- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.461
Sacmalama canim.Asilsen yanlis yonlendiriyosun.Ben cesaretli falan degildim.Sadece basarmak istedim ve basardim.Ben kimseye sunu yapmayin bunu yapmayin demiyorum.Bu hastalik pskilojik yani vucutla alakasi yok.Sen psikolojik.birseyi uyusdurucu kremle yendiremessin.Uyusdurucu kremler bazi erkeklerin penis dokularina zarar verip onlarida uyusduruyo.Bu durumda ha iliskiye girmissin ha girmemissin.Sonra uyusdurucuyu birakirsam canim gene acir diye bu defada ona bagimli oluyor.Bu hastaligi baska yone itmek.Onemli olan beyinde bitirmek.Kendim yasamasam acisini bu kadar net konusmam.Ben kayganlasidiriciyla basladim.Onu birakmam tam bir ayima mal oldu.Birakirken korkudan agladim acicak die.Az daha en basa donuyodum.Senin solediklerin yanlis degil ama birakda beyinlerinde bitirsinler bu isi.Tercih meselesi.ben iyi ki kullanmışım ve hemen yenmişim diyorum.Peki korkuların sebebi ne.Canımız acıyacak diye korkmuyor muyuz?Siz bu kadar cesaretli olabilirsiniz ama benim gibi olanlar bunu başaramayabilirler. Ve yıllarca bu illetle yaşarlar.Belki siz de yanlış yönlendiriyor olabilirsiniz.Sizin tavsiyelerinizle yapıcam diye başlayıp hüsranla sonuçlanan bir çok deneyim olabilir.Bizim yapmamız gereken doktor gibi o zararlı bu zararlı demek değil çözüm üretmek.Ayrıca vajina çeşitlerini incelerseniz vajina yapısından dolayı kimsenin canı acımaz diye düşünmezsiniz.
Sevgilerle.
Sacmalama canim.Asilsen yanlis yonlendiriyosun.Ben cesaretli falan degildim.Sadece basarmak istedim ve basardim.Ben kimseye sunu yapmayin bunu yapmayin demiyorum.Bu hastalik pskilojik yani vucutla alakasi yok.Sen psikolojik.birseyi uyusdurucu kremle yendiremessin.Uyusdurucu kremler bazi erkeklerin penis dokularina zarar verip onlarida uyusduruyo.Bu durumda ha iliskiye girmissin ha girmemissin.Sonra uyusdurucuyu birakirsam canim gene acir diye bu defada ona bagimli oluyor.Bu hastaligi baska yone itmek.Onemli olan beyinde bitirmek.Kendim yasamasam acisini bu kadar net konusmam.Ben kayganlasidiriciyla basladim.Onu birakmam tam bir ayima mal oldu.Birakirken korkudan agladim acicak die.Az daha en basa donuyodum.Senin solediklerin yanlis degil ama birakda beyinlerinde bitirsinler bu isi.[ /QUPPardon ama sen de sanki bir doktor gibi çok net konuşuyorsun.doktor musun merak ediyorun.ayrıca ben de böyle yendim.ve iliskilerimde de zorlanmıyorum.iyi ki yapmışım diyorum.ben inatlasmaktan ve insanları elestirmekten cok yardımcı olmaya calışıyorum.ve lütfen beni eleştirmeyi bırakıp işine bakar mısın.Sacmalama canim.Asilsen yanlis yonlendiriyosun.Ben cesaretli falan degildim.Sadece basarmak istedim ve basardim.Ben kimseye sunu yapmayin bunu yapmayin demiyorum.Bu hastalik pskilojik yani vucutla alakasi yok.Sen psikolojik.birseyi uyusdurucu kremle yendiremessin.Uyusdurucu kremler bazi erkeklerin penis dokularina zarar verip onlarida uyusduruyo.Bu durumda ha iliskiye girmissin ha girmemissin.Sonra uyusdurucuyu birakirsam canim gene acir diye bu defada ona bagimli oluyor.Bu hastaligi baska yone itmek.Onemli olan beyinde bitirmek.Kendim yasamasam acisini bu kadar net konusmam.Ben kayganlasidiriciyla basladim.Onu birakmam tam bir ayima mal oldu.Birakirken korkudan agladim acicak die.Az daha en basa donuyodum.Senin solediklerin yanlis degil ama birakda beyinlerinde bitirsinler bu isi.
