- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.421
Canım vajina ile vücudumuzun diğer yerlerinin yapısı farklı ben de kolumda denemiştim uyuşmamıştı..emla çok pahalı diye ben vemcaine kullanmıştım..saniyelerle yanma yaptı hemen geçti uyuştu 5 dk içinde.uygulaması da daha kolay ucunda çubuk var.
o senin vajinal yapına bağlı.Zamanla geçeceğini söyledi doktor.zevk almaya odaklanmak gerekiyor.bir de vajina ne kadar ıslanırsa yanma o kadar az oluyor.ya da kayganlaştırıcı jel kullanmak gerekiyor.Hiçbişey hissetmiyomuyuz diye sorduğun spreyle ilk ilişki ise evet hiç acı duymuyosun canım.2 ay iliskilerde yanma mi hissediliyo? Hic bisey hissetmiyomuyuz?
Ha sen Almanyadasın istersen bir sor eczaneye.bişey kaybetmezsin.vemcaine sprey.Almanyada vermiyolar her ilaci recetesiz. Emlayi verdiler vemcaine bilmiyorum canjm.. Ama 2-3 saat sonra etki yapiyo yaziyo.. O yüzden kolumda etki yapmadi.. Birde orda denim..
Yok canım inan hiçbir acı falan hissetmedim.sadece penisin içeride olduğunu hissediyosun.Hatta eşimm bak bu kadarmış dedi ben inanmadım kafamı kaldırdım baktım.neredeyse tamamı girmişti.en çok korktuğum acı ve kandı.kan ise tuvalette geldi sanki reglin son günüymüş gibi olurya hani.şimdi sadece hafiften yanma oluyo ilişkilerde o da zaten 2 ay falan devam ediyormuş.zamanla o da geçiyormuş.inan korkulacak hiçbişeyy yok.ancak parmak egzersilerini mutlaka yap.
Yok canım inan hiçbir acı falan hissetmedim.sadece penisin içeride olduğunu hissediyosun.Hatta eşimm bak bu kadarmış dedi ben inanmadım kafamı kaldırdım baktım.neredeyse tamamı girmişti.en çok korktuğum acı ve kandı.kan ise tuvalette geldi sanki reglin son günüymüş gibi olurya hani.şimdi sadece hafiften yanma oluyo ilişkilerde o da zaten 2 ay falan devam ediyormuş.zamanla o da geçiyormuş.inan korkulacak hiçbişeyy yok.ancak parmak egzersilerini mutlaka yap.
Canim kimsenin vajina yapisindan dokayi cani acimaz.Caninin acimasinin tek sebebi korkulari ve korkularindan kaynaklanan kasilmalari.Burda doktor kontrolu disinda kullanilan o uyusdurucu kremler insanlara zarar verebilir.Kullanilan kremler kasinti ve tahrise sebep olabilir.Bunlari gozardi edemeyiz.Bende burda jel oneriyorum ama onerdigim jel tamamen suz bazlai.Hic bi yan etkisi yok.Merhaba,
Ben de 2 hafta önce yendim vajinismusu.Ancak canımın acımasından çok korkuyodum.Eşim penisini değdirdiği vakit tansiyonum düşüyodu.egzersizlerden sonra Vemcaine spreyle ilk ilişkiye girdik.Şu anda da her şey çok güzel iyi ki kullanmışım.Kasılmalarım geçti.Boşuna o kadar ertelemişim.Bence kullanılması gerekiyor sprey ya da krem.Herkesin vajinası ve psikolojik yapısı aynı değil sonuçta.Kimisi canım acıycak diye korkuyor.Kimisinin vajina yapısından dolayı canı acıyor ve acıdıkça daha çok kasıyor kendini.
