- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.121
Vemcaine sprey mi krem mi?nasil kullandiniz kac dk beklettiniz.oncesinde egzersiz yaptiniz mi?biraz detayli anlatir misiniz?
Bisey sormak istiyorum emlanin fiyatini bilen var mi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar
dünkü yazıma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim
umarım hepimiz bu illeti yeneriz.
geçekten çok zor bir durum
eğzersizlere devam ediyorum
bu seferki eş denemesinde bepantol kullanıcam
ayrıca acı için de yazılan sprey tam olarak nasıl kullanılıyor
yanma falan yapmıyormu
ayrıca ne kadar kullanmama gerek miktar olarak?
Kullananlar yardımcı olabilir ler mi?
ne yapacağımı bilemiyorum artk uzun süredir takip ediyorum bu tür siteleri ama sorun eşimle birleşmede olmuyor çok acı hissedyorm.. bizden sonra evlenen herkes baba oldu ben daha kocan olamadım diyor bana çok üzülüyorum artık çok haklı adam evlenmeden önce hemen çocuk istiyorum demişti 4 yıl oldu daha ilk aşamayı bile geçemedik :'(
Ya bilmezmiyim hep bu kez olacak dersin tam baslarsın deli gibi acı kasarsın sıkarsın kendini itersin.soncnda adam perisan sen öfkeli çıkar kavgalar.bak ben evlendim mümkün değil yapamyrm acı cekyorm ölecem okadar kötüyümki yasayamyorum resmen.aylar gecti kavgalar çıkmaya basladı.kendimi resmen hiç bir işe yaramaz hissedyorum eşim ne kadar anlayışlıda olsa uzaklaşmaya başldk dedimki bir gün lanet olsun acıdan ölsemde yapacam artık.emla diye bir krem aldım uyşturdu denedk baktım daha rahat oluyor biraz daha fazla gidebildik.baska bir problem den dolayı doktora gittik doktor bi baktı zarım yırtlmamış.eliyle muayene yaptı emla krem sprey surdu iyice uyuşturdu hemen eve gidip ilskiye girin dedi gittik.bi denedik işlem tamam:))hayatımın en mutlu günüydü. Doktora gitmesem o masajları kendim yapıp emla kremide sürsem olurmuş.bide önce kafamda bitirdim yapcam bugün bitecek dedim hiç kasmadım kendimi.şimdi eşimle diyoruz ne günler geçirdik hep boşuna.yemin ederim kendini kasmasan hiç bir acı yok sadece kastıgın için o acı.bi inan kendine yapcam de.bak bana aynı durumdaydık ve basardım diyorum senin ne eksigin var yapan nasıl yapıyor.yazık değilmi size.yapınca anlıycaksınki evlilik çok başka ymış eşine daha bi baglanacaksın oda sana daha çok baglanacak.yap lütfen ya yap kurtul of bi vajinusmu bizi bitirecek
Canım geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Vemcaine sprey al bitane.vajinanın içine doğru sık.birkaçkez de kenarlarına.5 dk bekle sonra birlikte olmaya çalış.hiçbişey duymuycaksın.sadece penisin içeri girdiğini duyuyorsun.acı sızı olmuyor.bir iki ilişkiden sonra spreyi de bırakırsın. eşinin yaptıklarına çok üzülüyorsun ve belki eşin bu şekilde tatmin olarak yaptıklarının yanlış olduğunun farkına varır. ama lütfen spreyi dene.
o zaman şöyle anlatayım 11 aylık evliyim ancak evlendikten 5,6 ay sonra bir ayna alarak vajianama baktım.yapısını bilmediğim için de ilişkiye giremeedik çok üzüldük yıprandık.sonra buradaki yazılanları okuya okuya parmak egzersizlerine başladım.şöyle önce aynayı aldım vajinama baktım kastım bıraktım kendimi nasıl açılıyor kapanıyor diye.sonra bir eldiven ve bebek yağı yardımı ile önce serçe parmağımı ilk çizgiye sonra ikinci çizgiye kadar soktum.sonra sırayla diğer parmaklarımı.birkaç egzersizden sonra iki parmağa geçtim ve eşimle yapmaya başladık.sonra sınırlı penis egzersizleri yaptık.önce penisi vajinamda bekletti.sonra yavaş yavaş içime almaya çalıştım nefes alıp vererek ıkınarak.sadece hafiften yanmasına dayanamıyodum artık önceden yaklaştırmıyordum bile.sonra spreyi aldım.ucunda bir çubuğu var 3,4 defa vajinanın içine kenarlarına doğru sıktım. 5 dakika uyuşması için bekledim.direk 2 parmak çalştım.sonra hemen eşim geldi.o ayaktaydı ben yatağın kenarında (en rahat olduğumuz pozisyon önemli çünkü ben böyle rahattım)yavaş yavaş içime aldım ben ıkındıkça o soktu ve en sonunda girmişti.eşim birkaç kez git gel yaptı ama ben heycandan bıraktırdım.sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kan geldi.aynaya gittim yeniden baktım.kanayan yer hafiften morarmış gibi bir çizgi vardı.birkaç gün akıntı gibi geldi az bişey de acıdı ama öyle sivilce acısı gibi.sonra da regl oldum.şimdi incelediğimde önceki gibi olmadığını vajinamın nasıl da açıldığını gördüm.yenemeseydim ben yenemezdim.
