Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bizde ilk 2 hafta yapamamıştık olmamıştı Aslında 6 sene ilişkiden sonra evlendik bana hiç korkmycakmışım gibi geliyodu ama hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım ilk gece sanki oram kapanmış hiç delik yokmuş gibiydi Kesinlikle stresten ve korkudan oluyo bu Sonra gleitgelen diye bi jel verdi doktor, onunla deneyince girmemesi için hiç bi sebep kalmadı Acımadığını görünce stres yapmayı bıraktım yavaş yavaş jel olmadan yapmayı denedik ve eşim anlayış göstermesine rağmen 2 haftada hergün sürekli deneyelim dedim inat ve azimle başardım Şu jeli alın mutlaka diğer jellere benzemiyo

eğer faydası olucaksa ne gerekiyosa yaparım,egzersiz deyince içim bir tuhaf oluyor inş. bunuda yenmek istiyorum
Herkesin en başta bir tuhaf olur ben de psikolg diyene kadar ikna plmamıştım ama çok kolay bişi bugun bi ayna al eline ve vajinanı incele internetten sağlık sitelerinden fotolara bak derin derin nefes alıp verirken açılıp kapanan deliği gör ve kucuk parmağını nefes verirken içine ittir bunu yaparken parmağına bişi takabşlirsin kauganlaştırıcı surebilirsin bugun bence bunu yapabilirsin yapınca buraya yaptım yaz

şuan çalışıyorum eve gidince mutlaka yapacağım

tüp şeklindemi peki bu jel

Nasilyendin canim anlatrmisin

haticenur nasıl yendin, ben egzersiz yapamıyorum parmakla, yeşim hanıma gitmeyi düşünüyorum, tedavi ücreti ne kadar acaba bilen var mı?

asqL ye aynen katılıyorum diyeceklerimi söyledi :) kızlar bu işte önce cesaret gerçekten .beyin kontrolünü sağlayınca gerisi geliyor.kayganlaştırıcı krem mutlaka kullanın çok faydası oluyr.ben parmak egzersizine gerek duymadan atlattım.aynı zamanda şu da önemli yavaş yavaş ilerlemeye çalışın .yani onu milim milim ilerletmek gerekiyo birden hepsinin girmesi benm için de imkansız hala..isteyen arkadaşlarıma özelden de yazabilirim

Asla egzersiz yapamam derken şuan ıkı parmak için uğraşıyorum. Bu kesınlıkle erteleme ve tembellık hastalıgı... Sonra yaparım diye diye aylar gecti ne dogumgunleri ne aydonumleri hiçbirinde eşime süpriz yapamadım bu işi başaramadım... Bebek istiyorum sokakta sadece hamileleri ve bebekli anneleri goruyorum gozume gozume sokuyor Rabbim sanki :) oturarak olmaz bu iş dedim asql ve guneydenizden Rabbim razı olsun onlar moralımı yerıne getırdı ve egzersizlere başlamama vesile oldular. İnşallah bende yenip burda sıkıntı ceken arkadaslara yardımcı olabılırım. Rabbim yardımcımız olsun kızlar...

