Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canimmm galibaa bende az once BASARDIIIMMM :) :)
sanirim hala inanamiyorumm soktayimm sankii,sevinemiyorumm :)
Esim dedi ilk defa kizlik zarindan ilersini hissettim dedi,yemin ederimm oldu dedi,ben sadece o tuhaf giristeki hissi hissettim girdimi girmedimi emin degildim ama oldu sanirimm yaaa...esim dayanamadi zevkten kaciverdi dayanamadi adam :) canimm iliskiden sonra hala orasi kalb gibi atiyor sanki yani o girip cikma hissi var sanki normalmi :)
Allah razi olsun senden canimm yaa
Mumla yapacam dedim yaa bugun onlarla yaptim ilk rahatlikla aldim sonra esimle p.. denedik oldu oylece bitti cok sukurr yaa :) :)
Dua edin benim icin yumurtlama donemim insallah bebiste olur alisirim ozamana kadar
Esimde diyor vajenin esnek ama diyor ben girdikce aciliyor diyor o bile anlamis vayy bee :)
Cookk tesekkur ederimm canimm sana aklima girdi hep dediklerin

Insallah bebisinde olur guzelim senin adina cok ama cook sevindim.Ama sakin birakma bunu kuzum.Yarin bir daha girin iliskiye ve penisin tamamini al icine guzelim.Yarim birakma elinke kontrol et tatlim hepsini al.TEBRIK EDERIM SENI SABRIN SONU SELAMETTIR:))Darisi diger arkadaslarin basina

Ay canım çok ama cok sevindim..Tebrik ederim seni :) İlk başta inanamıyorsun olduğuna haklısın.. Ben hala inanamıyorum ya neyse. Sabah sabah böyle güzel bir şeyi okudum ya ne güzel.. Allah herkese yardımcı olur inşallah.. AsqL sağolsun onun sayesinde bende başardım Bundan sonra sağlıklı ve mutlu bir hayatın olur inşallah canımm

Arkadaslarr.. 1.yılımıza gıreceqımız qece yani 2 gece önce wajınusmusu yendımmmmmmmmmmm :) Allahıma sukurler olsun 1.yılımıza huzunle buruklukla qırmedık. Rabbıme sonsuz sukurler olsunn. Herqun dualar ettım elımden qeldıqınce hep zekat werdım. Yıne her qun halıme sukrettım. benden kotulerı de war dıye saqlık konusunda..Ankaralara bıle qıttım tedawı ıcın. doktor 2 3 qunden sonra benı gerı cewırdı hazır deılsın tedawıye dedı. herseye raqmen biz o hayal kırıklıklarımızla memleketımıze donduk esımlee.. 1 ay boyunca randewu gununu bekledık burda bı psıkoloqa qıtmeye basladık kısılık testı yaptırdık ılk gun. dıger seansa qıttıqımızde ıse parmak egzersızı yapmam gerektıqını soyledı we ew odewı werdı. o gun buraya yazmaya basladım yarım edın nasıl parmaqımı sokabılırım dıye. bana cok zor geldı cesaretımı toplayıp parmaqımı bıle sokamadım vajınama. 2 qun once ıse dedım esıme bu aksam deneyelım ölürsem de ölürüm dedim o derece korkuyodum ölcem sanıodum o acıdan. neyse yattık yataqımıza dalin bebe yaqını kullandık bol bol. ınanın arkadaslar penıs qirerken ıkınmaya baslayın derin derin nefes alın.. bu arada ıkınmayı ben burda arkadaslardan oqrendım.cunku anladım kı ıkınınca vajınanın da acıldıqını qoruyosunuz. bende derın derın nefes alarak we ıkınarak wajınusmusu yendim. we sadece p... sokup cıkarmakla kalmadık ılıskımızı yasadık. hatta hamıle bıle olablırım su anda :) test yapmak ıcın zamn qecmesını beklıorum. esımle beraber olmanın mutluluqu war ıcımde adeta kelebekler ucusuyo :) Allah herkese nasıp etsın. hıc bır zaman ısyan etmeyın arkadaslar. ben burda hepınıze yardımcı olmak ıstıyorum.. bu arada tekrar yınelemek ısterım. parmak egzersızı yapmadan yendım ben vajınumusu.cunku parmak her zaman korkutmustur benı kemıklı we tırnak olduqu ıcın. ama p... ole deıl.ınanın daha kolay tırnaktan... :)

canm ben ankaraya qıtmıstım tedawi içiin doktor telde konusurken 5 bın dedı 5 bını alıp qıttık hemen ankaraya. oraya qıttıqmızde ıse doktor benım ıleri derecede wajınusmus olduqumu soyledi we normalde 10 bın ama sıze 5 bın dedıqım ıcın o fıyatı alırım sızden dedı. 2 3 qun qectı doktor resmen kowdu bızı resmen gıdın dedı . Allahtan sadece 250 lıra wermıstık o da muayene parasıydı ama Allahtan dqer parayı kaptırmadık doktora.hersey beyınde bıtıyo cnm benım o qıttıqım doktoru herkes owüodu edıodu ama ıste olmayınca olmuyo. dırek gıt dene cnm parmaktan daha kolay ınanki

