Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm arkadaşlar bi ay önce yendim vajiyi egzersizlerle ama esimle birlikte olduğum gün bu kadar mı kolaydı dedim inanın egzersizlerden cok cok daha kolaymış kesinlikle acı yok nasıl olduğunu anlamadım bile egzersiz yapan arkadaslar zorlanabilirsiniz yönünü ayarlarken falan ama penisle öyle olmuyo kendiliğinden hersey olup bitiyo sadece biraz cesaretli olun ve bol bol calışın

Arkadaşlar emla isminde bi krem var. Vajinaya sürüyorsunuz uyuşturuyor iyice hiç birşey hissetmiyorsunuz. Bi kez kremle olunca bişi kalmıyor zaten. Kesinlikle tevsiye ederim. Bana da doktor vermişti. Bir kez kullandım sadece bi daha ihtiyacım kalmadı.

Canim onu bendr duydum ama denemeden m
Canim onu bendr duydum ama denemedim hic ben parmagimi cok az alabildim ama gerisi gelmiyo off cok kotuyum yaa

Canim onu bendr duydum ama denemeden m

Canim onu bendr duydum ama denemedim hic ben parmagimi cok az alabildim ama gerisi gelmiyo off cok kotuyum yaa
Canım ben hiç öyle bişi denemedim parmak falan.her bayan da olduğu gibi korku vardı sadece. Doktor fiziksel bi sıkıntı yok sadece kendini çok sıkıyorsun dedi ve bahsettiğim kremi verdi.ben çok memnun kaldım.

kızlarrrr ben sadece dun egzersız yaptım ve cesaret geldı bu ısı hallettım 2 yıldır olmuyordu. ve dun bttı. ama tekrar denemedık. sımdı korkuyorum cesaretım kırıldı gıbı.mutlaka egzersız yapın ama ben parmakla yapamadım olmadı. farklı aparatlarla dnedım toplam 1.5 saatlık bı egzersız sonunda bırden cesaretlendım ve ben uste cıkıp denedım. bnm arkdsım 1 ay yapamamıs en son o esnın ustune cıkıp yapmıstı. nasıl yanı dıyordum cok sasırmıstım.arkadasım bı kahraman gıbı gelmıstı bana. ama dun ben yaptım aynısını. acıdımı evet ama dunyanın sonu degıldı.sadece benım esım benden daha korkak oldugu ıcın gerılıyorum. adam kan gorunce benden cok panık oldu.aslında hıcbırsey yokmus.o ıs olduktan snra 1 gun bıle gecmeden esım o kadar farklı oldukı. o ılgısızlık o sey gttıı.. Allhım herkese yardımcı olsun. bu sorunu yasayan herkese canı gonulden dua edıyorum. umarım bnde devamında sıkıntı yasamam. hala korkularım var ama bılıyorum yersızde ıste:)

1 yil 1 haftadir vajinusmustum 1 yil boyunca hiic ugrasmadim hep erteledim nasil olsa bir gun olur diye dusundum evvelinde doktora gitmistim bana dedi zarin yuksek yapili ama biz doktoru takmadik vajinusmustan anladigi falan yoktu cunku her kadin dogumcu vajinusmusta uzman degil neyse son bir haftadir parmak egzersizleri yaptim forumlari okudum cunku adetim gecikmisti gebe olmaktan korktum dusundum eger gebeysem vajinusmuslu olmak bu sureci zorlastirir diye acikcasi korktum ve ciddiye aldim bu problemi Elhamdulillah bugun basardim yendim bayagi rahatladim sabahta test yapmistim hamileymisim cok tuhaf yaaa :)) sabahinda test sonuc hamilesin diyor aksaminda vajinusmustan kurtulus :)))

Canim cok sevindim senin a
canim cok sevindim valla sen onu hallettiysen devaminda korkma zaten darisi bizim basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…