Arkadaşlar asla ama asla vazgeçmeyin.Şuan çoğu kişinin durumunu takip ediyorum ama takip edemediklerim de var.Bazı arkadaşlar çekindikleri için üye olmuyorlar konuşmalara katılamadıkları içinde bizim yazdıklarımızı bir iki deneyip bırakdıklarına eminim çünkü bende öle yapmıştım ilk başladıgımda.Benim durumum farklı ben asla yapamam diye düşünenler için kendi başarma evremi yazayım.Hastalığı ilk öğrendiğimde deli gibi isyan ettim.Hele parmak egzersizlerini duyduğumda başımdan kaynar sular döküldü.Penis girmezken parmak nasıl girecekdi imkansızdı.Ben iğne bile olamazken bunu asla yapamazdım.İsyan ettim egzersizleri reddettim.Bir buçuk hafta kimseyle konuşmadım yemedim içmedim(çok ciddiyim bir buçuk haftada tam 4 kilo verdim)Doğal olarak vücudum sarsıldı.İşin kötü tarafı kimseye anlatamıyosunuz dalga geçerler diye korkuyosunuz.Çünkü çoğu insan bilinçsiz ve bunu ne oldugunu bile bilmiyor.Sonra eşim toparlanmamı istedi.Hayatta önüme koyduğum bütün hedefleri naısl gerçekleştirdiysem bunuda yapabilicemi söledi.Mızmızlana ağlaya sızlaya başladım egzersizlere.Önce kulak çöpünü denedim.Yok girmiyor yatakda tepine tepine ağladım:)Sonra kalktım çok sinir oldum kendime herkes yapıyor ben neden yapamayayım dedi.Eczaneden GLİETGELEN SU BAZLI kayganlaştırıcı aldım.Diğerlerine göre gerçekten mükemmel.(doktorun verdiği başka bir markaydı 10 sn de kuruyodu.bu kesinlikle kurumuyo)Ve sonunda serçe parmağı yapmayı başardım.O an kafamdaki tapu yıkıldı evet oraya birşey giriyodu ve kasılmazsam acıcak acıcak die ciyaklamazsam acımıyodu:)İlk gün serçe parmak ikincig gün orta parmağım ve üçüncü gün 2 parmak çalışmasıyla vajinamı esnettim.Ama hergün bir saatte bir yaparak esnemeyi sağladım.Tavsiyem aceleci asla olmayın hergüne bir parmak çalışın eğer ben yadpım tamam deyip eş denemesine geçerseniz daha vajinanız tam esneklik kazanmamış olabilir ve sonuç hüsran olma ihtimali ortaya çıkar buda sizin motivenizi azaltır.Özellikle rica ediyorum parmak egzersizleri bitmeden eş denemesi yapmayın arkadaşlar.Ve eşimle denememde yavaş yavaş yaparak yendim.Tabi hemen pat die girmedi.Ben mızmız biri olarak gene tam ağlıcakken eşim bırak ağlamayı şu işi yapalım artık da bebeğimiz ağlasın yerine dedi.Beni gülme tuttu moralim düzeldi.Doktora gidermiyiz gene yapamazsak dediğimde SEN KENDİNE İNANMAZSAN DOKTOR NAPSIN DEDİ.bU CÜMLEYİ UNUTMAYIN SİZ KENDİNİZE İNANICAKSINIZ Kİ BAŞARICAKSINIZ.Herkes yapıcak arkadaşlar.PES ETMEK YOKKKK

Asql kiz sen boyle yazdikla ben gaza geliyorum hee :)
Simdi yine denedim ayna aldim karsima bacaklarimida actim kegel egz. Gibi yaptim gercekten delik nasilda aciliyor...ben parmagimi rahat alabiliyordumda ayna karsisinda yapmiyordum.simdi ayna karsisinda yaptim delik acilinca parmagimi soktum.tabi ilk cesaret edemiyoruM gibi oldu.
Ama tabiki cesaretimi topladim hadii bee herkez yapiyor acimiyor iste dedim soktum parmagimi :)
Ve inanki ayna karsisinda yapinca cok daha iyi oluyor bana cok iyi geldi cunku beyin algiliyor gozunle goruyorsun cunku...kizlar gercekten sizde yapin ayna karsisinda ben hatta soktum parmagimi saat gibi icinde deligin tam cikisinda bile oynattim dememek icin hizlida yaptim kizz hicbisey olmuyor hic hissrtmiyorsunuz bilee ilk defa denedim vee gercekten yaptikca buyuyor delik...benimki buyumus farkettim
Allahim cok mutluyumm yaaa cok daha yaklasiyorum allahima sukurler olsunn kizlarrr dusunuyorumda ilk aynaya baktigimda migdem bulanmisti yemin ederim kusacak gibi oluyordum vee simdii rahatca parmak egzersizi yapiyorum allahima bin sukurr...
Allah yardim edenlerden binkere razi olsunnn sizin sayenizden yenmeme cok az kaldiii...allahimm sen butun vajinismus olanlara buyuk cesaret ver gercekten cok salakmisim,3 yil ne vardi korkacak anlamiyorummm yazikk gecen asil en guzel olmasi gereken yillarimaa

