Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar belki hatirlarsiniz parmakla egzersiz yapamiyorum demistim kulak cubugu ile.denemistim biraz biraz derken bir cubugu basarmistim simdi iki cubuk birlestirip onuda yapabiliyorum bunada iyice.alisinca 3 e cikaricam ne dersiniz boyle.boyle kurtulabilirmiyim

Ben 6 aydır okuyorum burayı hevesleniyorum, ugrasıp yenmek istiyorum ama sonrasında hep erteliyorum... Sınavım var dıye hep erteledım sınav bıttı bahanem kalmadı ama hala erteliyorum.

Bugun de kendin icin calis canim:)))Psikolog seni tam anlayamazki zaten seninle ayni duygulari hissetmez.Sadece bilimsel seyler soler .Ben senden coook umutluyumm yapdikca yaz canim

Bugun de kendin icin calis canim:)))Psikolog seni tam anlayamazki zaten seninle ayni duygulari hissetmez.Sadece bilimsel seyler soler .Ben senden coook umutluyumm yapdikca yaz canim

Hala şoktayım az evvel 2 parmağımı sonuna kadar biraz zorlansam da yaptım. Ellerim halen titriyor. İlk inanamadım tekrar çektim ve tekrar yaptım biraz zorlansam da parmağımı ileri geri hareket ettirdim.Acı hissetmedim sadece bir rahatsızlık.Ama korktuğum gibi değil. Şu an halen şoktayım herhalde sevindim ama parmakla yapmak ilişkiye girmekle aynı mı şimdi onun telaşı var üstümde yapabilir miyim acaba?

HARİKASINNNN:) Canım lütfen bizim problem çözmemizda asla ama asla ACABA demek yok.Kesin olucaksın.Orası bomboş sen ne sokarsan afedersin o girer:)) Gülümse biraz mutlu ol.Tebrik et kendini.Başarıyosun çook az kaldı.Bak canım ilişki kısmına geçmeden önce şu rahatsızlıgın gitmesi lazım.Bugün sakın ilişki deneme.Sürekli iki parmak dene sürekli.İyice alış.Bak farkediceksinki rahatszlık 3-4 deneme sonra gidicek.Vajinan iyice açılsın:)Yarın hiç zorlanmadan ilişkiye giriceksin lütfen güven bana ve en önemlisi kendine.Müthiş güçlü birisin..Hadi az daha gayret

Şimdi çok ama çok rahatladım ve mutlu oldum kesinlikle yapıcam :)) Çok ama çok teşekkürler.. Bu akşam dediklerini yapacağımm

Şimdi çok ama çok rahatladım ve mutlu oldum kesinlikle yapıcam :)) Çok ama çok teşekkürler.. Bu akşam dediklerini yapacağımm

Canim bu iki parmagi surekki yao.Yatarken otururken yatakda ama dikkat et tahris etme orani.Jelle yap mumkun oldugun son bir gun sonrasi Kocamaann Huzur Dolu Bi Mutlukuk.Yarin hayat senin icin yeniden baslicak:))

Arkadaslar 2 senedir mucadele ediyordum o kadar psikolojim bozuktu ki hersey tamam birsey eksikti hep kendimi hasta olarak gordum ve asla iyilesmeyecej bir hasta her denememiz husran ve benim aglamalarimla sonuclandi fakat artik kafaya koymustum asla parmak egzersiz falan yapamazdim cunku onu yapsam digerinide yaparim diye dusundum dedimki benim yontemimle yapacagiz acele etmek yok sabir var belki 45 dakika ugrastik hep ayni noktada bacaklarimla ittigim zaman esimle konustum dur dedim nefes aldim yavas yavas derken dediki sen gel uste herseyi sana birakiyorum oturur gibi yaptim o sirada pit diye oluverdi tek hissettigim hafif bir batmaydi ve peceteyle sildigim 3-5 damla kan inanin gercekten buna inanmazdim insan diyormuski bumuydu yani hatta 2gun ust uste devam ettik aimdi 1 haftadir kasiklarim agriyor yaparken hic birsey yoktu fazla yuklenmisim simdide dusunun :) korkmayin arkadaslar sabirli olun ama en onemlisi esinizin sabri konusun havadan sudan bahsedin nefes alin ama asla vazgecmeyin

Canımm çok saol dediğin gibi yaptım kayganlaştırıcı alacak vaktm olmadı ama bolca krem sürdüm dediklerini denedim bir kısmını alabildim ama gerisi olmuyor yırtılcak gbi hissediyorm inanılmaz bir korku ama i,lk kez bu kdr ciddi bir kısmını alabildim ( bide şmdi başka bir sorunum var kayınvalidemler beni çocuğum olmuyor die dr a götürmek istiyorlar biz kmseye söylemedik vajinismus olduğumu sadece eşm ve ben onlarda doğal olarak beni götürmek istiolar ve ben bu durumdan bktm artk sence gitsem vajinismus olduğum anlaşılırmı?? malum bi hamilelik geçrdim ve kızlık zarım alındı :'(/

