- 14 Ağustos 2014
- 128
- 40
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.721
Canim konusmalarinizi okudum.Es destegi cok onemli gercekten. Ama olsun sen guclu bir kadina benziyorsun Sakin vazgecme kendine guven ve inan. Once kendin icin yap her seyi
Bence kendini suclama canim.zor bir evredengeciyoru z eslerimizde dahil.adam yanasmayınca yanasamıosunkı bazen cok yoruluyorum. suc bırazda bende esımı her konuda cok rahata alıstırdım((
Tavsoyeleriniherkese selam :) arkadaşlar brnim de vajinusmusum vardı yeni evliydim tanıyanlar hatırlar .bunu kendi kendime yendim artık kolay bi şekilde ilişkiye girebiliyorum eşimleo da çok mutlu . mutluluğumuzu paylaşmak istedim . aynı zamanda kısa sürede bunu nasıl yendiğimi öğrenmek isteyen arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirim .çünkü gerçekten o günler çok zordu
Tavsiyelerini yazarsan sevinirim canim.darisi basimiza.Tavsoyelerini
adam yanasmayınca yanasamıosunkı bazen cok yoruluyorum. suc bırazda bende esımı her konuda cok rahata alıstırdım((
Nasilyendin canim anlatrmisinherkese selam :) arkadaşlar brnim de vajinusmusum vardı yeni evliydim tanıyanlar hatırlar .bunu kendi kendime yendim artık kolay bi şekilde ilişkiye girebiliyorum eşimleo da çok mutlu . mutluluğumuzu paylaşmak istedim . aynı zamanda kısa sürede bunu nasıl yendiğimi öğrenmek isteyen arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirim .çünkü gerçekten o günler çok zordu
Merhaba bende egzersizlere bugun basladim cok iyi yapamiyorum ama kendimi motivve ediyorum burda yazilanlarla sanada tavsiye ederim.doktoru tanimiyorum malesefhaticenur nasıl yendin, ben egzersiz yapamıyorum parmakla, yeşim hanıma gitmeyi düşünüyorum, tedavi ücreti ne kadar acaba bilen var mı?
Bence kendini suclama canim.zor bir evredengeciyoru z eslerimizde dahil.
Arkadaslar vajinusmusu yenmek biraz cesaret birazda moral.Baska hicbirseye gerek yok.Suana kadar ozelden veya burdan yazisarak sadece birkac taktik ve biraz cesaretle 8 arkadasimiza yardimci oldum.Hepside yendi bazilari hala yendigine inanamazken bazilari cokdan bebek girisimine basladi.Suan yenme evresinin sonuna geken ve umutlu oldugum 3 arkadasimiz daha var.Lutfen sadece cesaret edin.Normalde bazi arkadaslarin gereksiz tripleri yuzunden burdan yazmayi birakmisdim.Fakat burda yenen bir arkadasin istegiyle tekrar yaziyorum.Uyusdurucu krem,psikolog yada benzeri seyleri asla yapmayin demiyorum sizin karariniz.Ama burda onemli olan SADECE INANCINIZ VE CESARETINIZ.Unutmayin eger yenmek isterseniz yenersiniz olumsuz olursaniz sonuc alamazsiniz.Simdi pes edenler yapmam diyenlere soluyorum SILKININ KIZLAR BIZ YAPDIYSAK SIZDE YAPARSINIZ..
Cnm önceki sayfaları oku yapacakların detaylı oluyor takıldığın yerleri sor herkes yardımcı olur ne aşamadasın şimdii özelden de yardımcı oluruz hiç doktora gittin mi bence önce ni doktora git gitmediysen hersey normal sadece psikolojk derse egzersizlere başlarsın bi haftalık işin varmerhaba kızlar ben aranıza yeni katılanlardanım lütfen banada yardımcı olun çok büyük sevaba gireceksiniz eminim
Ben egzersiz yaparak yendim eger egzersiz yapmaya karar verirsen yardımcı olurum tavsiye ederim kısa suruyor ne sen uzulursun ne de kocan biz tam iki sene ugrastık sonra egzersizle dört bes gun surdu basına ne gelecegini ögrenince insan cesaretleniyorilk zamanlara bakaraktan şuan baktığımda vajina girişi biraz genişlemiş hiç egzersiz yapmadım ,yapmayıda mantıklı bulmadım
eşimle yani p...sle yapmak daha mantıklı geldi bana bilemiyorum yanlışmı yapıyorum acaba?
emla kullanıyorum fakat içime kadar süremediğim için pek etkisi olmadı.
acı duyduğum esnada kasılmamak imkansız ve üstelik eşim daha girmediğini söylüyor ki eğer girse ne kadar canm yanacak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?