Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vemcaine sprey mi krem mi?nasil kullandiniz kac dk beklettiniz.oncesinde egzersiz yaptiniz mi?biraz detayli anlatir misiniz?

o zaman şöyle anlatayım 11 aylık evliyim ancak evlendikten 5,6 ay sonra bir ayna alarak vajianama baktım.yapısını bilmediğim için de ilişkiye giremeedik çok üzüldük yıprandık.sonra buradaki yazılanları okuya okuya parmak egzersizlerine başladım.şöyle önce aynayı aldım vajinama baktım kastım bıraktım kendimi nasıl açılıyor kapanıyor diye.sonra bir eldiven ve bebek yağı yardımı ile önce serçe parmağımı ilk çizgiye sonra ikinci çizgiye kadar soktum.sonra sırayla diğer parmaklarımı.birkaç egzersizden sonra iki parmağa geçtim ve eşimle yapmaya başladık.sonra sınırlı penis egzersizleri yaptık.önce penisi vajinamda bekletti.sonra yavaş yavaş içime almaya çalıştım nefes alıp vererek ıkınarak.sadece hafiften yanmasına dayanamıyodum artık önceden yaklaştırmıyordum bile.sonra spreyi aldım.ucunda bir çubuğu var 3,4 defa vajinanın içine kenarlarına doğru sıktım. 5 dakika uyuşması için bekledim.direk 2 parmak çalştım.sonra hemen eşim geldi.o ayaktaydı ben yatağın kenarında (en rahat olduğumuz pozisyon önemli çünkü ben böyle rahattım)yavaş yavaş içime aldım ben ıkındıkça o soktu ve en sonunda girmişti.eşim birkaç kez git gel yaptı ama ben heycandan bıraktırdım.sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kan geldi.aynaya gittim yeniden baktım.kanayan yer hafiften morarmış gibi bir çizgi vardı.birkaç gün akıntı gibi geldi az bişey de acıdı ama öyle sivilce acısı gibi.sonra da regl oldum.şimdi incelediğimde önceki gibi olmadığını vajinamın nasıl da açıldığını gördüm.yenemeseydim ben yenemezdim.

Merhaba kızlar
dünkü yazıma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim
umarım hepimiz bu illeti yeneriz.
geçekten çok zor bir durum
eğzersizlere devam ediyorum
bu seferki eş denemesinde bepantol kullanıcam
ayrıca acı için de yazılan sprey tam olarak nasıl kullanılıyor
yanma falan yapmıyormu
ayrıca ne kadar kullanmama gerek miktar olarak?
Kullananlar yardımcı olabilir ler mi?

Merhaba,

spreyin ucunda 10 cm kadar bir çucuk var.onu vajinanın içine doğru 2 ,3 kez sıkıyorsunuz.ilk sıktığınızda hafiften bir yanma yapıyor ama hemen geçiyor.sonra 5 dk içinde uyuşuyor.

Lütfen vazgecme lütfen inanıyorumki olucak.Acı falan yok sil at kafandan şöyle düşün bir ömür üzüntümü yoksa sadece birkaç dakikalık acımı.Bak canım ben bu şekilde başardım.Biraz açık olucak herkesden şimdiden özür diliyorum.Kesinlikle alttayken yapamadım.O yattı ben üstüne geçtim.Önce bu şekildeyken sakinleş.Ben kalpten gideceğimi sanmıştım.Dehşet midem bulanmıştı.Kayganlaştırıcı jel aldım ben jeli bol miktarda kendine ve eşine sür.Sonra eşinin üstündeyken 2 veya 3 parmağınla kendin dene.Başta eşinin üstünde oldugun için kasılabilirsin ama sakinleş.Sonra eşinin penisini kendi vajina girişine yaklaştır yavaşça bir veya iki santimini içine almayı dene.Acı duyucaksın tabiki ama aldırış etme 10 sn de geçicek.Sonra çıkar içinden yavaşça ve bir daha bu girişi dene bu defa daha az acıcak.Bunu 5 6 kez yap her yapışında biraz daha milim milim içine giricek bu arada eşin sabit kalsın hareket etmesin.Eşinin hareket etmesi seni korkutabilir.İçine almayı denerken derin bir nefes al nefesi verirken penisin üstüne biraz daha otur.Penisi içine alırken otur kalk yaparak al bunu dakilarca yavaş yavaş yap.Acıdığında sakın içinden çıkarma acı duydugunda içinden 10 -15 e kadar say sayarken farkediceksinki acı yavaş yavaş azalıyor.Lütfen bunları dene..

Doktor emla kremi alip parmagiyla vajinanin icine mi surdu?

Bilgi icin tesekkurler.

Oncelikle boyle uzun acikladigin icin sagol.bu yazdiklarin rehberim olcak.yon pozisyonunu daha once birkac kisiden daha okumustum ama hic denememistim deneyecegim.
Darisi bizim basimiza insaallah.

saol canım çok iyi geldi anlattıkların emla krem daha önce duymuştum ama hiç denemedim hemen alıp hastalığım bitince deniycem inşallah bende kurtulanlar arasına girerim (

teşekkür ederim canım Allah yardımcım olsun ne diym bıktım artık yenmek istiyorum zaten ben bu illeti yenemezsem kendi elimle kocamı başkalarına göbdermiş olucam ( yenmek zorundayım artık acıdan ölsemde yenmeliyim (

sprey ilk kez duyuyorum canım nasıl kullancam

bende üstteyken yapabiliyorm ama sadece çok az bir kısmı ve acıdan hemen pes ediyorum bunu yenebilmem gerek krem sprey faln varmış son çare onları deniycem bu dfa acıyı duymayınca olacağına inanıyorum şuan :'( inşallah olur bitsin artk

Canım vemcaine sprey al yere otur karşına bir ayna al bacaklarını aç vajinanın icıne dogru birkaç kez sık.5dk kadar bekle.parmak egzerszlerni yap yine.ılişkiye girmeden 5dk önce yine sık.sen ıkınınca eşine penisni yawaş yawaş sokmasnı söyle.

