Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Inşallah basarirsin cnm ya inan warya su parmaqi sokana kadar fanusu sokarim daha iyi sokmustum bi kere hatta ankaraya doktora qittiqimde basarmistim ama coo da kalin bse deildi

Su anda bende inaniorum kendime ama sabah kalkınca insallah yine basa donmem ya burda konuşunca sizinle cesaret qelio bana wala. Sen kac saatlerinde qiriosun buraya

Su anda bende inaniorum kendime ama sabah kalkınca insallah yine basa donmem ya burda konuşunca sizinle cesaret qelio bana wala. Sen kac saatlerinde qiriosun buraya
Ya saat bellı olmuyor su aralar ev taşıyorum cok giremıyorum denemede yapamıyorum ama sen yaz ben cvb verırı
Ya su parmaqim bi qirse iceriye qerisi kolaydor heralde canim Allah yardımcımız olsun

Tm cnm cok saol Allah razi olsun ne diyim herkes de demez bunu cok saol ben yarin eqsersize baslamadan once sana yazarim hem cesaretik qelio senle konusunca beni anlayabiliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…