- 12 Ağustos 2014
- 103
- 11
- 48
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.401
canım sakın öyle düşünme eğer parmak sana itici geliorsa benim gibi yap ben ilk tek kulak çubuğu ile başladım hem vajinaya hemde kulak çubuguna jel sürdüm ve aynanın karşısına geçtim yavaş yavaş sokmaya başladım ilk bende senın gibi düşünüodum ama hiç anlamıosun bile o anki küçüçük birşeyin beni mutlu edebileceğini hiç düşünmemiştim,onu yapman bile sana büyük cesaret verio canım inan bana 2 gün falan belli aralıklarla tek kulak pamuğu ile dene 3. gün 6 adet kulak pamugunu doktor eldiveninin parmagına geçir ve jel sür ve hafif hafif sok tabı buarada nefes alllll verirkenn ittir biraz bekle nefes alll verrken ittir sende görüceksin ki su gibi akıp giricek bu kadarını yap devammını bu aşamalrını geçince anlatırız kızlarla hadi görim seniiiii
Canim bidr bisey sorucam bu yapilan egzersiLer kizlik zarina zarar verirmi acaba
Bende ayni seyi dusundum ama gordugum kadariyla bozulmuo bozulsa benimki keson bozulurfu canim☺☺☺Canim bidr bisey sorucam bu yapilan egzersiLer kizlik zarina zarar verirmi acaba
Kizlar simdi kulak cubuguyla denedim cok az alabildim ama parmakla yapamiyorum yaa
Ya Acaba su uyusturucu kremler den mi alip denesek ise yararmi deneyen var mi acaba
Canım ben emlayida anestolu da denedim ikiside hic uyusturmadi. Surdugum an ve sonrasi 5 dk yanma hissettim ve sürdügümle kaldim. Bence parmak egzersizini zeytin yağı ile yapinBen emlayi aldim bacagima sürdüm uyusturuyomu diye bakmak icin ama hic biseye fayda etmedi ayrica vajinal bölgede yanma olabilir diye cok okudum.. Oraya suremedim o yüzden :-///
Canim sen dahq simdiden kendini olmiyacagina hazirliyorsun öyle dusunme. Bi önceki kötu tecrubende cabasi. Nişanlin seni anliyormus sana destek oluyormus bunlsri düsun ve rahatla. Kendi kendini doldurursan olacagi varsada olmaz. Bence simdiden hafif hafif dokunmalara alismaya calisYa aslinda biraz denemeler yaptim kendi kendime dokaninca canim aciycak oluyo yaa off aslinda bisey olmuycak ben de biliyrm ama yine de yapamiyorum
Diyorumya parmak olmasa bile cubukla dene ayni islevi görüo sonucta bugun daha rahat alicaksin pes etmeeeKizlar simdi kulak cubuguyla denedim cok az alabildim ama parmakla yapamiyorum yaa
Merhaba,Arkadaşlar şu yazılanları okuyorum birbirinize destek olmak yerine hep olumsuz hep olumsuz şeyler yazıyosunuz.Emin olun o uyuşturucu kremlerin hiç biri bi işe yaramıyo.Uyuşması gereken vajinanız değil KORKULARINIZZZ..Lütfen baştan beri yazılanları okuyup kendinizi cesaretlendirin onlar başardıysa sıradakı başaran siz neden olmayasınız..
Canım vajina ile vücudumuzun diğer yerlerinin yapısı farklı ben de kolumda denemiştim uyuşmamıştı..emla çok pahalı diye ben vemcaine kullanmıştım..saniyelerle yanma yaptı hemen geçti uyuştu 5 dk içinde.uygulaması da daha kolay ucunda çubuk var.Ben emlayi aldim bacagima sürdüm uyusturuyomu diye bakmak icin ama hic biseye fayda etmedi ayrica vajinal bölgede yanma olabilir diye cok okudum.. Oraya suremedim o yüzden :-///
Merhaba,
Ben de 2 hafta önce yendim vajinismusu.Ancak canımın acımasından çok korkuyodum.Eşim penisini değdirdiği vakit tansiyonum düşüyodu.egzersizlerden sonra Vemcaine spreyle ilk ilişkiye girdik.Şu anda da her şey çok güzel iyi ki kullanmışım.Kasılmalarım geçti.Boşuna o kadar ertelemişim.Bence kullanılması gerekiyor sprey ya da krem.Herkesin vajinası ve psikolojik yapısı aynı değil sonuçta.Kimisi canım acıycak diye korkuyor.Kimisinin vajina yapısından dolayı canı acıyor ve acıdıkça daha çok kasıyor kendini.
Yok canım inan hiçbir acı falan hissetmedim.sadece penisin içeride olduğunu hissediyosun.Hatta eşimm bak bu kadarmış dedi ben inanmadım kafamı kaldırdım baktım.neredeyse tamamı girmişti.en çok korktuğum acı ve kandı.kan ise tuvalette geldi sanki reglin son günüymüş gibi olurya hani.şimdi sadece hafiften yanma oluyo ilişkilerde o da zaten 2 ay falan devam ediyormuş.zamanla o da geçiyormuş.inan korkulacak hiçbişeyy yok.ancak parmak egzersilerini mutlaka yap.Canimilk giristen sonra bisey hissetmiyomusun yani kizlik zarina gelince falan beni asil korkutan oo yrdimci olabilirmisin bana bu konuda acaba
Yok canım inan hiçbir acı falan hissetmedim.sadece penisin içeride olduğunu hissediyosun.Hatta eşimm bak bu kadarmış dedi ben inanmadım kafamı kaldırdım baktım.neredeyse tamamı girmişti.en çok korktuğum acı ve kandı.kan ise tuvalette geldi sanki reglin son günüymüş gibi olurya hani.şimdi sadece hafiften yanma oluyo ilişkilerde o da zaten 2 ay falan devam ediyormuş.zamanla o da geçiyormuş.inan korkulacak hiçbişeyy yok.ancak parmak egzersilerini mutlaka yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?