- 23 Temmuz 2014
- 115
- 31
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.801
Cnm çk sevindim senin adına :)) darısı başımıza inş detaylı bi şekilde en başından itibaren paylaşır mısın bizimleherkese selam :) arkadaşlar brnim de vajinusmusum vardı yeni evliydim tanıyanlar hatırlar .bunu kendi kendime yendim artık kolay bi şekilde ilişkiye girebiliyorum eşimleo da çok mutlu . mutluluğumuzu paylaşmak istedim . aynı zamanda kısa sürede bunu nasıl yendiğimi öğrenmek isteyen arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirim .çünkü gerçekten o günler çok zordu
Canım bocaladim baya ya. Ama çok şükür yine p... girdi yani ama ister istemez kasilmalarim oldu derin nefes alip werdim esim de öle zaten bsaldi. Inşallah yarin qece denediqimizde daha qzel olur ya
Kızlar yeni yeni alışcaksınız o duyguya.Zaten o vajinusmusu yener yenmez zevk almalar ve diğer beklentileriniz hemen gerçekleşmeyecek.Snuçta kısa veya uzun hepimiz o psikolojiyi hem yaşadık hem eşlerimize yaşattık.İlk ilişkilerde bir iki hafta orta ve hafif kasılmalarınız olması gayet doğal.Vücut yeni birşeye alışıyor.Ama göreceksinizki zamanla herşey mükemmeliyete doğru yol alacakEn fazla bir ayda vajinusmusa dair herşeyi unutacaksınız.Nasilda ayni asamada gidiyoruz,evet bende oyle oldum yaa giriyor ama kasiliyorum hala korku dusuyor
Esimde oyle boyle bosaldi
Insallah canim alisacaz basarcaz gulum herkez ayni seyi yapiyor bizmi yapamicaz...insallah daha guzel olcak canim
Kendi hikayemi burda ilk paylaşmak istediğimde çok çekinmiştim.Kötü tepkiler almaktan insanların bana farklı bakmasından ama nolursa olsun kendimi düşünmücem.Belki başkalarına umut olurum diye yazıyorum.Arkadaşlar öncelikle ben evli değilimDaha doğrusu resmi nikahım var fakat düğünüm 20 gün sonra.Nişanlımla 5 yıldır beraberim.Beraberliğimiz süresince en dikkat ettiğim konu cinsellikti.Bakirelik konusunda sıkı kuralları olan birisiydim.Evlenmeden asla olmamalıydı.Bembeyaz gelinliğimle gitmeliydim eşime kimsenin yüzünü yere eğdirmeden.Ama Rabbim nasip etmedi.Nişanlımla birtakım şeyler yaşanıyordu aramızda ama dediğim gibi asla o noktaya gelmemiştik.Geçtiğimiz nisan ayında adetim gecikdi.Ama aklımın ucunda dahi o ihtimal geçmiyordu.Test almak çin epey bekledim ve sonunda testi aldım.Gayet relax bir şekilde yapdım.Sonuç pozitif çıkdı.Bir test daha aldım oda pozitif.Sonra nişanlım geldi yine test yapdık.Sonuç tam 4 sn de çift çizgi oluyordu.Olamazdı imkansızdı.Tüm gece ağladım.Doktora randevu aldım.Doktorun kapısında beklerken yalvardım Rabbime nolur ilk bebeğim bu şekilde olmasın die.Doktor yanlışlıkla kızlığın bozulmuştur anlamamışsındır dedi alttan bakdı.İmkansız kızlığın zedelenmemiş bile ayrıca çok geride dedi.Sonuçlar yanlıştır dedi ama için rahatlasın birde karnından bakalım dedi.Karnıma tuttuğu an ultrasonu 5 haftalık mucizen var içinde dedi.Dünya birden başıma yıkıldı.Düğünüme 5 ay vardı.6aylık karnı burnunda olucakdım.Kime neyi açıklayabilirdim.Düğünü erkene almak istedik belli etmeden durumu herkes şiddetle karşı çıktı.Nişanlıma sarılıp kahrolurcasına ağladım.