Ya bilmezmiyim hep bu kez olacak dersin tam baslarsın deli gibi acı kasarsın sıkarsın kendini itersin.soncnda adam perisan sen öfkeli çıkar kavgalar.bak ben evlendim mümkün değil yapamyrm acı cekyorm ölecem okadar kötüyümki yasayamyorum resmen.aylar gecti kavgalar çıkmaya basladı.kendimi resmen hiç bir işe yaramaz hissedyorum eşim ne kadar anlayışlıda olsa uzaklaşmaya başldk dedimki bir gün lanet olsun acıdan ölsemde yapacam artık.emla diye bir krem aldım uyşturdu denedk baktım daha rahat oluyor biraz daha fazla gidebildik.baska bir problem den dolayı doktora gittik doktor bi baktı zarım yırtlmamış.eliyle muayene yaptı emla krem sprey surdu iyice uyuşturdu hemen eve gidip ilskiye girin dedi gittik.bi denedik işlem tamam:))hayatımın en mutlu günüydü. Doktora gitmesem o masajları kendim yapıp emla kremide sürsem olurmuş.bide önce kafamda bitirdim yapcam bugün bitecek dedim hiç kasmadım kendimi.şimdi eşimle diyoruz ne günler geçirdik hep boşuna.yemin ederim kendini kasmasan hiç bir acı yok sadece kastıgın için o acı.bi inan kendine yapcam de.bak bana aynı durumdaydık ve basardım diyorum senin ne eksigin var yapan nasıl yapıyor.yazık değilmi size.yapınca anlıycaksınki evlilik çok başka ymış eşine daha bi baglanacaksın oda sana daha çok baglanacak.yap lütfen ya yap kurtul of bi vajinusmu bizi bitirecek
canım benim öncelikle dualarım seninle..bizlerde aynı dertten muzdaribiz..bende uzun süreler ağladım sızladım dünyam kararmıştı..ama çok şükür bitti..sorunlar aynıydı çözümlerde aynı olacak emin ol..benim san tavsiyem..öncelikle ağlamayı ve karamsarlığı bırak..ben çözecem de kararlı olmak çok önemli..sonra bi kaç günde bile yeneceksin tam birleşme bile olacak kolaylıkla..eşin eldiven taksın ve kayganlaştırıcı sürsün ilk girişte hafif yanma oluyo ama sabredersen şöyle bi 30 saniye kadar gerisi kolaylıkla geçecek..kaydırak gibi yönü.önce biraz düz ilerlesi sonra hafif aşağı doğru..ıkınmayı unutma ıkınırken vajen kasları istesende kasılamaz(sihirli formül bu)biraz içinde beklet hemen pes edip çıkarma içinde öylece kalsın..aynı şeyi mumla deneyin prezarvatifle sar ve yavaş yavaş ıkına ıkına baya bi ilerlediğini göreceksin..ben bunu tv izlerken bile yaptım farklı yerlere odaklan..bu süreyi uzun tut..kendiliğinden herşey olacak..herkes yapabildiğine göre kolay bişey bu..beynine bunu söyle kabul ettir..hayırlı haberlerini bekliyoruz..eşin yokkende sen kendinde dene mutlka idmanlı ol..seni sonuca daha çabuk ulaştıracak..dualarım seninle
Canım geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Vemcaine sprey al bitane.vajinanın içine doğru sık.birkaçkez de kenarlarına.5 dk bekle sonra birlikte olmaya çalış.hiçbişey duymuycaksın.sadece penisin içeri girdiğini duyuyorsun.acı sızı olmuyor.bir iki ilişkiden sonra spreyi de bırakırsın. eşinin yaptıklarına çok üzülüyorsun ve belki eşin bu şekilde tatmin olarak yaptıklarının yanlış olduğunun farkına varır. ama lütfen spreyi dene.
