende zaömanla alısıp yapıyorsun yonunu felan tuturuyorsun tek yapman gereken bıraz cesaret ve azım. sen kulak copunu yaprken ıkın ve popo yonune dogru ıttır zaten o yonunu bulacaktır

sen ne asamadasin hepsine yakinini alabildikten sona ne yapmaliyim sence.aslize

canım ben esımın 3 parmagını alabıldım sımdı aparatımı beklıyorum onunla devam edecem. eger kulak copunde sıkıntı yasamıyorsan yava syavs parmak egzersızıne basla canım. once serceparmakla baslıcaksın bogum bogum ılerlıceksın korkacak bısey yok canım ınan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…