Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bır hafta olacak bu sıteye gırelı nasıl kullanıldıgını bıle bılmıyorum ama forumdakı tüm yazılanları okudum cok şey Ogrendım sende oku

Hepsini yapicam dediklerinin canim peki ikininca kapanmio mu vajina. Yoksa daha mi cok açılıyo
Bende öyle sanıyordum kapanır kasılır dıye ama aparat resmen ıcıne kaydı ve aparat p.kalınlıgındaydı bol yağ sürerek yaptım ama ısım olduğu ıcın p.denemesı su an yapamıyorum egzersız kegel yapıyorum heryerde kas kont ıcın

Bende qecen hafta üye oldum ama buqun katildim yaziya falan bnde bilmiodum yeni yeni başladim oqrenmeye bnde her qorduuqm yaziyi okuoruum cnm mesaj bile attim bi kisiye o da kendi kendine yenmis

Iyi ki buraya üye olmusum bilmediqm ne cok sey warmis.. bnde kegel yapmaya baslim artik. Sen parmak eqzersizi yapmadan mi hemen aparata qectin canim

Iyi ki buraya üye olmusum bilmediqm ne cok sey warmis.. bnde kegel yapmaya baslim artik. Sen parmak eqzersizi yapmadan mi hemen aparata qectin canim
Yo önce parmak yaptım baktım gırıyor sonra önce ince aparatlarla denedım ki yağ sürmeden onlarda gırınce cesaretlendım ve kalın ıle denedım ılk denemede yarısını aldım sonrakı gun denemede tamamını aldım

Kocama da dedim zaten tek basima yapabilirim eqer yaparsam dedim. Icimi rahatlattin yaa Allah da seni rahatlatsin cnm artik su isi basario icten bi kahkaha atmak istiyorum aqlamak istemiorum artik

Bekliyorum quzel haberlerini sen bitirmissin bu isi darisi basima cnm :) cnm sey de sorim ya m parmak eqzersizini ne kadar sure yaptıktan sonra aparatlara qectin

Evet son denemede ıkınmayı bılmıyordum bılseydım olacaktı
Canım ben parmağı uzun zamandır yapıyordum tek parmağı.ıkı parmağı bır haftadır yapıyorum önce kus ısaretı yapıp aldım sonra yan yana p. Yarısı girdıkten sonra 3 parmağı yan yana aldım ve hıc ama hıc ağrı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…