canım biraz fazla üstelemiomusun ben ve bir kaç kişi onu sayesinde yendik ayrıca asgl sölediği çok doğru bu uyuşturucclar bir zaman sonra erkek p... uyuşturuo boşalamamaya bile yol açabilio haa bu arada ben doktor değilim ama doktor yanında çalıştım bunu bilmek için doktor olmayada gerek yok ayrıca neyse biz burda psikolojik olarak birşeylerden mahrum kalan mahrum bırakan kızların dertlerine ortak olup yardımcı oluyoruz tıpkı bir kaç hafta öncesine kadar bana yapılan yardım gibi amaç burda başarmak ve başaranların mutluluğuyla mutlu olmak bence çok fazla gölge etme bırakalım başaranların hikayeleriyle mutlu olalım dersen ki sana noluyo sen niye karıştın;burda kimsenin umudunu ve ümidini kırmaya hakkımız yok ve hayatımız zaten gergin bari bunu foruma yansıtmayalım....
Bu sorunu aşmak için kendine maksimim 4 gün ayırmalısın tatlım.Sonra psikolijini tamamen yenmeye hazırlamalısın.Burda yazdıgımız egzersizleride düzenli olarak yapdınmı hopp 4 günün sonunda artık sende başardın:))bu sorunu asmak ıcın ne yapmalıyız
yazılan egzersizler bu konuda mı acaba tam olarak nasıl başlıycaz benimde desteğe ihtiyacım var asgL yorumlarını okurken o kadar cesaretleniyorum ki inanmaya başladım bu işin olacağınaBu sorunu aşmak için kendine maksimim 4 gün ayırmalısın tatlım.Sonra psikolijini tamamen yenmeye hazırlamalısın.Burda yazdıgımız egzersizleride düzenli olarak yapdınmı hopp 4 günün sonunda artık sende başardın)
Olucak tabi canım bu işin kaçarı yokkk:)Bak güzelim su bazlı bir kayganlaştırıcı al.Oturur pozisyonda veye ayakda ikiside çok rahat oluyor.Serçe parmağına bolca sür vajina girişinede sür.Sonra serçe parmağını yavaşça vajinanın içine doğru it.Kesinlikle acımıcak.Bak eğer itemicek gibi olursan nefes al ver derin derin ve nefesini verirken aynı anda serçe parmağını vajinana doğru it.Popunuda oturur gibi serçe parmağının üstüne itersen hopp diye içine kayıvericek.Sakın heyecan falan yapma kasıldıgını yada girmediğini hissettigin bir anda tek yapman gereken derin bir nefes almak ve vermek inan bana nefes verirken zaten kendi giriyor parmağın:)Bu senin ilk ödevin olsun kuzum.Bunu başarırsan hiç bıkmadan bir saatte bir tekrarla.Bir olup bir olmadıgındada sakın strese girme bu vücudun tepkisi.Hemen sakinleş ve 5 dk sonra bir daha dene.İNADINLA YENİCEKSİN SADECE 4 GÜN CNM:))yazılan egzersizler bu konuda mı acaba tam olarak nasıl başlıycaz benimde desteğe ihtiyacım var asgL yorumlarını okurken o kadar cesaretleniyorum ki inanmaya başladım bu işin olacağına
eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorumm ay hadi inş.. :) dün eşimle konuştum bu tür araştırma yaptığımı ve egzersizlerden bahsettim olumlu yaklaştı iyice bi heveslendim inş.. :))Olucak tabi canım bu işin kaçarı yokkkBak güzelim su bazlı bir kayganlaştırıcı al.Oturur pozisyonda veye ayakda ikiside çok rahat oluyor.Serçe parmağına bolca sür vajina girişinede sür.Sonra serçe parmağını yavaşça vajinanın içine doğru it.Kesinlikle acımıcak.Bak eğer itemicek gibi olursan nefes al ver derin derin ve nefesini verirken aynı anda serçe parmağını vajinana doğru it.Popunuda oturur gibi serçe parmağının üstüne itersen hopp diye içine kayıvericek.Sakın heyecan falan yapma kasıldıgını yada girmediğini hissettigin bir anda tek yapman gereken derin bir nefes almak ve vermek inan bana nefes verirken zaten kendi giriyor parmağın Bu senin ilk ödevin olsun kuzum.Bunu başarırsan hiç bıkmadan bir saatte bir tekrarla.Bir olup bir olmadıgındada sakın strese girme bu vücudun tepkisi.Hemen sakinleş ve 5 dk sonra bir daha dene.İNADINLA YENİCEKSİN SADECE 4 GÜN CNM )
