- 12 Ağustos 2014
- 103
- 11
- 48
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.761
Merhaba arkadaşlar bu konuda yardım almak için Dr yeşim yerkoç tan randevu aldım, daha önce gidenler var mı?
canım ben akşam denedim ve ilk denememde işaret parmağımı sokabildimHerkesin en başta bir tuhaf olur ben de psikolg diyene kadar ikna plmamıştım ama çok kolay bişi bugun bi ayna al eline ve vajinanı incele internetten sağlık sitelerinden fotolara bak derin derin nefes alıp verirken açılıp kapanan deliği gör ve kucuk parmağını nefes verirken içine ittir bunu yaparken parmağına bişi takabşlirsin kauganlaştırıcı surebilirsin bugun bence bunu yapabilirsin yapınca buraya yaptım yaz
canım bence doktora gitmene hiç gerek yok tabi eğer vajiden başka sorunun yoksa yani bu benim düşüncemMerhaba arkadaşlar bu konuda yardım almak için Dr yeşim yerkoç tan randevu aldım, daha önce gidenler var mı?
Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun süredir takip edip üye olup yazmaya çekinenlerdenimbende de aynı sıkıntı var. 2 yıldır deniyoruz ama sonuç sıfır.. Yaklaştığı an bile delicesine korkup ağlamaya başlıyorum. Hatta panik atak falan geçiricek gibi oluyorum. Galiba acicak diye korkuyorum neden korktuğumu bile bilmiyorum açıkçası. Ne yapsam da rahatlatamıyorum kendimi. Her seferinde deneyip sonra benim ağlamalarınla birlikte vazgeçiyoruz.. Doktpra da gitmem mümkün değil nasıl hallolucak bilmiyorum artık iyice kendimi eksik hissetmeye başladım ilk parmakla yapalım dedik ama onda bile ölücek gibi hissediyorum parmaktan da çok korkuyorum nolucak benim bu halim
Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun süredir takip edip üye olup yazmaya çekinenlerdenimbende de aynı sıkıntı var. 2 yıldır deniyoruz ama sonuç sıfır.. Yaklaştığı an bile delicesine korkup ağlamaya başlıyorum. Hatta panik atak falan geçiricek gibi oluyorum. Galiba acicak diye korkuyorum neden korktuğumu bile bilmiyorum açıkçası. Ne yapsam da rahatlatamıyorum kendimi. Her seferinde deneyip sonra benim ağlamalarınla birlikte vazgeçiyoruz.. Doktpra da gitmem mümkün değil nasıl hallolucak bilmiyorum artık iyice kendimi eksik hissetmeye başladım ilk parmakla yapalım dedik ama onda bile ölücek gibi hissediyorum parmaktan da çok korkuyorum nolucak benim bu halim
hayatım bende yeni katıldım sayılır dün asla yapmam dediğim parmak egzersizi yaptım sende yapabilirsin yapmak zorundasın 2 yıldır evlisin eşini düşünmelisin,herşeyden önemlisi sen teksin bunu ya sen yapacaksın ya sen!Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun süredir takip edip üye olup yazmaya çekinenlerdenimbende de aynı sıkıntı var. 2 yıldır deniyoruz ama sonuç sıfır.. Yaklaştığı an bile delicesine korkup ağlamaya başlıyorum. Hatta panik atak falan geçiricek gibi oluyorum. Galiba acicak diye korkuyorum neden korktuğumu bile bilmiyorum açıkçası. Ne yapsam da rahatlatamıyorum kendimi. Her seferinde deneyip sonra benim ağlamalarınla birlikte vazgeçiyoruz.. Doktpra da gitmem mümkün değil nasıl hallolucak bilmiyorum artık iyice kendimi eksik hissetmeye başladım ilk parmakla yapalım dedik ama onda bile ölücek gibi hissediyorum parmaktan da çok korkuyorum nolucak benim bu halim
Canım yok öle birşey.At kafandan korkularını acı falan yok.Zaten bizi kandıran böle hikayeler anlatıp bizi şu duruma getirenleri bi yakalasam:))Ayrıca egzersiz yaparken şunu hiç unutma canım bizi korkutuğ acıyo diyen kadınlar genelde akşam olunca çok afedersin kocalarının koynundan çıkmayanlar:)Mumu tamamen almaya çalış güzelim.Acıcak korkuyusla çekinme.Sür kaygalaştırıcını bol bol.Mumu nefesini verirken içine doğru yavaş yavaş it.Bak acıyacagını düşündüğün an bekle o şekilde kıpırdaman bekle.Başka şeyler düşün cesaretini topladıgında kaldıgın yerden balon üfler gibi üflerken aynı anda mumu yavaça içine it.Sakın kasma kendini bol cesaret bol egzersiz hadi mutlu sona yaklaşıyosun.Son adımların..Canim hepsini almm imkansiz gibi canim yanicakmis gibime geliyo
