- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.601
Q1ben 2 yldrı yasıyorum bu sorunu. snn ne kadar oldu?( egzersız yapıomusun
1Yil 2aydir erteledim sonra anladim ve kabullenfim.ben 2 yldrı yasıyorum bu sorunu. snn ne kadar oldu?( egzersız yapıomusun
Q1
1Yil 2aydir erteledim sonra anladim ve kabullenfim.
Evet baslayacagim reglim bitince.kendime soz verdim.egzersizler hakkinda arastirma yapacagim ve vajina hakkinda.aslında bıan once egzersızlere baslamak lazım yapacak bısey yok.
Evet baslayacagim reglim bitince.kendime soz verdim.egzersizler hakkinda arastirma yapacagim ve vajina hakkinda.
Onerin var mi canim sen basladin mi?
Kegel egzersizleri diye bisey duydum sayfanin baslarindaa.ciktisini alicam.esimin artik beni bir kadin olarak gormesini okadar cok istiyorimki.herseyo arastoracagim bunun icin.kendimi eksik biri olatak gormek istemiyorimyok cnm baslamadım hergun esım belkı yanasır bır daha denerız dyrum ama malesef( artık baslama zamanım geldı
Kegel egzersizleri diye bisey duydum sayfanin baslarindaa.ciktisini alicam.esimin artik beni bir kadin olarak gormesini okadar cok istiyorimki.herseyo arastoracagim bunun icin.kendimi eksik biri olatak gormek istemiyorim
Canim yanasma durumlari bende de ayni malesefınsanın psiklojısı mahvoluyor. esım bıde evlıyken askere gttı ııce uzklastı sankı bnden( onceden yapamasak bıle yanasmaya calısırdı sımdı hıııccc ( parmak egzersızlerı ıyımıs oyle dıo herkes . hergun soyle bı saat ayırsak belkı olur. bnce yrndan ıtıbaren baslayalım
Canim yanasma durumlari bende de ayni malesefama reglim bitince baslayacgm mutlaka.yaptiklarimizi yada yapamadiklarimizi paylasiroz.
evet bncede destek olmus oluruz. ınsan kımseyle paylasamıokı. bu sekılde evlılık bıttıo.
Allah kimsenin evliligini buyuzden bitirmesin canim.egzersizleri konusmak uzere diyoruz ozaman :)evet bncede destek olmus oluruz. ınsan kımseyle paylasamıokı. bu sekılde evlılık bıttıo.
Allah kimsenin evliligini buyuzden bitirmesin canim.egzersizleri konusmak uzere diyoruz ozaman :)
Canım parmak cok kolay rahat olunYa bence penisle denesek daha iyi olcak gibime geliyo parmak cok itici
Yok öyle bırsey ben aparat denedım ve hıc bırsey olmadı hıssetmedın bıleAma canim sanki kizlik zari bozulcak canim yancak gibime geliuo
Yok öyle bırsey ben aparat denedım ve hıc bırsey olmadı hıssetmedın bıle
aa buarada mtlaka kremde al ıyı gelıo bana kadın doktoru vermıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?