- 9 Haziran 2014
- 59
- 7
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.141
Tatlim bir arkadas daha yazdim.Hafi simdi sende dene bu yazdiklarimi bak simdi esinin ustune cikiyosun sonra bolca kendine ve esine jel suruyosun tatlim yavasca basini al kandirmaya gerek yok hafif bir yanma yasayip kasilicaksin iste onemli olan burasi sakin vazgecme cikarma icinden bekle yirmiye dek say o aci bianda gecicek sonra yavasca biraz daha otur cnm otururken penisin ustune derin derin nefes al ve yavacsa ikin ikindikca acilacak orasi sonra cikar icinden ve basdan basla bole bole ilerken hepsini alicaksin yanma olucak icinde istersen dudagini isir ben ole yapdim bu arada yirmiye dek say ve basardin o aci yok olucak birkac gun ust uste yap sonra bu hafif yanmada gecicek hadi bitanem dene Basaricaksin lutfen dene
Canim tesekkeurederim sıkılmadan sabirla anlattigin icin suan regli donemim zaten bende egzesiz yapiorum cok kalin kulak pamugunu eldiven parmagina sokup ilerletyim ve gordumki o ufacik delik bayagi acilmis reglim bitsn tavsiyelerine uyucam ve yazicam sana canimm diyorum ki iliskiye baslamdan ince klik bi dus ve egzersz yapip olemi denesem ndersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar ben de bir aydir evliyim biz aslinda deniyoruz iliskiyi ilk gunlerde korkuyodum ama gecti sonra ama esimin sertlesme sorunu oldu yani aslinda sert ama bana dokununca direkt iniyodu o anda ikimizde tecrubesiz ve heyecanli oldugumuzdan galiba. Suan sertlesme sorunu yok sukur ama olay oraya gelince kayiyo bi turlu birlesme olmuyo tam girecek gibi oluyo kayiyo anlamadik internete bakiyom okuyom anlamadim sorun ne yardimci olabilecek benzer durum yasayan var mi
İyi olur canım duş rahatlatır.Eşinle birleşmeden önce sadece iki gün şunları yaparmısın canım ama hiç aksatmadan.Önce bir parmağını bolca jelleyip gün boyu yarım saatte bir saatte bir vajinana sok.Ben yatarak yapamıyordum.Ayakda hafifçe ıkınarak alıyodum.Bu arada parmağını alırken kalçanıda parmağına dogru it.Yani üstüne oturur gibi al içine parmağını.Gün boyu sürekli yap.Artık vajinan esniceksin.Ertesi gün de iki parmağını birleştir.Sadece parmak uçlarını sokmayı dene.Sakın pes etme başta girmez zaten çünkü yeni bir şey denediğin için kasılırsın.Vazgeçmek yok yarım saate tekrar dene.Bak kendini zorlama deiki sadece iki parmağımın ucu.Derken giricek bi iki deneme sonra sadece parmak uçlarında çalış.Sonra Parmaklarını her defasında bir milim daha ilerlet.Yarım saatte bir yap.Bir bakıcaksın sen böle yaparken akşama dek iki parmağında tamamen girer duruma gelmiş.Ama yapıyorum diye bırakmada hep yap ertesi günü gireceğin ilişki için vajinan esnek olmalı.Eşinle birleşmeye başlamadan 5 dk önce jelle parmağınla alıştırma yap canım.Esnet vajinanı.Eşinle birleşirken sen üstte ol.Acı duymak istemiyosan bolca jel sür eşinin penisini kendin tut kendin orana yerleştir canım.Önce ıkınarak başını alıyosun bu arada kalçanıda aşağıya doru itmeyi unutma yavaş alıcaksın.Acı duydugunda bekle hiç kıpırdama geçiyor.Sonra devam 3 günde bunu yeniceksin(2 gün parmak alıştırması 1 gün penis)ALTIN KURAL YANMA YAŞADIĞINDA DERİN DERİN NEFES AL İÇİNDEN ÇIKARMA VE 10 DEK SAY GEÇİCEK) hadi canım bi gayret
Tamm canim uygulucam bunlari fakat parmak degilde mum flan olmazmiiii beni cok cesaretlendirdinn cok saolll
Ben muma cesaret edememiştim canım.Sen mumla dene istersen:)
Canim birkac arkadasa daha yaziyorum sanada yardim edebilirim istersen.Ama bunu lutfen iste basaracagina inan ve hazir ol.Birkac gun parmak agzersizi deneyelim seninke yapdikca bana yaz lutfen ilk parmagin giriyosa ikincife girer ben jelsiz iki parmak aldim ama istersen kayganlasdirici jel kullan muthis ise yariyo.Ayaktayken jeli kendine sur sonra tek parmagini bu orta parmagin olsun yavasca icinde beklet sonra cikar bunu bes alti kez yap mesela bunu yarin bir saatte bir yap orasi alissin aksamda iki parmak deniceksin iki parmagini birlesdir ayakda yavasca ikin nefes akip verirken icine parmagini itme parmaginin ustune kendin yaklas oturur gibi yap cok kolay olucak.Aci hissedersen yavasla bekle canim sonra devam yarin tum gun bir saatte bir bunu yap
Canım çok saol önerilerine uyacağım .denedikçe yazacağım sende kontrol beni.Çabuk pes ediyorum .. Bıktım valla ya
Bende mumda daha cesaretliyim sanki canim ben haberdar edicem seni olmasi lazim olmak zorundâaa
Aynen öle canım yenicez hep beraber.Bu defa olucakk kesinlikle olucak
Canım yorum kısımlarında gördüm mesajlarını çoğu arkadaşa çok yardımcı oluyorsun bana da olursan çok sevinirim. Ben 5 senedir evliyim ve bu durumdan bıktım artık.. Ne olur bana yardımcı olurmusun?
ben de yenenlerdenm. ama kendi kendime yenemedim. bugün yarın derken 2 yıla yakın zaman geçti. Süleyman eserdağa gittim. aman aman mucize demeyeceğim ama nihayetinde 4 günde tedavim bitti. evime döndüğüm gecenin sabahında başardık. eğer kendiniz yenemiyorsanz süreci uzatmayın, yardım alın. illa eserdağ şart değil bir uzmana gidin derim. Allah kolaylıklar versin hepinize
Adetliyken yani cok yogun degil bitmek uzere egzersz yapabilirmiyiz
arkadaşım sana özelden msj atmak istiyorum yrdımcı olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?