İlk yavruma nasıl kıyacakdım.Sonuç kaçınılmazdı kürtajdı.Doktor iki gün sonra gel alalım dedi.Ama bakiresin önce kızlık olayını halledin dedi.O halde onu düşünemezdim ama mecburduk denedik nişanlımla o gece kabusum oldu.Yaklaştıramıyordum bile tekme atıyordum hıçkırıklar çığlıklar.Ertesi gün son çaremdi.Ya nişanlım sevdiğim adam alacakdı bekaretimi yada buz gibi bir ameliyat masasında doktorun soğuk kürtaj aleti.Yumdum gözümü haykıra haykıra verdim bekaretimi.O kanı gördüğümde bütün hayallarım geçti gözümün önünden.Bembeyaz gelinliliğim kıpkırmızı kan olmusdu.Babamın yüzü gözlerimin önündeydi ya bebeğim ona ne dicekdim.Sonra kalkıp evime geldim ters giden birşeyler vardı.Kanamam durmuyordu.Normali bir iki damla kandır.Ama ben kendimi öle kuvvetli kasmısdımki vajina içim yırtılmıştı.Nişanlımı evine gönderdim yattım yatağıma koydum elimi karnıma Allahıma dua ettim.Yavrumla birlikte al bu gece canımı die.Ama almadı.Sabah kalkdım çok kanamam olmuştu hiç durmadan.O halde bile gitmedim doktora şie gittim.Kürtaj saatinin gelmesini bekledim.Nişanlım geldi iş yerime tüm gece kötü rüyalar gördüm erken gidelim hastaneye dedi.Hastanenin kapısında bayıldım .Doktor müdahaleye aldı.Serum falan taktılar.Son kez sordular kürtaj için.Göz göze geldik nişanlımla.Sonuç belliydi alın dedim.Hazırlanırken sürekli bebeğimle konusdum affetmesi için yalvardım.Aldılar yavrumu.Uyandırdılar beni sanki karnımın içi değil kalbimin içi boşalmıştı.Gitmişti bebeğim bize küsmüştü.O imkansızlığın bebeğiydi biz onun yaşamasına izin veremedik.Doktorum geldi intiharmı etmek istedin keşke hap içseydin kan kaybından yavaş yavaş ölmeye çalışmakda ne demek dedi.Vajina içimin yırtıldıgını müdahale ettiğini cinsel ilişkiyi yasakladıını söledi.Psikolojik destek alman gerekiyor acilen dedi.Hangi destek yavruma bedel olabilirdiki..Cinsel birliktelik yasağı bitti bizim artık ilişki denememiz gerekyordu o gün farkettimki vajinusmusum.Acılarıma yenisi eklenmişti.Araştıra aratıra egzersizlerle 1 haftada yendim bu vajınusmusu.Ve şimdi sizlere yardım ediyorum.Neden yardım ettiğimi anlayın istedim arkadaşlar.Ben kendi bebeğime kavuşamadım ama sizler yeninki bu hastalığı bir sürü bebek dünyaya gelebilsin belki o zaman acım biraz olsun hafifler.20 gün sonra düğünüm var.Bebek düşünüyormusun diye sorarsanız ben bile bilmiyorum.Kimseye dökemediğim içimi açtım size inşallah beni yargılamazsınız..
Kızlar yeni yeni alışcaksınız o duyguya.Zaten o vajinusmusu yener yenmez zevk almalar ve diğer beklentileriniz hemen gerçekleşmeyecek.Snuçta kısa veya uzun hepimiz o psikolojiyi hem yaşadık hem eşlerimize yaşattık.İlk ilişkilerde bir iki hafta orta ve hafif kasılmalarınız olması gayet doğal.Vücut yeni birşeye alışıyor.Ama göreceksinizki zamanla herşey mükemmeliyete doğru yol alacakEn fazla bir ayda vajinusmusa dair herşeyi unutacaksınız.
