Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar inat edıp sabredıp egzersızlerını duzenlı olarak yaparsanız mutlaka yenersınız yılmak yok mılk once ınanc tabıkı

Canım senin doktorundamı aslı hanımdı. Bende onunla görüştüm ama herkesin söylediği gibi orada seanslar pahalı değildi bence. özel mesajdan bir şey soracağım cevap verirmisin.

Benimde olmuyo denedim ama girmiyo malesef zaten ellerim titremeye basladi hic bisey olmadi sonra :-( :-( ben ne korkakmisim ya... Kesin deldirdigim burun piercingi kadar acisi yoktur.......

Canım senin doktorundamı aslı hanımdı. Bende onunla görüştüm ama herkesin söylediği gibi orada seanslar pahalı değildi bence. özel mesajdan bir şey soracağım cevap verirmisin.
Evet Aslı Hanımdı. Tabii ki, özel mesaj ile sorabilirsin istediğini. Zaten ben de pahalı demedim, sonuçta bir hizmet alıyoruz ve karşılığını da fazlasıyla gördüm, umarım sen de memnun kalmışsındır. Şimdi sıra bebekte, sanırım bu ay o da olacak dua et

Merhaba arkadaslar ben 1yil 2aydir evliyim ama esimle hic birlikte olamadim cunku bu kabus benide tuttu sacmasapan korkularim var.esimi cok seviyorum ve bu kabusu yenmek istoyorum artik bende bir kadin olmak istiyorum aglamak istemiyorum...burada yazilanlari okuyorum ve goruyorumki yanliz degilim sizlerin destegini bekliyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…