- 17 Ağustos 2014
- 24
- 3
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.681
ben daha önce fızıksel bır sorunmu var acaba dıe kadın doktoruna gmıstım ve durumu anlatmıstım oda bana 2 tane krem vermıstı. bırı vajınanın dısına bırı ıcıne surmek ıcın. vajınanın ıcıne surmek ıcın bı aoarat var. ben bu aparatla denedım. bır parmak kalınlıgında. ben kendı parmagımla veya esımın parmagıyla yapamadım korktum. neyse bu aparatla deneyınce baktım bısı yok. bı mumu jelatıne sardım bırde oyle denedım. en son bı cesaret geldı esıme yapalm dedım. ustume geldı olmadı. dur ben bı uste cıkayım dedım. bıraz zorladım oldu dun. ama bugun yapmaya yıne korkuyorum ıste
az önce diğer başlıkta da yazdım daha öncde yazmıştım. şu zar olayına takılmayın. öyle patlama yırtılma şarıl şarıl kanama filan olmuyor. bunlar hep efsane rahat olunmerhaba çok sevindim sizin adınıza. bence ara vermeyin. ben ara vermemek gerek diye duymuştum ne kadar sık olursa o kadar çabuk iyileşilıyormuş. peki kızlık zarınız yırtılırken acı oldu mu sizde. ben kendimş zorlayamıyorum ama gerçekten orkuyorum tek korkum kızlık zarım((((((((((
Canim bbenim sorunum benim daha once bir evliligim bu yuzden bitti simdi ikinci evliligim o yuzden korkuyrmCanım düğünün hayırlı olsun öncelikle. Ben 15 aylık evliyim. Vajinusmus değilim fakat her bayan gibi korkuyordum. İlk gece atlattım ben durumu acı oluyor elbet ama dayanılmayacak birşey değil. İlk gün oldu fakat sonrasında korktum çok sıktım kendimi doktor bi krem verdi emla isminde. Bi kez sürüyorsun hiçbirşey hisetmiyorsun. Bi kez öyle olunca atlatıyorsun zaten bişi kalmıyor. O günden sonra dedim yeni evlenen herkese söylicm bu kremi diye.kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de insan kendi kendini çok korkutuyor çok acıyacak diye oysa sir yaparken canının acımasından daha az bi acı hissediyorsun ve çok ksa süre. Allah herkesin yardımcısı olsun..
cnm bu egzersizler kızlık zarına zarar verymu ya ben egzerszlere başlm istyrm ama sadece nefes ezersizi yapyrm dünden beri vajina girişi küçük parmagım girecek kadar açılıyo ama karşısında et parçası var gibi kapalı gibi doktoro gittim hiç bi fiziksel sorunumun olmadığını söylediben parmakla iki parmakla yaptım aparat hazırladım onunla da yaptım biraz aparatı kalınlaştırdım fakat kızlık zarım gerilince acı hissettim geri çektim. sizde nasıl acı olmadı lütfen bana yardımcı olun benim sorunum kızlık zarımın acıması
doktor fiziksel bi sorun yok demiş bak ne mutlu o zman 3-4 gunluk işin var. hemen egzersizzlerine dön bence. vajina girişinden boş bir delik görmiceksin zaten orası kaslarla dolu senin içine sokmaya calıştıgın sey kadar acılır. basta kulak cubugu parmak ne istersen dene onunla rahat edince kalınlaştıracaksın. acımaz acı hissedersen derin nefes al, verirken yavasca ittircnm bu egzersizler kızlık zarına zarar verymu ya ben egzerszlere başlm istyrm ama sadece nefes ezersizi yapyrm dünden beri vajina girişi küçük parmagım girecek kadar açılıyo ama karşısında et parçası var gibi kapalı gibi doktoro gittim hiç bi fiziksel sorunumun olmadığını söyledideniyim mi bilemedim
