- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.501
kesınlıkle vajinama bakıorum ayna ıle fakat parmaqımı sokmaya korkuorum acaba tırnaqım acıtırmı dıyesankı tırnaqım vajınamı yırtcakmıs qıbı qelıo canım
CanımHarikasin o zman canim. Nasıl basardin ya anlatirmisin banada bu arada aparatı nerden buldun
Canım ben 1.5 senedır evlıyım cok korkuyordum ama bu sayfada başarılı olanları okudukça aklım basıma geldı önce kegel egzersızı ne araştırdım yazılanları okudum uyguladım parmakta sorunum yoktu aparatı kendım peceteyı muma sarım p kalınlığında folyoya sardım şeffaf folyo ve vajını bol bebe yağı sürdüm aparatıda bol yağladım derın derın nefes alıp verdım ve yavaş yavaş soktum ucu gırınce
Ikınmaya başladım ittim ıkındıkca baktım ıcıne aparat gırdı cok mutlu olmuştum ve cesaretlendım gece p. Denedım yarısını alabıldım ama tamamını alamadım sımdı egzersıze devam ama ıs ıkınmaktaCanım ben 1.5 senedır evlıyım cok korkuyordum ama bu sayfada başarılı olanları okudukça aklım basıma geldı önce kegel egzersızı ne araştırdım yazılanları okudum uyguladım parmakta sorunum yoktu aparatı kendım peceteyı muma sarım p kalınlığında folyoya sardım şeffaf folyo ve vajını bol bebe yağı sürdüm aparatıda bol yağladım derın derın nefes alıp verdım ve yavaş yavaş soktum ucu gırınce
Yo çıkmaz uzunca bır mum yada başka uzun bırsey bul peceteyı sar ama uzun bır şey bul kı ucu elınde olsunMedikalcilerde bulunurmu ki o hazir aparat olan seylerden. Fanus deniliyodu sanirim. Senin aparat da qzelmis ama bende simdi aksilik olur folyosu falan cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?