Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Off yaa nasıl yenicez peki ya sanki penisle denesem yavas yavas peki sem hic uste falan cikip denedin mi ustte daha rahat oluyormus

oyle cok korkuyorum benm arkdasım oyle yaptı 1 ay beraber olamadılar uste cıkmıs yapmıs ve suan ı bebegı var masallah. bız artık denemıoruz bıle esım hıc yanasmıo yapamıoruz ıste deyı duruo(

yok egzersız fılan yapmamıs bı cesaret gelmıs uste cıkmıs elıyle ıcıne doru ıtttırmıs. bn o kadar cesur degılım malesed. esımde umutsuz aka yanastıgı yok. bnm egzersızlerı yapıp o ortamı ona saglamam lazım. alnımızda mı yazıo nedır ,cınsel hayatınızda sorunmu var dıye sorup duruo mıllet cınnet gecırcem artık

Canim arkadasin nasil yapti peki egzersiz falan yapmis mi
Canim arkadasin nasil yapti peki egzersiz falan yapmis mi

yok egzersız fılan yapmamıs bı cesaret gelmıs uste cıkmıs elıyle ıcıne doru ıtttırmıs. bn o kadar cesur degılım malesed. esımde umutsuz aka yanastıgı yok. bnm egzersızlerı yapıp o ortamı ona saglamam lazım. alnımızda mı yazıo nedır ,cınsel hayatınızda sorunmu var dıye sorup duruo mıllet cınnet gecırcem artık

Sorarlar canim hersey ustune gelir ve sen bide onun ustune yapamazsin anlarım Allah yardimcimiz olsun yaa

Sorarlar canim hersey ustune gelir ve sen bide onun ustune yapamazsin anlarım Allah yardimcimiz olsun yaa

amiin cnm. ama en ıyısı egzersızlere baslamak. ona bıe cesaretım yok ama yapacak bırsey yok. evlılıgım o kadar monoton anlamsız bı hal aldıkı. aynı evde yasıyoruz sadece. farklı hıc bırsey yok

Artik sorulari duyunca ofkemi gizleyemiyorum...bir an once kurtulmak istiyorum o konulardan

sende aynı sorunumu yasıyorsun cnm? ben artık cıldırma noktasındayım( sureklı baska gelınlerle kıyaslama yapılması herkesın cocuk sorması esımın artık bnımle ılgılenmemsı cok yıprattı. sende egzersiz yapıomusun

Malesef bende ayni sorunu yasiyorum ve sinirlerim bozuldu bu yuzden cunku aklimda hep bugunfe olmadi diye.ben vajinusmusu daha yeni kabullenebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…