canım biraz fazla üstelemiomusun ben ve bir kaç kişi onu sayesinde yendik ayrıca asgl sölediği çok doğru bu uyuşturucclar bir zaman sonra erkek p... uyuşturuo boşalamamaya bile yol açabilio haa bu arada ben doktor değilim ama doktor yanında çalıştım bunu bilmek için doktor olmayada gerek yok ayrıca neyse biz burda psikolojik olarak birşeylerden mahrum kalan mahrum bırakan kızların dertlerine ortak olup yardımcı oluyoruz tıpkı bir kaç hafta öncesine kadar bana yapılan yardım gibi amaç burda başarmak ve başaranların mutluluğuyla mutlu olmak bence çok fazla gölge etme bırakalım başaranların hikayeleriyle mutlu olalım dersen ki sana noluyo sen niye karıştın;burda kimsenin umudunu ve ümidini kırmaya hakkımız yok ve hayatımız zaten gergin bari bunu foruma yansıtmayalım....
eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorumm ay hadi inş..dün eşimle konuştum bu tür araştırma yaptığımı ve egzersizlerden bahsettim olumlu yaklaştı iyice bi heveslendim inş.. )
Canım ben işyerinde başlamıştım sen de yapabilirsin bence ayakta yapınca kendime güvenim geldi.. Her yaptıktan sonra ay ben yapabildim mi diye gün içinde tekrar etmiştim egzersizleriTabi her başardığımda eşimi arayıp yaptım valla yaptım diye aramam cabası
Şu an tek çalıştığım için pek mümkün değil canım benim için.Eşimi arayıp duruyorum bende yeni şeyler okudukça o da çok rahat olur neden takıyosun bu kadar die sinir oldum şimdi ,genelde bayanlarda olur erteleme hastalığı bizde eşim öyle sonra konuştum anlattım ben iyi hissetmiyorum erteledikçe dedim tamam dedi bakalımm
Bu sorunu aşmak için kendine maksimim 4 gün ayırmalısın tatlım.Sonra psikolijini tamamen yenmeye hazırlamalısın.Burda yazdıgımız egzersizleride düzenli olarak yapdınmı hopp 4 günün sonunda artık sende başardın)
Bu sorunu aşmak için kendine maksimim 4 gün ayırmalısın tatlım.Sonra psikolijini tamamen yenmeye hazırlamalısın.Burda yazdıgımız egzersizleride düzenli olarak yapdınmı hopp 4 günün sonunda artık sende başardın)
Olucak tabi canım bu işin kaçarı yokkkBak güzelim su bazlı bir kayganlaştırıcı al.Oturur pozisyonda veye ayakda ikiside çok rahat oluyor.Serçe parmağına bolca sür vajina girişinede sür.Sonra serçe parmağını yavaşça vajinanın içine doğru it.Kesinlikle acımıcak.Bak eğer itemicek gibi olursan nefes al ver derin derin ve nefesini verirken aynı anda serçe parmağını vajinana doğru it.Popunuda oturur gibi serçe parmağının üstüne itersen hopp diye içine kayıvericek.Sakın heyecan falan yapma kasıldıgını yada girmediğini hissettigin bir anda tek yapman gereken derin bir nefes almak ve vermek inan bana nefes verirken zaten kendi giriyor parmağın Bu senin ilk ödevin olsun kuzum.Bunu başarırsan hiç bıkmadan bir saatte bir tekrarla.Bir olup bir olmadıgındada sakın strese girme bu vücudun tepkisi.Hemen sakinleş ve 5 dk sonra bir daha dene.İNADINLA YENİCEKSİN SADECE 4 GÜN CNM )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?