Tercih meselesi.ben iyi ki kullanmışım ve hemen yenmişim diyorum.Peki korkuların sebebi ne.Canımız acıyacak diye korkmuyor muyuz?Siz bu kadar cesaretli olabilirsiniz ama benim gibi olanlar bunu başaramayabilirler. Ve yıllarca bu illetle yaşarlar.Belki siz de yanlış yönlendiriyor olabilirsiniz.Sizin tavsiyelerinizle yapıcam diye başlayıp hüsranla sonuçlanan bir çok deneyim olabilir.Bizim yapmamız gereken doktor gibi o zararlı bu zararlı demek değil çözüm üretmek.Ayrıca vajina çeşitlerini incelerseniz vajina yapısından dolayı kimsenin canı acımaz diye düşünmezsiniz.Canim kimsenin vajina yapisindan dokayi cani acimaz.Caninin acimasinin tek sebebi korkulari ve korkularindan kaynaklanan kasilmalari.Burda doktor kontrolu disinda kullanilan o uyusdurucu kremler insanlara zarar verebilir.Kullanilan kremler kasinti ve tahrise sebep olabilir.Bunlari gozardi edemeyiz.Bende burda jel oneriyorum ama onerdigim jel tamamen suz bazlai.Hic bi yan etkisi yok.
Canım Şu an hangi aşamadasın peki.Bir de parmağını yukarı doğru değil popona doğru iteklemelisin.Sen nefes alıp verdikçe kendi kendine gidecek.Canim cok saol ya soylediklerin cok rahatlatii beni aksam parmagimla biraz yapar gibi oldum sadece sonra biraz bi agri oldu ama dayanilmiycak degil sadece bu kadarsa bu sefer yapabiliri gibi geliyoo
Merhaba canım,Merhaba kızlar..
Bende 2 aylık evliyim.Ve aynı sorunu yaşıyorum kafam çok karışık,umutsuzum çok uzun süre olmamasına karşın hiç olmıycakmış gibi umudumu yitirdim sanki.Bende aynı şekilde acı duymaktan korktuğum için hala bakireyim kızlığım bile bozulmadı ki zaten diğer aşamalara hiç geçemedik.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorumlütfen yardımcı olur musunuz? Bu siteyi evlenmeden önce de hep inceledim okudum ve korktuğum başıma geldi
Ben de hep korkuyordum.Eşime de diyordum ya 2 parmak yaparken kanarsa bişey olursa falan diye hiçbişey olmadı.vajinanı hiç inceledin mi peki.Evet bugüne kadar erteledim eşimde sağolsun hep destek oldu bugün olur yarın olur dedim fakat baktım gerçekten olmuyor.Artk bişeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum okuduğum yorumlara da dayanarak.Peki parmak egzersizi esnasında kızlık zarıma bişi olmaz dimi ?
Ayrıca sert bir hareket olmadığı sürece ve sert bir cisim olmadığı sürece kızlık zarının yırtılmayacağını biliyorum.Eşinle konuşmalısın bunları.Hele ki takıntılıysa illa kanı görecem falan diye onun için bişey diyemiyorum.Ben de hep korkuyordum.Eşime de diyordum ya 2 parmak yaparken kanarsa bişey olursa falan diye hiçbişey olmadı.vajinanı hiç inceledin mi peki.
Ayrıca sert bir hareket olmadığı sürece ve sert bir cisim olmadığı sürece kızlık zarının yırtılmayacağını biliyorum.Eşinle konuşmalısın bunları.Hele ki takıntılıysa illa kanı görecem falan diye onun için bişey diyemem.Evet bugüne kadar erteledim eşimde sağolsun hep destek oldu bugün olur yarın olur dedim fakat baktım gerçekten olmuyor.Artk bişeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum okuduğum yorumlara da dayanarak.Peki parmak egzersizi esnasında kızlık zarıma bişi olmaz dimi ?
Canım Şu an hangi aşamadasın peki.Bir de parmağını yukarı doğru değil popona doğru iteklemelisin.Sen nefes alıp verdikçe kendi kendine gidecek.
Bakıyorum buradaki en sanslı en hevesli gunlere denk gelmişim iyiki de öyle ılmuş. Ne yapıyorsunuz kızlar kızlık zarına bişi olur mu canım yanar mı kanar mı ne böle kendinizi bu kadar korkuttuğunuz için oluyor zatenEvet bugüne kadar erteledim eşimde sağolsun hep destek oldu bugün olur yarın olur dedim fakat baktım gerçekten olmuyor.Artk bişeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum okuduğum yorumlara da dayanarak.Peki parmak egzersizi esnasında kızlık zarıma bişi olmaz dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?