Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben yatar pozisyonda pa magimi cok az alabildim dediginiz gibi nefes verirken daha rahat oluyo ama bi fena oluyo insan bidaha yapmaya cesaret edemedim

Bence tekrar dene sadece bir rahatsızlık ne acı ne başka bir şey korkulacak bir şey yok. Valla ben bir bebeğim olacağını düşünerek yaptım inan bu sayede daha iyi hissettim kendimi

slm hanımlar bende bu sıte sayesınde vajınısmusu yenenlerdenım eylul 1 tam 1 sene olucak yenelı çok kolay ve acısız oluyor sıze tavsıyem her gun parmak ve ya aparat egzersızlerını mutlaka yapın egzersızlere 30 dk ayırmanız yeterli olucak ama hıc aksatmada 1 hafatada cozuceksınız bu ısı emın olun benım gıbı kımse yoktur bu sıtede ben tam 7 sene erteledım cok zor hastaydım ysnı hıc cesaretım yoktu buraya uye oldum yenen kısıler le konustum ve tam 1 hafta yendım hıc bır zaman ertelemeyın kızlar dr gıtsenız bıle sıze bu yaotıklarınızı odev olarak verıcek yanında bır suru paranız gıdıcek dusunsenıze dr yanınada parmak ve aparat sokuyosunuz nekadar ıtıcı deılmı ben cok arastırdım bu konuyu dr gıtmemın sebebı buydu dr tarafından egzersız yapılması bıde grup olarak yapıyomussun oyle duymustum ben yendım burası sayesınde sızde yenebılırsınız hatta yendıkten 5 ay sonra hamıle kaldım (2 aylıktı düşük yaptım)sımdı cok rahatımn 2.balayımızı yasıyoruz kocama tekrardan asık oldum oda ılgısını hıc eksık etymıyor yanı hersey cok guzel gıdıyor evt bende dıger kadınlar gıbıyım artık sormak ıstedıgınız sorular varsa yazabılırsnız hanımlar benım gıbı sakın gec kalmayın eşlerınıze

Ne guzel anlatmissin canim egzersiz egzersiz egzerdiz baskaa bise demiyorumm

tek kurtulus bu yontem ılac uyusturucu kremler alkol hıc bır ıse yaramıyo tek care egzersız ben hala parmak pek yapamam yanı sokamadım 4 5 defa bana aparat daha iyi geldı onuda mumdan yaptım

cnm ılk evlendıgım zamanlar ne tur bı rahatsızlık oldugunu anlamadık olur dedık zaman gectı yapamadık bıturlu dr gıttım sonunda devlet has. dr korkuttu benı uyutup yapılacak dedı korktum bu arada ailevi sorunlar yasadık bıraz erteledık sonra 1 dr gıttım sen dedı vajınısmus sun dedı sonra ınernette arastırdım dr buldum dr cok fazla para ıstedıler maddı sıkıntılar yasıyorduk sonra tam parayı ayarladık dr gıdecez ıyı bır dr bulmaya calıstık sonra saygın miçozoglunu arastırdırdım faceden buldum 1 kac bayanı ekledım oradan konustumtam dedım gıdıcem sonra burasıyla tanıstım oncekı mesajımda yazdıklarımı yaptım ve sımdı mutlu son .. bızım en buyuk eksıgımız kendı organımızı tanımamızdan kaynaklanıyor hıc bır zaman kendı vajınama bakamazdım ıgrenırdım korkardım sorun bu

Merhaba yenı katıldım kadınlar kulübüne. vajınusmus tedawısıne başladım buqun. ne yazacaqımı da bılmıorum.. egzersız yapmam qerekırken hala kaçıyorum korkuyorum cesaret edemıorum sureklı aqlıorum ne yapcaqımı bılmıorum artık cok darlandım buraya da belkı motıwe olurum cesaretım yerıne gelır dıye yazıyorm.aranızda vajınusmusu yenenler warmıs ınanın okurken sızın kadar cok sewınıorum artık bende yenmek ıstıorum.. cok yıprandım artık..

Canim benim oncelikle

Canim beni. Oncelikle sakin ol bende yeni basladim ve hatta benim bu yuzden bir evliligim bile bitti ama o zamanlar bile yapamadigimi somdi yapmaya basladim once ayna al ve vajinani incele derin nefes al ve ikin bak delik acilcak yavasca orana dokun once burda basla bence bu bile bizim icin bi cesaret oluyoo

kesınlıkle vajinama bakıorum ayna ıle fakat parmaqımı sokmaya korkuorum acaba tırnaqım acıtırmı dıye sankı tırnaqım vajınamı yırtcakmıs qıbı qelıo canım

ay bnde denıcem yarın once dedıqın gıbı aynada bakıcam vajınam nasıl acılıo dıye pekı ya hadı soktuk parmaqımızı dıyelım cnm ıkıncı parmaqı falan dıolar ya bız bıtaneyı zor sokuoruz ıkıncıyı nasıl sokcas yandan anlamıorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…