- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.161
Tabiki canim bekliyirum
Anlatiyorum ama benim de psikolojim bozulmus vaziyyetde diyo,artik sabrim kalmadi diyor,bugun yine bana baska iliski aradigini soyledi cok kotuyum ne yapacagimi sasirmis vaziyyetdeyim egzersiz de yapamiyorum kac kundur cok sancim var diye arkadasim bana akil fikir ver nolursun ((
Tabiki olurum canım.Şimdi hangi aşamadasın sen beraber aşama aşama yapalım istersen.Bana bulundugun aşamayı yazarmısın.Birleşmeyi denediğinde neyle karşılaştıgını vücudunun tepkisini yazarsan ona göre bir programla çalışırız.Hadi sende katıl aramıza YENEBİLİRİZ.Minumum 3 maksimim 1 hafta fazlası yok
Canım ben önceki gün ayna karşısında vajinamı inceledim ve serçe parmağımla birazda olsa dokunabildim. Ikınarak ve nefes alıp vererek nasıl açıldığını ayna karşısında gördüm. Serçe parmağımı 1.boğuma kadar içeriye sokabildim.Ben kendime dokunurken kasmıyorum kendimi eşiminde ara ara dokunmasına izin verebiliyorum. Bazen de çok geriliyorum ve kasılıyorum anlayamıyorum.Her şey ilişki anına kadar normal eşimin cinsel organı vajinama değdiğinde bir sinir yaşıyorum ve soğuyorum. Bu kadar açık anlatmak istemezdim ama özelden mesaj yazamıyorum..Ama bu defa kendime güvenim tam bu defa aşacağım sizinde desteğinizle..
Merhaba ben esimle denemlerimde basarili olmaya basladim yani hemen hemen hepsini alabiliyorum ama sadece arkam dönükken simdi pozisyonumu nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşte bu kadar canım serçe parmağın girdiyse birinci evre bitmiş demektir.Demekki vajinan içine birşey alabiliyor.İlk kasılmanı farketmesende atlattın.Bak şimdi jeli sür parmağına ve vajinana serçe parmağını tamamen sokmayı dene bugün.Ikın ve nefes al sen korkudan bırakıyosun yarıda acı yok doğal olarak acımadığı için korkacak birşeyde yok.Gene oturarak aynadan bakarak serçe parmağınla dokun kendine sonra ıkın ve yavaş yavaş içine al serçe parmağını yarıya geldiğinde dur dinlen içinden çıkarma vajen kasların açılsın.Beynine uyarı gitsin bir cisim giriyor diye biraz bekle sonra devam et hatta mümkünse orana bakmadan devam et eşinle tamamen ilişkiye girebildigini hayal et.Eminim bugün serçe parmağının hepsini alıcaksın.Hadi canım şimdi dene.Bu arada parmağını içine bir alıp bir alamama gibi bir şey yaşıyosan bu başarısızlık değil.Asıl başarmaya başladıgının kanıtıdır.Bendede öle olmuştu.Ertesi gün başa dönmüştüm ama umutsuzluga kapılmadım bir iki denemede tekrar alıştım:)
Canım ben çalıştığım için akşam deneyeceğim ama bu moralle ve tavsiyelerinizle başaracağıma yürekten inanıyorum. Sağolsun eşimde çok destek veriyor bana. Daha önce psikoloğa gittim ama faydasını görmedim. Uzun süre bıraktım. Şimdi yapacağımı ve bu olayı yeneceğimi biliyorum.Çok teşekkürler :)
Şöyle söleyeyim canım belki güleceksin bana ama bende çalışıyorum.Ve iş yerinde lavobada yapıyodum egzersizlerimi:)Zaten 2 dk falan yapıp çıkıyordum.2-3 saatte bir lavobaya gidip yapıyodum.Bence sende dene:)En azından akşama dek ilerleme kaydedersin.rica ederim her zaman burdayım:))
Canım az evvel tavsiyene uydum ve denedim.Seçe parmağımın 2.boğumuna kadar yapabildim.Ne kadar mutlu oldum anlatamam.Gün içinde bir kaç defa daha deneyeceğim.. Çok ama çok teşekkürler kendime güvenimi getirdiğin için..
tebrik ederimm..zaten kendini toparlayıp şöyle bi silkinmen yeterli olacaktır ..egzersizleri yapan kesin sonuca ulaşıyor zaten..mutlu huzurlu günler çok yakın...
Canım az evvel tavsiyene uydum ve denedim.Seçe parmağımın 2.boğumuna kadar yapabildim.Ne kadar mutlu oldum anlatamam.Gün içinde bir kaç defa daha deneyeceğim.. Çok ama çok teşekkürler kendime güvenimi getirdiğin için..
Şuan en az senin kadar mutlu oldum canım.Akaşam dek serçe parmağını tamamen alıyosun ve serçe parmağınla yavaş yavaş git gel yapıyorsun.Akşamki ödevinde orta parmağın :) hatta akşama doğru bile orta parmağına başlayabilirsin.Aralarında ne kadar fark varki bi denermisin :))
Muthis olan sensin canimmm:))sen bayagi bi hizlisin hadi bakalim iki parmak istiyorum senden:))vajinan cabuk esniyo canimm ve hirslisin iki parmakda zorlamadan yap kendini once bir bogum yarim saate iki bogum gibi hadi aksama dek yenebiliriz.Ama iki parmak alsan bike esinle birlesme yasama aksam bugun iyice esneticez vajinani ve yarin buyukk gun olucakki:))Canım var ya sen müthiş birisin ben az evvel merak ettim ve orta parmağımı sonuna kadar aldım git gel yaptım inanamıyorum var ya şu an okadar mutluyum ki ekran karşısında gülümsemekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar kolaydı ve ben şimdi bunu sadece 1.5 günde yaptım ama gerisi de gelicek buna çok ama çok eminim :)
Muthis olan sensin canimmm:))sen bayagi bi hizlisin hadi bakalim iki parmak istiyorum senden:))vajinan cabuk esniyo canimm ve hirslisin iki parmakda zorlamadan yap kendini once bir bogum yarim saate iki bogum gibi hadi aksama dek yenebiliriz.Ama iki parmak alsan bike esinle birlesme yasama aksam bugun iyice esneticez vajinani ve yarin buyukk gun olucakki:))
Sizinle birlikte mutlu oluyorum resmen maşallah guneydeniz :)) kendime bi faydam dokunmuyor o ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?