ya bende 11 aylık evlym doktora gittm vajnsmus olduğumu söyledi fiziksel bi sıkıntım yokmuş sevindm ama hiç ilişkiye girmdğmz için zar faln bozulmamş egzersizlere başlasam mı bilemedmDilaracım bu mümkün deil ama öyle kocaman bi açılmada bekleme orada kaslardan oluşan bi delik var sen nefes alıp verdikçe o hareketi fatketceksin parmağını koy orana ve derin derin nefes al ver parmağın gececeği kadar bir yer olduğunu farkedersin bi de internetten vajinanın yapısının resimlerine bak tam emin değilsen yerinden bol bol bak iyice ögren tatlım
Ben de ilk başta oram da bi bozukluk olduğunu düşünüyordumm kdu ya gitti ve kadının normal diyince aşırı mutlu olmuştum ama inanırmısın sonraki süreçte bile acaba kadın bana yalan mı söledi acaba rahtlatmak için mi öyle dedi diye hep düşündüm şimdi ise eminim artık oraya ne sokarsan o grer bebek bile cıkar emin ol
bende doktor düzgün bakmadı herhlde diyodumdoktor fiziksel bi sorun yok demiş bak ne mutlu o zman 3-4 gunluk işin var. hemen egzersizzlerine dön bence. vajina girişinden boş bir delik görmiceksin zaten orası kaslarla dolu senin içine sokmaya calıştıgın sey kadar acılır. basta kulak cubugu parmak ne istersen dene onunla rahat edince kalınlaştıracaksın. acımaz acı hissedersen derin nefes al, verirken yavasca ittir
parmak itici gelebilir ben de dokunduğumda hala hoşlanmıyorum. doktor eldiveni veya prezervatifi parmağına takıp yapabilirsin böylece vajinanın içini parmağının ucunda hissetmezsin. hem prezervatif kayganlaştırıcılı olduğundan rahatta olur. dediğin gibi büyük bi boşluk yok etrafı kas dolu içine soktugun sey kadar acılıcakya bende 11 aylık evlym doktora gittm vajnsmus olduğumu söyledi fiziksel bi sıkıntım yokmuş sevindm ama hiç ilişkiye girmdğmz için zar faln bozulmamş egzersizlere başlasam mı bilemedmyani aynada bakyrm ama vajina deliiğim azcık açılıyo ama karşısında et parçası var yine ben bişey olduğunu düşünmeedim o zar mı acaba egzersiz yapsm yırtlır ı acıyck diye çk korkym yaaa parmkla doknmk çk itici gelyo
ben de aynı seyi tam bir sene dusundum. doktor beni rahatlatmak için soyledi psikolog beni rahatlatmak için yalan attı diye tam biir sene kendimi oyaladım. doktor normal dediyse normaldir. korkma. derin derin nefes al verirken ittir. acımaz yırtılmaz hiçbiiş olmaz merak etme bugun birinci asamayı geçmelisin bencebende doktor düzgün bakmadı herhlde diyodumpeki kanama olur mu kulak çubuğuyla ittirdiğimde ya aksi gibi dün nefes egzersizine başladım bugün adetm geldi ama artık kararlıym bunu halltcm gerçktn üç dört günde biter miiiii :):)
yaa teşekkür ederm cvplarnz için biraz rahatldm :) takıldğm yer olursa sorarm çk teşkkr ederm umarım bu illettn en kısa zamnda kurtlrm çk yoruldm eşimi her sefernde hayl kırıklığna uğrtmktn o anlayşlı oldkça ben dhaha üzülymparmak itici gelebilir ben de dokunduğumda hala hoşlanmıyorum. doktor eldiveni veya prezervatifi parmağına takıp yapabilirsin böylece vajinanın içini parmağının ucunda hissetmezsin. hem prezervatif kayganlaştırıcılı olduğundan rahatta olur. dediğin gibi büyük bi boşluk yok etrafı kas dolu içine soktugun sey kadar acılıcak