makus çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için, senin adına gerçekten çok sevindim, inşallah pazartesi en mutlu olduğun sonuca ulaştığın gün olur, egzersizlerde kasılmaların oldu mu merak ettim çünkü ben çok fazlaa kasılıyorum o kadar çok ki bacaklarım tir tir titriyoMelikem34 bu yanıtı senin için yazdım, sorun varsa cevaplarım
makus çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için, senin adına gerçekten çok sevindim, inşallah pazartesi en mutlu olduğun sonuca ulaştığın gün olur, egzersizlerde kasılmaların oldu mu merak ettim çünkü ben çok fazlaa kasılıyorum o kadar çok ki bacaklarım tir tir titriyoHatta korkuyorum ya doktorun da çözümleyemeyeceği ilk vaka ben olursam diye, psikolojim alt üst oldu
Ben mayıs 11 de yendim canım.3 ay oluyorum.Buraya yazdığım zamanlar hariç tamamen aklımdan gitti vajınusmus:)çok nadir bazen ilişkiye başlarken korkar gibi oluyorum ama 1-2 sn düşünceden ibaret kalıyor.Genelinde hatırlamıyorum dahi gayetde kolay oluyor unutuyosun zaten.Ben şuan girmiyorum uzun zamandır ilişkiye ama gayet rahat olucaksınız hepinizde farkediceksinzAyy ne bilim canim yaa acayip bir his,o olmasa hersey cok daha rahat olacak o kopruyu gecene kadar zorlaniyor insan sanki,insallah hemencecik alisiveririz.
Senin ne kadar oldu canim simdi vajiyi yeneli ve simdi rahatca yapabiliyormusun?
Cok guzel yaa hayal gibi geliyor insana,insallah bizlerde senin yenerizde arkaya donup baktigimizda kendimize guleriz ne deliymisik deriz :)Ben mayıs 11 de yendim canım.3 ay oluyorum.Buraya yazdığım zamanlar hariç tamamen aklımdan gitti vajınusmus:)çok nadir bazen ilişkiye başlarken korkar gibi oluyorum ama 1-2 sn düşünceden ibaret kalıyor.Genelinde hatırlamıyorum dahi gayetde kolay oluyor unutuyosun zaten.Ben şuan girmiyorum uzun zamandır ilişkiye ama gayet rahat olucaksınız hepinizde farkediceksinz
Herzamanda yapmak istedigimiz o ya zaten ertelemekInşallah canim ya bu aksam tekrar yapıcas esimle. Aklimda inan hep bahane uretip ertelemek war ama kendimi dinlemicem artik ustune ustune qtcem . Yoksa esimde büyük bi hayal kırıklığı olur we artik dayanamam yani ona
bende çok üzüldümKendi hikayemi burda ilk paylaşmak istediğimde çok çekinmiştim.Kötü tepkiler almaktan insanların bana farklı bakmasından ama nolursa olsun kendimi düşünmücem.Belki başkalarına umut olurum diye yazıyorum.Arkadaşlar öncelikle ben evli değilimDaha doğrusu resmi nikahım var fakat düğünüm 20 gün sonra.Nişanlımla 5 yıldır beraberim.Beraberliğimiz süresince en dikkat ettiğim konu cinsellikti.Bakirelik konusunda sıkı kuralları olan birisiydim.Evlenmeden asla olmamalıydı.Bembeyaz gelinliğimle gitmeliydim eşime kimsenin yüzünü yere eğdirmeden.Ama Rabbim nasip etmedi.Nişanlımla birtakım şeyler yaşanıyordu aramızda ama dediğim gibi asla o noktaya gelmemiştik.Geçtiğimiz nisan ayında adetim gecikdi.Ama aklımın ucunda dahi o ihtimal geçmiyordu.Test almak çin epey bekledim ve sonunda testi aldım.Gayet relax bir şekilde yapdım.Sonuç pozitif çıkdı.Bir test daha aldım oda pozitif.Sonra nişanlım geldi yine test yapdık.Sonuç tam 4 sn de çift çizgi oluyordu.Olamazdı imkansızdı.Tüm gece ağladım.Doktora randevu aldım.Doktorun kapısında beklerken yalvardım Rabbime nolur ilk bebeğim bu şekilde olmasın die.Doktor yanlışlıkla kızlığın bozulmuştur anlamamışsındır dedi alttan bakdı.