- 16 Şubat 2014
- 109
- 43
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.821
Canim wala ne quldurdun beni yabizde karanlikta deniyoruz storu da kaldiriyorum biraz hemen yataqimizin saq tarafinda penceremiz war bnde yattiqim yerden pencereye doru bakiyorum yani orda birisi balkona ciksa oraya konsantre olcam da kimse de cikmiyo balkonlara bende kafami baska seylere yonlendirmye çalışıyorum ama aksam basaramadim farkli yöne qitmedi kafam. Yaa o daha zordu canim kaldik aynalarla derde :) bu denemeler antremanlar daha qzel wala ondan . mpapatyam :)
dimi ben avantajliyim o yönden de iste dediqim qibi kafami biyere odaklamam qerekio wala cok sinirli we qerqin oluyorum o esnada esim tam bole qelio sanki baska yere sokcak qibi diorum napiosun sen bee halbuki doru yere qiris yapacak yani ben panik yapiyorum kendimi yattiiqm yerde böyle kastiqim zaman qeri qeri qidip duzlenmeye calisiyorum resmen bu sefer p... disari cikio qibi oluo esim omuzlarimdan assa bastiriyo beni yatiorum yine düz sekilde
Canim esin icine mi bosaldi anlamadım eqer icine bosaldiysa da yani her zmam tutmuyo canim hemen hamile kalirsam falan diye dusunme bir dahaki denemenizde prezervatif le denerseniz icin daha rahat olur
Hahaytttay Allhim ya wala ayniyiz resmen p... icerdeyken bile kacmaya yer ariyoruz aynen canm bakalım kim qol atcak hadi insallah ikimizde atariz qolu ya.. biz bide bebis istiyoruz yaa inşallah o qunleri de qosterir Allah bize canım. Wala oyun oynuyoruz resmen bide yarim saat ayaklarimi hawaya dikiyorum hamile kalma sansim yukselsin diye biyerden duymuştum hep ole yapiorum
aynen canım bebis olana kadar atlatiriz zaten wajiyi
Test yapsak mi kizerken mi ki.. cok acele ediorum ya pskolojik mi bilmiyorum ama sanki içimde bse war ayy insallah canim inşallah yaaa böle rakibe can kurban
Aynen canım bnde oleyim wala zaten balik etliyim bende :) yemeqi de azalttim hamile kalırsam daha cok kilo alirim diye
Bende sewdim kiz seniii papatya cok kafa denqisinbnde yumurtlama donemimdeyim canim yaa biraz zman qecsin de o zman ole yapariz artik testcikleri
O zmanda zayıflariz canim doru ya ;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?