- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.621
Evet canım ya ama yenıcem cok ılerleme kaydettımcnm sendemı vajılıydın
evet aslında kasmasak azıcık bı acı olacak dıyırlar mınnacık ama bızım hepsı kafada bıtıyor..[/QUOTE.
Parmağı ılk denedıgımde bende acı olacak sanıyordum ama hıc ağrı olmadı rahat olun cıdden hıc acı yok
Kendını kastıgın ıcındır bası girdıkten sonra ıkın ve parmağı ıtCanim benimde par.agimin basi giriyo ama .lerigitmuyo
Evet canım ya ama yenıcem cok ılerleme kaydettım
Canim benimde par.agimin basi giriyo ama .lerigitmuyo
ben kadın doktoruna gtmıstım fızıkselmı sorunum dıe, muayene ettı hıc bır sorun yok tamamen psıkolojık dedi. bırde bı krem var. o kremın aparatı var ıcıne sıkıosun. parmakla yapamıorum ama o aparatla deneyınce ıı hıssedıorm kendımı basaracKmısım gıbı. sadece fazla tembellık yaptım
Merhaba kizlar ben 13 yildir vajinusmus hastasiydim iki ay once psikolog yardimiyla hemdr tek seansta kurtuldum bu illetten keske keskeee yillat once gitseydim o kadar kolaymiski ...13 yil dile kolay olmeyi bile dusundum cunku esim ne olursa olsun hic bi zaman olmasada seni asla birakmam diyodu bu eziklikten kurtulduguma o kadar cok mutluyumki tarifi imkansiz bu sevincin ayrintilari isteyen herkese anlatmaya hazirim herkes kurtulsun bundan...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hangı krem bu adı neben kadın doktoruna gtmıstım fızıkselmı sorunum dıe, muayene ettı hıc bır sorun yok tamamen psıkolojık dedi. bırde bı krem var. o kremın aparatı var ıcıne sıkıosun. parmakla yapamıorum ama o aparatla deneyınce ıı hıssedıorm kendımı basaracKmısım gıbı. sadece fazla tembellık yaptım
Ins ama egzersız devam bu aralar ev taşıyorum 1 haftaya devam ıns tez zamanda çözücem cozerızinsallah cnm ya hayatımız altust olmadan bı a önce kurtuluruz ıns
Dene korkma ıkınarak deneben daha hıc parmakla denemedım(
Saatle calışma yapma gerılırsın vakıt bulduğun Her an deneme yap nefes egzersizi yap kegel yap oturduğun yerdenbu egzersizleri gunde kac saat yapmak lazım acaba? ıcımden hıc bırsey yapmak gelmıo. keske bı mucıze olsa.
Saatle calışma yapma gerılırsın vakıt bulduğun Her an deneme yap nefes egzersizi yap kegel yap oturduğun yerden
H
Hangı krem bu adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?