- 12 Ağustos 2014
- 103
- 11
- 48
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.641
Yo öyle deme onunda psk ıı degıl yıpratıcı bır süreç egzersıze devam asacağız bunudogru soyluosun aslında benm esımdede ıs yok ya. acaba ben mı yanlıs dusunuorum dıorum. anlayısın bu kadarıda fazla sankı
Tek parmağı rahatça alıncaya kadar devam et sonra 2 parmağa geçKizlar ben parmagimi biraz daha ilerlettim sonra popoma dogru itiim bu kadar mi yano simdi kalinlastrmakmi gerekiyo yapanlar yardim edebilir mi
Yo öyle deme onunda psk ıı degıl yıpratıcı bır süreç egzersıze devam asacağız bunu
Tek parmağı rahatça alıncaya kadar devam et sonra 2 parmağa geç
e tamam parmakla yapma aparatı kalınlastırsu parmak olayı benı cok gerıo ınce bı aparatla yaparken sorun yok ama parmak la zor oluo cok rahatsız edıcı(
C
e tamam parmakla yapma aparatı kalınlastır
slm arkadaşlar bi ay önce yendim vajiyi egzersizlerle ama esimle birlikte olduğum gün bu kadar mı kolaydı dedim inanın egzersizlerden cok cok daha kolaymış kesinlikle acı yok nasıl olduğunu anlamadım bile egzersiz yapan arkadaslar zorlanabilirsiniz yönünü ayarlarken falan ama penisle öyle olmuyo kendiliğinden hersey olup bitiyo sadece biraz cesaretli olun ve bol bol calışın
canım ben önce doktora gittim saygın micazkadıoğluna 4 seansta bitti aparatla egzersiz yaptım hergün ara vermeden calıştım ve sonrasında oldu egzersiz yaparken bepanthol krem kullandım es denemesindede bolca surdum dediğim gibi cok rahat bi sekilde olduCnm nasil yendigini anlatrmisin biraz
Ohh ne guzel canim darisi basimizacanım ben önce doktora gittim saygın micazkadıoğluna 4 seansta bitti aparatla egzersiz yaptım hergün ara vermeden calıştım ve sonrasında oldu egzersiz yaparken bepanthol krem kullandım es denemesindede bolca surdum dediğim gibi cok rahat bi sekilde oldu
Canim onu bendr duydum ama denemedim hic ben parmagimi cok az alabildim ama gerisi gelmiyo off cok kotuyum yaaArkadaşlar emla isminde bi krem var. Vajinaya sürüyorsunuz uyuşturuyor iyice hiç birşey hissetmiyorsunuz. Bi kez kremle olunca bişi kalmıyor zaten. Kesinlikle tevsiye ederim. Bana da doktor vermişti. Bir kez kullandım sadece bi daha ihtiyacım kalmadı.
Canım ben hiç öyle bişi denemedim parmak falan.her bayan da olduğu gibi korku vardı sadece. Doktor fiziksel bi sıkıntı yok sadece kendini çok sıkıyorsun dedi ve bahsettiğim kremi verdi.ben çok memnun kaldım.Canim onu bendr duydum ama denemeden m
Canim onu bendr duydum ama denemedim hic ben parmagimi cok az alabildim ama gerisi gelmiyo off cok kotuyum yaa
canim cok sevindim valla sen onu hallettiysen devaminda korkma zaten darisi bizim basimizakızlarrrr ben sadece dun egzersız yaptım ve cesaret geldı bu ısı hallettım 2 yıldır olmuyordu. ve dun bttı. ama tekrar denemedık. sımdı korkuyorum cesaretım kırıldı gıbı.mutlaka egzersız yapın ama ben parmakla yapamadım olmadı. farklı aparatlarla dnedım toplam 1.5 saatlık bı egzersız sonunda bırden cesaretlendım ve ben uste cıkıp denedım. bnm arkdsım 1 ay yapamamıs en son o esnın ustune cıkıp yapmıstı. nasıl yanı dıyordum cok sasırmıstım.arkadasım bı kahraman gıbı gelmıstı bana. ama dun ben yaptım aynısını. acıdımı evet ama dunyanın sonu degıldı.sadece benım esım benden daha korkak oldugu ıcın gerılıyorum. adam kan gorunce benden cok panık oldu.aslında hıcbırsey yokmus.o ıs olduktan snra 1 gun bıle gecmeden esım o kadar farklı oldukı. o ılgısızlık o sey gttıı.. Allhım herkese yardımcı olsun. bu sorunu yasayan herkese canı gonulden dua edıyorum. umarım bnde devamında sıkıntı yasamam. hala korkularım var ama bılıyorum yersızde ıste:)
CAnim kan falan cok geliyomu bide zar denen yere gelince aci oluyomu acabaCanim cok sevindim senin a
canim cok sevindim valla sen onu hallettiysen devaminda korkma zaten darisi bizim basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?