Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Almanyada vermiyolar her ilaci recetesiz. Emlayi verdiler vemcaine bilmiyorum canjm.. Ama 2-3 saat sonra etki yapiyo yaziyo.. O yüzden kolumda etki yapmadi.. Birde orda denim..

2 ay iliskilerde yanma mi hissediliyo? Hic bisey hissetmiyomuyuz?
o senin vajinal yapına bağlı.Zamanla geçeceğini söyledi doktor.zevk almaya odaklanmak gerekiyor.bir de vajina ne kadar ıslanırsa yanma o kadar az oluyor.ya da kayganlaştırıcı jel kullanmak gerekiyor.Hiçbişey hissetmiyomuyuz diye sorduğun spreyle ilk ilişki ise evet hiç acı duymuyosun canım.

Canim cok saol ya soylediklerin cok rahatlatii beni aksam parmagimla biraz yapar gibi oldum sadece sonra biraz bi agri oldu ama dayanilmiycak degil sadece bu kadarsa bu sefer yapabiliri gibi geliyoo

Canim kimsenin vajina yapisindan dokayi cani acimaz.Caninin acimasinin tek sebebi korkulari ve korkularindan kaynaklanan kasilmalari.Burda doktor kontrolu disinda kullanilan o uyusdurucu kremler insanlara zarar verebilir.Kullanilan kremler kasinti ve tahrise sebep olabilir.Bunlari gozardi edemeyiz.Bende burda jel oneriyorum ama onerdigim jel tamamen suz bazlai.Hic bi yan etkisi yok.

Tercih meselesi.ben iyi ki kullanmışım ve hemen yenmişim diyorum.Peki korkuların sebebi ne.Canımız acıyacak diye korkmuyor muyuz?Siz bu kadar cesaretli olabilirsiniz ama benim gibi olanlar bunu başaramayabilirler. Ve yıllarca bu illetle yaşarlar.Belki siz de yanlış yönlendiriyor olabilirsiniz.Sizin tavsiyelerinizle yapıcam diye başlayıp hüsranla sonuçlanan bir çok deneyim olabilir.Bizim yapmamız gereken doktor gibi o zararlı bu zararlı demek değil çözüm üretmek.Ayrıca vajina çeşitlerini incelerseniz vajina yapısından dolayı kimsenin canı acımaz diye düşünmezsiniz.

Sevgilerle.

Canim cok saol ya soylediklerin cok rahatlatii beni aksam parmagimla biraz yapar gibi oldum sadece sonra biraz bi agri oldu ama dayanilmiycak degil sadece bu kadarsa bu sefer yapabiliri gibi geliyoo
Canım Şu an hangi aşamadasın peki.Bir de parmağını yukarı doğru değil popona doğru iteklemelisin.Sen nefes alıp verdikçe kendi kendine gidecek.

Merhaba kızlar..
Bende 2 aylık evliyim.Ve aynı sorunu yaşıyorum kafam çok karışık,umutsuzum çok uzun süre olmamasına karşın hiç olmıycakmış gibi umudumu yitirdim sanki.Bende aynı şekilde acı duymaktan korktuğum için hala bakireyim kızlığım bile bozulmadı ki zaten diğer aşamalara hiç geçemedik.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Bu siteyi evlenmeden önce de hep inceledim okudum ve korktuğum başıma geldi

Merhaba canım,
Öncelikle yapman gereken benim de yapmakta çok geç kaldığım vajinanı incelemek.Ikın bırak açılıp kapanmasını incele.Sonra doktor eldiveni ile kayganlaştırıcı yada bebek yağı ile serçe parmağından başlayarak boğum boğum parmak egzersizlerine başlaman gerekiyor.Nefesini çok iyi kontrol etmen gerekiyor.Çünkü inan nefesini kontrol ettikçe çok rahatlıyorsun.Bir parmak olayını geçtikten sonra 2 parmağa geçmelisin.Ve artık eşini de dahil etmelisin.Sonra da sınırlı penis egzersizleri.eşin vajinana getircek sen ıkınıp içine almaya çalışcaksın.Ben içime almayı başardım ama heer defasında acıyor diye geri çıkarttırdım.Hep söylediğim gibi vemcaine spreyle ilk ilişkiye girdik.sonrasında misafirlerimizden olmasından dolayı 2 defa ilişkiye girebildik.herşey çok güzel.sadece yeterince ıslanmadığı için hafif bir yanma hissediyorum ama doktor zamanla geçeceğini söyledi.Ama lütfen geciktirme.Çünkü bu bir erteleme hastalığı.Çok pişman olursun yapınca.Ben çok pişman oldum.keşke daha önceden yapsaydım dedim.