Bende ilk aynayı elime aldğımda idrar deliğimi vajina deliği zannetmiştim.Sonra öğrendimki o idrar deliği dedim kendi kendime o zaman vajina deliğim nerde:)Olmayan bir deliğe birşey nasıl girer die tepine tepine ağladıydım:)Evet canim dogru soyluyorsun cok sukur esinin destegi cok onemli gercekten...rabbim bundan sonra daha mutlu olmayi nasip etsin canim benim .... Aslinda biz kendimizi tanimamis olmak ne kadar kotu demi...hic birsey bilmiyormusuk megersem.afedersin ama bugun daha yeni idrar deligimin nerde oldugunu kesfettim kucucuk gorunmuyor bile onuda ogrenmis oldum :)
Oda mutlu ediyor insani hergun birsey daha ogrenmek
Bende ilk aynayı elime aldğımda idrar deliğimi vajina deliği zannetmiştim.Sonra öğrendimki o idrar deliği dedim kendi kendime o zaman vajina deliğim nerde:)Olmayan bir deliğe birşey nasıl girer die tepine tepine ağladıydım:)
Canim iki parmagida yapabilirsin.Sadece kendine inan bir arkadasla iki gundur sadece iki parmagi yapmaya calisdik.Kucuk capli bi kizmayla Allahima bin sukur yapdi hemde tek parmakdan daha kolay oldugunu soluyor.Insallah bugun veya yarin onunda kabusu sona ericek.Lutfen iki parmagini vazgecmeden dene tatlim.Tek yapman gereken icinde milim milim hareket ettirmekHihi :) ayni ben gibi parmak egzersizleri yaparken daha yeni dusunmustum kiz yoksa idrar deliginemi sokuyorum parmami diye :)
Allahim ne tuhaf yaa vucudumuzu tanimiyoruz,valla sonra aldim aynayi wcde iserken tuttum aynayi ve vajinami actim baktim nerden cikiyor cis diye :) oyle ogrendim inanmiyorum dedim yaa dahada kucuk idrar deligi...
Iki parmagi yapamadim canim birturlu yaa,artik mum hazirladim kendime eldivene gecirdim bakalim iki farkli kalinlikta varmis evde mum cok sukur hayirlisi bakalim...tamda yumurtlama donemindeyim keske olsa ikisi birden :)
Canim iki parmagida yapabilirsin.Sadece kendine inan bir arkadasla iki gundur sadece iki parmagi yapmaya calisdik.Kucuk capli bi kizmayla Allahima bin sukur yapdi hemde tek parmakdan daha kolay oldugunu soluyor.Insallah bugun veya yarin onunda kabusu sona ericek.Lutfen iki parmagini vazgecmeden dene tatlim.Tek yapman gereken icinde milim milim hareket ettirmek
Kizlar siteyi yanlis yazmisim www.cetad.org.trArkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır yazamıyordum,evleneli nerdeyse bir sene oldu ve hala bu problemle uğraşıyorum. Henüz yol katettiğim de söylenemez. Daha önce eşimle parmak egzersizi denedik ve 2 parmak 2 boğuma kadar gelmiştik;ancak bi türlü sonuca ulaşamık.Sonra da bu konunun üstü kapandı unutuldu ;ancak evde kavga dövüş git eksilmedi hatta arttı. Artık egzersiz vs yapacak takatım da kalmadı ne işe gidesim geliyor ne evde durasım.Hiçbir yere sığamıyorum, geceleri uyuyamıyorum. Şimdi ise, yeni bir doktora giiyorum arkadaşlar.Biliyosunuz ki tedavi ücretleri pahalı bir hastalık ve ben uzun zamandır bu yüzden giememiştim. www.cetad.org sitesini ziyaret etmenizi öneririm. Tüm Türkiye için cinsel işlev bozuklukları eğitimi almış doktorları gösteriyor. Ben burdan bulduğum bir doktora gidiyorum ve aşamalı olarak ev ödevleri veriyor,eğer o seansta yeterli yol alınmışsa bi sonraki adıma geçiliyor. Çiftlerin ayrı ayrı ve birlikte yapması gereken ödevleri var. Biz gidiyoruz ; ancak ödevleri düzenli yapmıyoruz ve ben devam edemeyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü evin ortamı o kadar gergin ki neredeyse birbirimizi öldüreceğiz. Bu durumda tedavi ve egzersizler bizi aşıyor. Siz faydalanırsınız belki diye yazmak istedim. Ortalama 8 seans sürüyor tedavi ve toplamda benim gittiğim yerde tedavi 1500-TL gibi bi rakam olacak ve bunu parça parça ödüyosunuz her seansta. Dolayısıyla daha makul bi ücret gibi görünüyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa ben burdayım..
Muayene ücreti 220 ama ben direk vajinismus seansı dedim, 3500 olduğunu ve 2 saat sürdüğünü söyledi, randevum yarın sizleri bilgilendiririm. Sanıyorum sayfayı takip edenlerden giden yok, umarım başarılı olur. Sevgilermakus ben de yeşim hanıma gitmeyi düşünüyorum ancak kararsızım, sen görüşmüşsün sanırım, tedavi ücreti ne kadar ve garanti veriyorlar mı, bana bilgi verirsen çok sevinirim...
Rica ederim , size hemen bilgi vereceğim uzun ve ayrıntılı yazacağım. Benim kuzenim de kadın doğum uzmanı kendisine de danıştım. Umarım yeşim hanımla çözeceğizmakus çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için, inşallah Rabbim tez vakitte kurtulmamızı nasip eder... İyi haberlerini bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?