Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar,

ben vajinusmusu yendim sayılır sadece ilişkiye girerken canım çok yanıyor kendimi çok kasıyorum dün denedik tekrardan ve çocuğumuzun olmasını istiyoruz eşim bütün spermlerini içime b...ı.. bende ayaklarımı yukarı kaldırdım 15 dk öyle durdum sonra sırt üstü yattım dümdüz belim altına yaztık koydum...ayağa kalkttım tekrardan afedersiniz iç çamaşırım islandı yani sıvı şeklinde bu normalmi bebek olma ihtimali varmı???

Çok normal hatta normal olan bu herkesin bu şekilde oluyor merak etme

CAnim kan falan cok geliyomu bide zar denen yere gelince aci oluyomu acaba

kan gelıo ama kısıye gore degısıomus kan gorunce benden cok esım korktu cok kanıcak sandı galıba:)) parmakla yapamıosan dedıgım kremın aparatıyla den sonra cesaret gelıo. bıde sen ustteyken dene. ınsan tedırgın oluo ama dunyanın sonuna degıl cok kısa surelı bı acı.

Canim beni. Dugunum ekimde ben simdilik parmakla deniyorum ama ilk gece o spreyi faklan alip deniycem

Bende tek parmakla rahat egzersiz yapiyordum,simdi iki parmak denemesine gectim.eldiven ve kayganlastirici yardimiyla ve ilk boguma kadar alabildim,aslinda soktukca delik buyume yapiyor hissediyorsunuz.bi kac kere yaptim,parmaklarim icindeyken ayaga kalktim oturdum alissin diye.hic bir aci yoktu,insallah aksama devam edecem.... Ama sanki delik geriliyormus gibi geldi bana,insallah yenmek istiyorum artik olsun bitsin ya

olacak ınsaalh parmakla yapabıldıgınıze gore dıgerınıde yaparsınız yle dusun ben hıc parmakla yapamıodum bıle

ben parmakla iki parmakla yaptım aparat hazırladım onunla da yaptım biraz aparatı kalınlaştırdım fakat kızlık zarım gerilince acı hissettim geri çektim. sizde nasıl acı olmadı lütfen bana yardımcı olun benim sorunum kızlık zarımın acıması

allah yardımcımız olsun kurtulamıyorum bir türlü ben vajinusmus değilmişim yani aparatla falan yaptım biraz kalınlaştırdım şimdi ama kızlık zarıma dopru itince gerildiğinde acıma oluyor. çoğu kimse acımadı hissetmed,m bile diyor egzersizlerden sonra. ütfen yardımcı olun nasıl acıma olmuyor acaba

canım benim zarım kalın olduğu için öncesinde alınmıştı o yüzden o durumu bilmiyorum benim hiç acı olmadı

bnm acımıstı vallahı acıma oluo kısıye gore degısır. sıkma kendını

egzersızlerı yap cnm ben bu site olmasa bu kadar cesaretlenmezdım burada herkes bırbırıne cok yardımcı oluo. denemeye devam edın

Aynen canim bende kadinlar kulubu sayesinde cesaretimi topladim,okudum ogrendim cogu seyi. Egzersizlere devam etmeye calisiyorum,aklima geldikce kegel egz. Yapiyorum.... Sendemi parmak egz. Yapiyorsun yoksa kurtulanlardan oldunmu canim

Aynen canim bende kadinlar kulubu sayesinde cesaretimi topladim,okudum ogrendim cogu seyi. Egzersizlere devam etmeye calisiyorum,aklima geldikce kegel egz. Yapiyorum.... Sendemi parmak egz. Yapiyorsun yoksa kurtulanlardan oldunmu canim

ben daha önce fızıksel bır sorunmu var acaba dıe kadın doktoruna gmıstım ve durumu anlatmıstım oda bana 2 tane krem vermıstı. bırı vajınanın dısına bırı ıcıne surmek ıcın. vajınanın ıcıne surmek ıcın bı aoarat var. ben bu aparatla denedım. bır parmak kalınlıgında. ben kendı parmagımla veya esımın parmagıyla yapamadım korktum. neyse bu aparatla deneyınce baktım bısı yok. bı mumu jelatıne sardım bırde oyle denedım. en son bı cesaret geldı esıme yapalm dedım. ustume geldı olmadı. dur ben bı uste cıkayım dedım. bıraz zorladım oldu dun. ama bugun yapmaya yıne korkuyorum ıste

Ayyy kizzz cok sevindimm yapmisin yaaa daha ne korkuyorsun,dusunsene bir kere p.. girdigine gore hicbir sorun yokki gulum sende daha neyin stressini yapiyorsun. Dusun hicbir engel yokk yani vaji yapin musayit oluyor bunu dusun, bence bugun yine dene cesaret gelmisken canim benim.keske bende yapabilsem

Canim beni. Dugunum ekimde ben simdilik parmakla deniyorum ama ilk gece o spreyi faklan alip deniycem
Canım düğünün hayırlı olsun öncelikle. Ben 15 aylık evliyim. Vajinusmus değilim fakat her bayan gibi korkuyordum. İlk gece atlattım ben durumu acı oluyor elbet ama dayanılmayacak birşey değil. İlk gün oldu fakat sonrasında korktum çok sıktım kendimi doktor bi krem verdi emla isminde. Bi kez sürüyorsun hiçbirşey hisetmiyorsun. Bi kez öyle olunca atlatıyorsun zaten bişi kalmıyor. O günden sonra dedim yeni evlenen herkese söylicm bu kremi diye.kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de insan kendi kendini çok korkutuyor çok acıyacak diye oysa sir yaparken canının acımasından daha az bi acı hissediyorsun ve çok ksa süre. Allah herkesin yardımcısı olsun..

tatlım ınan yaparsın bu hastalıgı ertelememek lazım. evlılıgı mahvedıyor. esım sankı benı ıstemıyor gııbıydı son zamanlarda artık ııce kopmustuk koca 2 yıl gectı.mutlaka egzersızlerı yap.

emla gercekten etkılımı kızlar. doktor bana anestol dıye bı krem verdı hıcetkısı yok gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…