Bak canım onlarında mutlaka faydası vardır ama ben denemedim ben sadece kayganlaştırıcı jel aldım sende mutlaka al bolca sür ve eşinin üstüne dediğim şekilde yap ve şunu unutma eşin değil sen yapıcaksın.O kıpırdarsa acıma korkusuyyla kendini kasarsın onun için kıpırdamasın sen alışana dek.Dediğim gibi al birazını sonra içinde beklet sürekli olarak nefes al nefes ver dikkatini nefese yönelt sonra yavaşça otur ama otururken yani penisi içine alırken eşinin üstüne tırmanır gibi al yani dimdik oturma penisi aşağıya doğru kayacak şekilde otur dimdik oturdugun için acıyor.Banada bu sitede biri sölemişti penis aşağıya kayacak şekilde otur.Acı duyumsadıgında 10a kadar say birde bakıcaksınki acı yavasca azalıcak.Sonra bir nefes daha biraz daha giricek.Derken hepsini tamamlıcaksın.içinde beklet sakın çıkarma.vücudun normal tepkisidir çıkarmak isticeksin aslında o acı duygusu değil rahatsızlık duygusu birkaç birleşme sonra o duygu yok olup gidiyor.Hadi lütfen bugün dene bu yazdıklarımı.Yarın iyi haberlerini gerçekten almak istiyorum.İNANIYORUM OLUCAK BAŞARICAKSIN.Vazgecme güven bana yemin ederim o girişteki acı sadece 10-15 sn sürüyor.Ben başarırsam burdan birine yardım edicem demiştim şimdi sana yardım etmek istiyorum.bugün senin günün

Canim cok ihtiyacim var anlat neolur az once yine konustuk bebek istiyorum ama senden istiyorum diyo benim icim erio oyle konustukca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar selam, bu basligin eski mudavimlerindenim.
vajinismusu yenmis ve 5 haftalik hamile biriyim.
ben parmak egzersizi yapamiyordum, cok itici geliyordu bana. Bir rimele strec film sarip sonra onu plastik bir eldivenin orta parmagina gecirip onunla deniyordum. Mutlaka bepanten krem surun, merhem olani degil bakim kremi olani ama. Ilk gunlerde gormeden ve bakmadan sonra aynayla yapabildim.bence bu sorun esine kendini birakamama sorunu. Bu egzersizleri esime yaptirabildigim zaman cogu seyi astigimi fark ettim.
insallah herkes kurtulur bu illetten...

Canimm cok tebrik ederim, facene mesaj aticaktim ama kapamissin galiba
Valla kendim hamile kalmis kadar sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ne guzel bir seydir annelik... Sana da cok yakisacak

Canim cok ihtiyacim var anlat neolur az once yine konustuk bebek istiyorum ama senden istiyorum diyo benim icim erio oyle konustukca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim bir arkadas daha yazdim.Hafi simdi sende dene bu yazdiklarimi bak simdi esinin ustune cikiyosun sonra bolca kendine ve esine jel suruyosun tatlim yavasca basini al kandirmaya gerek yok hafif bir yanma yasayip kasilicaksin iste onemli olan burasi sakin vazgecme cikarma icinden bekle yirmiye dek say o aci bianda gecicek sonra yavasca biraz daha otur cnm otururken penisin ustune derin derin nefes al ve yavacsa ikin ikindikca acilacak orasi sonra cikar icinden ve basdan basla bole bole ilerken hepsini alicaksin yanma olucak icinde istersen dudagini isir ben ole yapdim bu arada yirmiye dek say ve basardin o aci yok olucak birkac gun ust uste yap sonra bu hafif yanmada gecicek hadi bitanem dene Basaricaksin lutfen dene

Arkadaslar Merhaba lutfn yazimi okuyun. Sanirim size cok ihtiyacim var ... Ben 2010 eylulunde evlendim sevdigim adamla tam 3.5 yildir vajinusmuluyum. Ama buna 4 ay once ragmen rabbim bir evlat nasip etti bize fakat mutulugumuz kisa surdu bebegimi kaybettim :'( bi ay oldu onu kaybedeli simdi kanamam bitti artik bu illeti yenmk istiyorum ve bebegime kardes yapmak istiyorum. Hamileligimi ogrenmeden parmak egzersizleri yapiyordun tek parmak oluyor ama 2 parmagi sokamiyordum. Simdi kaldigim yerden devam artik kurtulmaliym annelik heyecanini ufacik tatmak bile cok guzeldi. Arkadas ariyorum bu sorunu beraber cozebilecegim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ...

Canim birkac arkadasa daha yaziyorum sanada yardim edebilirim istersen.Ama bunu lutfen iste basaracagina inan ve hazir ol.Birkac gun parmak agzersizi deneyelim seninke yapdikca bana yaz lutfen ilk parmagin giriyosa ikincife girer ben jelsiz iki parmak aldim ama istersen kayganlasdirici jel kullan muthis ise yariyo.Ayaktayken jeli kendine sur sonra tek parmagini bu orta parmagin olsun yavasca icinde beklet sonra cikar bunu bes alti kez yap mesela bunu yarin bir saatte bir yap orasi alissin aksamda iki parmak deniceksin iki parmagini birlesdir ayakda yavasca ikin nefes akip verirken icine parmagini itme parmaginin ustune kendin yaklas oturur gibi yap cok kolay olucak.Aci hissedersen yavasla bekle canim sonra devam yarin tum gun bir saatte bir bunu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…