Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende egzersizlere başladım daha önce hıc dokundurmazken 4 gun önce aparatla denedım ve başardım sonra p...denedım yarısını aldım fakat tamamını alamadım

Canim benim bende yolun basindayim,inan bi kere parmagini soktugun zaman acimadigini ve nasil sokulcagini ogreniyorsun. Bu sefer sevincden inanki tekrar deniyesin geliyor mutluluktan :) bende oyle olmustu, ben uzerime battaniye ortmustum hani sicak oldugu zaman bende daha rahat oluyor bilmiyorum niye hani hemen kurumuyor vajina. Ve artik parmagini soktugunda yolunuda ogreniyorsun.ilk soktugunda o engel varmis gibi olan yere geldiginde biraz asaya dogru yani popo yonune itmeniz gerek darmis gibi hissediyorsun ama cesaret alip biraz ittiginizde hemencicik kayiyor icine

Canım ben 1.5 senedır evlıyım cok korkuyordum ama bu sayfada başarılı olanları okudukça aklım basıma geldı önce kegel egzersızı ne araştırdım yazılanları okudum uyguladım parmakta sorunum yoktu aparatı kendım peceteyı muma sarım p kalınlığında folyoya sardım şeffaf folyo ve vajını bol bebe yağı sürdüm aparatıda bol yağladım derın derın nefes alıp verdım ve yavaş yavaş soktum ucu gırınce

Ay canım bole yazdiqini okuyunca daha mutlu oluyorum benim kisiliqim de biraz hassas herseyden canim aciyan biriyim tırnak acitiomu peki wajinayi canim ya nasil cesaret qeldi sana ne quzel yazmissin cok sevindim senin adina inşallah bende yaparım yaa

Ikınmaya başladım ittim ıkındıkca baktım ıcıne aparat gırdı cok mutlu olmuştum ve cesaretlendım gece p. Denedım yarısını alabıldım ama tamamını alamadım sımdı egzersıze devam ama ıs ıkınmakta

• Canim sanki cok kalin bse qibi qeldi bana o yaptığın sey nasıl cesaret ettin wala helal olsun ya sendeki cesaretten banada qonder wala keske sizin qibi bende yapabilsem

Medikalcilerde bulunurmu ki o hazir aparat olan seylerden. Fanus deniliyodu sanirim. Senin aparat da qzelmis ama bende simdi aksilik olur folyosu falan cikar

Ben odum kopuyordu takı bu sayfada yaşananları okuyuncaya kadar her okuduğum yazıdan bırseyler Ogrendım ve denedım ıkınmak cok onemlı kayıyor ama ben p. Denemesınde ıkınmayı bılmıyordum. Sonrasında okudum ıkınmayı keske bılrydım ve ıkınaydım aparat süper gırıyor ve p.kalınlıgında

Ve vajinanin icini parmagini soktugunda anliyorsun resmen bambaska bir dunya,ben ozaman anladim ve sanki kendimle yeniden tanistim gibi bisey oldu. Kizlar basaracaz allahin izniyle ben suan malesef adetliyim devam edemedigim icinde cok uzuluyorum,kendimi ssrtlandirdim bir haftanin icinde bitirmem lazim bu isi cok fazla erteledim evliyim ben yaa nereye kadar kocamla kardes gibi yasicamki ben istiyorum artik esimi mutlu etmek esimi etkilemek.hadi simdi neysede yillar sonra esimin gozu disarda olsun istemiyorum mutlu bir hayatim cinsel yasamam olsun ve kalsin istiyorum.
Fazla nazlandik artik kizlar yeter artik kucuk kiz cocugu degiliz artik buyuduk.
Ay benden sonra evlenen benden 5-6 yas kucuk olan kizlar evleniyor benden once hamile kaldilar cocuk dogurdular.ben hala o isi bitircemde cocuk yapacam... Yazik gencligimiz en guzel gunlerimiz kayboluyor artik ertilemeyelim kizlarr

Kesinlikle ole canım qencliqimiz qidiyo benimde kuzenimin bebeqi oldu o bebeqo qorunce camdan atasim qelio onu kendimi çok kotu hissediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…