merhaba arkadaslar evliliğimizin ilk yılı bizde ilişkiye giremedik o anki psikolojimi size anlatamam ben tek nbaşıma beceremedim kendimi çok kasıyordum kadın dogum dr gittiğimde dr kızlık zarın perdeli hemen ameliyat edelim dedi ameliyat olmadım bir süre daha denedik olmadı sonra ankarada vajinusmus tedavisi gördüm dr ebru hanımın karşısına oturdugumda sana 5 gün veriyorum dedi bana güvenip buraya gelmişssin 5 gün sonra bu iş tamam yüzde yüz dediğinde inanamamıştım hala olmıcanı düşünüyodum ilk seanslarda tedavi görürken orda ağlıyordum canımda yanıyordu psikolojimi anlatmama gerek yok zaten ama 5 gün sonunda en büyük apartta olunca tedavim bitti eve gelince tlf tedaviye devam ettik ALLAHıma çok şükürler olsun eşimle ilişkiye girebildik ALLAH herkesin yardımcısı olsun gerçekten yaşamayan bu sıkıntıları bilemez

canım merak ettim ankarada hangi dr gittin bende ankarada vajinusmus tedavisi gördüm bizde 5000 ödedik belkide 5500 psikolojk yardımda vardı bizde paranın hepsini ilk gün aldı ALLAHa şükür ben 5 gün içerisinde tedavimi oldum bi sıkıntı görmedim sanada büyük geçmiş olsun her dr güvenilmiyor yada o anki psikolojileriyle herkese aynı davranmıyorlar

Canim doktor adini mesaj attim sana . Psikolojik yardim da wardi ama bazi doktorlar sanio ki herkese bu tedawiyi uyqularsak olumlu olur. Cok yanlış bu. Ben orda resmen tramwa yasadim. Psikolojim daha cok bozuldu. Ama cok şükür su anda hiç olmadığım kadar iyiyim

Doğru diyosun canım iyi olduğuna sevindim bende yaşadım aynı şeyleri karşı tarafa kolay gelir ama içimizi bi biz biliriz

Cok sagol canimm, insallah bitecek bu kabus artik ben buna inaniyorum...
Insallah sık sık antreman yapmamiz lazim artik :)

Gercekten oyle tatlim yaa bende anlamadim sevinsemmi simdi sevinmesemmi diyor dusunuyordum yani :)
Dusun yani ne kadar alismisik o hastaliga o piskolojiye... Insallah gulum herkezin mutlu saglikli bir hayati olsunn cok istiyorum kimseler cekmesin artik bu hastaligi...
Senin nasil gidiyor canim alisabildinmi o tuhaf hisse :) ne kadar ilerledin canim

Ayy cok sevindim senin adina canim bir kisi daha yenmis cok guzel yaa...allah daha nice saglikli huzurlu mutlu evlilik yildonumleri nasip etsin canimm...
Tekrar denedinizmi peki daha kolay oluyormu :)

Arkadaşlar merhaba, bugün yeşim yerkoç a gittim ve 4. derece vajinismus olduğumu söyledi ve seansa başladık. Pazartesi 2.seansla bitiecek inşallah. İlkgünden çok ilerleme kaydettim. Parmak ve maket egzersizleri bitti, sevinçten ağlayarak çıktım. Çok memnun kaldım, çok rahat geçti. Benim durumum ki baya ağır ve zordu, yeşim hanımla ilgili benden mesaj bekleyenler için eve gelir gelmez sizlere yazmak istedim. Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim. Diğer seanslar da ücret yok. sevgiler

Bu qece denices canım tekrar :) bence ilki qibi zor olmaz canim esimde dedi cok esnek vajina cidden. Ben hala inanamiyorum olduquna :) sen nasil yendin canim

Aynen canim cok esnekmis benim esimde demisti :)
Canim bende iste yalan olmasin haftasonu baslamistim parmak egz. Tabi ondan once bi kac ay cesaret istedi vajinami aynada bakmak incelemek ee tabi burayi hattim ettim yok kegel egz. Yok inceleme yok parmakti sonra iki parmak zor geldi muma gectim canim oda cok sukur rahatca oldu,sonra dunde deniyelim dedik oldu cok sukur tabi biraz kasildim yine ama oldu cok sukur yaa insallah ikincisinde daha guzel olur...
Hadii dort gozle bekliyorum yarinki yazacagin mesaji nasil gectigini bilmek istiyorum :) insallah daha kolay olur canimm

Canım bocaladim baya ya. Ama çok şükür yine p... girdi yani ama ister istemez kasilmalarim oldu derin nefes alip werdim esim de öle zaten bsaldi. Inşallah yarin qece denediqimizde daha qzel olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…