Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tavsoyelerini

Nasilyendin canim anlatrmisin

Arkadaslar vajinusmusu yenmek biraz cesaret birazda moral.Baska hicbirseye gerek yok.Suana kadar ozelden veya burdan yazisarak sadece birkac taktik ve biraz cesaretle 8 arkadasimiza yardimci oldum.Hepside yendi bazilari hala yendigine inanamazken bazilari cokdan bebek girisimine basladi.Suan yenme evresinin sonuna geken ve umutlu oldugum 3 arkadasimiz daha var.Lutfen sadece cesaret edin.Normalde bazi arkadaslarin gereksiz tripleri yuzunden burdan yazmayi birakmisdim.Fakat burda yenen bir arkadasin istegiyle tekrar yaziyorum.Uyusdurucu krem,psikolog yada benzeri seyleri asla yapmayin demiyorum sizin karariniz.Ama burda onemli olan SADECE INANCINIZ VE CESARETINIZ.Unutmayin eger yenmek isterseniz yenersiniz olumsuz olursaniz sonuc alamazsiniz.Simdi pes edenler yapmam diyenlere soluyorum SILKININ KIZLAR BIZ YAPDIYSAK SIZDE YAPARSINIZ..

Sagol canim benim senin butun yazdigin mesajlarini okumustum bu zamana kadar...senin yazdiklarin ve tavsiye ettiklerin beni cok rahatlatti bende allah nasip ederse bu yolun sonuna gelmeme cok az kaldi hissediyorum :) lutfen kimse cevap yazmasada bizlere cesaret mesajlari yaz asql seni takip ediyorum cunku cok cesaret veriyorsun bizlere allah razi olsun senden...

Ben bu illeti asqL sayesinde yendim. Beni cesaretlendirdi ve yapabileceğime inandırdı. Ben halen bu illeti yendiğime inanamıyorum.Burayı keşfetmeden önce psikoloğa gittim ama inanın bir faydasını görmedim. Çünkü benim ne hissettiğimi bilmiyor, sadece tıbbi terimlerle konuşuyordu.Sonra çok ara verdim cesaret edemedim. Burada bu hastalığı yenen arkadaşlarımızı okudukça neden olmasın dedim? Burada okuduğum yazılar ve özellikle asqL arkadaşımın yardımıyla yendim. Burada yalnız olmadığımı hissettim. Ve inanın Krem veya spreyler çözüm değil her şey kafamızın içinde bitiyor. Arkadaşıma ben de katılıyorum ben yaptıysam siz de yaparsınız.. :)

merhaba kızlar ben aranıza yeni katılanlardanım lütfen banada yardımcı olun çok büyük sevaba gireceksiniz eminim

ben ilk etapta kasılmıyorm p...s içime almaya çalıştığımda acının etkisiyle kasıyorum kendimi ve eşimi geri itiyorum
o an bunu asla yapamayacağımı düşünüyorum ve şu 2-3 ay boyunca hep böyle devam etti
bana destek veren kimse yok eşimden başka ki oda sonuçta bir erkek benim ne yaşadıklarımı ne kadar anlayabilirki?
üzerimde bir baskı olur diye de kimseye anlatamıyorum

merhaba kızlar ben aranıza yeni katılanlardanım lütfen banada yardımcı olun çok büyük sevaba gireceksiniz eminim
Cnm önceki sayfaları oku yapacakların detaylı oluyor takıldığın yerleri sor herkes yardımcı olur ne aşamadasın şimdii özelden de yardımcı oluruz hiç doktora gittin mi bence önce ni doktora git gitmediysen hersey normal sadece psikolojk derse egzersizlere başlarsın bi haftalık işin var

Son düzenleme:
ilk zamanlara bakaraktan şuan baktığımda vajina girişi biraz genişlemiş hiç egzersiz yapmadım ,yapmayıda mantıklı bulmadım
eşimle yani p...sle yapmak daha mantıklı geldi bana bilemiyorum yanlışmı yapıyorum acaba?
emla kullanıyorum fakat içime kadar süremediğim için pek etkisi olmadı.
acı duyduğum esnada kasılmamak imkansız ve üstelik eşim daha girmediğini söylüyor ki eğer girse ne kadar canm yanacak diye düşünüyorum

doktor saat 11 hizasında hafif bir yırtılma var birde kızlık zarın biraz kalın gibi dedi ve emla krem verdi
2 hafta dene olmazsa tekrar gel dedi

Ben egzersiz yaparak yendim eger egzersiz yapmaya karar verirsen yardımcı olurum tavsiye ederim kısa suruyor ne sen uzulursun ne de kocan biz tam iki sene ugrastık sonra egzersizle dört bes gun surdu basına ne gelecegini ögrenince insan cesaretleniyor
Ugrasırken kendini kasıyrsun kadınca da canın acıyor yırtılma filan diorsın hep kasmaktan egzersiz kendini rahat bırakmayı öğretti bana ne acı ne kan ne yırtılma hersey super su anda

eğer faydası olucaksa ne gerekiyosa yaparım,egzersiz deyince içim bir tuhaf oluyor inş. bunuda yenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…