Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bugun emlayi nohut tanesi kadar kullandim.daha rahat yaptim egzersizi.cok hafif yanma oldu ama sorun etmedim.aparatlardan sonuncusunda cok zorlandim.insaallah hepimiz yeneriz kizlar.
Sizler hangi pozisyonu deniyorsunuz bana bu konuda yardimci olur musunuz?

Arkadaşlar şu yazılanları okuyorum birbirinize destek olmak yerine hep olumsuz hep olumsuz şeyler yazıyosunuz.Emin olun o uyuşturucu kremlerin hiç biri bi işe yaramıyo.Uyuşması gereken vajinanız değil KORKULARINIZZZ..Lütfen baştan beri yazılanları okuyup kendinizi cesaretlendirin onlar başardıysa sıradakı başaran siz neden olmayasınız..

Hayirli geceler canlarim.. bende bundan 5 ay öncesine kadar vajinismustum o zamanlardan olan arkadaslar burdalarsa hatirlarlar beni.. bi hayli yeni arkadaslari gordum.. hosgeldiniz ve iyikide geldiniz insallah en kisa sürede atlatacaginizdan eminim.. birbirinize destek olmaya devam edin ve unutmayinca şu yalan dünyada sadece ölüme çağre yok. Herşeyin bir vakti ve zamani var insallah hepiniz kurtulacaksiniz birgun.. umud etmeyi cabalamayi birakmayin ve sakın ama sakın ertelemeyin. Ben 1.5 sene erteledim ve 2 gunde korkumun uzerine uzerine gittim ve bitti.

Ben emlayi aldim bacagima sürdüm uyusturuyomu diye bakmak icin ama hic biseye fayda etmedi ayrica vajinal bölgede yanma olabilir diye cok okudum.. Oraya suremedim o yüzden :-///
Canım ben emlayida anestolu da denedim ikiside hic uyusturmadi. Surdugum an ve sonrasi 5 dk yanma hissettim ve sürdügümle kaldim. Bence parmak egzersizini zeytin yağı ile yapin

Ya aslinda biraz denemeler yaptim kendi kendime dokaninca canim aciycak oluyo yaa off aslinda bisey olmuycak ben de biliyrm ama yine de yapamiyorum
Canim sen dahq simdiden kendini olmiyacagina hazirliyorsun öyle dusunme. Bi önceki kötu tecrubende cabasi. Nişanlin seni anliyormus sana destek oluyormus bunlsri düsun ve rahatla. Kendi kendini doldurursan olacagi varsada olmaz. Bence simdiden hafif hafif dokunmalara alismaya calis

Merhaba,

Ben de 2 hafta önce yendim vajinismusu.Ancak canımın acımasından çok korkuyodum.Eşim penisini değdirdiği vakit tansiyonum düşüyodu.egzersizlerden sonra Vemcaine spreyle ilk ilişkiye girdik.Şu anda da her şey çok güzel iyi ki kullanmışım.Kasılmalarım geçti.Boşuna o kadar ertelemişim.Bence kullanılması gerekiyor sprey ya da krem.Herkesin vajinası ve psikolojik yapısı aynı değil sonuçta.Kimisi canım acıycak diye korkuyor.Kimisinin vajina yapısından dolayı canı acıyor ve acıdıkça daha çok kasıyor kendini.

Ben emlayi aldim bacagima sürdüm uyusturuyomu diye bakmak icin ama hic biseye fayda etmedi ayrica vajinal bölgede yanma olabilir diye cok okudum.. Oraya suremedim o yüzden :-///
Canım vajina ile vücudumuzun diğer yerlerinin yapısı farklı ben de kolumda denemiştim uyuşmamıştı..emla çok pahalı diye ben vemcaine kullanmıştım..saniyelerle yanma yaptı hemen geçti uyuştu 5 dk içinde.uygulaması da daha kolay ucunda çubuk var.

Canimilk giristen sonra bisey hissetmiyomusun yani kizlik zarina gelince falan beni asil korkutan oo yrdimci olabilirmisin bana bu konuda acaba
Yok canım inan hiçbir acı falan hissetmedim.sadece penisin içeride olduğunu hissediyosun.Hatta eşimm bak bu kadarmış dedi ben inanmadım kafamı kaldırdım baktım.neredeyse tamamı girmişti.en çok korktuğum acı ve kandı.kan ise tuvalette geldi sanki reglin son günüymüş gibi olurya hani.şimdi sadece hafiften yanma oluyo ilişkilerde o da zaten 2 ay falan devam ediyormuş.zamanla o da geçiyormuş.inan korkulacak hiçbişeyy yok.ancak parmak egzersilerini mutlaka yap.

2 ay iliskilerde yanma mi hissediliyo? Hic bisey hissetmiyomuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…