İmkansız kızlığın zedelenmemiş bile ayrıca çok geride dedi.Sonuçlar yanlıştır dedi ama için rahatlasın birde karnından bakalım dedi.Karnıma tuttuğu an ultrasonu 5 haftalık mucizen var içinde dedi.Dünya birden başıma yıkıldı.Düğünüme 5 ay vardı.6aylık karnı burnunda olucakdım.Kime neyi açıklayabilirdim.Düğünü erkene almak istedik belli etmeden durumu herkes şiddetle karşı çıktı.Nişanlıma sarılıp kahrolurcasına ağladım.İlk yavruma nasıl kıyacakdım.Sonuç kaçınılmazdı kürtajdı.Doktor iki gün sonra gel alalım dedi.Ama bakiresin önce kızlık olayını halledin dedi.O halde onu düşünemezdim ama mecburduk denedik nişanlımla o gece kabusum oldu.Yaklaştıramıyordum bile tekme atıyordum hıçkırıklar çığlıklar.Ertesi gün son çaremdi.Ya nişanlım sevdiğim adam alacakdı bekaretimi yada buz gibi bir ameliyat masasında doktorun soğuk kürtaj aleti.Yumdum gözümü haykıra haykıra verdim bekaretimi.O kanı gördüğümde bütün hayallarım geçti gözümün önünden.Bembeyaz gelinliliğim kıpkırmızı kan olmusdu.Babamın yüzü gözlerimin önündeydi ya bebeğim ona ne dicekdim.Sonra kalkıp evime geldim ters giden birşeyler vardı.Kanamam durmuyordu.Normali bir iki damla kandır.Ama ben kendimi öle kuvvetli kasmısdımki vajina içim yırtılmıştı.Nişanlımı evine gönderdim yattım yatağıma koydum elimi karnıma Allahıma dua ettim.Yavrumla birlikte al bu gece canımı die.Ama almadı.Sabah kalkdım çok kanamam olmuştu hiç durmadan.O halde bile gitmedim doktora şie gittim.Kürtaj saatinin gelmesini bekledim.Nişanlım geldi iş yerime tüm gece kötü rüyalar gördüm erken gidelim hastaneye dedi.Hastanenin kapısında bayıldım .Doktor müdahaleye aldı.Serum falan taktılar.Son kez sordular kürtaj için.Göz göze geldik nişanlımla.Sonuç belliydi alın dedim.Hazırlanırken sürekli bebeğimle konusdum affetmesi için yalvardım.Aldılar yavrumu.Uyandırdılar beni sanki karnımın içi değil kalbimin içi boşalmıştı.Gitmişti bebeğim bize küsmüştü.O imkansızlığın bebeğiydi biz onun yaşamasına izin veremedik.Doktorum geldi intiharmı etmek istedin keşke hap içseydin kan kaybından yavaş yavaş ölmeye çalışmakda ne demek dedi.Vajina içimin yırtıldıgını müdahale ettiğini cinsel ilişkiyi yasakladıını söledi.Psikolojik destek alman gerekiyor acilen dedi.Hangi destek yavruma bedel olabilirdiki..Cinsel birliktelik yasağı bitti bizim artık ilişki denememiz gerekyordu o gün farkettimki vajinusmusum.Acılarıma yenisi eklenmişti.Araştıra aratıra egzersizlerle 1 haftada yendim bu vajınusmusu.Ve şimdi sizlere yardım ediyorum.Neden yardım ettiğimi anlayın istedim arkadaşlar.Ben kendi bebeğime kavuşamadım ama sizler yeninki bu hastalığı bir sürü bebek dünyaya gelebilsin belki o zaman acım biraz olsun hafifler.20 gün sonra düğünüm var.Bebek düşünüyormusun diye sorarsanız ben bile bilmiyorum.Kimseye dökemediğim içimi açtım size inşallah beni yargılamazsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?