- 14 Ağustos 2014
- 128
- 40
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.701
Insallah canim benim bende yenmeye calisiyorum bu aralar kafama taktim yenecem diye,bende arkama donup baktigimda koca 3 sene birakmisim ardimda.ha bugun ha yarin derken yillar gecmis. Bende az depresyona girmedim artik kafayi yicek duruma geldim esim beni tekrar kaldirdi ayagi guc kuvvet verdi allah bin kere razi olsun ondan.yenecem insallah
Canim cok sevindim umarim bende basaririm.senden cesaret aldim simdi:)
inan yenersın bak benım esım bu konuyu hıc umursamadı ne destek oldu ne kostek oldu. cokgu zaman onun benı ıstemedıgını dusundum herseyı tek basıma yasadım. pazar gecesıde yıne ben onun ustune cıkıp denedım ve oldu. ama dun tekrar denedıgımızde hepsını alamadım. esımle tartıstık adam bu zamana kadar konuyu hıc saallamıodu resmen canavar cıktı ıcınden bana hakaret ettı senn yuzunden soyleyde bıylede dıe baslayan cumleler... yanı sonu husran oldu. esınde desteken bu ısı hallet cnm. bu sıte cok yardımcı oluo
Merhaba arkadaşlar bende yeni evlendim ilk 4 denememiz hüsranla sonuçlandı. cok istememe ragmen is o asamaya gelince panik yapiyordum başı bile girmiyordu. Eşim çok anlayıslı sağolsun hiç zorlanmadı beni. ama ben çok üzüldüm dün emla krem aldım sordum o bana çokcesaret verdi. sonra uüste çıktım yapıcam bu sefer olacak dedim çok hırs yaptım ve başardım. krem pek uyuşturmadi canım da yandı hatta bi ara yine panikleyip titreme başladım ama pes etmedim ben titreyince eşim beni gaza getirdi motive etti ve üstesinden geldik çok şükür. kesinlikle korkmayın hersey istemek ve hırsla ooluyor. benim gibi canı tatlı biri bile yapabildiyse herkes çok rahat yapar. kendimize güven çok önemli inşallah hepiniz en yakın zamanda bu sorunu asabilirsiniz
hayır vermiyor iki parmak da yaptım oda vermedi hatta aparat hazırladım oda herhangi bir zarar vermedi bence rahat ol alıştır iyi geliyor ne kadar sık yaparsan başarı süren o kadar yakın olur ben çabalıyorum aparatı kalınlaştırdım ama gene yırtılmadı anlamadım gitti yacnm bu egzersizler kızlık zarına zarar verymu ya ben egzerszlere başlm istyrm ama sadece nefes ezersizi yapyrm dünden beri vajina girişi küçük parmagım girecek kadar açılıyo ama karşısında et parçası var gibi kapalı gibi doktoro gittim hiç bi fiziksel sorunumun olmadığını söyledideniyim mi bilemedim
Insallah canim en kisa zamanda kurtuluruzda bizimde guzel normal bi cinsel hayatimiz olur bebislerimiz olur.
Bi donem benimde esim hircin olmaya baslamisdi,ne zamana kadar boyle cocuk gibi kalacaksin artik buyudun neyden korkuyorsun diye cikismisti,benim basimdan asaya kaynar sullar dokulmus gibi olmustum.cok kotu oluyor yaa...birde benimde oyle bi yapim varki biri beceriksiz felan dedigi zaman kendimi iyice koyveriyorum.bazilarida daha inat eder basarcam der...cok sukur esim suan duzeldi cok destekliyor,cok sabirli allah razi olsun ondan.
Merhaba arkadaşlar bende yeni evlendim ilk 4 denememiz hüsranla sonuçlandı. cok istememe ragmen is o asamaya gelince panik yapiyordum başı bile girmiyordu. Eşim çok anlayıslı sağolsun hiç zorlanmadı beni. ama ben çok üzüldüm dün emla krem aldım sordum o bana çokcesaret verdi. sonra uüste çıktım yapıcam bu sefer olacak dedim çok hırs yaptım ve başardım. krem pek uyuşturmadi canım da yandı hatta bi ara yine panikleyip titreme başladım ama pes etmedim ben titreyince eşim beni gaza getirdi motive etti ve üstesinden geldik çok şükür. kesinlikle korkmayın hersey istemek ve hırsla ooluyor. benim gibi canı tatlı biri bile yapabildiyse herkes çok rahat yapar. kendimize güven çok önemli inşallah hepiniz en yakın zamanda bu sorunu asabilirsiniz
masalalh cnm ya es destegı cok onemlı. ben o konuyu haleetım ama dun ıkıncı kez yapamadım. ve esım sen hıcbıseye yaramıosun fılan gıbı cıkıstı butun hırsım gttı ıste
kesınlıkle haklısın aynı bnde bu sekılde yapmıstım. stresten mı acaba kremın uyustıurdugunu hıssetmıyoruz bende hıc uyusturdugunu hıssetmedım. ama bnm ıkıncı denememde hepsını alamadım
Arkadasla merhaba.regli donemim bitince egzersizlete baslayayim dedim.ama bi kotuoldum.vajinamda deligi bulamiyorum kasildim gerildim.moralim bozuldunasil yapcam?
Tesekkir ederim.nefes alip verirken parmagimi itirmeye calisiyorum ama delik yok gibi anlamadim.yenmek istiyoeum bunu.artik bir kadin olmak istiyorumCanım önce moralini bozma bir silkelen kendine gel.. Sonra nefes alıp vererek önce serçe parmakla başla canım. Ve Olmayınca vazgeçmeden tekrar denemeye devam et.
Tesekkir ederim.nefes alip verirken parmagimi itirmeye calisiyorum ama delik yok gibi anlamadim.yenmek istiyoeum bunu.artik bir kadin olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?