Asql nin yazdıklarının hepsine sonuna kadar katılıyorum ve bşrkez daha teşekkür ediyorum inandığım ve bizi de inandırdığın için...
Rabbim benim başıma verdiğinde o kadar isyan etmiştimki.Ama şimdi görüyorumki sebebi varmış.Bende başkalarına yardım edecekmişim demekki.Hiç birşey sebepsiz değilmiş:)

Rabbim benim başıma verdiğinde o kadar isyan etmiştimki.Ama şimdi görüyorumki sebebi varmış.Bende başkalarına yardım edecekmişim demekki.Hiç birşey sebepsiz değilmiş:)

Cok buyuk dualar aldın benden Rabbim razı olsun senden ve guneydenizden... Son duzlukteyım su ıkı parmagı hakkıyla yaparsam benden mutlusu yoook :)

Her seyin bir nedeni varmis demek ki canim! Allah dusmanima vermesin bu illeti ama en azindan biz birbirimizi bulduk ve yardimci olmaya calisiyoruz. Ben 5 sene bu hastalikla yasadim ve yeni asqL sayesinde yendim. Ve bu 10 gundur kendimi cok ama cok mutlu hissediyorum :)

Arkadaslar inanin sadece biraz cesaret ve inanc meselesi.. Siz kendinize inanin.. Zaten buradadaki arkadaslarimizin yazdiklarini okursaniz gazi da aliyorsunuz.. Biz birbirimizi anliyoruz cunku Ne hissettigimizi ve yasadigimizi bizden baska daha iyi kim bilebilir? Sadece 1 adim attiktan sonra gerisi geliyor. Ben bu kadar cesaretli oldugumu bilmiyordum icimdeki cesareti ortaya asqL arkadasim cikardi. Ona omur boyu odenmeyecek bir minnet borcum var ve her gun onu tanidigim ve karsima cikardigi icin Allaha dua ediyorum :)

Canim benim yaaa darisi basima artikk,eminim yeni dogumus gibi yeni evlenmis gibi tazecik,cap canli hissediyorsundur kendini eminim...cok guzel bir duygu olsa gerek :)
Ben ilk bu vajinismusu ogrendigimde cok kotu olmustum cok uzun bir yol gibi gelmisti bana cok uzulmustum,sadece bende oldugunu sanmistim,oysa ne kadar cok kisi varmis bizimle birlikte malesef
Allah hepimizin yardimcisi olsun...canim senin adina cok sevindim bir yastikta kocayin insallah :) insallah tamamen kurtulmusundur birdahada geri gelmez...kadinlar kulubunu kurandanda allah razi olsunn

Amin Canim.. Aynen sanki daha yeni evlenmis gibiyim ayaklarim yere basmiyor mutluluktan. Bir tek esimle paylasabiliyorum mutlulugumu. Bir de buradaki yazilarimda.. Evet ben de neden benim basima geldi? Niye ben normal degilim? diye cok uzulmustum. Burayi kesfedince gercekten yalniz olmadigimi ve bu illeti yenebilecegimi gordum. Amin canim darisi hepimizin basina artik.. Artik saglikli ve mutlu bir hayati hepimize diliyorum.. Sen de kendine inan ve moralini yuksek tut en onemli sey bu.. Sen ve ben cok sansliyiz cok Sukur eslerimiz yanimizda ve desteklerini esirgemiyorlar. O acidan da sansliyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…