mrb arkadaşlar.. 4 yıllık vajinismusluyum 9 ay önce sürtünme sonucu hamile kaldm ve düşük yaptm kürtaj sırasında kızlık zarım alındı belki hatırlayanlar arkadaşlarım vardır beni... Benim şu günlerde ciddi bir sıkıntım var vajinismusu hala yenemedim ve kayınvalidemler tekrar hamile kalamadığımı ve bir sorun olup olmadığını merak ediolar beni bir kadın doğum uzmanına muane ye götürmek istiolar eşimde bende bu durumdan çok sıkıldık sizce dr a gitsem onlarla dr vajinismus olduğumu anlarmı acaba cvp verirseniz çok sevinirm (

sonuçta muayenehaneye tek başınıza girmeyecek misiniz, doktor da onlara açıklama yapmak zorunda değil, siz de baskıcılarsa doğruyu söylemek zorunda değilsiniz onlara... ama yine de vajinismus olduğunuzu doktorla paylaşmanız sizin için iyi olur bence.

kayınvalidem çok fena bir kadın düşük yaparken taa odaya kadar girdi doktorum durumu bildiği için skntı olmadı ama şmdi kendisi başka bir dr a götürmek istiyo eşim dr un anlamayacağını söylüyor bana ama ben yinede korkuyorum

slm arkadaşlar bende 5 senelik evlı ve vajınısmustum bu hastalığı yenmek ıcın cok ugrastm herseyı denedm başaramamıştım bır gun burda haydar dumenin recetesıyle yenenlerı gordum bende sadece hapları spreyı ve prezrvatıfı aldırdım esıme ilk gun cesaret edememstm ertesı gun esım uyurken hapları attım acımıck diye kendımı sartlandırdım sureklı.yattm vajınamı sıkıp bıraktım kegel egzersızı oluyo heralde kasları çalıştırdım spreyı sıktım oraya esımı uyandırdım hadı denıyelım bu sefer kesın olck dedm drın nefes aldım esımın penısını yukarıdan aşağıya doğru ıttm ıkındım ve ve bırden gırdı anlamadık bıle esım yavaş yavas gıtgel yaptı ve cıktı daha anlamamıştık cunku ısıgı açtı baktı çok az kan gelmış gulumsedı basardık dedi o anki mutlulugumu anlatamm http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif bu muymuş dedm bende.önceden hep hazırlık yapıyorduk sabahlara kadar ugrasıyorduk olmuyodu.bıde hazırlık yapmadan denemek ıstedım yapcam basarcm dıye kendımı sartlandırdm ıyıce ve oldu çok sukur darısı dıger arkadaşlarımın basına..benım gıbı canı tatlı korkak bırı yaptıysa herkes yapar bıde bnm gıbı deneyın ınşallah başarırsınız.benım tek sorunum kac aydır hep o spreyle yapabılıyorum spreysız yapamıyorum esım alıştın artık dıyo ama cesaret edemiyorum hala bazen yanma da hıssedıyorum yarın ılk defa spreysız denıcm esım onu kullanmamı ıstemıyo artık sızce agrı yanma falan olurmu arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı http://www.kadinlarkulubu.com/image...inlarkulubu.com/images/smilies/sinifsinif.gif

ben eşimle gittim doktora, benim bir şeyim yokmuş, eşimden kaynaklıymış diyeceksiniz aslında, insanı yalana sevk ediyorlar zorla...beraber mi oturuyorsunuz, eşinizin sizi kollaması lazım aslında, ezdirmeyin kendinizi lütfen.

birlikte oturuyoruz eşimle yanlız kalmaya fırsat bile olmuyor neredeyse eşimde kendisine bunu çok söylediklerini ve artık sıkıldığını söylüo dr anlamaz git bnce dio bende ne yapacağımı şaşırdım vallah

ayrı eve çıkma durumunuz yok mu, birlikte oturduğunuz ve kayınvalideniz baskıcı olduğu için kendinizi kasma ihtimaliniz büyük bence...

ayrı eve çıkma durumunuz yok mu, birlikte oturduğunuz ve kayınvalideniz baskıcı olduğu için kendinizi kasma ihtimaliniz büyük bence...

şuan için yok bunun için biraz daha beklemem gerek borçlar falan fistan pskolojm alt üst olmuş durumda zaten burdaki egzersizleri bile rahatça yapamıyorum banyoda biraz fazla kalsan hemen seslenirler yatak odasına erkenden kapanamazsın herşey sıkıntı rabbim kmseyi bir evi paylaşmak zorunda koymasın

Cok sevindim senin adina ama inan acimiyor ben hic birsey olmadan yasadim ve hic birsey hissetmedim 2gun ust uste devam ettim ustelik en son hafif bir kuruluk oldu sadece onlarda kayganlstirici ile geciyor. Sen sadece kafanda sartlanmissin bence inan hic bir farki olmayacak sadece kendini rahat birak

ev üstüne ev kurulmaz demişler, umarım en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız, çünkü hem psikolojiniz bozulmuş, hem de kendinizi çok baskılamışsınız, ayrı eve çıktığınızda vajinismus sorununuz kendiliğinden bile düzelir belki... çalışma imkanınız varsa işe girin ve başka eve çıkın, başka türlü rahat yok size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…