Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok cnm baslamadım hergun esım belkı yanasır bır daha denerız dyrum ama malesef( artık baslama zamanım geldı
Kegel egzersizleri diye bisey duydum sayfanin baslarindaa.ciktisini alicam.esimin artik beni bir kadin olarak gormesini okadar cok istiyorimki.herseyo arastoracagim bunun icin.kendimi eksik biri olatak gormek istemiyorim

Kegel egzersizleri diye bisey duydum sayfanin baslarindaa.ciktisini alicam.esimin artik beni bir kadin olarak gormesini okadar cok istiyorimki.herseyo arastoracagim bunun icin.kendimi eksik biri olatak gormek istemiyorim

ınsanın psiklojısı mahvoluyor. esım bıde evlıyken askere gttı ııce uzklastı sankı bnden( onceden yapamasak bıle yanasmaya calısırdı sımdı hıııccc( parmak egzersızlerı ıyımıs oyle dıo herkes . hergun soyle bı saat ayırsak belkı olur. bnce yrndan ıtıbaren baslayalım

Canim yanasma durumlari bende de ayni malesef ama reglim bitince baslayacgm mutlaka.yaptiklarimizi yada yapamadiklarimizi paylasiroz.

Parmak egzersizlerini deniyorum iki parmagida rahatlikla ypabiliyorum ama sanki p.. denemesine gecince gene kasilmalarim olacak gibi hissediyorum sizce basaracakmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…