- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.861
Canım inan yapabilirsin hiçte zor değil bak şimdi sol elinle sağ elini tut ve cimcir acı dayanılmaz oluncaya kadar cimcir şimdi kontrol kimde sende değilmi canın yandığında durabilirsin etini dinle vücudunu dinle kontrol sende bunu unutma sol elin sensin sağ elin eşin sağ elini sen kontrol ediceksin şimdi değil ama ilişki denemelerine geçtiğinde eşine söyleyeceksin o hiç kımıldamayacak hareketsiz duracak sen yönlendirip yavaş yavaş sen sokucaksın canın yandığında penisi çıkarmadan durup bekliceksin birsüre sonra acı geçicek beynin alışcak o acı aslında sen kastığın için oluyor buarada inan normal cinsel ilişkide acı falan yok. Eşine güveniceksin sen nedersen onu yapıcak. Simdi bugun çok güzel bir ilerleme katdetmişsin devamını getirince cesaretinin artığını görüceksin asla erteleme egzersizi. Kulak çöpünün bir kısmını aldıktan sonra nefes alıp nefes verirken aşağı doğru eğimli bir şekilde popo yönüne ittir vajina eğimli bir yapıya sahip dümdüz sadece bir kısmı girer sonra aşağı doğru popo yönüne doğru gider. Ben sana güveniyorum yapamazsan ara ver yine dene müzikle yap tv izle istersen acı YOK yoL Tamammı unut acıuı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım nbr nasılsın nasıl gidiyor alısabildin mi yeni hayatına :) ben son zamanlarda yerimde sayıyordum ama hafta sonunda aparatla çalısmaya baslıcam artık
Valla rüya gibi alıştım tabi dün tekrar yaptık çok rahat oldu hala inanamıyorum o kadar rahatladıki kafam manyak gibi olmuştum sürekli cinsellik düşünmekten aparat hayat kurtarıyor gerçekten hemen başla aparata bende yardımcı olurum sana takılırsan aparattan sonra sende inş bitirceksin bu illeti az kaldın seninde
Çok sağol canım darısı bu derdi çeken herkesin başına.. cidden ben böyle dayanışma görmedim iyi ki var burasıda icimizi dokebiliyoruz
Canım inan yapabilirsin hiçte zor değil bak şimdi sol elinle sağ elini tut ve cimcir acı dayanılmaz oluncaya kadar cimcir şimdi kontrol kimde sende değilmi canın yandığında durabilirsin etini dinle vücudunu dinle kontrol sende bunu unutma sol elin sensin sağ elin eşin sağ elini sen kontrol ediceksin şimdi değil ama ilişki denemelerine geçtiğinde eşine söyleyeceksin o hiç kımıldamayacak hareketsiz duracak sen yönlendirip yavaş yavaş sen sokucaksın canın yandığında penisi çıkarmadan durup bekliceksin birsüre sonra acı geçicek beynin alışcak o acı aslında sen kastığın için oluyor buarada inan normal cinsel ilişkide acı falan yok. Eşine güveniceksin sen nedersen onu yapıcak. Simdi bugun çok güzel bir ilerleme katdetmişsin devamını getirince cesaretinin artığını görüceksin asla erteleme egzersizi. Kulak çöpünün bir kısmını aldıktan sonra nefes alıp nefes verirken aşağı doğru eğimli bir şekilde popo yönüne ittir vajina eğimli bir yapıya sahip dümdüz sadece bir kısmı girer sonra aşağı doğru popo yönüne doğru gider. Ben sana güveniyorum yapamazsan ara ver yine dene müzikle yap tv izle istersen acı YOK yoL Tamammı unut acıuı
Allah razı olsun baska bir arkadasta yorum yapmisti bana kulak cubugu ile wcden sonra dedim tekrar deniyim bu sefer pamuklu kisminin hepsini ve cubuklu kismindanda azicik kadar sokabildim cok mutluyum ziplayip durdum insAllah yenicem bir umit oldu icimde Allah sendende razı olsun cok moral oluyor cunki kimseyle konuamiyosun nereye dogru sokucagimida.bilmiyodum ogreniyorum sayenizde
Allah razı olsun baska bir arkadasta yorum yapmisti bana kulak cubugu ile wcden sonra dedim tekrar deniyim bu sefer pamuklu kisminin hepsini ve cubuklu kismindanda azicik kadar sokabildim cok mutluyum ziplayip durdum insAllah yenicem bir umit oldu icimde Allah sendende razı olsun cok moral oluyor cunki kimseyle konuamiyosun nereye dogru sokucagimida.bilmiyodum ogreniyorum sayenizde
ya kızlar en son yarisina kadar kulak cubugunun alabilmistim denedim sona sadece pamukli yerini albildim sizede böyle oldumu normalmi ne kadar zamanda yendiniz hepsini sokmam lazimmi ondan sonra bir yere degiyor sanki yönunumu bulamiyorum yardim edin ne olur
kızlar kulak cubugunu neredeyse yarisina kadar basardim ama ondan sonrasini bir turlu cesaret edemiyorum nedense heo asagiya dogrumu ittiricem yardim lutfen
canım kulak çubugunun başını yerleştir, gerisini ıkınarak yavaş yavaş it çubugun. afedersin küçük abdestini yapar gibi ıkın. ıkınırken kendini kasamazsın ve girer.
ya kızlar en son yarisina kadar kulak cubugunun alabilmistim denedim sona sadece pamukli yerini albildim sonra biraz zaman gectikten sona tekrar denedim iki kere yarisina yakin albildim tekrar neden boyle oldu sizede böyle oldumu normalmi ne kadar zamanda yendiniz hepsini sokmam lazimmi yariya kadar gene rahat gibi ama ondan sonra bir yere degiyor sanki yönunumu bulamiyorum yardim edin ne olur
canım ınan bende senın gıbıydım bak deneye deneye buluyorsun yonunu hafıf popo yonune dogru ıttıreceksın korkacak ınan nbısey yokmus yapınca sende anlayacaksın zaten
sen ne asamadasin hepsine yakinini alabildikten sona ne yapmaliyim sence.aslize
popo yònüne dogru demi hep atni sekilde neredeyse yariya kadar yaptim o yönde devam edicem.degilmi
aynen canım popoya paralel ıkınarak it. kastıgini anladıgın an burnundan nefes al (karnını şişir) agzından ver. tekrar ıkın o çubugu hüp diye cekecek inan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?