- 14 Ağustos 2012
- 2.128
- 601
- 363
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.741
Herkesin en başta bir tuhaf olur ben de psikolg diyene kadar ikna plmamıştım ama çok kolay bişi bugun bi ayna al eline ve vajinanı incele internetten sağlık sitelerinden fotolara bak derin derin nefes alıp verirken açılıp kapanan deliği gör ve kucuk parmağını nefes verirken içine ittir bunu yaparken parmağına bişi takabşlirsin kauganlaştırıcı surebilirsin bugun bence bunu yapabilirsin yapınca buraya yaptım yazeğer faydası olucaksa ne gerekiyosa yaparım,egzersiz deyince içim bir tuhaf oluyor inş. bunuda yenmek istiyorum
şuan çalışıyorum eve gidince mutlaka yapacağımHerkesin en başta bir tuhaf olur ben de psikolg diyene kadar ikna plmamıştım ama çok kolay bişi bugun bi ayna al eline ve vajinanı incele internetten sağlık sitelerinden fotolara bak derin derin nefes alıp verirken açılıp kapanan deliği gör ve kucuk parmağını nefes verirken içine ittir bunu yaparken parmağına bişi takabşlirsin kauganlaştırıcı surebilirsin bugun bence bunu yapabilirsin yapınca buraya yaptım yaz
birde kullandığınız herhangi bi krem veya jel varmışuan çalışıyorum eve gidince mutlaka yapacağım
Ben hiçbişi kullanmadım ama önceki yorumlarda arkadasların önerdiği seyler varbirde kullandığınız herhangi bi krem veya jel varmı
tüp şeklindemi peki bu jelkızlar bizde ilk 2 hafta yapamamıştık olmamıştı Aslında 6 sene ilişkiden sonra evlendik bana hiç korkmycakmışım gibi geliyodu ama hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım ilk gece sanki oram kapanmış hiç delik yokmuş gibiydi Kesinlikle stresten ve korkudan oluyo bu Sonra gleitgelen diye bi jel verdi doktor, onunla deneyince girmemesi için hiç bi sebep kalmadı Acımadığını görünce stres yapmayı bıraktım yavaş yavaş jel olmadan yapmayı denedik ve eşim anlayış göstermesine rağmen 2 haftada hergün sürekli deneyelim dedim inat ve azimle başardım Şu jeli alın mutlaka diğer jellere benzemiyo
Nasilyendin canim anlatrmisin
haticenur nasıl yendin, ben egzersiz yapamıyorum parmakla, yeşim hanıma gitmeyi düşünüyorum, tedavi ücreti ne kadar acaba bilen var mı?
Arkadaslar vajinusmusu yenmek biraz cesaret birazda moral.Baska hicbirseye gerek yok.Suana kadar ozelden veya burdan yazisarak sadece birkac taktik ve biraz cesaretle 8 arkadasimiza yardimci oldum.Hepside yendi bazilari hala yendigine inanamazken bazilari cokdan bebek girisimine basladi.Suan yenme evresinin sonuna geken ve umutlu oldugum 3 arkadasimiz daha var.Lutfen sadece cesaret edin.Normalde bazi arkadaslarin gereksiz tripleri yuzunden burdan yazmayi birakmisdim.Fakat burda yenen bir arkadasin istegiyle tekrar yaziyorum.Uyusdurucu krem,psikolog yada benzeri seyleri asla yapmayin demiyorum sizin karariniz.Ama burda onemli olan SADECE INANCINIZ VE CESARETINIZ.Unutmayin eger yenmek isterseniz yenersiniz olumsuz olursaniz sonuc alamazsiniz.Simdi pes edenler yapmam diyenlere soluyorum SILKININ KIZLAR BIZ YAPDIYSAK SIZDE YAPARSINIZ..
Rabbim benim başıma verdiğinde o kadar isyan etmiştimki.Ama şimdi görüyorumki sebebi varmış.Bende başkalarına yardım edecekmişim demekki.Hiç birşey sebepsiz değilmiş:)Asql nin yazdıklarının hepsine sonuna kadar katılıyorum ve bşrkez daha teşekkür ediyorum inandığım ve bizi de inandırdığın için...
Rabbim benim başıma verdiğinde o kadar isyan etmiştimki.Ama şimdi görüyorumki sebebi varmış.Bende başkalarına yardım edecekmişim demekki.Hiç birşey sebepsiz değilmiş:)
Hepsini yavaş yavaş almayı dene kayganlaştırıcı kullan az kısmı girdiyse hepsi girer yavaş yavaş ittir nefes verirken iyice alısınca biraz kalınlaştır bide öyle deneKizlar bende mumla denedim cok az bir kismini aldim simdi napmam gerekiyoo
Asql kiz sen boyle yazdikla ben gaza geliyorum hee :)
Simdi yine denedim ayna aldim karsima bacaklarimida actim kegel egz. Gibi yaptim gercekten delik nasilda aciliyor...ben parmagimi rahat alabiliyordumda ayna karsisinda yapmiyordum.simdi ayna karsisinda yaptim delik acilinca parmagimi soktum.tabi ilk cesaret edemiyoruM gibi oldu.
Ama tabiki cesaretimi topladim hadii bee herkez yapiyor acimiyor iste dedim soktum parmagimi :)
Ve inanki ayna karsisinda yapinca cok daha iyi oluyor bana cok iyi geldi cunku beyin algiliyor gozunle goruyorsun cunku...kizlar gercekten sizde yapin ayna karsisinda ben hatta soktum parmagimi saat gibi icinde deligin tam cikisinda bile oynattim dememek icin hizlida yaptim kizz hicbisey olmuyor hic hissrtmiyorsunuz bilee ilk defa denedim vee gercekten yaptikca buyuyor delik...benimki buyumus farkettim
Allahim cok mutluyumm yaaa cok daha yaklasiyorum allahima sukurler olsunn kizlarrr dusunuyorumda ilk aynaya baktigimda migdem bulanmisti yemin ederim kusacak gibi oluyordum vee simdii rahatca parmak egzersizi yapiyorum allahima bin sukurr...
Allah yardim edenlerden binkere razi olsunnn sizin sayenizden yenmeme cok az kaldiii...allahimm sen butun vajinismus olanlara buyuk cesaret ver gercekten cok salakmisim,3 yil ne vardi korkacak anlamiyorummm yazikk gecen asil en guzel olmasi gereken yillarimaa
Her seyin bir nedeni varmis demek ki canim! Allah dusmanima vermesin bu illeti ama en azindan biz birbirimizi bulduk ve yardimci olmaya calisiyoruz. Ben 5 sene bu hastalikla yasadim ve yeni asqL sayesinde yendim. Ve bu 10 gundur kendimi cok ama cok mutlu hissediyorum :)
Canim benim yaaa darisi basima artikk,eminim yeni dogumus gibi yeni evlenmis gibi tazecik,cap canli hissediyorsundur kendini eminim...cok guzel bir duygu olsa gerek :)
Ben ilk bu vajinismusu ogrendigimde cok kotu olmustum cok uzun bir yol gibi gelmisti bana cok uzulmustum,sadece bende oldugunu sanmistim,oysa ne kadar cok kisi varmis bizimle birlikte malesef
Allah hepimizin yardimcisi olsun...canim senin adina cok sevindim bir yastikta kocayin insallah :) insallah tamamen kurtulmusundur birdahada geri gelmez...kadinlar kulubunu kurandanda allah razi olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?