Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben 2 parmagimi birlikte denedim hic bir sey olmadi rahat ol bir sey olmaz sen egzersizlerine odaklan kendini sikma olumlu dusun inan olacak ins.

Ben de hep korkuyordum.Eşime de diyordum ya 2 parmak yaparken kanarsa bişey olursa falan diye hiçbişey olmadı.vajinanı hiç inceledin mi peki.
Çok da incelediğim söylenemez ama eve gider gitmez yapıcam bunu şuan işteyim çünkü.ve yumuşak hareketlerle başlıycm egzersizlere ayy şu an bile bi korku gelio bunu düşününce işte hep bu fikir beni kitleyen (

Kesinlikle katılıyorum canım yazdıklarına.Ne korkutmuşlar bizi aman dikkat et beyaz çarşaf ser falan ah bu teyzeler

Canım ben regl olunca o kadar mutlu oluyordum ki ilişkiye girmeyi deneyemiycem 1 hafta rahatım diye.Ne kadar da korkmuşum ertelemişim.İnan ben yapamıycam diye başladım hep egzersizlere ama nihayet oldu.3 parmağa gelince işaret yüzük ve orta parmağını eldivenin orta parmak yerine sok.
Allah yardımcın olsun.

Sen ne diyorsun ben aynayı karşıma aldım bayılcak gibi hissettim korkudan.vajinamın açıldığını görünce nasıl mutlu olmuştum ağlamıştım mutluluktan.korkma nefes all bırak bacaklarını kontrol etmeyi öğren kasmamaya çalış. mutlaka eldiven kullan mikrop kapma.parmağını sokamasan bile vajinan getir dokun önce o şekilde kendini kontrol etmeyi öğren.parmağın vajinandayken ıkın bırak.

Ben kendi deneyimime göre şunu anladım ki, bu durum tamamen psikolojik, sadece cinselliği yaşamak değil. Bunu yaşarken de keyif alabilmek. Kendi adıma konuşmam gerekirse belki de kendim için yaptığım en güzel şeylerden biriydi terapiye başlamak, bunun için bir para ayırdım tabi ama bakış açım değişti ve şimdi sırada inşallah bir bebek var.

Bende malesef 3 yillik evliyim,ve daha yeni yeni kendim sahib oldugum guzellikleri kesvetmeye basladim.gercekten cok bilgisiz buyumusuz aslinda kendimizi tanimiyoruz bence. Tanimadigimiz icinde ne ile karsilasacagimizi bilmiyoruz tabikide uzerine bu anlatilan sacma sapan ilk gece hikayeleride eklenince olacagi bu.Bende burayi aylardir takip ediyordum.ve guc verenlerden allah razi olsun, bir kac gun once esimle film izlerken esim dedi elimi alistirim korktugun yerde dur dersin dururum bana guven dedi.ve masaj yapar gibi alistira alistira dur devam diye diye orta parmagini 2/3 sini soktu hic aci hisetmedim.bugunluk yeter dedim cunku o bile buyuk biseydi benim icin...esim balkona sigara icmeye cikmisti,bide ben denim dedim,afedersiniz cok acik konusursam.orta parmagimi arasinda gezdirdim hissetmeye calistim neresi burasi diye ki tam o noktaya geldigimi hissettim veorasi tam deligin oldugu yerdi.ucunu soktum durdum tabi yine sikiyorum arada kendimi durunca gevsiyor zaten devam ettim ve girerken baktim aci yok soktum tamamini cigilik attim kahkava attim vallahi girdi dedim askimm soktum soktum dedim noldu diyor oda guldu halime sevindi esim devam et ded :) git gel yaptim soktum cikardim,cok mutlu oldum sukrettim allahima...sonra iki parmak denemeye gecmedim suanda adetli oldugum icin malesef devamda edemedim...insallah en kisa zamanda kurtuluruz kizlar yaa...
Tabi ben onceden kadin anatomisi arastirdim ney nerde delik felan nerde nasil olusuyor diye arastirdim ve aynayla inceledim inanin bana bakarken migdem bullaniyordu ki hepsi geciyor,alistira alistira....suan bile sabirsizlaniyorum adetim bitsede devam etsem diye artik yasim geciyor bebisistiyorum guzel bir cinsel hayatim olsun istiyorum...herkez mutlu heycanli geceler yasarken biz niye yapamaylimki kizlar demi yani bizde gucluyuz cokda eminim acida yok kanda yok kan olsa bile farketmeden kanicana eminim...hadiii hepimize allah kolaylik versin...cok yazdim kusura bakmayin :)

Canim allah yardimcin olsun biyerlerden baslamissin ve basaricaksin buna inan egxersozlerini sakin aksatma ve mum vs aparatlarlada dene canim hersey guzel olucak

Insallah canim benim allah buyuktur insallah basarmak istiyorum artik,esimle cok anlayisli bir sikintisi yok bu konuda ama ne kadar anlayis gostersede hersey biyere kadar bende kadin gibi gorunmek istiyorum esimin gozunde onu mutlu etmek istiyorum.ve gercekten evde artik biseylerin eksik oldugunu ikimizde hissediyoruz bir bebek sesi eksik.kahvaltilar yemekler sofrada tat vermiyor iki kisi.kalabalik olmak istiyorum artik.o yuzden vajinismusdan ben korkmuyorum,vajinismus benden korksun artik
Burda yazdikca insan daha cok arkasinda duruyor bu isin bence cunku birine hesap vermek zorunlugu varmis gibi dusunuyor insan buda tabiki durtuyor mecburen hadii yap diye allah yardimcimiz olsun.... Sagol canim tekrar insallah bende inaniyorum hersey cok guzel olucak

Ben konu açtım ama buralarda yazmak istiyorum burda daha çok destek olunuyo galiba.
Kızlar şimdi ben 12 günlük evliyim. Ama 6 günü hasta olarak geçti. Bende ilk 3 gün başaramadım üstelik çok ağrım oldu. Neyse sonra hasta oldum derken dün bitti ve denedik. Sanki bi duvara vuruyormuş gibi.ucu giriyo itiyo ama duvar var. Ben zar sanıyordum ama bu sayfayı okudum yönünü ayarlayamıyırum galiba. Benim dokunduramama gibi bi sıkıntım yok. Ucuz giriyo ama sonrası ittir ittir olmuyo. Şimdi pozisyon olarak nası duruyorsunuz acaba ? Yardımcı olur musunuz ?

Canim belkide kastigin icin sana duvar gibi geliyordur...hic parmaginla denedinmi giriyormu diye baktinmi.
Cunku bendede olmustu oyle giriyor saniyordum duvar gibi bastirio diyordum ama parmak egzersiz yapali anladim girmemis diye yani ici cok farkli vajenin onu ogrendim.

Canim benim once bi kadin doktoruna bi gorun derim once sorun yoksa ona gore bakarsin...
Dene istersen parmagin giriyormu diye canim hani eger kasma olayi felan olmuyorsa,vajen icinde yara bisey varsa ne bilim,muane ol bence.
Egerki kasiyorsan ozaman kastigindan tam birlesme olmuyordur,parmak egzersizi yap derim hani esnemeyi alistirmak icin

Bilgim yokta internete arastirirken denk gelmisti bir kere,yalan olmasin birinin boyle cinsel birlesmede agri oluyormus,oda kisten kaynaklaniyormus.bilemiyorum bi gorun istersen hem hicbir sorun yok dediklerinde inan bana oda cok ferahlatiyor insani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…