Evet bugüne kadar erteledim eşimde sağolsun hep destek oldu bugün olur yarın olur dedim fakat baktım gerçekten olmuyor.Artk bişeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum okuduğum yorumlara da dayanarak.Peki parmak egzersizi esnasında kızlık zarıma bişi olmaz dimi ?

Ben de hep korkuyordum.Eşime de diyordum ya 2 parmak yaparken kanarsa bişey olursa falan diye hiçbişey olmadı.vajinanı hiç inceledin mi peki.

Ben de hep korkuyordum.Eşime de diyordum ya 2 parmak yaparken kanarsa bişey olursa falan diye hiçbişey olmadı.vajinanı hiç inceledin mi peki.
Ayrıca sert bir hareket olmadığı sürece ve sert bir cisim olmadığı sürece kızlık zarının yırtılmayacağını biliyorum.Eşinle konuşmalısın bunları.Hele ki takıntılıysa illa kanı görecem falan diye onun için bişey diyemiyorum.

Ayrıca sert bir hareket olmadığı sürece ve sert bir cisim olmadığı sürece kızlık zarının yırtılmayacağını biliyorum.Eşinle konuşmalısın bunları.Hele ki takıntılıysa illa kanı görecem falan diye onun için bişey diyemem.

Canim ben daha parmagimi birazzcik alabildim dediginiz gibi nefes verirken daha rahat giriyo ama bana sanki penisle denesem daha rahat edicekmisim gibi geliyo

Bakıyorum buradaki en sanslı en hevesli gunlere denk gelmişim iyiki de öyle ılmuş. Ne yapıyorsunuz kızlar kızlık zarına bişi olur mu canım yanar mı kanar mı ne böle kendinizi bu kadar korkuttuğunuz için oluyor zaten
Kızlık zarının yapısı ile ilgili vajinismusla ilgili yazılmış bir sürü şey var önce onları okuyun bilgilenin biraz. Ben bildiğim kadarıyla anlatayım biraz ben de bunlara psikolgum anlatana kadar ikna olmamıştım ama gerçek bıymuş megerse
Kızlık zarı ergenlikle birlikte üZetinde adet kanamasının geçmesini sağlayacak delikler olan esnek bir zar ilk ilişki de bu zarfaki delikler iyice genişlet ve zar ortadan kalkar bu esnada eğer kadın rahatsa kendini kasmazsa çok yoğun bir kanama olmaz yani öyle eliniz kesildiğinde ki gibi akan bir kan beklemeyin adetin son gunleri gibi hagif kahverengi bi akıntı olabilir
Bizlere bu gunlere kadar anlatılan kanama çarşaf hikayeleri ise aslında kadının kendini kadmasınyeterince ıslak olmamasından kaynaklı aslında ilişkiye olan hazırlık ıslaklık ve birz da sert davranmadan kaynaklı . Vajina aslında ilişkiye girdikçe genişliyen bir kas yapısı en baştan Zorla büyük birşey sokmaya çalışınca haliyle acıda oluo kan da

Ama parmak egzersiZleri hem kadının psikolojisini hem de vajinasını ilişkiye hazırlıyor bu yüzden egzersizler sonrası vahinismusu yenen kadınlarda öyle fazla kanama acı filan görülmüyor
Yani rahat olun egzersiLeri duzenli yapın ne acı var ne de kan
Sosyal cevremiden kalan bu hikayeler yuzunden bilinc altımız bu halde zaten bınlara inanıp moralnizi bozmayın
Avrupa ülkeleri arasında en yoğun vaji görülen ülke malesef türkiye bunu da hepimizin milyonlarca kere dinlediğimiz korkunç ilk gece hikayelerinden kaynaklandığını düşünüyorum ben

Ben de parmak egzersizlerini deniyorum cok kolay oldu isaret parmagimi orta parmagimi ve hatta iki parmagimi da su bazli jel kullanarak denedim cok rahattim hic kendimi kasmadim evvelinde vajinami incelemistim korkmayin deneyin eminim olacaktir ERTELEMEYIN cunku ben erteledim hic iyi etmedim egzersiz yaptikca denedikce kendinize olan guveniniz gelir fakat olumsuz dusunur ertelerseniz hic bir seye yaramaz cabalayin bol bol dua edin ins.olacaktir ben de egzersiz yapmaya devam edip basardigim zaman sizlere tekrar yazacagim ins.hepiniz cok iyisiniz cok yardimci oluyorsunuz. Simdi ben 3 parmagimi denemek istiyorum bu 3parmak hangileri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…