ama şu an adet oluyrmben de aynı seyi tam bir sene dusundum. doktor beni rahatlatmak için soyledi psikolog beni rahatlatmak için yalan attı diye tam biir sene kendimi oyaladım. doktor normal dediyse normaldir. korkma. derin derin nefes al verirken ittir. acımaz yırtılmaz hiçbiiş olmaz merak etme bugun birinci asamayı geçmelisin bence
inş yaa yardmlrnz için saoln yenenlern bu konuşmlrı beni dhada ümitlndryo darısı başma inş :)3-4 gunde de bitiren bir suru kişi oldu burda 10 gun once.istediğin zaman istediğini sorabilirsin cok kotu bi illet bu ben yendim herkes kurtulsun diye elimden geleni yapıcam
ama şu an adet oluyrm
kegel nefes egzerszi mi onu furst buldkça yapyrmolsun psikolojik olarak hazırla kendini o zman bol bol kegel yap bir hafta kaldı öyle düşün
hayır canım vajinandaki kasları sıkıp bırakma egzersizleri birinci sayfada detaylı var. her yerde rahatca yapabilirsin.kegel nefes egzerszi mi onu furst buldkça yapyrm
kızlarrrr ben sadece dun egzersız yaptım ve cesaret geldı bu ısı hallettım 2 yıldır olmuyordu. ve dun bttı. ama tekrar denemedık. sımdı korkuyorum cesaretım kırıldı gıbı.mutlaka egzersız yapın ama ben parmakla yapamadım olmadı. farklı aparatlarla dnedım toplam 1.5 saatlık bı egzersız sonunda bırden cesaretlendım ve ben uste cıkıp denedım. bnm arkdsım 1 ay yapamamıs en son o esnın ustune cıkıp yapmıstı. nasıl yanı dıyordum cok sasırmıstım.arkadasım bı kahraman gıbı gelmıstı bana. ama dun ben yaptım aynısını. acıdımı evet ama dunyanın sonu degıldı.sadece benım esım benden daha korkak oldugu ıcın gerılıyorum. adam kan gorunce benden cok panık oldu.aslında hıcbırsey yokmus.o ıs olduktan snra 1 gun bıle gecmeden esım o kadar farklı oldukı. o ılgısızlık o sey gttıı.. Allhım herkese yardımcı olsun. bu sorunu yasayan herkese canı gonulden dua edıyorum. umarım bnde devamında sıkıntı yasamam. hala korkularım var ama bılıyorum yersızde ıste:)
Canim cok sevindim umarim bende basaririm.senden cesaret aldim simdi:)kızlarrrr ben sadece dun egzersız yaptım ve cesaret geldı bu ısı hallettım 2 yıldır olmuyordu. ve dun bttı. ama tekrar denemedık. sımdı korkuyorum cesaretım kırıldı gıbı.mutlaka egzersız yapın ama ben parmakla yapamadım olmadı. farklı aparatlarla dnedım toplam 1.5 saatlık bı egzersız sonunda bırden cesaretlendım ve ben uste cıkıp denedım. bnm arkdsım 1 ay yapamamıs en son o esnın ustune cıkıp yapmıstı. nasıl yanı dıyordum cok sasırmıstım.arkadasım bı kahraman gıbı gelmıstı bana. ama dun ben yaptım aynısını. acıdımı evet ama dunyanın sonu degıldı.sadece benım esım benden daha korkak oldugu ıcın gerılıyorum. adam kan gorunce benden cok panık oldu.aslında hıcbırsey yokmus.o ıs olduktan snra 1 gun bıle gecmeden esım o kadar farklı oldukı. o ılgısızlık o sey gttıı.. Allhım herkese yardımcı olsun. bu sorunu yasayan herkese canı gonulden dua edıyorum. umarım bnde devamında sıkıntı yasamam. hala korkularım var ama bılıyorum yersızde ıste:)
tatlım ınan yaparsın bu hastalıgı ertelememek lazım. evlılıgı mahvedıyor. esım sankı benı ıstemıyor gııbıydı son zamanlarda artık ııce kopmustuk koca 2 yıl gectı.mutlaka egzersızlerı yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?