Lütfen vazgecme lütfen inanıyorumki olucak.Acı falan yok sil at kafandan şöyle düşün bir ömür üzüntümü yoksa sadece birkaç dakikalık acımı.Bak canım ben bu şekilde başardım.Biraz açık olucak herkesden şimdiden özür diliyorum.Kesinlikle alttayken yapamadım.O yattı ben üstüne geçtim.Önce bu şekildeyken sakinleş.Ben kalpten gideceğimi sanmıştım.Dehşet midem bulanmıştı.Kayganlaştırıcı jel aldım ben jeli bol miktarda kendine ve eşine sür.Sonra eşinin üstündeyken 2 veya 3 parmağınla kendin dene.Başta eşinin üstünde oldugun için kasılabilirsin ama sakinleş.Sonra eşinin penisini kendi vajina girişine yaklaştır yavaşça bir veya iki santimini içine almayı dene.Acı duyucaksın tabiki ama aldırış etme 10 sn de geçicek.Sonra çıkar içinden yavaşça ve bir daha bu girişi dene bu defa daha az acıcak.Bunu 5 6 kez yap her yapışında biraz daha milim milim içine giricek bu arada eşin sabit kalsın hareket etmesin.Eşinin hareket etmesi seni korkutabilir.İçine almayı denerken derin bir nefes al nefesi verirken penisin üstüne biraz daha otur.Penisi içine alırken otur kalk yaparak al bunu dakilarca yavaş yavaş yap.Acıdığında sakın içinden çıkarma acı duydugunda içinden 10 -15 e kadar say sayarken farkediceksinki acı yavaş yavaş azalıyor.Lütfen bunları dene..
bende üstteyken yapabiliyorm ama sadece çok az bir kısmı ve acıdan hemen pes ediyorum bunu yenebilmem gerek krem sprey faln varmış son çare onları deniycem bu dfa acıyı duymayınca olacağına inanıyorum şuan :'( inşallah olur bitsin artk
bende üstteyken yapabiliyorm ama sadece çok az bir kısmı ve acıdan hemen pes ediyorum bunu yenebilmem gerek krem sprey faln varmış son çare onları deniycem bu dfa acıyı duymayınca olacağına inanıyorum şuan :'( inşallah olur bitsin artk
Sende pes etme canım hayatta imkansız diye birşey yoktur.Eşinin seni bırakmasına izin verme.İstersen adım adım nasıl yendiğimi yazayım sende uygula eminim ki kesinlikle yeneceksin.Hala iğne olamayıp kan veremeyecek kadar korkak bir insanım ama ben yendiysem sende yenersin.Lütfen deneee...
Canimm cok tebrik ederim, facene mesaj aticaktim ama kapamissin galibaKizlar selam, bu basligin eski mudavimlerindenim.
vajinismusu yenmis ve 5 haftalik hamile biriyim.
ben parmak egzersizi yapamiyordum, cok itici geliyordu bana. Bir rimele strec film sarip sonra onu plastik bir eldivenin orta parmagina gecirip onunla deniyordum. Mutlaka bepanten krem surun, merhem olani degil bakim kremi olani ama. Ilk gunlerde gormeden ve bakmadan sonra aynayla yapabildim.bence bu sorun esine kendini birakamama sorunu. Bu egzersizleri esime yaptirabildigim zaman cogu seyi astigimi fark ettim.
insallah herkes kurtulur bu illetten...
Canim cok ihtiyacim var anlat neoluraz once yine konustuk bebek istiyorum ama senden istiyorum diyo benim icim erio oyle konustukca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar Merhaba lutfn yazimi okuyun. Sanirim size cok ihtiyacim var ... Ben 2010 eylulunde evlendim sevdigim adamla tam 3.5 yildir vajinusmuluyum. Ama buna 4 ay once ragmen rabbim bir evlat nasip etti bize fakat mutulugumuz kisa surdu bebegimi kaybettim :'( bi ay oldu onu kaybedeli simdi kanamam bitti artik bu illeti yenmk istiyorum ve bebegime kardes yapmak istiyorum. Hamileligimi ogrenmeden parmak egzersizleri yapiyordun tek parmak oluyor ama 2 parmagi sokamiyordum. Simdi kaldigim yerden devam artik kurtulmaliym annelik heyecanini ufacik tatmak bile cok guzeldi. Arkadas ariyorum bu sorunu beraber cozebilecegim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?