- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.441
Evet bugüne kadar erteledim eşimde sağolsun hep destek oldu bugün olur yarın olur dedim fakat baktım gerçekten olmuyor.Artk bişeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum okuduğum yorumlara da dayanarak.Peki parmak egzersizi esnasında kızlık zarıma bişi olmaz dimi ?
Çok da incelediğim söylenemez ama eve gider gitmez yapıcam bunu şuan işteyim çünkü.ve yumuşak hareketlerle başlıycm egzersizlere ayy şu an bile bi korku gelio bunu düşününce işte hep bu fikir beni kitleyenBen de hep korkuyordum.Eşime de diyordum ya 2 parmak yaparken kanarsa bişey olursa falan diye hiçbişey olmadı.vajinanı hiç inceledin mi peki.
Canım eldiven mutlaka tak.çünkü vajinanın içindeki doku biraz farklı damağımızdaki dokuya benziyo.o biraz rahatsız edebir seni.Canim ben daha parmagimi birazzcik alabildim dediginiz gibi nefes verirken daha rahat giriyo ama bana sanki penisle denesem daha rahat edicekmisim gibi geliyo
Kesinlikle katılıyorum canım yazdıklarına.Ne korkutmuşlar bizi aman dikkat et beyaz çarşaf ser falan ah bu teyzelerBakıyorum buradaki en sanslı en hevesli gunlere denk gelmişim iyiki de öyle ılmuş. Ne yapıyorsunuz kızlar kızlık zarına bişi olur mu canım yanar mı kanar mı ne böle kendinizi bu kadar korkuttuğunuz için oluyor zaten
Kızlık zarının yapısı ile ilgili vajinismusla ilgili yazılmış bir sürü şey var önce onları okuyun bilgilenin biraz. Ben bildiğim kadarıyla anlatayım biraz ben de bunlara psikolgum anlatana kadar ikna olmamıştım ama gerçek bıymuş megerse
Kızlık zarı ergenlikle birlikte üZetinde adet kanamasının geçmesini sağlayacak delikler olan esnek bir zar ilk ilişki de bu zarfaki delikler iyice genişlet ve zar ortadan kalkar bu esnada eğer kadın rahatsa kendini kasmazsa çok yoğun bir kanama olmaz yani öyle eliniz kesildiğinde ki gibi akan bir kan beklemeyin adetin son gunleri gibi hagif kahverengi bi akıntı olabilir
Bizlere bu gunlere kadar anlatılan kanama çarşaf hikayeleri ise aslında kadının kendini kadmasınyeterince ıslak olmamasından kaynaklı aslında ilişkiye olan hazırlık ıslaklık ve birz da sert davranmadan kaynaklı . Vajina aslında ilişkiye girdikçe genişliyen bir kas yapısı en baştan Zorla büyük birşey sokmaya çalışınca haliyle acıda oluo kan da
Canım ben regl olunca o kadar mutlu oluyordum ki ilişkiye girmeyi deneyemiycem 1 hafta rahatım diye.Ne kadar da korkmuşum ertelemişim.İnan ben yapamıycam diye başladım hep egzersizlere ama nihayet oldu.3 parmağa gelince işaret yüzük ve orta parmağını eldivenin orta parmak yerine sok.Ben de parmak egzersizlerini deniyorum cok kolay oldu isaret parmagimi orta parmagimi ve hatta iki parmagimi da su bazli jel kullanarak denedim cok rahattim hic kendimi kasmadim evvelinde vajinami incelemistim korkmayin deneyin eminim olacaktir ERTELEMEYIN cunku ben erteledim hic iyi etmedim egzersiz yaptikca denedikce kendinize olan guveniniz gelir fakat olumsuz dusunur ertelerseniz hic bir seye yaramaz cabalayin bol bol dua edin ins.olacaktir ben de egzersiz yapmaya devam edip basardigim zaman sizlere tekrar yazacagim ins.hepiniz cok iyisiniz cok yardimci oluyorsunuz. Simdi ben 3 parmagimi denemek istiyorum bu 3parmak hangileri ?
Sen ne diyorsun ben aynayı karşıma aldım bayılcak gibi hissettim korkudan.vajinamın açıldığını görünce nasıl mutlu olmuştum ağlamıştım mutluluktan.korkma nefes all bırak bacaklarını kontrol etmeyi öğren kasmamaya çalış. mutlaka eldiven kullan mikrop kapma.parmağını sokamasan bile vajinan getir dokun önce o şekilde kendini kontrol etmeyi öğren.parmağın vajinandayken ıkın bırak.Çok da incelediğim söylenemez ama eve gider gitmez yapıcam bunu şuan işteyim çünkü.ve yumuşak hareketlerle başlıycm egzersizlere ayy şu an bile bi korku gelio bunu düşününce işte hep bu fikir beni kitleyen(
Canım eldiven mutlaka tak.çünkü vajinanın içindeki doku biraz farklı damağımızdaki dokuya benziyo.o biraz rahatsız edebir seni.
merhaba,
çok güzel bir şekilde insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun, gerçekten takdir edici fakat bu problemi yaşayan ve çözen biri olarak söyleyebilirim ki problem sadece beraber olamama değil. Bunun altında yatan belki sizin bile farketmediğiniz kaygılar olabilir, kaygıların bulunup çözülmesi, psikolojik olarak ta hazır olunması çok önemli. Bazı arkadaşlar için bu doğru olabilir ama herkes için değil. herkesin şu sayfayı okumasını şiddetle tavsiye ediyorumhttp://vajinismus.psikodestek.com/vajinismusun-sebepleri-nedenleri/ problemin ne olduğunu kayrayabilirsek bize uygun çözümün ne olduğunuda bulabiliriz.
Kendi geçmişimde terapistim ile keşfettiğim neden sadece vajinismus değil pek çok kaygımı anlamamı sağladı. bu yüzden biraz daha derinlemesine bakılmalı konuya.
Evet haklisin canim belki bir psikologda yRdmci olabilir ama cogu arkadasimizin pskolojik tedavi alabilicek maddiyati yok.Evet belki konusarak farkli kaygilari yok edebilirler ama oraya giden arkadaslarimiz o kadar parayi verip birde basarisiz olma korkusuyla daha panik olup basaramiyorlar.Ve birda ha
denemiyorlar.Biz burada onlara sadece yapabiliceklerini farkettiriyoruz.Ama pskilojik destek almak isteyen arkadaslar varsa tabiki almali.Bu tamamen tercihe kalmis
Canim allah yardimcin olsun biyerlerden baslamissin ve basaricaksin buna inan egxersozlerini sakin aksatma ve mum vs aparatlarlada dene canim hersey guzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?