Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba çok sevindim sizin adınıza. bence ara vermeyin. ben ara vermemek gerek diye duymuştum ne kadar sık olursa o kadar çabuk iyileşilıyormuş. peki kızlık zarınız yırtılırken acı oldu mu sizde. ben kendimş zorlayamıyorum ama gerçekten orkuyorum tek korkum kızlık zarım ((((((((((

az önce diğer başlıkta da yazdım daha öncde yazmıştım. şu zar olayına takılmayın. öyle patlama yırtılma şarıl şarıl kanama filan olmuyor. bunlar hep efsane rahat olun

Canim bbenim sorunum benim daha once bir evliligim bu yuzden bitti simdi ikinci evliligim o yuzden korkuyrm

cnm bu egzersizler kızlık zarına zarar verymu ya ben egzerszlere başlm istyrm ama sadece nefes ezersizi yapyrm dünden beri vajina girişi küçük parmagım girecek kadar açılıyo ama karşısında et parçası var gibi kapalı gibi doktoro gittim hiç bi fiziksel sorunumun olmadığını söyledi deniyim mi bilemedim

doktor fiziksel bi sorun yok demiş bak ne mutlu o zman 3-4 gunluk işin var. hemen egzersizzlerine dön bence. vajina girişinden boş bir delik görmiceksin zaten orası kaslarla dolu senin içine sokmaya calıştıgın sey kadar acılır. basta kulak cubugu parmak ne istersen dene onunla rahat edince kalınlaştıracaksın. acımaz acı hissedersen derin nefes al, verirken yavasca ittir

ya bende 11 aylık evlym doktora gittm vajnsmus olduğumu söyledi fiziksel bi sıkıntım yokmuş sevindm ama hiç ilişkiye girmdğmz için zar faln bozulmamş egzersizlere başlasam mı bilemedm yani aynada bakyrm ama vajina deliiğim azcık açılıyo ama karşısında et parçası var yine ben bişey olduğunu düşünmeedim o zar mı acaba egzersiz yapsm yırtlır ı acıyck diye çk korkym yaaa parmkla doknmk çk itici gelyo

bende doktor düzgün bakmadı herhlde diyodum peki kanama olur mu kulak çubuğuyla ittirdiğimde ya aksi gibi dün nefes egzersizine başladım bugün adetm geldi ama artık kararlıym bunu halltcm gerçktn üç dört günde biter miiiii :):)

parmak itici gelebilir ben de dokunduğumda hala hoşlanmıyorum. doktor eldiveni veya prezervatifi parmağına takıp yapabilirsin böylece vajinanın içini parmağının ucunda hissetmezsin. hem prezervatif kayganlaştırıcılı olduğundan rahatta olur. dediğin gibi büyük bi boşluk yok etrafı kas dolu içine soktugun sey kadar acılıcak

ben de aynı seyi tam bir sene dusundum. doktor beni rahatlatmak için soyledi psikolog beni rahatlatmak için yalan attı diye tam biir sene kendimi oyaladım. doktor normal dediyse normaldir. korkma. derin derin nefes al verirken ittir. acımaz yırtılmaz hiçbiiş olmaz merak etme bugun birinci asamayı geçmelisin bence

yaa teşekkür ederm cvplarnz için biraz rahatldm :) takıldğm yer olursa sorarm çk teşkkr ederm umarım bu illettn en kısa zamnda kurtlrm çk yoruldm eşimi her sefernde hayl kırıklığna uğrtmktn o anlayşlı oldkça ben dhaha üzülym

3-4 gunde de bitiren bir suru kişi oldu burda 10 gun once.istediğin zaman istediğini sorabilirsin cok kotu bi illet bu ben yendim herkes kurtulsun diye elimden geleni yapıcam

ama şu an adet oluyrm

Canim cok sevindim umarim bende basaririm.senden cesaret aldim simdi:)

Insallah canim benim bende yenmeye calisiyorum bu aralar kafama taktim yenecem diye,bende arkama donup baktigimda koca 3 sene birakmisim ardimda.ha bugun ha yarin derken yillar gecmis. Bende az depresyona girmedim artik kafayi yicek duruma geldim esim beni tekrar kaldirdi ayagi guc kuvvet verdi allah bin kere razi olsun ondan.yenecem insallah

tam 1 yıldır burayı takip ediyorum ve bu sorunu yenmeye çalışıyorum..şuan psikolog yardımıyla ilerleme kaydettim..öncelikle kegel egzersizlerini ve ayna ile vajinayı inceleme egzersizi verdi.. kegel hergün 300 kez yapılıyor..daha sonra parmak egzersizine geçtik..ilk başta çok itici geldi..yapamadım ve tedaviyi bırakıcam demeyi bile düşündüm doktora fakat eşimin de desteği ile bi cesaret geldi şuan iki parmaktayım iki parmağı son boğumuna kadar alabiliyorum ..
Aslında burda yazılanlarla halledebilirsiniz doktor da farklı bişey söylemiyor ama bana iyi geliyor konuşmak paylaşmak..inşallah hepimiz üstesinden gelebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…