Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Puhahaha catlak bende cok guldum bizim cam sol tarafta tek bi agac var :)
Sen avantajlisin bak milleti izleyebiliyorsun balkon malkon :)
Olur canim canini sikma,alisana kadar olurda olmazda bu is bence...
Cocuga sunu yap dedigin zaman yapiomu,30-40 defa soyliceksinki anlasin yapsin ogrensin demi yani.
Dun senin beyninin frekanslari karismis bence farkli yone oyle gidememistir

dimi ben avantajliyim o yönden de iste dediqim qibi kafami biyere odaklamam qerekio wala cok sinirli we qerqin oluyorum o esnada esim tam bole qelio sanki baska yere sokcak qibi diorum napiosun sen bee halbuki doru yere qiris yapacak yani ben panik yapiyorum kendimi yattiiqm yerde böyle kastiqim zaman qeri qeri qidip duzlenmeye calisiyorum resmen bu sefer p... disari cikio qibi oluo esim omuzlarimdan assa bastiriyo beni yatiorum yine düz sekilde

Ayyy gulmekten karnima agrilar girdii beee offf :)
Kizzz aynii ben yaa bende sinirli oluyom esim tam sokmaya calisirken veya bosalacagi zaman offf hadii gel artik bee diyom,oda masusdan soruyor gelimmi diye guluyor bide.onlar zevk derdinde o an ama gelde bize sor demi hihi.
Aynen kizz sanki yanlis yere sokacakmis gibi bende kalcami kaldiriyom cup cikiyor p... Kayiyor disara :)
Ilk yaptigimiz gecede aynen benim esimde bu sefer omuzlarimdan tuttu ve bacaklarimi iyice actiki tam girsin oylede oldu...yani kacicim olmadi bu sefer iyide yapti yoksa ben hala nazlaniyorum yani :)
Oyuncak gibi oynuyoruz resmen yaa farkindaysan ayni gidiyoruz ikiz gibi hadii bakalim 1:1 mac ikinci golu kim atacak bakalim :)

Canim esin icine mi bosaldi anlamadım eqer icine bosaldiysa da yani her zmam tutmuyo canim hemen hamile kalirsam falan diye dusunme bir dahaki denemenizde prezervatif le denerseniz icin daha rahat olur

Canim esin icine mi bosaldi anlamadım eqer icine bosaldiysa da yani her zmam tutmuyo canim hemen hamile kalirsam falan diye dusunme bir dahaki denemenizde prezervatif le denerseniz icin daha rahat olur

Kizz salla gitsin yaa 3 sene olmus evleneli icime bosaldi,istiyorumda bebis gelirse tutarsa hic sorun yok ozamany kadar vaji. Ustesinden gelirim zaten insallah...nereye bosalirsa bosalsin olsunda o is sorun yok yani :)

Hahayttt ay Allhim ya wala ayniyiz resmen p... icerdeyken bile kacmaya yer ariyoruz aynen canm bakalım kim qol atcak hadi insallah ikimizde atariz qolu ya.. biz bide bebis istiyoruz yaa inşallah o qunleri de qosterir Allah bize canım. Wala oyun oynuyoruz resmen bide yarim saat ayaklarimi hawaya dikiyorum hamile kalma sansim yukselsin diye biyerden duymuştum hep ole yapiorum

Bende dikiyorum valla elimde olsa tavana astircam yani ayaklarimi tutsun diye :)
Sorma kacan kovalaniyor artik eslerimizde uyandi sanirim baktilar oyaliyor,ver ayarii dediler herhalde :)
Bende gecen diktim ayaklari sonra oylece uyudum valla allah nasip ederde bu ay bebisde tutar yaa cok istiyorum.
Insallah canim ikimizde ayni golu atarizda rakip oluruz bakmisin bebisde tutmus :)

Test yapsak mi kiz erken mi ki.. cok acele ediorum ya pskolojik mi bilmiyorum ama sanki içimde bse war ayy insallah canim inşallah yaaa böle rakibe can kurban

Oyy yerim seni valla sevdim kizz ben seni fusya :)
Bilmemki erken kiz daha yumurtlama donemimdeyim daha ben, hamile diye yumurtlamayi gorurde positiv cikarir test :)

Aynen canım bnde oleyim wala zaten balik etliyim bende :) yemeqi de azalttim hamile kalırsam daha cok kilo alirim diye

Asil hamile olursak bence zayiflariz herseye dikkat ederiz sonucta cok istiyoruz.
Esimde diyor bebis bi gelsin buyunce soracam ona ben diyor ne zahmetli yaptik seni biz diycem diyor :)

Bende sewdim kiz seniii papatya cok kafa denqisin bnde yumurtlama donemimdeyim canim yaa biraz zman qecsin de o zman ole yapariz artik testcikleri

3. Aydan beri yapmiyorum teste senin icin yapacam bu ay test maksat eglence olsun :)
Iste bir umut vajiyi yenmeden hamile kalmaya calisiyordum iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…